קניתי את Grime 2, כדי לתמוך בחבר'ה הישראלים שיוצרים אותו. מאוד אהבתי את הראשון, והדמו של 2 היה כיף עם אחלה תנועתיות, קרב וכו'. שיחקתי איזה 40 דקות. זה לא ממש More of the same. יותר כמו בן דוד כזה.
במה אתם משחקים?
נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013
LaskinElderאני מתכנן עליו גם כן
אבל בטח בסוויץ (לא בדקתי אם יצא שם)
אהבתי את הראשון אבל היו שם מערכות שלא אהבתי כמו מליון נשקים מיותרים ועוד כמה שאני לא זוכר
הבנתי שהם שיפרו מאוד את עניין הנשקים והחפצים.
LaskinElderטוב, החלטתי לקנות את RE8 כי הוא ב-75% הנחה בסטים כרגע, אשכרה 40 ש״ח… אז אני מתכנן להתחיל אותו מחר.
במקביל אני משחק בDarwin’s Paradox ו-Reanimal
התכנית היא לסיים עם כל אלו עוד השבוע (מזל שאנחנו בחגים) לקראת שמשון, ואם הוא לא יתברר כמוצלח אני אכנס לYotei ואז RE9, בתור המשחקים ה״ראשיים״ שלי, במקביל לReplaced כמשני.
ואז כמובן סארוס יוצא, אבל אני לא בטוח שאשחק בו בהשקה, אפילו עם החגים זה המון שעות משחק… אבל האתגר מתקבל באהבה :)
LaskinElderבאנה, RE8 ממש טוב…
באמת הרבה הרבה יותר טוב מ-7. הוא לא מפחיד כמו ההתחלה של 7, אבל הוא מאוד מאוד RE4 באווירה שלו, והטון הכללי, מה ש-7 מאוד לא היה בשום שלב, עם הטון הרציני ונטול המוזריות היפנית שאני מחפש במשחקי RE. בהחלט החזיק לי את החשק לסדרה הזו.
באנה, RE8 ממש טוב…
באמת הרבה הרבה יותר טוב מ-7. הוא לא מפחיד כמו ההתחלה של 7, אבל הוא מאוד מאוד RE4 באווירה שלו, והטון הכללי, מה ש-7 מאוד לא היה בשום שלב, עם הטון הרציני ונטול המוזריות היפנית שאני מחפש במשחקי RE. בהחלט החזיק לי את החשק לסדרה הזו.
אכן משחק מצויין. הוא בהחלט RE4 יחסית ל-7 עם ערכי הפקה גדולים יותר ו-scope יותר גדול. 9 הרבה יותר טוב, אבל 8 מצוין.
טוב, זה לקח הרבה זמן גם בנטו וגם בברוטו, אבל סיימתי את ריימן לג'נדס. כולל כל הכחולים והצהובים, גם בשלבים של back to origins. גם גביע זהב בצ'אלנג' שבועי. מדהים שזה לא מספיק לפלטינום.
סך הכל נהנתי ממנו, אבל גם היו בו דברים קצת מעצבנים, כמו שלחיצה על R2 וריבוע באותו הזמן גורם לריימן לעוף לעזאזל גם אם הוא לא היה בתנועה בכלל מלכתחילה. אבל נהנתי והשלבים מגניבים. חבל שהפלטינום כל-כך מוגזם שלעולם לא אעשה אותו
LaskinElderממשיך להתקדם בRE Village לאט לאט (משחק עם האשה) ורק רציתי לציין שזה מטורף בעיניי שהמשחק לא עודכן ויש שם רק FSR1. מילא אין DLSS, אבל למה לא לעדכן לFSR מתקדם יותר?
היה לי 2 קטעים שמשום מה הפריימרייט צונח. יכול להיות שזה עניין של דמדומי מנוע וזה לא היה פותר את זה, ועדיין - מוזר. זה אמור להיות עדכון ממש פשוט.
עומד לסיים את Silksong (אולי?) כעיקרון נראה לי שאני בסוף Act 2 (השגתי את שלושת הHyms) ויש לי בערך עוד שני אזורים נגישים לפתוח כדי לסיים את כלל המפה מלבד הAbyss. איזה משחק מעולה, כל כך כיפי.
נראה לי אחר כך אמשיך לRE7, שנים דחיתי את ההתקף לב הזה. אם Mr X הלחיץ בRE2 לא יודע איך אשרוד את זה, אבל זה מה יש.
