לא נראה לי ששיחקתי ברימייק של 2 אבל אני גם לא רואה סיבה לעשות זאת כשאני יכול לצפות ביוטיוב בסרטון של כל מה שחשוב לפני שמשחקים ב-9.
אני עדיין ממתין לסיום המלחמה כדי לשחק בו כמו שצריך (=עם אוזניות, כי זה לא משחק שנראה לי כדאי לשחק בווליום גבוה כשיש אנשים ישנים בבית).
במה אתם משחקים?
נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013
נשמע טוב. איך הגרפיקה ביחס ל-aw2?
מרשימה יותר, כנראה לא מעט בגלל האומנות אבל מרשימה יותר. אולי זה הPT אבל בהחלט חשבתי AW גרפית בלא מעט קטעים.
לא נראה לי ששיחקתי ברימייק של 2 אבל אני גם לא רואה סיבה לעשות זאת כשאני יכול לצפות ביוטיוב בסרטון של כל מה שחשוב לפני שמשחקים ב-9.
אני עדיין ממתין לסיום המלחמה כדי לשחק בו כמו שצריך (=עם אוזניות, כי זה לא משחק שנראה לי כדאי לשחק בווליום גבוה כשיש אנשים ישנים בבית).
כמובן שאתה יכול לא לשחק בכלום לפני, אבל בגלל שנראה שיש פה כמה אנשים שרוצים להשלים את 7 ו-8 לפני 9, אז ציינתי שהם לא רלוונטים ל-9 בשום צורה. ולעומת זאת RE2 המשחק הכי חשוב לשחק לפני.
אם אתה רואה recap, אז לא את זה של ign כי הוא אולי ארוך ומכסה את כל המשחקים (ממש את כולם), אבל כתוצאה מהרוחב של הסיקור הוא לא מראה כמעט כלום מאף משחק. מה שלא תראה, אני מציא לצפות בrecap נפרד של RE2 רימייק.
שמעו, יצא לי לשבת די הרבה על Cyberpunk 2077 שכולל את חבילת ההרחבה. שיחקתי בו ממש קצת בהשקה והוא היה שבור ומעצבן. עכשיו הוא פשוט משחק מצוין. אני כבר במקום שאני יכול לסיים את העלילה הראשית (קיבלתי הודעה שאם אמשיך כאן, זה סוגר כלמיני קווי עלילה אחרים, אז אם בא לי לסיים דברים, לעשות זאת כעת), אבל אני ממשיך עם התוכן של ההרחבה, שהוא סיפור מעולה בפני עצמו שנשזר מאוד יפה לתוך הקווסט של המשחק. אני משחק אותו על מחשב נייד עם 5070TI (שהוא כמו 5070 רגיל של הדסקטופ, בערך ~), עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום וDLSS עם FG והכל נראה פגז. אחד המשחקים הכי יפים שראיתי כנראה. המודל של אידריס אלבה בהרחבה טוב משמעותית לדעתי מזה של קיאנו במשחק הבסיס.
האמת קצת התאכזבתי מהרימייק של 2. כביכול הפכו אותו לאימתי ומפחיד יותר ועל הדרך חירבנו על כל האומנות והרקעים היפים שהם חלק מההנאה במשחקי הרזי הקלאסיים, הכל חשוך וחד גוני ומבאס. האומנות שלו פשוט הרסה לי ממש את החוויה וגם מר איקס שמטריד בצורה מעצבנת ומעיקה. תוספת מיותרת למשחק.
רזי 9 נשמע מדהים וכבר ראיתי עד כמה הסביבות יפות ומגוונות בניגוד ל 2, ברור שאשחק בו.
כן, הוא מגוון, כמו במשחקי RE היותר אפים כמו RE4 או RE5. עדין יש בו ״אחוזה״ שתקועים בה כמה שעות בגיימפליי RE קלאסי, אבל יש יותר מאחת כזו ובין אחוזה לאחוזה עוברים מסעות שונים. החיבור של המשחקים היותר קלאסים עם המשחקי אקשן שנטו יותר לעבור מסביבה לסביבה יצרו קומבו ממש מגניב שנותן להינות משני העולמות.
