חח, קבלתי את bowie knife 99! עושה שם בלגן ל- @erezronen .

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013
חח, קבלתי את bowie knife 99! עושה שם בלגן ל- @erezronen .

סיימתי את Wolfenstein the new order. איזה טריפ! איזה משחק מדהים. מהקומבט לנשקים, למפה, לדמויות ולעלילה. הכל היה עשוי טוב לדעתי. מאוד ממליץ אם מישהו פה פספס אותו. אגב, יש הבדל מהותי בין שני קווי העלילה?
התחלתי במקביל גם את ace combat 7 שקיבלנו בפלוס לא מזמן. סיימתי את משימה 5. איך נאמר... קצת רפטיטיבי. הבנתי שיש 20 משימות. יהיה גיוון במשימות הבאות או שעדיף לי לוותר? :)
LaskinElderהשני עוד יותר משוגע ומגניב… הפתיח זה משהו שאני לא אשכח כנראה.
תהנה!
סיימתי את Wolfenstein the new order. איזה טריפ! איזה משחק מדהים. מהקומבט לנשקים, למפה, לדמויות ולעלילה. הכל היה עשוי טוב לדעתי. מאוד ממליץ אם מישהו פה פספס אותו. אגב, יש הבדל מהותי בין שני קווי העלילה?
התחלתי במקביל גם את ace combat 7 שקיבלנו בפלוס לא מזמן. סיימתי את משימה 5. איך נאמר... קצת רפטיטיבי. הבנתי שיש 20 משימות. יהיה גיוון במשימות הבאות או שעדיף לי לוותר? :)
קניתי אותו בהשקה ב-2018 ועד היום לא הצלחתי לסיים אותו, התחלתי אותו כבר 4 פעמים (פעם אחת בפלייסטישן 4 ו-3 בפיסי, עוד מהתקופה שהיה לי 970) ותמיד עצרתי בניו אורלינס, אין לי מושג למה, זה פשוט משחק מעולה שממש אהבתי.
אני חייב גם לסיים אותו.
עריכה: אה סליחה, אתה מדבר על הראשון (אותו דווקא סיימתי), התכוונתי לשני.
בלי קשר ממשיך להתקדם בKCD2, בערך 20 שעות לתוך המשחק, אפילו לא הגעתי לקוטנברג, אחד ממשחקי הOpen World הכי טובים ששיחקתי ברמה Cyberpunk 2077, מעניין אם אצליח לסיים אותו. מאוד נדיר שאני מסיים משחק Open world, לא משנה כמה טוב הוא, האחרון שהצלחתי היה Cyberpunk אחרי 120 שעות, האחרון שלא הצלחתי היה RDR2 אחרי 80 שעות.
הוא מרגיש כל כך חי, הSand box שלו מעולה והקרבות פשוט מהנים, למרות שכרגע אחרי שאני יודע Master strike, כלב ויש לי ציוד סביר - קלים משמעותית נכון לאזור בו אני נמצא.
אני גם מאוד אוהב את החלק סימולציה שבו, אתה צריך לאכול, לישון, אי אפשר להתרפא בשלב בוא אני נמצא מלבד שינה (תה קמומיל שאפשר לרקוח Alchemy bench בכלל עושה פלאים), יש קווסטים מבוססי זמן אז שינה זה משאב, גם למצוא מיטה זה לא קל ואם אתה ישן במיטה של משהוא אחר סיכוי טוב שתגורש תוך דקות, יש משמעות למה אתה עושה ומתייחסים איליך בהתאם. הם איך שהוא הפכו סימולציה שבדרך כלל גורמת לאנשים להרתע ממשחק להיות ממש כיפית, הכל מתגמל, מקטיפת פרחים ועד ציד.
