VOXELIM

במה אתם משחקים?

נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013

10917 הודעות
LaskinLaskinElder

רק עכשיו התפניתי לשחק בדמו של

Order of the Sinking Star

של ג׳ונתן בלואו.

אני זוכר עוד לפני שראו ממנו משהו, שהוא דיבר על זה שהמשחק הולך להיות גירסה מתוחכמת של סוקובאן, המשחק הזה שמזיזים קופסאות ואסור ״להתקע״. אישית, זה היה אחד מהמשחקים הראשונים ששיחקתי במחשב, ותמיד אהבתי אותו, פשוט ואחרי משהו כמו The Witness זה היה נשמע לי ממש לא יצירתי, אבל הוא גאון אז למרות הספקות אני המתנתי למשחק.

עכשיו אחרי ששיחקתי בדמו - וואו. זה הולך להיות חתיכת כאב ראש, במובן הכי טוב של זה :) ואני אפילו לא סיימתי עדיין את הדמו! פשוט אפשר רק לנחש עד כמה זה הולך להיות מתוחכם מפה והלאה, וברור לי שאני לא מסוגל אפילו לנחש לבד עד כמה, כי הגאונות שלו בפאזלים זה משהו אחר לגמרי מכל התעשייה הזו.

כל הכבוד לו, הוא ללא ספק המאסטר של הז׳אנר. ממציא את עצמו כל פעם מחדש. חבל רק שזה לוקח איזה 15 שנה כל פעם, כי זה אומר שיש לו עוד אולי 2 משחקים אחרי זה, במקרה הטוב, אבל זה מה יש.

Death_119Death_119Veteran
ציטוט מאת Laskin

כיף לשמוע!

אגב הוא באיזה 60% הנחה בGMG כרגע, סביבות 20 דולר אם אני זוכר נכון

זה הValue for money הכי טוב מאז Cyberpunk 2077, לדעתי שני הRPG המדוברים הם באמת הדבר הכי טוב שקרה לז'אנר מאז Witcher 3 לפני עשור.

אני כנראה אסיים באזור ה-150 שעות והדבר היחיד שעובר לי בראש כל היום שיגיע כבר סופ"ש שאוכל לחזור לשחק. מומלץ לכל מי שאוהב RPG מערבי.

LaskinLaskinElder

אני אוהב RPG מערביים, אבל פחות אוהב "לחיות את החיים" במשחקים שלי, המשחק היחיד שנהנתי ממנו במובן הזה היה RDR2, ושם זה ממש לא היה בצורה הזו של ממש כל פעולה יומיומית שאפשר לחשוב עליה, עם ההשפעות שלה וכו'.

אם הייתי צעיר יותר, או בלי ילדים, או לכל הפחות ללא בקלוג ענק להשלים - הייתי אולי זורם ומנסה.

אגב, אני התקדמתי קצת בSTELLAR BLADE ואני ממש נהנה. עדיין ממש בתחילת המשחק נראה לי, ובכל זאת מעדכן:

בינתיים שמתי את כל הנקודות שלי כמעט בSURVIVAL כדי באמת לא לסבול מתזמונים גרועים ולהקל על עצמי, ובאמת מאז עברתי 2 בוסים עם מוות אחד בלבד. למרות שתכלס הם באמת נראה לי היו קלים, גם בפעמיים שנהרגתי זה סתם כי שכחתי לרפא את עצמי.

אם יש משהו אחד שממש המשחק עושה לא טוב - זה פלטפורמינג. זה מדהים כמה שהוא גרוע בזה, גם ביחס למערכת הקרב ושאר היתרונות שלו, וגם ביחס ל... כל דבר בערך. פשוט פלטפורמינג ברמה הכי נמוכה שיש, אפילו כשסתם רוצים לקפוץ מעמוד שנתלים עליו, זה קלאנקי ברמה של משחקי PS1.

בכלל, אין ספק שחסר בו המון ליטוש, זה מאוד בולט, ונותן תחושה של משחקי PS2 רוב הזמן. לטוב ולרע.

ממש מקווה שיתגברו על זה עם משחק ההמשך, ואז מצפה לנו משחק ענק.