הם ממש פגעו ב-sweet spot שיכול להיות תבנית לRE10 ו-11, או לפחות עד שקאפקום יחליטו לשבור את הכלים ולהמציא את הסדרה מחדש בפעם המליון.
אולי במשחק הבא הם יוכלו לשלב שתי דמויות קלאסיות ביחד? הרבה זמן לא קבלנו סופר קומבו, נניח כריס וג׳יל? אולי קלייר? או להחזיר את רבקה מ-0 ו-1?
שמעו, יצא לי לשבת די הרבה על Cyberpunk 2077 שכולל את חבילת ההרחבה. שיחקתי בו ממש קצת בהשקה והוא היה שבור ומעצבן. עכשיו הוא פשוט משחק מצוין. אני כבר במקום שאני יכול לסיים את העלילה הראשית (קיבלתי הודעה שאם אמשיך כאן, זה סוגר כלמיני קווי עלילה אחרים, אז אם בא לי לסיים דברים, לעשות זאת כעת), אבל אני ממשיך עם התוכן של ההרחבה, שהוא סיפור מעולה בפני עצמו שנשזר מאוד יפה לתוך הקווסט של המשחק. אני משחק אותו על מחשב נייד עם 5070TI (שהוא כמו 5070 רגיל של הדסקטופ, בערך ~), עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום וDLSS עם FG והכל נראה פגז. אחד המשחקים הכי יפים שראיתי כנראה. המודל של אידריס אלבה בהרחבה טוב משמעותית לדעתי מזה של קיאנו במשחק הבסיס.
סיברפאנק מבלבל בהתחלה
אבל משחק טוב , סימתי אותו
די מעצבן אבל העניין של לבחור דברים , בלי דרך אחורה
לא מדבר תמיד כמובן , ככה צריך להיות
אבל בכללי
בכל מקרה אני עמוק בre9
במחשב יש דרך לחזור אחורה - באמצעות שמירות.
היו לי כמה מקרים שחזרתי ועשיתי שוב כי לא הייתי מרוצה מהתוצאה.
בדיוק אתמול עמדתי בפני בחירה מאוד גורלית כזאת. לא הייתי שלם עם מה שעשיתי ומה שקרה בעקבותיה, אבל החלטתי להמשיך איתה וזהו.
הכל טוב ויפה עד שאתה מוצא את עצמך במיטה עם גבר...
אני מעט מאוד פעמים משנה את התוצאה, כי לרוב באמת לא אכפת לי, אבל בסייברפאנק יצא לי כמה וכמה פעמים, ובוויצ'ר 3 יצא לי פעמיים.
אם אתה הומופוב, זה שלך. ואני משחק כ v הבחורה בכל מקרה, ועד הנקודה הנוכחית לא יצאה לי שום מערכת יחסים.. לא מתעסק בזה.
סצינות המין במשחק הזה יחסית מאוד ויזואליות וממבט ראשון, אני לא הומופוב אם לא בא לי לראות את זה עם הדמות שלי 😃
עם הבחורה יש לך אופציה להיות לסבה.
בעיניי אין דבר יותר שובר אימרסיביות מאשר לחזור אחורה בשמירה בגלל החלטה, כל הקטע זה לזרום עם ההשלכות ועם המשחק גם אם זה לא מה שציפית. בעיניי זה הרעיון במשחקים עם בחירה.
בסייברפאנק עוד לא שיחקתי, אבל בBG 3 למשל זה כמעט כל הכיף במשחק. בוויצ'ר גם.
בוויצ׳ר אני זוכר בוודאות איזה מקרה שבו הייתה מכשפה שלא רציתי להרוג אבל הייתה אפשרות מאוד לא תקיפה באיזו שיחה שגרמה לה להגיב באלימות ואז נלחמנו, וזה ממש לא מה שרציתי שיקרה.