הקווסטים גם מאוד מושקעים, כל אחד מצליח להתפל לכיוונים מפתיעים ומאוד מזכירים את הרמה של CD Project, הם גם כתובים ממש טוב ועם המון הומור, הדיבוב גם מצויין. אני מניח שלפתח במזרח אירופה זול ומאפשר להשקיע יותר אנשים בכל חלק מהמשחק.
glass manSageגם אני מאוד אהבתי את The new order בזמנו. הוויבים של HL2 כל כך חזקים שם שאי אפשר שלא.
אם יש משהו שלא אהבתי בו זה שהאויבים שלו בעיקר הגדולים ההם היו פשוט ספוג של כדורים שלא נגמר.
מצד שני סיימתי אותו על I Am Death Incarnate אז זה כנראה באשמתי, יש לזה רק 6% שעשו את זה בPSN אז... ואני אפילו לא רוצה לחשוב איזה קשה המשחק על UBER לול.
אם יש משהו נוסף שאיכזב אותי זה כמובן שהייתי רוצה שנהרוג את היטלר בסוף כמו במשחקים הישנים אני יודע שזה לא הגיוני עלילתית כי זה בעתיד אבל נו, אתם רוצים להגיד לי שהזונות האלה לא היו משבטים את היטלר ימח שמו בעתיד שכזה? פספוס.
קניתי אותו בהשקה ב-2018 ועד היום לא הצלחתי לסיים אותו, התחלתי אותו כבר 4 פעמים (פעם אחת בפלייסטישן 4 ו-3 בפיסי, עוד מהתקופה שהיה לי 970) ותמיד עצרתי בניו אורלינס, אין לי מושג למה, זה פשוט משחק מעולה שממש אהבתי.
אני חייב גם לסיים אותו.
עריכה: אה סליחה, אתה מדבר על הראשון (אותו דווקא סיימתי), התכוונתי לשני.
בלי קשר ממשיך להתקדם בKCD2, בערך 20 שעות לתוך המשחק, אפילו לא הגעתי לקוטנברג, אחד ממשחקי הOpen World הכי טובים ששיחקתי ברמה Cyberpunk 2077, מעניין אם אצליח לסיים אותו. מאוד נדיר שאני מסיים משחק Open world, לא משנה כמה טוב הוא, האחרון שהצלחתי היה Cyberpunk אחרי 120 שעות, האחרון שלא הצלחתי היה RDR2 אחרי 80 שעות.
הוא מרגיש כל כך חי, הSand box שלו מעולה והקרבות פשוט מהנים, למרות שכרגע אחרי שאני יודע Master strike, כלב ויש לי ציוד סביר - קלים משמעותית נכון לאזור בו אני נמצא.
אני גם מאוד אוהב את החלק סימולציה שבו, אתה צריך לאכול, לישון, אי אפשר להתרפא בשלב בוא אני נמצא מלבד שינה (תה קמומיל שאפשר לרקוח Alchemy bench בכלל עושה פלאים), יש קווסטים מבוססי זמן אז שינה זה משאב, גם למצוא מיטה זה לא קל ואם אתה ישן במיטה של משהוא אחר סיכוי טוב שתגורש תוך דקות, יש משמעות למה אתה עושה ומתייחסים איליך בהתאם. הם איך שהוא הפכו סימולציה שבדרך כלל גורמת לאנשים להרתע ממשחק להיות ממש כיפית, הכל מתגמל, מקטיפת פרחים ועד ציד.
הקווסטים גם מאוד מושקעים, כל אחד מצליח להתפל לכיוונים מפתיעים ומאוד מזכירים את הרמה של CD Project, הם גם כתובים ממש טוב ועם המון הומור, הדיבוב גם מצויין. אני מניח שלפתח במזרח אירופה זול ומאפשר להשקיע יותר אנשים בכל חלק מהמשחק.
מסכים עם כל מה שאמרת, רק אל תטחן את טרוסקי יותר מדי כדי שלא תגיע אוברלבלד לקוטנברג. תעשה את כל הסייד קווסטס, קצת tasks אבל בלי לחפש קרבות בעולם הפתוח ובלי המון skill training.