נערך לאחרונה: 19 ביולי 2026 בשעה 11:13

חבל כי הבחירות שם מטורפות, לדוגמא בקו העלילה הובלתי לעימות מול בית שכן והייתי צריך לבחור בין לבצע שם פשע מלחמה על מלא - רצח, ביזה, אונס, You name it בשביל להראות סביר בשם השולח המכובד או לבגוד, כמובן שצייתתי לאצולה וזרמנו עם פשעים שם, בדיעבד הבחירה הובילה להשלכה מפתיעה.

אם משחק גורם לי לעצור ולא לדעת מה לבחור הוא עושה את העבודה.

אני אוהב שמשחק לא מתנצל לגבי איך הוא מצייר את המציאות.

LaskinLaskinElder

אני ממש, ממש מעריך את כל מה שהם עושים, ואני הכי מאושר בעולם שהם הולכים לעשות משחק בעולם של LOTR.

אפילו מעריץ אותם על הדרך הלא-מתנצלת שלהם. גם הגישה הלא תקינה פוליטית וגם הירידה לפרטים.

אבל מכל מה שראיתי ממנו - אני פשוט לא חשוב שאהנה ממנו, בשלב הזה בחיי אני רוצה דברים קלילים יותר.

לא ידעתי שזה הפרויקט הבא שלהם, תאמת זה גאונות הם הסטודיו המושלם, אבל אם זה רק בתחילת שלבי ההפקה אנחנו מדברים על משחק שיצא עוד איזה 8 שנים.

LaskinLaskinElder

לא בטוח.

אם גדלו משמעותית, וסביר שזה מה שקורה שם, ואם המשחק יהיה לינארי ופשוט יותר, ויש מצב שזה מה שיהיה - אני מאמין שיכול לצאת גם תוך 5-6 שנים. אבל בשביל פרויקט כזה אני מוכן ל-8 שנים :)
לעזאזל, אהיה בן 50+... אין לי עוד הרבה דורות לשחק וזה מדכא אותי :(

בחישוב פשוט כנראה עוד 2 משחקי GTA במקרה הטוב, אחרי 6.

זהו, הדכאון חזר.

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 19 ביולי 2026 בשעה 12:32

תתעודד, כשתמות כבר לא יהיה לך איכפת.

אני גם מאוד ממליץ על KCD2. מעטים המשחקים שגרמו לי להזמין כרטיס טיסה כדי לראות את המקומות שבמשחק. גם הופתעתי שבחלק מהאתרים בצ'כיה יש ליד פוסטרים של המשחק וגם מסעדות שעושות לו מחווה בתפריט. פעם אחרונה שעשיתי את זה היה עם ac odyssey, שגם עליו אני כמובן ממליץ. אבל kcd2 רמה אחרת.

LaskinLaskinElder

לא יהיה אכפת לי כשאמות, אבל מאוד יהיה אכפת לי כשאני אהיה זקן מדי כדי לשחק ואני אראה את המשחקים והטריילרים ואתבאס ממש...
עד שאמות.

InterAlInterAlVeteran

אתה מניח שבגיל 90 יהיה לך איכפת. לא יודע אם זה נכון. ואפילו אז, יש גיימרים בגיל הזה.

LaskinLaskinElder

לא עם הגנטיקה שלי!

די נו, בן אדם רוצה להתבאס, תן לו…

glass manglass manSage

אני מזדהה עם לאסקין אבל זה דווקא דוחף אותי לסיים WRPG ומשחקים גדולים לפני שיהיה מאוחר מדי.

אני חושב המון על מה בטח יהיה "הסינגל פלייר האחרון שאשחק בחיי" ואני רוצה to go out with a Bang כמו שאומרים, מקווה שזה יהיה הקרם של הקרם.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 19 ביולי 2026 בשעה 15:23

אני רק אציין שמהיום עד גיל 80 יש לך זמן לשחק בערך כמו מהיציאה של מריו המקורי ועד GTA6. בהחלט זמן סביר. חוץ מזה אם GTA יוצא כל 13 שנים אז תצטרך לשרוד רק עד 81-82 כדי להיות בשיגור של GTA9 😬

אבל אני לא דואג, האחים האוזר מבוגרים מאיתנו והם לא נראים בריאים במיוחד, נשרוד אותם. חוץ מזה יש לי הרגשה שבשלב מסויים GTA יתפתח לעולם גודל. ובעצם יש מצב שכבר GTA6 יהיה כזה, אני חושב שהייתה שמועה כזו שרצה בזמנו. אני יודע שהיה סיפור של שרייר בזמנו שGTA5 היה אמור לקבל הרחבה עם מסת אדמה חדשה ובסוף הפיתוח של RDR2 ו-GTA:O שאבו את הצוות פנימה.

glass manglass manSage
נערך לאחרונה: 20 ביולי 2026 בשעה 18:14

אני עם Pikmin 2 על הסוויץ 2.