LaskinElderאתה הולך על האקט השלישי? הוא כמעט באורך שני האקטים הראשונים, אבל שווה את זה :)
אתה הולך על האקט השלישי? הוא כמעט באורך שני האקטים הראשונים, אבל שווה את זה :)
איך זה הגיוני? עשיתי את כל השלבים, חקרתי אותם עד תום, בטח עשיתי בערך איזה 70% מהWishes, עליתי עכשיו במעלית לקרב השני מול Lace, איך Act 3 יכל להיות יותר משעה?
השקעתי כבר 40 שעות
טוב, ראיתי מה כרוך בAct 3, וויתרתי, פשוט סיימתי את המשחק.
LaskinElderחבל!!! ממליץ בחום. באמת.
גם הדרך לשם מאתגרת ומגניבה וגם האקט עצמו…. זה משהו.
חבל!!! ממליץ בחום. באמת.
גם הדרך לשם מאתגרת ומגניבה וגם האקט עצמו…. זה משהו.
זה ציטוט מצוין בשביל להוציא אותו מהקשרו...
LaskinElderמזל שיש כפתור לייק.
בדרך כלל אני שם לב ומוסיף על הדרך איזה גיף של מייקל סקוט…
אני בינתיים סיימתי את משחק התמנון:
לאורך כל הדרך (הקצרה, כן? זה משחק של איזה 2-3 ישיבות מקסימום) הוא מרגיש מאוד סינמטי ו״פיקסארי״, מהבחינה הזו הוא עדיין ברמה הגבוהה ביותר. אבל החידות לרוב לא מאתגרות בכלל או פשוט יותר מדי נשענות על תזמון מדויק במקום מחשבה ויצירתיות, למרות שפה ושם יש גם את זה.
משחק חמוד מאוד, ממליץ בחום באיזור ה-15 דולר, אבל הוא הרבה פחות טוב מאיך שהוא נראה לי בהתחלה בטריילרים.
חוץ מזה גם חזרתי לשחק קצת באסטרו בוט, השלמתי את כל השלבים שנוספו מאז שסיימתי אותו לראשונה. אחרי שעושים 9 שלבים כאלה - מתגלה שלב אחד שהיה יחסית מאתגר ולקח לי כמה וכמה נסיונות, אבל את כל ה-10 עשיתי בישיבה אחת.
אני ממש מקווה שהמשחק הבא שלהם הולך להיות איזה מריו אודיסי עם עולמות גדולים וכמו שאמרתי כבר כמה פעמים פה - סט פעולות בסיסיות גדול יותר, שיכלול קפיצה כפולה (בנוסף ללייזר), כפתור התכופפות שישמש גם לStomp אחרי קפיצה, וכפתור ריצה. איזה פוטנציאל עצום יש לרובוט הזה במשחק בהפקה ענקית. אני עדיין בהלם שהוא לא על 10 מליון יחידות ממזמן.
והילדים סיימו את Split Fiction, עכשיו אני מתלבט איזה משחק לקנות להם, בינתיים הם צריכים לסיים את מריו גלקסי 2 אז יש לי זמן לחשוב.
מחר בעוד שלושה ימים יוצא Replaced אז אם יתברר כהצלחה הוא יהיה האינדי הבא שלי במקביל לRE Village
התחלתי את RE 7, למה לעזאזל הוא לא תומך בWidescreen? איך Capcom לא תיקנו את זה? הטקסטורות גם נראות ברזולוציה סופר נמוכה. מה שכן - מאחר וזה היה המשחק שיגור לRE Engine החדש אני רואה איך לפני עשור הוא היה נחשב כמי שנראה ממש טוב.
LaskinElderמה ז"א לא תומך בWIDESCREEN? אה, אתה מתכוון למסך ULTRAWIDE?
אם זה במחשב - יש דברים שעוזרים עם זה, נסה את זה:
https://community.pcgamingwiki.com/files/file/3533-resident-evil-7-project-ethan/
התחלתי את RE 7, למה לעזאזל הוא לא תומך בWidescreen? איך Capcom לא תיקנו את זה? הטקסטורות גם נראות ברזולוציה סופר נמוכה. מה שכן - מאחר וזה היה המשחק שיגור לRE Engine החדש אני רואה איך לפני עשור הוא היה נחשב כמי שנראה ממש טוב.
הוא היה סופר יפה וב-60fps כשהוא יצא. הזמנים השתנו. RE9 נראה פשוט נהדר.
החלטתי לצלול מחר ל-Star Citizen עד שיצא סארוס. מעניין אם הוא עדין גבעה תלולה לטפס.