אני במשימה 4 של 007. מהמשחקים המוצלחים ששיחקתי לאחרונה(לא כולל Saros שאני בסוף ביום 3 שלו). ארחיב בהמשך, אבל רק אגיד ש io פשוט תפסו את ה essence של הדמות והסרטים בצורה מעולה.
StickSageכיף לשמוע! אני בהחלט מתכנן לשחק בו, אבל יש לי כל כך הרבה משחקים בבקלוג והוא לא כזה דחוף לי אז אחכה שהוא יגיע לאיזשהו מבצע.
אני בינתיים התחלתי את אינדיאנה ג'ונס השבוע, לא שיחקתי המון, אני עדיין בשלב הגדול הראשון ונראה לי שאני לקראת הסיום שלו. בינתיים נהנה, אני לא לגמרי נעול על הגיימפליי שלו אבל האווירה קנתה אותי לגמרי בינתיים. המעט סיפור נראה מעניין ונאמן לרוח של הסרטים הראשונים, וצריך לתת מילה לטובה לסצינות מעבר גם מבחינת הבימוי וגם מבחינת השחקנים - לגמרי תפסו את הרוח הנכונה.
אני במשימה 4 של 007. מהמשחקים המוצלחים ששיחקתי לאחרונה(לא כולל Saros שאני בסוף ביום 3 שלו). ארחיב בהמשך, אבל רק אגיד ש io פשוט תפסו את ה essence של הדמות והסרטים בצורה מעולה.
איזה כיף. אני מחכה לפאצ' PT למחשב ואני אצלול אליו גם.
למי ששיחק בהיטמן האחרונים, השליטה בבונד תרגיש דומה מאוד. ההבדל הוא שאם בהיטמן אתה נחשף, זה די game over, כי מתחיל הרבה בלאגן. פה זה חלק מהכיף. נחשפת? יאללה בלאגן! ממש כמו בסרטי ג'יימס בונד. היה לי דחף חזק מאוד לשחק pure stealth, אבל אין לזה משמעות אמיתית פה, ויותר מכך, אני חושב שזה הולך נגד רוח המשחק. אפשר לשחק אותו pure stealth אם רוצים( רוב המערכות תומכות בזה - למעט החבאת גופות, שאין), אבל באמת שגם כשהתוכנית פתאום נדפקת כי צץ שומר שלא ראיתם קודם, זה עדיין כיף גדול ומרגיש מאוד אורגני.
glass manSageלמי ששיחק בהיטמן האחרונים, השליטה בבונד תרגיש דומה מאוד. ההבדל הוא שאם בהיטמן אתה נחשף, זה די game over, כי מתחיל הרבה בלאגן. פה זה חלק מהכיף. נחשפת? יאללה בלאגן! ממש כמו בסרטי ג'יימס בונד. היה לי דחף חזק מאוד לשחק pure stealth, אבל אין לזה משמעות אמיתית פה, ויותר מכך, אני חושב שזה הולך נגד רוח המשחק. אפשר לשחק אותו pure stealth אם רוצים( רוב המערכות תומכות בזה - למעט החבאת גופות, שאין), אבל באמת שגם כשהתוכנית פתאום נדפקת כי צץ שומר שלא ראיתם קודם, זה עדיין כיף גדול ומרגיש מאוד אורגני.
יש מערכת דירוג קליימן? כאילו אתה מקבל דירוג בסוף כל משימה לפי איך ששיחקת? יש פרמרטים שמורידים מעלים את הדירוג?
יש מערכת דירוג קליימן? כאילו אתה מקבל דירוג בסוף כל משימה לפי איך ששיחקת? יש פרמרטים שמורידים מעלים את הדירוג?