התחלתי אותו אתמול, איזה משחק מרגיע וממכר. איכשהו למרות שהגרפיקה התיישנה לגמרי, הוויב שהוא נותן לך, שאתה חי בתוך הטבע, בתוך אקוסיסטם שלם אין שני להרגשה הזו. עשיתי אתמול שתי מערות/מבוכים ואני כבר מחכה לחזור למשחק היום בלילה.

עם זאת יש כמה דברים שממש מפריעים לי פה. כל הזמן תמיד שמעתי כמה המשחק קשוח ומאתגר ובנתיים? אני מרגיש שילד בן 6 יכול להסתדר עם המשחק הזה לא שזה רע אבל זה לא מה שציפיתי.

הlayout של המבוכים/מערות ממש פשוט, קיוויתי למערות מסובכות ומסתעפות כאלה שיקח לי כמה שעות טובות רק להכיר את הדרך לסוף המערה. מצאתי את עצמי מוצא את כל האוצרות בלי שום קושי וגם הSo called "בוס" שחיכה לי בסוף המערה השניה, אם אפשר לקרוא לזה "בוס"

לא איתגר כלל, כן יש pattern שצריך ללמוד כשהוא תוקף אותך אבל לא משהו שאמור להזיז כי אפשר תמיד לבוא עם overstock של פיקמנים ופשוט לנצח אותו בBrutal force.

מי יודע אולי זה משתפר מאוד בהמשך ונהיה קשה בהרבה ואני לוחץ על הטריגר מוקדם מדי. פשוט קצת חבל לי כי חיפשתי משחק שהוא בדיוק ברמת קושי "כייפית" כלומר בלי Time limit כי אני שונא ששמים לי time limit במשקים, ומצד שני לא משהו שמחזיק לך את היד יותר מדי כמו ששמעתי על פיקמין 4, אבל בנתיים אני מרגיש שגם פיקמין 2 מאוד מחזיק לך את היד.

כאילו אפילו קיבלתי גלאי אוצרות שמתחיל להשתגע כשאני קרוב לאוצר, אז כאילו, איפה תחושת ה"חקירה" ו"גילוי" איפה ההפתעה?

לא יכול שלא להתאכזב מעט.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 20 ביולי 2026 בשעה 20:16

פיקמין 1 משחק ברוטלי כי יש לך זמן קצוב לסיים את המשחק ואם הגעת לסוף הזמן, המשחק מתחיל מההתחלה.

glass manglass manSage

לול,בגלל זה כל כך פחדתי מפיקמין 1 נשמע משחק במנטליות של get rekt להתחיל את המשחק מחדש כמה פעמים.

אם אני זוכר נכון נדב, אמרת שפיקמין 4 הכי טוב בעיניך, לא?

זה לא שאני מחפש שפיקמין 2 יהיה איזה perimeter ברמת קושי, (אם כבר שיחת הRTS שהלכה פה, איזה משחק!)

אבל תמיד שמעתי שלפיקמין 2 יש המון רגעים ברוטליים שהוא ליטרלי סאדיסטי לשחקן וחיכיתי לרגעים האלה ובנתיים אני לא רואה אותם :-(

אבל מי יודע אולי הם עוד יגיעו או שפשוט אני גיימר הרבה יותר מנוסה היום מגלאס של 2004. :-(

DrKeoDrKeoSite Admin

פיקמין 3 מצויין, הוא לא משחק קשה וכנראה שתסיים אותו תוך כמה שעות אבל סה״כ הוא משחק מצויין. את פיקמין 4 שחקתי שעות בודדות ואני עדין מחכה לפאצ׳ סוויצ׳ 2 כי הוא 30fps לא יציב ברזולוציה meh. כנראה המשחק שהכי צריך גרסת סוויצ׳ 2 יחד עם לואיג׳יס מנשן 3.

DrKeoDrKeoSite Admin

אני משחק שוב בדיאבלו 4, הגיע הזמן לסיים אותו סופסוף.