סיימתי את Pragmata. אחלה משחק. אין לי זמן/כוח לכתוב יותר, אבל מעולה לדעתי.
סיימתי אותו גם. 😁 אזהרת ספוילר:
בכיתי ממש בסוף.... איזה רעים קאפקום.
נוצר ע"י DrKeo·09 באפריל 2013
סיימתי את Pragmata. אחלה משחק. אין לי זמן/כוח לכתוב יותר, אבל מעולה לדעתי.
סיימתי אותו גם. 😁 אזהרת ספוילר:
בכיתי ממש בסוף.... איזה רעים קאפקום.
סיימתי את אלן ווייק הראשון והDLCs שלו. מדהים! שיחקתי בו כי בהרחבה AWE של קונטרול לא הבנתי כלום. ועכשיו אני מבין - שאני רוצה לשחק אלן ווייק 2 לפני קונטרול רזוננט. עם כמה שזה מבאס שלא אספיק לשחק בהשקה.
אלן ווייק היה ממש ממש טוב. פחדתי שהסייקל של תאורה/יריות ימצה את עצמו מהר. אבל הם הצליחו להחזיק אותי עד לסוף הDLC הראשון. את הDLC השני התחלתי בלי יותר מדי כוח, אבל הוא היה פשוט מטורף וגרם לי להישאב גם אליו. אחלה אחלה משחק!
סיימתי את אלן ווייק הראשון והDLCs שלו. מדהים! שיחקתי בו כי בהרחבה AWE של קונטרול לא הבנתי כלום. ועכשיו אני מבין - שאני רוצה לשחק אלן ווייק 2 לפני קונטרול רזוננט. עם כמה שזה מבאס שלא אספיק לשחק בהשקה.
אלן ווייק היה ממש ממש טוב. פחדתי שהסייקל של תאורה/יריות ימצה את עצמו מהר. אבל הם הצליחו להחזיק אותי עד לסוף הDLC הראשון. את הDLC השני התחלתי בלי יותר מדי כוח, אבל הוא היה פשוט מטורף וגרם לי להישאב גם אליו. אחלה אחלה משחק!
משחק מעולה עם DLC עוד יותר מעולה, אבל התישן מאוד. אגב אין לך צורך להכנס ל-american nightmare, הוא המשחק הכי פחות טוב של רמדי לדעתי שלקח את אלן וייק למחוזות לא משהו.
בהצלחה עם AW2, משחק מדהים. וכמובן שגם כמו תמיד עם רמדי ה-DLC מצויין.