לא אחי. זה לא היטמן.. 😝
שחקתי בדמו של סטארפוקס, אני משער שהשחקן החדש לא ממש יתעניין בו אבל ממש עפתי עליו, בקטע של נוסטלגיה כמובן. הם בנו את SF64 במנוע חדש שנראה כמו AAA מהפס4, לא חשבתי שיש בנינטנדו את זה אבל מסתבר שכן. בשלבים עצמם הוא 1:1 המשחק המקורי רק שהכל נבנה מאפס, בין השלבים הוסיפו הרבה תוכן עלילתי. הדמו מתחיל ב-cutscene לא קצר שבמשחק המקורי הוא voice over של 10 שניות. מיד אחריו יש שלב VR חדש שמלמד את השליטה, ובין שלב לשלב יש סרטוני מעבר ב-great fox שגם לא היו במשחק המקורי. ואז הדמו מקפיץ לשלב השני, השדה אסטרואידים, והשחזור 1:1 מהמשחק המקורי קופץ לך ישר לפנים, בול כמו שאני זוכר אותו רק עם יותר פוליש וגרפיקה של 2020.
אחרי שסיימתי את הדמו הלכתי לחנות וקניתי אותו (50$ בצורה מפתיעה, הייתי בטוח שנינטנדו יעשקו אותי ב-70$), הוא כנראה לא ידבר לשחקן חדש אבל קבלתי ממנו זריקת נוסטלגיה ישר לוריד.
סיימתי את משימה 4 (היא קצת ארוכה), והגעתי לתחילת 6. היו כמה קטעים סינמטיים כיפיים בדרך. הקטעים שבהם יש קרבות יריות גדולים, לא מדהימים ואולי היו זקוקים למעט ליטוש, אבל זה מאוד נחמד שאין כמעט (או בכלל תכלס) Aim Assist. בגדול? משחק מעולה עד עתה!
בלי קשר - הגעתי לשלב 4 של Saros. הוא די מוזר במבנה שלו והקונספט קצת לא ברור לי אחרי ה 3 הקודמים, אבל הוא ממשיך להיות משחק מעולה ששואב אותי בקלות ל One more run.
StickSageהמסלול של סארוס כרוגלייק שמתחיל בשלב הראשון ונגמר בשלב האחרון באיזשהו שלב מגיע לצומת, ככה שלריצה "מלאה" יש בעצם שני שלבי סיום אחרים בשני מסלולים שונים מנקודה מסויימת.
ברמת הקמפיין זה ממש לא רוג לייק, אשכרה משחק לינארי שבו אחרי כל שלב חוזרים לhub ואחרי זה מתחילים מהשלב החדש (אולי אם מתים בדרך זה מרגיש קצת שונה, אבל כשלא מתים זה בכלל לא מובן למה הוא רוג לייק).
אחרי זה כן כיף לעשות ריצות מההתחלה עד אחד הסופים במסלול מסויים, עשיתי כמה וכמה כאלו, אבל גם כן התחושה שלו כרוג לייק היא בעיקר בעובדה שכל ריצה מוצאים שדרוגים מחדש ומחליפים נשקים כל הזמן. אין פה באמת את התחושה שרוג לייק נותן של ריצות מלאות מההתחלה עד הסוף כשהמוות מחזיר אותך להתחלה בכל פעם.
המסלול של סארוס כרוגלייק שמתחיל בשלב הראשון ונגמר בשלב האחרון באיזשהו שלב מגיע לצומת, ככה שלריצה "מלאה" יש בעצם שני שלבי סיום אחרים בשני מסלולים שונים מנקודה מסויימת.
ברמת הקמפיין זה ממש לא רוג לייק, אשכרה משחק לינארי שבו אחרי כל שלב חוזרים לhub ואחרי זה מתחילים מהשלב החדש (אולי אם מתים בדרך זה מרגיש קצת שונה, אבל כשלא מתים זה בכלל לא מובן למה הוא רוג לייק).
אחרי זה כן כיף לעשות ריצות מההתחלה עד אחד הסופים במסלול מסויים, עשיתי כמה וכמה כאלו, אבל גם כן התחושה שלו כרוג לייק היא בעיקר בעובדה שכל ריצה מוצאים שדרוגים מחדש ומחליפים נשקים כל הזמן. אין פה באמת את התחושה שרוג לייק נותן של ריצות מלאות מההתחלה עד הסוף כשהמוות מחזיר אותך להתחלה בכל פעם.
