VOXELIM

במה אתם משחקים?

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

10697 הודעות
StickStickSage

הנשקים זה קצת עבודה בעיניים, זה בגדול אותו דבר כמו ארבעת העמדות השונות במשחק הראשון (אבל פתחתי בינתיים רק שלושה נשקים, אולי הרביעי מרגיש אחרת...)

LaskinLaskinElder

העמדות במשחק הראשון רק נותנות לך לשבור לאויב את הנשק שלו, אין הבדל בטווח או המהירות של ההתקפות וכו.
אולי אתה צודק אבל אמור להיות הבדל בין חנית לחרב מעבר למה שטוב נגד אותו אויב

StickStickSage

לא זה אותו דבר, הרי זו לא מערכת קרב כמו משחק סולס או כמו משחק H&S מהצד השני. זאת מערכת שמזכירה את משחקי באטמן יותר מהכל, או אפילו יותר את משחקי AC הישנים יותר. אתה נותן שתי מכות, ואז האויב יגן מההתקפות שלך. אתה עושה קאונטר (שהוא אותו הדבר, לפחות בינתיים), ואז נותן שתי מכות, ואז האויב יגן מהמכות שלך. המערכת יחסית מהנה כן? אני לא מתלונן, אבל היא די אוטומטית מהבחינה הזאת.
לצד זה ה"מורכבות" שלה כביכול זה מד הסטמינה של האויב, ואז כאן בדיוק כמו בראשון, כל נשק מותאם לסוג אחר של אויב וכל נשק יכול לשבור אויבים ספציפיים טוב יותר או טוב פחות. נשק אחד אולי יהיה יותר ארוך מהשני, או יותר מהיר (נגיד השתי חרבות מהירות מהחרב האחת ממה שפתחתי בינתיים), אבל זה מרגיש בעיקר ברמת האינמציות ולא באמת משהו אחר, זה לא שיש פה מערכת קרב "אמיתית" שיש מה לעשות איתה. אם האויב תוקף אתה מגן, אם האויב מגן אתה שובר, ואם האויב שבור אתה תוקף, וחוזר חלילה עם כל הנשקים או העמדות במשחק הראשון.
בכל מקרה זה אספקט שדי אכזב אותי בהמשך כי זה מרגיש אותו הדבר. אבל זה בקטנה, זה לא משחק לשחק בשביל מערכת הקרב, זה משחק לשחק בשביל העולם הפתוח, החקירה והאווירה, וכאן אהבתי את הראשון ואת השני עוד יותר.

kririnkririnSage

אני אומר דבר כזה , כבעל ניסיון מאוד רב ביוטי
הרבה דברים נפתחים
גם מבחינת נשקים , גם מבחינת עלילה

קצת סבלנות , ותהנה

בעניין re9 , אני קרוב לסוף שלו
לפחות תחושה שלי

StickStickSage

אם אני נשמע שלילי מדי זו לא הכוונה שלי, אני בהחלט נהנה ממנו ובהחלט ממשיך לשחק. הוא לא מושלם אבל הכל בסדר, כחבילה שלמה הוא מוצלח למדי.

kririnkririnSage

סימתי את re9 , לדעתי משחק של 9 מתוך 100
עשיתי כימאת הכל

בסוף בחרתי לפגוע במשהו מאוד מסוים
המשחק נגמר
נתנו לי בחירה ,כן להפעיל
היה בוס אחרון וניצחתי , כן היה מקום בבוס קופסא
סימתי במצב רגיל

KlaymanKlaymanSage

סיימתי את Phantom Liberty - אם לא שיחקתם בהרחבה, לא ראיתם את מלוא הפוטנציאל של העולם הזה והצוות הזה. ואוו. הכל הרבה יותר טוב בהרחבה. עלילה, גרפיקה, משחק, סאונד ואפילו העיר החדשה. באמת ממליץ בחום לא לדלג עליה, למי שעוד לא שיחק!

idanidanInactive
נערך לאחרונה: 13 במרץ 2026 בשעה 16:11

טוב לשמוע.
אני מאוד אוהב את סייברפאנק (למרות שהיה לו פוטנציאל להיות כל כך הרבה יותר טוב לדעתי), מת על הסטינג, וההרחבה שלו יושבת לי בבקלוג, רק צריך זמן..

DrKeoDrKeoSite Admin

אתה עושה לי חשק לצלול אליו עכשיו שסיימתי את RE9.

