VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11395 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 29 ביוני 2026 בשעה 17:09

מבט ראשון לאנימה של סקירו.

ציטוט מאת bling

כל כך מגיע לסרט הזה ליפול ולסרט כמו אובססיה להצליח. זה נראה שבהוליווד לא קולטים את המסר של מה אנשים מחפשים לפני הכל - סיפור טוב, משהו שאפשר להתחבר אליו שכולל עלילה כתיבה בניה. סופר גירל כמו סופרמן זה פשוט רצף אירועים חסר משמעות ונשמה רק שהפעם גם אין להם אלמנט בידורי או עשוי היטב בניגוד לראשון.

כמו שקיאו אמר - ג׳יימס גאן לא מתאים והיקום הזה לא הולך להתאושש אחרי הפלופ הזה. אז כן יכולות להיות יציאות מוצלחות יותר אבל כיקום אי אפשר כבר לשקם אותו. אישית כיף לי לראות את כל המותגים הגדולים שממזמן הפכו ל SLOP אחד גדול (גם סטאר וורס לאחרונה) נופלים כמו דומינו ומקבלים בראש מכל מני סרטי אינדי עם תקציב נמוך יותר מהחטיפים על הסט.

כן, הוליווד הממוסדת במצב מזעזע, אני לא יודע מתי ראיתי לאחרונה ״שובר קופות״ ממש טוב מפרנצ׳ייז גדול.

DrKeoDrKeoSite Admin

החדש של רוברט אגרס:

Death_119Death_119Veteran

Warner brothers אחד המעצבנים, משלם לHBO Max מתכונן לראות Mickey 17, בום, הורידו מהשירות ללא התראה. טוב נו, נראה Dune 2, גם ירד מהשירות.

מה הקטע שסרטים של WB כאשר הם הבעלים היחידים בארץ פשוט נעלמים, זה לא שפתאום יש לי אותם בנטפליקס או באמאזון, הם לא מכרו אותם לשום שירות Streaming אחר בארץ ופשוט נעלמו.

LaskinLaskinElder

רוצים שתרכוש… אנחנו תמיד נדפקים פה

אבל במקרה של dune אני רואה שגם ירד בחו״ל

DrKeoDrKeoSite Admin

הזיה, זה לא שיש ב-HBO כל כך הרבה תוכן שהם יכולים להרשות לעצמם להסיר סרטים גדולים שבהפקתם. לא ממש הבנתי.

DrKeoDrKeoSite Admin
DrKeoDrKeoSite Admin
LaskinLaskinElder

בדיוק ראיתי את הטריילר הזה של דיגר, נראה ממש מגניב. טום קרוז בתפקיד שלו מטרופיק ת׳אנדר :)

DrKeoDrKeoSite Admin

ראיתי את השלושה פרקים הראשונים של for all mankind, אולי השלושה פרקים הגרועים של הסדרה. היא הפכה ממירוץ חלל מרגש לדרמה משעממת ששום דבר לא קורה בה. אני באמת לא מבין מה הקשר בין הסדרה שמתארת את המירוץ לחלל לעונה החמישי שמתארת איגודי עובדים, מסתורין רצח לא מסתורי בכלל וקוי עלילה משמימים של דמויות משמימות. איזו באסה.

LaskinLaskinElder

אני ראיתי רק את העונה הראשונה וכבר אז זה היה נראה לי כמו סדרה שלא הולכת לשום מקום מעניין ופרשתי אחרי שני פרקים של העונה השנייה. קצת משמח לדעת שלא בזבזתי עוד זמן :)

התחלתי את סיילו לא מזמן ואני בתחילת העונה השנייה ומתחיל להרגיש שזה גם כן לא יהיה שווה את הזמן, אבל יותר בקטע שאני חושב שאין לכותבים באמת מושג לאן זה הולך, כמו מה שהיה עם אבודים ועוד רבים אחרים. אבל נראה, אולי אמשיך בכל זאת.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 14 ביולי 2026 בשעה 14:42
ציטוט מאת Laskin

אני ראיתי רק את העונה הראשונה וכבר אז זה היה נראה לי כמו סדרה שלא הולכת לשום מקום מעניין ופרשתי אחרי שני פרקים של העונה השנייה. קצת משמח לדעת שלא בזבזתי עוד זמן :)

הסדרה היא ההפך מלא הולכת לשום מקום כי הפרמיס המקורי שלה הוא איפה היא מתחילה ואיפה היא נגמרת. הבעיה היא שהיא הצליחה מספיק בכדי שאפל רוצים שהם ימרחו כמה שיותר עונות, או לפחות כך זה מרגיש. יש לסדרה כיוון מאוד ברור, אבל ה-3 עונות הראשונות טסו לשם, העונה הרביעית בססה כמה רעיונות יפים אבל לא התקדמה יותר מדי ועונה 5 מתבשלת במיץ של עצמה.

