VOXELIM

נושא ההתערבויות 3.0

נוצר ע"י DrKeo·30 במרץ 2026

50 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin

אה זה סטיק כתב, לא שמתי לב למה הוא לא שם עדין אוואטר 😐

StickStickSage

חח בסדר בסדר, הנה - הדמות הכי טובה מדארק סולס (וכן, ככה כנראה מיאזאקי חושב שנראים חתולים)

bozemanbozemanAdmin

טוב - אז נדב לא ניחש נכונה... אבל נתן לנו הזדמנות לבדוק את הסקרים, והנה דברים לעדכון: @DrKeo

הוא מראה לי לסמן מי זכה בסקר רק במקום המקורי שהסקר נוצר, וקשה למצוא את זה בטח עם עבר הרבה זמן ואפילו במקרה הזה כבר עברנו לעמוד חדש.

צריך שיהיה בעמוד הראשון למעלה אפשרות לסמן את הזוכה בסקר למי שפתח סקר (כלומר כל אחד יראה את הסקרים שלו ומה מצבם כהודעה ראשונה או מעל הראשונה כאילו פוסט נפרד).

אני חושב שהשעון של הסקר לא מסונכרן לשעון שלנו, כי לדעתי אמרתי לסגור אותו היום ב-15:31 והוא נסגר הרבה אחרי.

כשהייתי בעמוד הקודם, הוא הראה לי הודעה של "יש הודעה חדשה אחת" למרות שכבר קודם הייתי בעמוד האחרון וגללתי עד הסוף, כי חזרתי למעשה רק למצוא שוב את ההודעה עם הסקר.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Stick

חח בסדר בסדר, הנה - הדמות הכי טובה מדארק סולס (וכן, ככה כנראה מיאזאקי חושב שנראים חתולים)

קצת פולניות ואני מצליח לשכנע את כל הפורום לשים אוואטרים!

ציטוט מאת bozeman

טוב - אז נדב לא ניחש נכונה... אבל נתן לנו הזדמנות לבדוק את הסקרים, והנה דברים לעדכון: @DrKeo

הוא מראה לי לסמן מי זכה בסקר רק במקום המקורי שהסקר נוצר, וקשה למצוא את זה בטח עם עבר הרבה זמן ואפילו במקרה הזה כבר עברנו לעמוד חדש.

כשתאריך סיום ההתערבות מגיע אתה מקבל נוטיפיקציה, הנוטיפיקציה לוקחת אותך ישר אל הסקר (וגם אם זה מפשל, לפחות לעמוד של הסקר). ובנוסף בעמוד הראשון של נושא ההתערבויות יש את כל ההתערבויות והן לחיצות, לחיצה מובילה אותך לפוסט בו ההתערבות.

ציטוט מאת bozeman

צריך שיהיה בעמוד הראשון למעלה אפשרות לסמן את הזוכה בסקר למי שפתח סקר (כלומר כל אחד יראה את הסקרים שלו ומה מצבם כהודעה ראשונה או מעל הראשונה כאילו פוסט נפרד).

להתחשב במנגנונים שיש כבר, נשמע כמו overkill. ביחוד שלאסקין היחיד שבאמת פותח פה התערבויות ונדיר שיש יותר מאחת שמתרחשת במקביל.

ציטוט מאת bozeman

אני חושב שהשעון של הסקר לא מסונכרן לשעון שלנו, כי לדעתי אמרתי לסגור אותו היום ב-15:31 והוא נסגר הרבה אחרי.

אם זה קורה זה באג, לאסקין תדווח לנו כשתגמר ההתערבות על שמשון אם זה קורה לך.

ShlomixShlomixWarrior

לא יכול לשלוח הודעות בת'רד של שדרוג הפורום אז שולח כאן:

עכשיו זה מציג הודעה כזו כשאין אף הודעה חדשה ולא ניתן לשלוח הודעות :\

bozemanbozemanAdmin

גם לי זה קרה.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Shlomix

לא יכול לשלוח הודעות בת'רד של שדרוג הפורום אז שולח כאן:

עכשיו זה מציג הודעה כזו כשאין אף הודעה חדשה ולא ניתן לשלוח הודעות :\

ציטוט מאת bozeman

גם לי זה קרה.

אממ, הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שזה יקרה היא אם מישהו כתב הודעה ואז מחק אותה. להתחשב בזה שאנחנו לא יודעים כרגע איך לשחזר את זה, אני אחשוב על מקרי הקצה. בנתיים אני אשחרר את הנעילה של לשלוח פוסט בזמן שיש הודעה חדשה.

HypnoHypnoVeteran
טוען הימור...
HypnoHypnoVeteran

אפשר לעשות כמה הימורים נפרדים באותו הימור?
כלומר, בהימור הנ"ל כל מי שניחש את הטווח הנכון מקבל נקודה. אבל אני רוצה הימור נוסף בו כל מהמר גם מציין מספר ספציפי של שחקנים.
מי שהכי קרוב למספר האמיתי זוכה בניקוד נוסף.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באפריל 2026 בשעה 00:03
ציטוט מאת Hypno

אפשר לעשות כמה הימורים נפרדים באותו הימור?
כלומר, בהימור הנ"ל כל מי שניחש את הטווח הנכון מקבל נקודה. אבל אני רוצה הימור נוסף בו כל מהמר גם מציין מספר ספציפי של שחקנים.
מי שהכי קרוב למספר האמיתי זוכה בניקוד נוסף.

צריך לפתוח שני הימורים.

אגב למה עשית את התאריך סיום במאי? המשחק יוצא ב-17 לאפריל. גם בכלליות אני חושב שכלל האצבע לסגירת הצבעות צריך להיות כמה ימים טובים לפני שהמשחק יוצא כי בדרך כלל כבר 2-3 ימים לפני מתחילים לצאת כל מני פרטים חשובים כמו למשל כשיומיים לפני שיצא מדבר הארגמן טיוויטר התמלא בעיתונאים שאמרו שה-8 שעות הראשונות נורא משעממות.