מוכרח להודות שלא הבנתי אותך כ"כ לעומק. אני כן פחות אוהב את הרעיון הזה שחייב לחזור ל hub אחרי כל שלב, אבל בין 3 ל 4 לא הייתי צריך.. אולי זה משהו ששונה בפאצ'?
אהה כן-ולא יודע מה זה "לא מתים בדרך"😂. אני מת כל הזמן... לפעמים דקות אחרי תחילת ריצה אם אני לא מספיק מרוכז. אם אתה מדבר על ריצות "בלי למות בכלל" - אנחנו לא אותו הדבר 😂.
StickSageלא יודע, אני חושב שאם כבר המשחק היה קל מדי אבל אני ממש לא מהאנשים שאומרים את זה כשהם מנסים להתרברב, רק לתאר חוויה שונה :).
מבטיח שיש סגנונות משחקים שאני גרוע מאוד בהם ואתה תסתכל על זה ותרים גבה!
אני לא חושב שזה שינוי בפאץ, יש איזה שני שלבים שהמשחק לא מחייב אותך לחזור אם אני זוכר נכון, כבר לא לגמרי זוכר את הלופ המדוייק של הריצה הראשונה, אבל בכל מקרה זה כלל אצבע שכזה למבנה של המשחק גם אם לא 100% מהפעמים.
מה שאני אומר לגבי המבנה זה שיש צומת מתישהו, כלומר אם אני מתחיל "ריצה מלאה" מהשלב הראשון אחרי שסיימתי את המשחק, אני מתישהו צריך לבחור אם ללכת לשלבים X וY שם אני אסיים את הריצה, או ללכת לשלבים A וB שם אני גם כן אסיים את הריצה. אני בכוונה לא נותן את השלבים המדוייקים כדי להמנע מספויילר מינימלי :).
אם אנימשווה את זה למשחקי רוג לייק קלאסיים, נניח אני רוצה לעבור את כל המסלול כמה פעמים כמו שצריך בהאדס, אז פה אין באמת את האלמנט הרוג לייקי הזה - אני יכול תמיד להתחיל בשלב האחרון. ובכל מקרה כאמור אין באמת מסלול אחד מלא שאפשר לשחק את כל המשחק מההתחלה עד הסוף בריצה אחת.
הוא הרגיש לי הרבה יותר לינארי ופשוט במבנה שלו, פשוט עם היכולת לחזור על אותם השלבים שוב ושוב ולמצוא את כל הitems שהמשחק מחביא אחרי שפתחת יכולות נוספות.
אם חסרים לך רק קולקטיבלס בשלב 3, נניח, אז אפשר לשחק כמה פעמים את שלב 3 בלבד.
עכשיו ירדתי יותר לסוף דעתך. אני גם חושב שהוא יותר קל מריטרנל, אגב, אבל אגיד את זה רק כשאסיים אותו סופית. כרגע, עבורי, ריטרנל היה המשחק הטוב יותר.
סיימתי את the last guardian. רגשות מעורבים לגביו. מצד אחד הסיפור והגרפיקה היו טובים, והחידות היו אחלה, ומהצד השני בניגודיות מוחלטת השליטה והמצלמה היו גרועים מאוד. למה אין כפתור שיורד בקלות מטריקו?? אני זוכר שגם בsotc השליטה הייתה קצת קשה אבל מרגיש לי שהפעם זה היה הרבה יותר קיצוני. ולא דיברתי עדיין על זה שטריקו לא ממש מקשיב הרבה פעמים.
מצד אחד מאוד ניסיתי לאהוב וגם אהבתי חלקים משמעותיים בו אבל האם אני אמליץ אותו למישהו? המממ....
עכשיו ירדתי יותר לסוף דעתך. אני גם חושב שהוא יותר קל מריטרנל, אגב, אבל אגיד את זה רק כשאסיים אותו סופית. כרגע, עבורי, ריטרנל היה המשחק הטוב יותר.