KlaymanKlaymanSage

ואללה, אני הייתי די "אנטי" המשחק אחרי ה בלאגן בשיגור, אבל במצבו הנוכחי, הוא משחק מצוין( לא מושלם, רחוק מזה), ששווה את הזמן שלכם. ההרחבה היא מבחינתי שיא במשחקים בסגנון והבחירות מאוד משמעותיות ואני ממליץ לא לנסות לבדוק "מה היה אם", עד סוף המשחק. לקחת בחירה ולזרום איתה. ראיתי ביוטיוב את "הדרך השניה" שהייתי עובר בהרחבה, והיא כוללת משימות אחרות לחלוטין, אזורים שלמים שלא ראיתי בכלל במשחק וממש הבדל עצום בסיום. בקיצור, אלה לא "בחירות קוסמטיות" שמזרימות לאותו הסוף.

kririnkririnSage

טוב לא יודע מי שינה לי לספוילר
על re9 , אבל ככה

המשחק מאוד טוב , היו דברים די מפתעים מבחינתי
לא רוצה ליצר ספוילרים
אבל נגיד ככה , בלי לחשוב על זמני יציאה
לדעתי למשחק מגיע 9 מתוך 10 ולדעתי הוא הכי טוב בסדרה

יש דברים מפתעים

לקח לי 22 פלוס לסיים את כל המשחק

כמשחק כל הזמנים , re4 לדעתי הכי טוב
ואז קוד וורוניקה ואז re9
אבל אלו משחקים ישנים

עכשיו גרסת הסוויץ 2 , ממש ממש טובה
התחלתי בנידת עברתי לרוב לטלוויזיה עד הסוף

עכשיו אני משחק בגיבי רובוט , משחק שהרוב לא שיחקו פה
אולי אף אחד
התחלה נחמדה
רובוט שמבצע דברים

DrKeoDrKeoSite Admin

אני שיניתי לספויילר כי כתבת ספויילרים לסיום של RE9 😃

צ׳יבי רובו משחק מאוד חמוד, מהמעט שאני זוכר ששחקתי בו לפני עשורים.

kririnkririnSage

לפחות אני לא היחיד שמשחק בציבי

LaskinLaskinElder

סיימתי את הDLC של Ghost of Tsushima ונהנתי מאוד.
עכשיו, בגלל שמדבר הארגמן עדיין לא בשל ונראה שאני מאוד אהנה ממנו אם רק אמתין מספיק זמן - אני מתלבט במה לשחק - Yotei או Death Stranding 2. מצד אחד לא נהנתי מהראשון כל כך אבל אם אשחק על רמה קלה במשלוחים אני בטח אהנה מהסיפור והקוג׳ימאיזם.
כמובן שיש גם את RE9 שרציתי לדחות עד לכרטיס חדש אבל לא יודע אם אחזיק מעמד אבל הוא משחק מלחיץ (בחציו) ובמלחמה הזו לא יודע אם בא לי עוד לחץ כזה. למרות שכבר די התרגלנו.

באפריל יש לי מלא ״אינדיז״ חובה - הפרדוקס של דרווין ב-2 לחודש, Samson שנראה עם פוטנציאל אדיר אבל יכול גם לצאת פחות טוב ב-8 לחודש, Replaced ב-14 לחודש, יש גם את Pragmata שאני לא חושב שהוא משהו לפי הדמו אבל מי יודע איך יהיה המלא, ואת Saros ב-30 לחודש. אפריל מפוצץ ויש עוד כמה טובים שם כמו he-man ה-2D brawler וMouse P.I שנראה מדהים.
בקיצור אני רוצה משהו חדש שיעסיק אותי החל מהיום ועד התמנון בעוד שבועיים.

InterAlInterAlVeteran

כנראה שלא yotei, הוא עוד מאותו דבר וכנראה שתותש. האמת שהיית צריך להתחיל ממנו ואולי לוותר על GOT. גם ככה אין קשר עלילתי ביניהם.

LaskinLaskinElder

מאוד אהבתי את טסושימה ורציתי מאוד להשלים את ההרחבה אז אני מאוד שמח שעשיתי את זה, ולא עשיתי בגלל משהו עלילתי פשוט רציתי לסמן וי שעשיתי הכל בקודם לפני שאני ממשיך, וגם כדי לרענן את עצמי בקטע של האווירה והשליטה.
אבל אתה צודק, לא אעשה אותו מיד אחרי, אתחיל את יוטיי בטח עוד חודשיים או משהו כזה או לפני אם תהיה הנחה מעניינת.

אז RE9 או DS2 שיוצא היום למחשב.
המממ

kririnkririnSage
ציטוט מאת "Laskin"

סיימתי את הDLC של Ghost of Tsushima ונהנתי מאוד.
עכשיו, בגלל שמדבר הארגמן עדיין לא בשל ונראה שאני מאוד אהנה ממנו אם רק אמתין מספיק זמן - אני מתלבט במה לשחק - Yotei או Death Stranding 2. מצד אחד לא נהנתי מהראשון כל כך אבל אם אשחק על רמה קלה במשלוחים אני בטח אהנה מהסיפור והקוג׳ימאיזם.
כמובן שיש גם את RE9 שרציתי לדחות עד לכרטיס חדש אבל לא יודע אם אחזיק מעמד אבל הוא משחק מלחיץ (בחציו) ובמלחמה הזו לא יודע אם בא לי עוד לחץ כזה. למרות שכבר די התרגלנו.

