נושא ההתערבויות 3.0
נוצר ע"י DrKeo·30 במרץ 2026
יאללה @Laskin, תירה עלינו את ההתערבות הראשונה. ותוסיף לעצמך כבר אוואטר, אמרת בסופ״ש!
LaskinElderהנה - יש לי אווטאר…
אמרתי עד סוף השבוע הזה! אז אפילו הקדמתי לתחילת שבוע.
זו דמות שמורכבת מכמה מהמשחקים האהובים עליי, נראה אם תצליחו לנחש מהגודל הזה כמה משחקים יש שם :)
היו לי רק 5 נסיונות לתקן את הChatGPT
לעזאזל עם גרוק שהפסיקו עם הImagine בחינם
לגבי התערבות - אנסה לעשות עכשיו (נראה אם נדב הספיק לערוך שינויים שהיה צריך לדעת)
עריכה:
עדיין לא. זה בסדר יש עוד יותר משבוע עד שהמשחק יוצא.
הנה - יש לי אווטאר…
אמרתי עד סוף השבוע הזה! אז אפילו הקדמתי לתחילת שבוע.
זו דמות שמורכבת מכמה מהמשחקים האהובים עליי, נראה אם תצליחו לנחש מהגודל הזה כמה משחקים יש שם :)
היו לי רק 5 נסיונות לתקן את הChatGPT
לעזאזל עם גרוק שהפסיקו עם הImagine בחינם
לגבי התערבות - אנסה לעשות עכשיו (נראה אם נדב הספיק לערוך שינויים שהיה צריך לדעת)
עריכה:
עדיין לא. זה בסדר יש עוד יותר משבוע עד שהמשחק יוצא.
אני אעדכן את המודול עוד היום. יותר נכון עדכנתי אותו כבר אבל אני צריך לעשות קצת בדיקות.
בנוגע לאוואטר, בגודל הזה אני רק רואה HL, GOW ו-FF 😬
LaskinElderיש עוד 3 משחקים שם
ואפשר לעשות זום בנייד, אז אפשר לראות טוב יותר, מספיק כדי לזהות את כולם
וויצ׳ר (החרב), outer wilds (היערות, מדורה והכוכבים) וביושוק אינפנט (האצבעון בזרת)?
LaskinElderנכון!! על 2 מתוך 3, אבל זו לא החרב מהוויצ׳ר
קטע הייתי הכי בטוח על החרב מהשלושה 😬
LaskinElderטוב אתה לא אשם, זה ממש לא יצא דומה לחרב שרציתי… מחר אנסה לשדרג את זה כשיהיו לי עוד נסיונות בצ׳אט.
ShlomixWarriorטוב אתה לא אשם, זה ממש לא יצא דומה לחרב שרציתי… מחר אנסה לשדרג את זה כשיהיו לי עוד נסיונות בצ׳אט.
תנסה בג'מיני, הבננה פרו מעולה

האם כך המערכת הייתה אמורה לעבוד?
LaskinElderהחלפתי ועכשיו אמור להבין
ג׳מיני אכן עובד טוב יותר, כשהוא עובד (כמה וכמה פעמים אמר שיש בעיה ולא היה ניתן ליצור)

האם כך המערכת הייתה אמורה לעבוד?
רק אם פותח הסקר החליט שככה הוא יעבוד. יש בפתיחה כל מני אפשרויות.
LaskinElderרק אם פותח הסקר החליט שככה הוא יעבוד. יש בפתיחה כל מני אפשרויות.
אם הסקר לא נותן ליותר ממשתמש אחד לבחור אופציה, זה בוודאי לא מה שהתכוונתי... ולכן אולי זה לא היה ברור מהאופציה ביצירת הסקר. אולי כדאי לתת עוד פירוט מה כל אופציה אומרת. (כלומר איקון (i) ליד כל אופציה הם הסבר יותר מפורט מה זה אומר.)
אם הסקר לא נותן ליותר ממשתמש אחד לבחור אופציה, זה בוודאי לא מה שהתכוונתי... ולכן אולי זה לא היה ברור מהאופציה ביצירת הסקר. אולי כדאי לתת עוד פירוט מה כל אופציה אומרת. (כלומר איקון (i) ליד כל אופציה הם הסבר יותר מפורט מה זה אומר.)
בחרת ב״הימורים יחודיים בלבד״ שלא מסומן בדיפולט, סתם מעניין אותי, מה חשבת שזה הולך לעשות ללוגיקה של הסקר?
הוא באמת חתיכת wildcard, מהטריילרים הוא נראה ממש מצויין. הsleeping dogs החדש.
בחרת ב״הימורים יחודיים בלבד״ שלא מסומן בדיפולט, סתם מעניין אותי, מה חשבת שזה הולך לעשות ללוגיקה של הסקר?
הוא באמת חתיכת wildcard, מהטריילרים הוא נראה ממש מצויין. הsleeping dogs החדש.
מה שחשבתי הוא שמשתמש לא יוכל לבחור יותר מתשובה אחת, כשיש כמה בחירות לבחור מתוכן (הבחירה מרובה). כלומר שלא יוכלו לבחור גם כן וגם לא במקרה הזה.
הבנתי, זה מה שאומר הצ׳קבוקס מעליו שאומר ״אפשר בחירה מרובה״:

מה שכן, יש שם כמה אלמנטים שצריך לישר במובייל...
LaskinElderאבל נדב, לא עידכנת לגבי החרב
לא היה לי מושג, אז לקחתי ניחוש מושכל וגיגלתי בזרקר וחרב עם גולגולת ועלה משהו בערך דומה. אז אני אלך על בזרקר, אבל לא מידע, רק מהעובדה שאני יודע שאתה מת על בזרקר.
StickSageלא בדיוק 1 ל1, אבל אנחש שזו rebellion מDMC? (החרב מברסרק ממש לא דומה, בזו של דנטה יש לפחות את המוטיב של הגולגולת וכל זה)
אם זה הרבליון אז באמת לא דומה 😬
LaskinElderסטיק צודק, זו אכן הרבליון, ואני לא מת על ״ברזרקר״ אלא על ברסרק!
אתם צודקים שזה לא נראה ממש בול אבל זה לא מאוד רחוק, והאמת היא שאני ביקשתי שיעשה אותה רחבה יותר אחרי התוצאה הראשונה כדי שזה יהיה יותר מתאים לגודל של הדמות והשילובים שם.
אה זה סטיק כתב, לא שמתי לב למה הוא לא שם עדין אוואטר 😐