VOXELIM

במה אתם משחקים?

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

10832 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 30 במאי 2026 בשעה 21:21

חח, קבלתי את bowie knife 99! עושה שם בלגן ל- @erezronen .

ShiTDemoNShiTDemoNWarrior
נערך לאחרונה: 30 במאי 2026 בשעה 20:46

סיימתי את Wolfenstein the new order. איזה טריפ! איזה משחק מדהים. מהקומבט לנשקים, למפה, לדמויות ולעלילה. הכל היה עשוי טוב לדעתי. מאוד ממליץ אם מישהו פה פספס אותו. אגב, יש הבדל מהותי בין שני קווי העלילה?

התחלתי במקביל גם את ace combat 7 שקיבלנו בפלוס לא מזמן. סיימתי את משימה 5. איך נאמר... קצת רפטיטיבי. הבנתי שיש 20 משימות. יהיה גיוון במשימות הבאות או שעדיף לי לוותר? :)

LaskinLaskinElder

השני עוד יותר משוגע ומגניב… הפתיח זה משהו שאני לא אשכח כנראה.

תהנה!

Death_119Death_119Veteran
נערך לאחרונה: 31 במאי 2026 בשעה 09:59
ציטוט מאת ShiTDemoN

סיימתי את Wolfenstein the new order. איזה טריפ! איזה משחק מדהים. מהקומבט לנשקים, למפה, לדמויות ולעלילה. הכל היה עשוי טוב לדעתי. מאוד ממליץ אם מישהו פה פספס אותו. אגב, יש הבדל מהותי בין שני קווי העלילה?

התחלתי במקביל גם את ace combat 7 שקיבלנו בפלוס לא מזמן. סיימתי את משימה 5. איך נאמר... קצת רפטיטיבי. הבנתי שיש 20 משימות. יהיה גיוון במשימות הבאות או שעדיף לי לוותר? :)

קניתי אותו בהשקה ב-2018 ועד היום לא הצלחתי לסיים אותו, התחלתי אותו כבר 4 פעמים (פעם אחת בפלייסטישן 4 ו-3 בפיסי, עוד מהתקופה שהיה לי 970) ותמיד עצרתי בניו אורלינס, אין לי מושג למה, זה פשוט משחק מעולה שממש אהבתי.

אני חייב גם לסיים אותו.

עריכה: אה סליחה, אתה מדבר על הראשון (אותו דווקא סיימתי), התכוונתי לשני.

בלי קשר ממשיך להתקדם בKCD2, בערך 20 שעות לתוך המשחק, אפילו לא הגעתי לקוטנברג, אחד ממשחקי הOpen World הכי טובים ששיחקתי ברמה Cyberpunk 2077, מעניין אם אצליח לסיים אותו. מאוד נדיר שאני מסיים משחק Open world, לא משנה כמה טוב הוא, האחרון שהצלחתי היה Cyberpunk אחרי 120 שעות, האחרון שלא הצלחתי היה RDR2 אחרי 80 שעות.

הוא מרגיש כל כך חי, הSand box שלו מעולה והקרבות פשוט מהנים, למרות שכרגע אחרי שאני יודע Master strike, כלב ויש לי ציוד סביר - קלים משמעותית נכון לאזור בו אני נמצא.

אני גם מאוד אוהב את החלק סימולציה שבו, אתה צריך לאכול, לישון, אי אפשר להתרפא בשלב בוא אני נמצא מלבד שינה (תה קמומיל שאפשר לרקוח Alchemy bench בכלל עושה פלאים), יש קווסטים מבוססי זמן אז שינה זה משאב, גם למצוא מיטה זה לא קל ואם אתה ישן במיטה של משהוא אחר סיכוי טוב שתגורש תוך דקות, יש משמעות למה אתה עושה ומתייחסים איליך בהתאם. הם איך שהוא הפכו סימולציה שבדרך כלל גורמת לאנשים להרתע ממשחק להיות ממש כיפית, הכל מתגמל, מקטיפת פרחים ועד ציד.

הקווסטים גם מאוד מושקעים, כל אחד מצליח להתפל לכיוונים מפתיעים ומאוד מזכירים את הרמה של CD Project, הם גם כתובים ממש טוב ועם המון הומור, הדיבוב גם מצויין. אני מניח שלפתח במזרח אירופה זול ומאפשר להשקיע יותר אנשים בכל חלק מהמשחק.

glass manglass manSage

גם אני מאוד אהבתי את The new order בזמנו. הוויבים של HL2 כל כך חזקים שם שאי אפשר שלא.

אם יש משהו שלא אהבתי בו זה שהאויבים שלו בעיקר הגדולים ההם היו פשוט ספוג של כדורים שלא נגמר.

