VOXELIM

במה אתם משחקים?

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

10802 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 12 במאי 2026 בשעה 17:47

שחקתי בו בצורה מאוד שונה, אולי בגלל זה החוויה השונה. בגלל שבסיום כל ביום כופים עליך חזרה לבסיס ואיפוס, מצאתי את עצמי משחק ביומס בפעם השניה והשלישית בשביל למצא את הלוגים ומשאבים. אז ההתקדמות שלי הייתה איטית משמעותית כי שחקתי כל ביום 3-4 פעמים. אחרי שמתתי בנסיון הראשון מול swarm, החלטתי לעשות ריצה רצופה לארבעת הביומס הראשונים והגעתי ל-swarm כל כך OP שכנראה הייתי מצליח לסיים את הקמפיין בריצה אחת אם המבנה של המשחק היה מרשה את זה.

אז כתוצאה מצאתי את עצמי די הרבה זמן מתפלש בעולם של לפני הקרב מול swarm וכנראה בגלל זה שמתי משקל הרבה יותר גדול ממך לבעיות שציינתי. אגב גם מצאתי את הביום השני לבעייתי למדי לצורה שבה אני משחק. אבל לרוב מצאתי את עצמי מסיים את הביומים בלי בעיה, הביום החמישי היה בהחלט יותר קשה והביום השישי מאתגר ממנו. והסיכוי למות עולה כשאני מנסה לעשות את שערי הגהינום בכל שלב. הנשקים המאוחרים, כלומר ה-crossbow שלך כבר יש והרובה דיסקיות שמקבלים בביום השישי הם פשוט מעולים. מאוד נהנתי מה-crossbow אבל היא קצת low skill כי יש לה פרוג'קטיילים עם auto aim מאוד גבוה. לעומת זאת הרובה דיסקיות דורש ממני סט סקילים מאוד שונה מכל מה שעשיתי עד עכשיו במשחק ואני נהנה ממנו בטרוף. אני ממש אוהב את גישת ה-high risk high reward שהוא נותן.

matangt6matangt6Trainee

סיימתי את Mouse Pi for hire. משחק ממש חביב למי שאוהב משחקיות מהירה סטייל דום. רואים שעשו את המשחק צוות שבאמת השקיע מכל הלב ובהחלט הייתי שמח לקבל עוד משחק כזה.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 14 במאי 2026 בשעה 02:21

סיימתי את הביום והבוס האחרונים בסארוס. משחק פשוט מצויין. מבחינתי ביחד עם ריטרנל בשורה הראשונה של הבלעדיים של סוני ואני מממליץ עליו בטירוף.
שני הבלעדיים הכי טובים שסוני הוציאו לPS5 בדור הזה.
יש בו דברים שאהבתי יותר מאשר בריטרנל, יש דברים שבריטרנל אהבתי יותר מפה, קשה לי להגיד בסופו של דבר מי מוצלח מהשני כי זו חבילה שונה.
אולי אכתוב עליו יותר מחר, הייתי צריך ללכת לישון כבר לפני שעה אבל הבוס האחרון לקח לי כמה נסיונות והמשכתי לנסות.
כן אגיד שהוא לגמרי רק ממשיך ועולה למעלה ככל שמתקדמים, הביום האהוב עלי היה השביעי אבל כל הבוסים האחרונים יוצאים מן הכלל ובכלל הוא כל הזמן רק הולך ומשתפר בכל האלמנטים שלו.
אני גם מתכנן להמשיך לשחק בו בימים הקרובים ולמצוא את כל מה שיש למצוא בו עכשיו כשפתחתי את כל היכולות. אולי אפילו לשחק קצת עם האתגרים השונים, נראה איך זה יהיה לעשות עכשיו ריצות מלאות ולא ביום אחד בכל פעם.

אה, וקצת הצחיק אותי שבסוף שני הנשקים שהכי פחות התחברתי אליהם היו שני הנשקים שדיברת עליהם @DrKeo .
בגדול אני חושב שהכל במשחק הזה הוא OP, ולמרות שהוא לא קל בהגדרה וכן צריך לשחק בריכוז כדי לנצח, הוא קל באופן מורגש מריטרנל. הוא בעיקר סלחן ממנו בקשר לבילדים כי לכל נשק יש סגנון והרגשתי שאם אתה מתמקד בו עם כמה באפים אתה תהיה OP רציני בכל מקרה.
שני הנשקים שבסופו של דבר השתמשתי בהם הכי הרבה היו השאטגאן, כל אחת משלושת הוריאציות בגדול, כי stagger damage זה OP במשחק הזה. וה onslaught rifle שזו הריאציה של ה assault rifle שמורידה את הכיוון האוטומטי ומכניסה נקודות תורפה לאויבים, כי קל לפגוע בהן ונקודות תורפה זה OP במשחק הזה.