כן, אני מסכים עם זה, בעיקר באוירה. ריטרנל עשה לי לא נעים בבטן (בקטע טוב) ובסארוס הייתי בעיקר אדיש לעלילה והאוירה. גם אהבתי פחות את מבנה המשחק. אבל כמובן שהגיימפליי של סארוס בונה על ריטרנל ולוקח אותו לרמה חדשה.
LaskinElderאני בינתיים סיימתי את REANIMAL. משחק קו אופ מגניב מאוד, שיחקתי עם הילד… הוא אמנם בן 6 אבל לא מפחד משום דבר שהוא לא אמיתי אז הוא מאוד נהנה. אנחנו מסיימים עכשיו גם את untitled goose game בשביל האיזון :)
חוץ מזה אני כמעט מסיים את כל הבשר העיקרי שיש בפורצה הורייזון החדש, הוא בקלות ההורייזון הכי טוב למרות שאני משוחד בכל הקשור ליפן. אם אני צריך בכל זאת להתלונן על משהו לגביו - הטקסט וגם המשחק של המדובבים פשוט גרוע בקטע אחר. אני בטוח שזה לא המצב בפייבל, ועדיין זה מפחיד אותי לחשוב שיש אולי מישהו שאיכשהו קשור לשניהם, בהיבט הזה. לפעמים זה כל כך גרוע שאני ממש לא יודע איך זה עבר ביקורת פנימית. עדיף AI, בחיי. ואני לא מגזים. ממש חבל, כי לצערי גם יש לא כל כך מעט קטעים שהם מדברים, במשימות הראשיות.
אה, ותלונה נוספת היא שכן יש זמני טעינה כשעוברים ממקום למקום, גם אם לא ארוכים, הייתי מצפה שכבר יגיעו לרמה של ספיידרמן, טסושימה ואחרים, שם זה ממש מיידי.
ודבר אחרון - למה פעולות מסויימות מחייבות אותך להשתגר למקום אחר, נניח כשמחליפים את המראה של הרכב. מיותר. ויש עוד תלונות כמו שאם יש לך רכב משודרג אז הוא לא יופיע ברשימת הרכבים האפשריים לאותו מירוץ, אני מבין למה זה, אבל היו יכולים להוסיף אפשרות לשנמך או לשדרג ישר לפני מירוץ, או פשוט שתדע איזה עוד אופציות יש לך.
יש עוד תלונות קטנות אבל סה״כ זה מירוץ הארקייד הכי טוב ששיחקתי נראה לי.
באותו נושא - יצאו קטעי גיימפליי של CLUTCH והוא נראה מטורף לגמרי. הרבה יותר טוב ממה שציפיתי כי החשיפה משום מה בחרו שלא להראות גיימפליי אז פחדתי. אפילו יש שם harpoon כדי לעשות סיבובים ממש חדים, וזה נשמע אולי מוזר מדי אבל זה ארקיידי אז למה לא להתפרע?
אה, והתחלתי את RE החדש. בינתיים מתחיל מעולה.
רק התחלתי את קונטרול, פחות משעתיים פנימה. מהרגע הראשון אפשר להבין שזה ברמה אחרת. בינתיים אני ממש בעניין. מרגיש לי שזה משחק מיוחד. העיצוב, הסיפור, העולם (טוב, המשרד..), האינטראקטיביות של הכל. מגניב ממש
matangt6Traineeסיימתי את פרגמטה, בגדול אהבתי. הסיפור קצת חלש אבל משחקיות ממש כייפית. הייתי ממליץ בהנחה טובה זה בטוח.
007 ממשיך להיות משחק מצוין! עיצוב שלבים מעולה, עלילה מוצלחת שמועברת ב voice acting משובח לטעמי.
שים שלוםMinionממש כמו סרט של ג'יימס בונד, כולל כל ה tropes שאמורים להיות בו
כן? מפתיע אותי אם במשחק וידאו מערבי יעשו דמות womanizer.