בסייברפאנק היה מקרה שהרגתי בטעות דמות בזמן קרב.
אני בדרך כלל ממש מסכים ומה שקורה יקרה, אבל פה ושם יש משחקים שחשוב לי לקבל את התוצאה שאני יודע שאני יכול לקבל.
מעניין איך אתמודד עם הבחירות בJudas 😃 אבל זה משחק שאני כנראה אשחק בו כמה וכמה פעמים, אז אשתדל לזרום, בריצה הראשונה.
זה תלוי אם הבחירה שלי הובילה לתוצאות לא טובות, או שהבחירה שלי לא עשתה את מה שציפיתי שהיא תעשה. זה גם קורה.
אם ההשלכות הן לא מה שציפיתי - ממשיך, אם הדמות לא עשתה מה שציפיתי ממנה - ריברט
יום אחד קוג׳ימה יעשה משחק עם בחירה והוא יעקוב אחרי כל הריבוטים שלכם ויעניש אתכם באיזה בוס שיסרוק את השמירות ויקרא לכם בשמות.
רק למי שסיים את ההרחבה של cyberpunk
הבחירה שדיברתי עליה, היא בין Reed ל Songbird. בחרתי ב Reed, ה aftermath היה קטסטרופלי(אבל אני חושב שבכל מקרה לא היה יוצא משהו "טוב" מזה). ההיעלבות של Songbird ומה שנבע מכך - ממש כאבו לי בלב, אבל לא חזרתי אחורה. הפסקתי לא מעט זמן אח"כ, ואני עוד צריך לראות מה השלכות הרוחב של זה בהמשך, אבל יימח שמם זו הייתה בחירה קשה. לזכותם יאמר, שלא היה לבחירה הזאת טיימר. היה זמן להתלבט.
ובלי קשר, אני בעד הרעיון של נדב
סצינות המין במשחק הזה יחסית מאוד ויזואליות וממבט ראשון, אני לא הומופוב אם לא בא לי לראות את זה עם הדמות שלי 😃
עם הבחורה יש לך אופציה להיות לסבה.
אני לא יודע איך הגעת למצב שאתה שוכב עם גבר שם.... כנראה שאתה לא הומופוב, סתם בארון... 😉
אני לא יודע איך הגעת למצב שאתה שוכב עם גבר שם.... כנראה שאתה לא הומופוב, סתם בארון... 😉
זה לא תמיד ככה עם הומופובים?
ואתה יודע… כמו בחיים - שתיתי יותר מדי, דבר אחד הוביל לאחר… חוץ מזה שאומרים שזה לא נחשב אם זה רק הקצה
טוב סיכום בינתיים
חרשתי הרבה על re9 , לא רוצה לקפוץ בינתיים
הולך לרופא עור להוריד פלולה וכמה נקודות אדומות
לא עשיתי את זה אז נראה
מקווה שאפשר
מחיר סוכם פחות או יותר
נראה , ונראה מה אחרי זה
צופה גם ב100 סרטים , מתקדם טוב אבל זה למקום אחר
היום אני ירשום במקום אחר
שיחקתי עוד בre9
לא ירשום ספוילרים כרגע , וגם אז שלא יקראו מי שלא רוצה
נגיד ככה , המשחק ממש טוב
היה שלב חשבתי טוב אבל הוא יותר
מהגבוהים נגיד ככה
עדין לא סימתי
אני בקושי עובד בשבועיים האחרונים אז הרצון לאיזה משחק עולם פתוח ואסקפיזם, בשילוב עם ההחלטה של סוני להזכר שהיא קודם כל שמה דגש על הפלייסטיישן, גרמו לי "להשבר" ולקנות את ghost of yotei (למרות שברור לי שבשלב הזה היה עדיף כבר להמתין למבצע).