ציטוט מאת Laskin

התחלתי את סיילו לא מזמן ואני בתחילת העונה השנייה ומתחיל להרגיש שזה גם כן לא יהיה שווה את הזמן, אבל יותר בקטע שאני חושב שאין לכותבים באמת מושג לאן זה הולך, כמו מה שהיה עם אבודים ועוד רבים אחרים. אבל נראה, אולי אמשיך בכל זאת.

ברור שהם יודעים לאיפה זה הולך, הסדרה מבוססת על 3 ספרים ועונה 4 תסיים את הספר השלישי ותהיה הסוף של הסדרה. והמחבר של הספרים כל כך ידע לאיפה זה הולך שהוא סיים את כל הטרילוגיה בשנתיים.

אני חושב שבשתי הסדרות אתה מבלבל בין "אין להם מושג לאיפה הם הולכים" ל-"לא מעניין במיוחד" 😬

אגב, סיימתי את עונה ראשונה כשהיא שודרה אבל לא ממש טרחתי להמשיך, רוב הפרקים של הסדרה ברמה ירודה למדי. אולי אם היא הייתה 6 פרקים לעונה במקום 10 היו מצליחים לחתוך את השומן. כנראה הנסיון הרגיל למרוח 3 ספרים ל-4 עונות.

ובנושא אחר:

Somehow, Dark Helmet has returned! 40 years after the events of the first Spaceballs, 50 years after the events of Star Wars: A New Hope, and 1 year after the events of The Devil Wears Prada 2, the galaxy is once again under threat.

A threat so evil, so unstoppable, so completely lacking in any original ideas, that it has vowed to bring back the past… every last bit of it.

With Lone Starr in hiding, Queen Vespa on the throne, and the Schwartz stretched thinner than a franchise releasing TV episodes theatrically, the only hope for the galaxy is Vespa’s undisciplined son, Prince Starburst, and a mysterious Palace advisor named Destiny.

Together, they must find Lone Starr, Yogurt, and any other iconic legacy characters fans are demanding before they discover the hard way that, while some threats you can fight, the reboot is not one of them.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 14 ביולי 2026 בשעה 15:54

אה, מגניב! לא ידעתי שסייפו מבוססת על ספרים.

דווקא היא כן מעניינת אותי אני פשוט התרגלתי קצת לסדרות ״ מסתורין״ שמתחילות מעניין ובגלל הצלחה סתם נמרחות ומקבלים איזה הסבר מזורז וגרוע ב-2 הפרקים האחרונים שלא מרצה אותי, או אף אחד.

אמשיך את העונה השנייה אם כך. דווקא אני רואה שהעונה השלישית מקבלת ציונים טובים.

לגבי ספייס בולס 2 - משעשע, מעניין מי ימשיך מהסרט הראשון. השחקן של ״צ׳ואי״ (שכחתי את שמו של הדמות בסרט) מת, ובטח עוד הרבה אחרים… אני מעדיף גם לא לדעת כדי להיות מופתע כשיצא. ממש מקווה שייכנסו חזק חזק בטרילוגיה האחרונה. למרות שעכשיו כשזה שייך לדיסני הם יכולים לפחד מתביעות..? או שגם איכשהו בולס שייך לדיסני? לא נכנסתי לזה כאמור, לא יודע כמעט כלום על הפרויקט.

DrKeoDrKeoSite Admin

לא צללתי יותר מדי לספייסבולס 2, אבל אני מנחש שעושים אותו אמזון כי מל ברוקס עשה איתם את שני הפרוייקטים הקודמים. ובלי להרוס יותר מדי, כמעט כולם חיים וריק מורנס חוזר אחרי כמעט 20 שנים של פרישה מהוליווד שזה מדהים. תקרא את התקציר, הם לגמרי יורדים על SW החדשים. כבר מהשורה הראשונה ״ somehow dark helmet has returned״ הם יורדים על the rise of skywalker ומשם ממשיכים לדבר על החוסר מקוריות, המחזור של האלמנטים הישנים והמשחק הציני על נוסטלגיה כדי למשוך מזומנים.