באפריל יש לי מלא ״אינדיז״ חובה - הפרדוקס של דרווין ב-2 לחודש, Samson שנראה עם פוטנציאל אדיר אבל יכול גם לצאת פחות טוב ב-8 לחודש, Replaced ב-14 לחודש, יש גם את Pragmata שאני לא חושב שהוא משהו לפי הדמו אבל מי יודע איך יהיה המלא, ואת Saros ב-30 לחודש. אפריל מפוצץ ויש עוד כמה טובים שם כמו he-man ה-2D brawler וMouse P.I שנראה מדהים.
בקיצור אני רוצה משהו חדש שיעסיק אותי החל מהיום ועד התמנון בעוד שבועיים.

יוטי לדעתי מצוין שמתקדמים ומקבלים עוד יכולות וידע

Re9 מצוין

בנוגע אלי נתקלתי במצב מעצבן , אני בציבי רובוט
משחק גיימם קיוב
בסוף בדקתי מדריך , הבנתי איך להתקדם
התקדמתי , מנסה כמה פחות מדריכים
בכל מקרה המשחק למעשה די נחמד

לא מבינים את זה בהתחלה
הוא מתקדם

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת "Laskin"

אז RE9 או DS2 שיוצא היום למחשב.
המממ

שניהם מעולים ואם אני זוכר נכון שניהם לא בדיוק כוס התה שלך 😃

LaskinLaskinElder

RE9 אמור להיות מאוד כוס התה שלי, לפחות הקטעים על לאון…
שיחקתי בכולם חוץ מ-8 ואני מת על הסדרה עקרונית, פשוט קצת פחות מתלהב ממנה מבעבר ומשהו במעבר למבט ראשון פחות הקליק לי. מ-7 נהנתי אבל זה לא היה וואו, מלבד ההתחלה שדווקא הייתה באמת טובה.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני ממליץ על שניהם בחום. DS2 הוא קפיצת מדרגה בכל תחום מ-DS1 והוא משלב פנימה לא מעט MGS5 ו-RE9 היה הRE שהכי נהנתי ממנו מאז 4. השלבים עם גרייס הם RE7 רק טוב ומודרני יותר, והשלבים עם ליאון הם RE4 רק טוב ומודרני יותר.

אני משער שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל מכל אחד אז השאלה היא מה בא לך עכשיו.

LaskinLaskinElder

נכנסתי לGMG כדי לראות אם יש מבצע על אחד מהם, אבל מיד ראיתי את Space Marine 2 ב-19 דולר אז זה היה קל 😃
התחלתי, עשיתי 2 משימות ואני ממש נהנה. משחק מרשים מאוד גרפית, והוא גם טיפה מאתגר, למרות שנתת רק פעם אחת - אפשר לראות שהוא לא 100% סתם ללכת ולירות כמו הקודם, וכל הקטע של הנחילים ממש אדיר.
אז זה וReanimal ששכחתי שיש לי אמורים להעסיק אותי עד החודש הבא שיהיה מפוצץ

StickStickSage

אני מאוד נהנה מGOY, והנתון שמצביע על כך הכי טוב הוא שיש לי כבר 13 שעות במשחק, ושיחקתי עד עכשיו רק ב3 משימות ראשיות בלבד.
וזו גם לא תוצאה של איזה תוכן צד יוצא דופן, מדובר בעיקר במשימות עולם פתוח סטנדרטיות על הסקאלה של fetsh quest או של סיפורי צד קצרים וחסרי חשיבות שנשכחים אחרי כמה דקות.
אבל המשחק עושה עבודה יוצאת מן הכלל ביצירת עולם ואווירה ששואבים אותי לגמרי פנימה, והוא מצליח לגרום לי להנות מכל שנייה של רכיבה בו ומעבר מנקודה לנקודה.
אני מקווה שאני לא אעליב אף אחד משונאי יוביסופט פה עם ההשוואה שאני עומד לעשות, אבל פעם אחרונה שמשחק נתן לי את התחושה הזו ממש הייתה כששיחקתי בAC אודיסי. עוד משחק שאם הייתי מפרק כל אלמנט בו בנפרד הוא לא היה מקבל מעל 7 בכלום, אבל מצטיין בתפיסת העולם והסטינג שלו ברמה ששואבת אותך בצורה מיוחדת. יוטאי בינתיים ממש טוב בזה מבחינתי.

אגב, אפילו עברתי לדיבוב היפני בשעות האחרונות, לגמרי שווה את זה לדעתי. הרים את המשחק בשבילי אפילו בעוד טיפ טיפה.

kririnkririnSage

זה העניין
המשימות שממשיכים אותם
נהיות טובות