מצד שני סיימתי אותו על I Am Death Incarnate אז זה כנראה באשמתי, יש לזה רק 6% שעשו את זה בPSN אז... ואני אפילו לא רוצה לחשוב איזה קשה המשחק על UBER לול.

אם יש משהו נוסף שאיכזב אותי זה כמובן שהייתי רוצה שנהרוג את היטלר בסוף כמו במשחקים הישנים אני יודע שזה לא הגיוני עלילתית כי זה בעתיד אבל נו, אתם רוצים להגיד לי שהזונות האלה לא היו משבטים את היטלר ימח שמו בעתיד שכזה? פספוס.

InterAlInterAlVeteran
ציטוט מאת Death_119

קניתי אותו בהשקה ב-2018 ועד היום לא הצלחתי לסיים אותו, התחלתי אותו כבר 4 פעמים (פעם אחת בפלייסטישן 4 ו-3 בפיסי, עוד מהתקופה שהיה לי 970) ותמיד עצרתי בניו אורלינס, אין לי מושג למה, זה פשוט משחק מעולה שממש אהבתי.

אני חייב גם לסיים אותו.

עריכה: אה סליחה, אתה מדבר על הראשון (אותו דווקא סיימתי), התכוונתי לשני.

בלי קשר ממשיך להתקדם בKCD2, בערך 20 שעות לתוך המשחק, אפילו לא הגעתי לקוטנברג, אחד ממשחקי הOpen World הכי טובים ששיחקתי ברמה Cyberpunk 2077, מעניין אם אצליח לסיים אותו. מאוד נדיר שאני מסיים משחק Open world, לא משנה כמה טוב הוא, האחרון שהצלחתי היה Cyberpunk אחרי 120 שעות, האחרון שלא הצלחתי היה RDR2 אחרי 80 שעות.

הוא מרגיש כל כך חי, הSand box שלו מעולה והקרבות פשוט מהנים, למרות שכרגע אחרי שאני יודע Master strike, כלב ויש לי ציוד סביר - קלים משמעותית נכון לאזור בו אני נמצא.

אני גם מאוד אוהב את החלק סימולציה שבו, אתה צריך לאכול, לישון, אי אפשר להתרפא בשלב בוא אני נמצא מלבד שינה (תה קמומיל שאפשר לרקוח Alchemy bench בכלל עושה פלאים), יש קווסטים מבוססי זמן אז שינה זה משאב, גם למצוא מיטה זה לא קל ואם אתה ישן במיטה של משהוא אחר סיכוי טוב שתגורש תוך דקות, יש משמעות למה אתה עושה ומתייחסים איליך בהתאם. הם איך שהוא הפכו סימולציה שבדרך כלל גורמת לאנשים להרתע ממשחק להיות ממש כיפית, הכל מתגמל, מקטיפת פרחים ועד ציד.

הקווסטים גם מאוד מושקעים, כל אחד מצליח להתפל לכיוונים מפתיעים ומאוד מזכירים את הרמה של CD Project, הם גם כתובים ממש טוב ועם המון הומור, הדיבוב גם מצויין. אני מניח שלפתח במזרח אירופה זול ומאפשר להשקיע יותר אנשים בכל חלק מהמשחק.

מסכים עם כל מה שאמרת, רק אל תטחן את טרוסקי יותר מדי כדי שלא תגיע אוברלבלד לקוטנברג. תעשה את כל הסייד קווסטס, קצת tasks אבל בלי לחפש קרבות בעולם הפתוח ובלי המון skill training.

KlaymanKlaymanSage

אני במשימה 4 של 007. מהמשחקים המוצלחים ששיחקתי לאחרונה(לא כולל Saros שאני בסוף ביום 3 שלו). ארחיב בהמשך, אבל רק אגיד ש io פשוט תפסו את ה essence של הדמות והסרטים בצורה מעולה.

StickStickSage

כיף לשמוע! אני בהחלט מתכנן לשחק בו, אבל יש לי כל כך הרבה משחקים בבקלוג והוא לא כזה דחוף לי אז אחכה שהוא יגיע לאיזשהו מבצע.
אני בינתיים התחלתי את אינדיאנה ג'ונס השבוע, לא שיחקתי המון, אני עדיין בשלב הגדול הראשון ונראה לי שאני לקראת הסיום שלו. בינתיים נהנה, אני לא לגמרי נעול על הגיימפליי שלו אבל האווירה קנתה אותי לגמרי בינתיים. המעט סיפור נראה מעניין ונאמן לרוח של הסרטים הראשונים, וצריך לתת מילה לטובה לסצינות מעבר גם מבחינת הבימוי וגם מבחינת השחקנים - לגמרי תפסו את הרוח הנכונה.