שיחקתי כבר איזה 5-6 שעות. סך הכל אחלה משחק, לצערי עדיין אפשר להרגיש פה חלק מהמגרעות של המשחק הקודם, אבל את כל מה שהוא עשה טוב המשחק הזה עושה קצת יותר טוב.
יש פה המון רעיונות טובים אבל הביצוע לפעמים לא מספק. כלומר זה לא משחק ברמת גימור של SM או ND, עדיין ברמת ה8+ של אינסמוניאק או AC נניח.
הסיפור בינתיים ממש חלש, אני מקווה שישתפר, אבל העולם מגניב, המשחק נוטף אווירה מעולה בכל שנייה שלו וכרגע אני מאוד נהנה להסתובב בלי מטרה ולפגוש קווסטים קטנים או גדולים בצורה טבעית. אני מניח שהוא יקום ויפול על כמה הוא ימשיך להרגיש רענן לאורך זמן - בינתיים זה אספקט שהוא עושה הרבה יותר טוב מהראשון.
הערה אחרונה היא לגבי הצד הויזואלי, זה אחד המשחקים הכי מוזרים ששיחקתי בצד הזה. יש רגעים שהוא מוציא ממך וואו אמיתי והמשחק יכול להפיל לסת או שתיים במהלך ההסתובבות בעולם, וגם הקאטסינס הראשיים של הסיפור יוצאים מן הכלל גם בצד הויזואלי וגם בבימוי. ולצד זה יש אפקטים (למשל מים) וכל מיני אסטים שפתאום נתקלים בהם שנראים כאילו הגיעו מהPS3. זה אחד המשחקים הכי לא אחידים שראיתי באספקט הזה 😃.
ממליץ לך להמשיך לשחק ולעשות מה שאפשר
יש הרבה סיפורי צד מעניינים
לדעתי משחק בטופ
מת על יוטי
וכן יש דברים שצריך ללמוד ולשכלל
העלילה מאוד טובה שעושים הרבה דברים
מצחיק, אני בדיוק אתמול בלילה החלטתי שאני קונה את ההרחבה של איקי איילנד למשחק הראשון, כדי להעביר את הזמן וגם להכנס קצת יותר לעניינים לפני שאתחיל את יוטיי בהמשך השנה, כשיהיה במבצע.
אז התחלתי ובינתיים ממש נחמד.
לקח לי הרבה זמן להזכר בכפתורים והנשקים והכל, אז קודם כל העברתי איזה שעתיים במשחק הרגיל לפני שהתקדמתי לאי. עכשיו התחלתי את האי וכבר יש קצת כוחות חדשים (עם הסוס), האי יפה והעלילה בינתיים בסדר.
שכחתי בכלל שלראשון הייתה הרחבה 😃.
עצרתי באמצע שלו (לא בהחלטה, פשוט נהיה לי עומס ויצא שלא שיחקתי בו כמה חודשים עד שכבר שכחתי ממנו), האמת שאין לי מושג איך הוא ממשיך ואיך הוא נגמר. עצרתי קצת לפני שממשיכים לאזור השלישי במפה אם אני זוכר נכון.
בכל מקרה אין שום קשר בין שני המשחקים כמו שאתה בטח יודע אז זה לא באמת רלוונטי, ולצד זה אני אגיד שהוא כן מאוד דומה לראשון אז אם אתה מתכנן להגיע לשני ממש בקרוב אולי עדיף לא להשתקע יותר מדי ולהגיע למיצוי. אם אתה מתכנן עליו באמת רק בהמשך השנה ובעוד כמה חודשים זה דבר אחר.
ההרחבה היא איזה 5-10 שעות אני לא חושב שזה יפריע לי, וגם כן יש הבדל עם הנשקים השונים…
אבל כן, יש לי רשימה ארוכה ואני מתכנן להכנס לעוד כמה משחקים לפני
הנשקים זה קצת עבודה בעיניים, זה בגדול אותו דבר כמו ארבעת העמדות השונות במשחק הראשון (אבל פתחתי בינתיים רק שלושה נשקים, אולי הרביעי מרגיש אחרת...)