ואגב, האמברגו של פרגמטה הוא ביום שהמשחק יוצא? כי בדרך כלל משחקי קאפקום מקבלים את הביקורות כמה ימים ללפני השחרור, לא ביום שהמשחק יוצא.

אני אציין שלמרות שיש תאריך תוצאות כשפותחים הימור, התאריך הזה רק גורם לזה שתוכל להכניס את התוצאות ולהכריז על זוכה, אבל אתה לא חייב. כלומר אתה יכול להגיד שהתוצאות ב-12 לאפריל, וב-12 יופיע לך כפתור לאשר את התוצאות, אבל אתה יכול לא לגעת בו עד שיצאו כל הביקורות בנניח ה-15 לחודש.

HypnoHypnoVeteran

הכוונה לתת לכל משחק שני סופ"שים כדי לקבוע את השיא. יש משחקים שמעמידים את השיא בסופ"ש השני.
אבל המשחק יוצא ביום שישי אז בעצם יהיה אפשר להכריז על התוצאות ב 27/28 באפריל.

אני לא יודע מתי האמברגו על המשחק אבל זו כן סוגיה מתי לסגור את ההימור להצבעות. מצד אחד צריך לתת לאנשים לסקור מדדים קרוב ליציאה, מצד שני ביקורות שיוצאות כמה ימים לפני יכולות לשנות את הדיעה לגבי ההימור.

אגב, משתמש שהימר יכול לשנות את ההימור שלו כל עוד ההימור פתוח?

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Hypno

הכוונה לתת לכל משחק שני סופ"שים כדי לקבוע את השיא. יש משחקים שמעמידים את השיא בסופ"ש השני.
אבל המשחק יוצא ביום שישי אז בעצם יהיה אפשר להכריז על התוצאות ב 27/28 באפריל.

אני לא יודע מתי האמברגו על המשחק אבל זו כן סוגיה מתי לסגור את ההימור להצבעות. מצד אחד צריך לתת לאנשים לסקור מדדים קרוב ליציאה, מצד שני ביקורות שיוצאות כמה ימים לפני יכולות לשנות את הדיעה לגבי ההימור.

אגב, משתמש שהימר יכול לשנות את ההימור שלו כל עוד ההימור פתוח?

אה צודק, יצאתי שוקיסט, דברתי על ההתערבות כאילו היא על ציון ולא על מספר שחקנים מקסימאלי.

וכן, כל עוד ההימור פתוח אפשר לשנות הימור.

LaskinLaskinElder

וואו, שמשון כרגע על ממוצע 54…

אמנם מעט ביקורות אבל זה הרבה מתחת למה שחשבנו, אפילו הפסימיים מביננו.

כשיהיה ניתן - שים שלום יקבל את הנקודה שלו

שים שלוםשים שלוםMinion

אני הגיימר הכי חובב באיזור כאן, אבל למדתי להיות פסימי אלא אם זה נינטנדו

LaskinLaskinElder

הממוצע ירד ל-48... איזו אכזבה. ממש רציתי שיהיה סיפור הצלחה משום מקום.

ועכשיו - להתערבות הבאה:

LaskinLaskinElder
טוען הימור...
LaskinLaskinElder

אגב, הוא בהנחה של כמעט 20% בGMG, ואני מוכרח לציין שהסקין של גירסת הדלוקס עושה לי חשק לשחק בו למרות שלא אהבתי את הדמו כל כך:

https://www.greenmangaming.com/games/pragmata-deluxe-edition-pc/

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 11 באפריל 2026 בשעה 15:03
ציטוט מאת Laskin
טוען הימור...

לא יאומן שהמנצח פספס ב-25 נקודות את התוצאה הסופית. לא היה לנו שמץ אה?

שים שלוםשים שלוםMinion

האמת שאני די נהנה ממנו, רק הנהיגה מרגישה מעט מבאסת, מזכירה את GTA IV

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת שים שלום

האמת שאני די נהנה ממנו, רק הנהיגה מרגישה מעט מבאסת, מזכירה את GTA IV

מצחיק שרוב הביקורות שראיתי דווקא אמרו שהנהיגה היא הקטע הכי טוב במשחק. יש בצוות חבר׳ה שעשו את mad max כך שהנהיגה משם בטח חלחלה לשמשון.

LaskinLaskinElder

MAD MAX יצא בתקופה שלא היה לי זמן למשחקים והוא כבר כמה חודשים על הדסקטופ שלי ולא נגעתי בו...

לעזאזל עם הבקלוג שלי.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 13 באפריל 2026 בשעה 18:39

וואו, Pragmata מפציץ יחסית למה שציפיתי, כרגע ממוצע 85.

אני עדיין לא התחברתי לעומת אחרים פה לדמו אז אני אמתין למבצע טוב או אפילו כשיגיע לאיזה מנוי שיהיה לי בעתיד, אבל אני ממש שמח שהם הצליחו.

אם יישאר כך - נדב קלע בול.

DrKeoDrKeoSite Admin

ממש אהבתי את הדמו אז הייתה לי הרגשה טובה. קאפקום פשוט לא מפספסים בדור הזה (אולי קצת עם MH אבל אני לא ממש משחק בפרנצ'ייז).

LaskinLaskinElder

לא יכול לחכות לDMC הבא 😃

Uncle Pey'jUncle Pey'jSage

להוריד את הכובע בפני קאפקום, הם פשוט המפיצה הכי טובה בתעשייה כרגע.

DrKeoDrKeoSite Admin

בקלות, קאפקום ונינטנדו.