הוא לא יהיה להיט קאלט כמו המקורי, אבל יש לי תחושה טובה לגביו.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 15 ביולי 2026 בשעה 15:08

רשמים בלעדיים לווקסלים מהאודיסאה. ראיתי את הסרט ביום שני בהקרנת עיתונאים באיימקס ראשון לציון. אמברגו רשמים עד רביעי אז מותר לי (למרות שמלכתחילה אני לא עיתונאי אלא באתי כפלוס 1 עם המשפיען שמקבל כרטיסים לאירועים כאלה אבל מכבד את הבקשה)

בקיצור, סרט מאוד נולאני, אין מישהו שילך לשם ולא יזהה את הסגנון הזה שלו. מאוד אפי, דיאלוגים די יומרניים כצפוי אצלו אבל בחלקים הטובים שלו זה עובד. הליהוק ווק מעצבן ומיותר אבל למזלנו הוא גם מאוד מצומצם למרות שהיה שלב בסרט שאחת הדמויות שיושבת ליד לופיטה אומרת לדמות - אלה הפנים ששיגרו אלף ספינות ואני והחבר מסתכלים אחד על השני וצוחקים. לא התגובה שנולאן ירצה אבל הוא מספיק מטומטם כדי לזמן את זה לעצמו בגלל שרצה להיות מגניב ונאור. חוץ מזה בגדול אין לליהוקי הווק משקל משמעותי בסרט וזה לטובה.

לא יודע אם זנדאיה נחשבת לליהוק שהתעצבנו עליו כמו אליוט פייג׳ ולופיטה אבל היא מעצבנת כאת׳ינה, אולי זה סתם משהו אישי שלי כי נמאס לי מהמבט החד גוני והיומרני שלה ואולי זה דווקא יושב טוב על אלה אבל משהו בה לא בא לי טוב בסרט

מאט דיימון עשה עבודה טובה כאודיסיאוס, שיחק בצורה כריזמטית ומרגישים מחוברים אליו עד סוף הסרט. הסרט ארוך ועוברים סוג של מסע אפי כצפוי אבל מבחינתי - הרבה רגעים חלשים וקצת משמימים, הדיאלוג המודרני במכוון לא מוצלח ולא מתאים ומוציא מהאווירה ולא מעניין אותי מה נולאן חושב, מבחינתי למרות שהסרט בידיוני לחלוטין הוא כן מדמיין תקופה עתיקה ומבחינתי אנשים באותה תקופה לא דיברו ככה.

הסרט לא רע בסך הכל ויש רגעים אפיים וחזקים מאוד אבל אישית בסוף יצאתי mixed. לא רואה אותו מתברג בראש הרשימה של הסרטים החזקים שלו, הרגשתי גם שאין בניה מספיק של העולם - למשל רואים איזה יצור אפי ככה כאילו זה כלב בשכונה, לא מגיבים בתדהמה מספיק, לא הרגיש שבנו את העולם בצורה של היי יש פה יצורים מיתולוגיים ודברים על טבעיים. כאילו יצאו מנקודת הנחה שזה ככה וזה הכי טבעי. לי זה לא עבד ופגע בחוויה בצורה מהותית אולי לאחרים זה כן. גם היו קטעים מטומטמים לחלוטין מבחינת התרחשויות, באמת מרגיש שזה סרט עם רמה לא אחידה.

אז בקיצור, היו קטעים אפיים וחזקים, הרבה קטעים שלא, לא מהסרטים הטובים שלו, אבל כן יש פה סרט נולאני וחוויה קולנועית כמו שאומרים. יצאתי מאוכזב בסיכום הכולל אבל זה עדיין אירוע תרבות ענק ששווה ללכת בשבילו לקולנוע ולגבש את דעתכם ממבט ראשון וכדי לאמר לעצמכם שהייתם שם ועוד במקרה שלי - בהקרנת עיתונאים מגניבה עם תחפושות של לוחמים ספרטניים ובר קוקטיילים ופופקורן חינם אז אין תלונות 😁

LaskinLaskinElder

מגניב! אפילו מעודד איכשהו, כי ממש דאגתי לסרט ולנולאן… חשבתי שיהיה אסון ממה שראיתי ושמעתי לאחרונה, אבל אולי באמת הגזימו עם ההייט, זה לא יפתיע אותי.

StickStickSage

אני הולך אליו בסופ"ש, מאוד מצפה לו. עד לסרטים האחרונים שלו אני דווקא זלזלתי יחסית בנולאן, בדגש על ה"יחסית" לאיך שהוא נתפס - במאי טוב שעושה סרטים טובים אבל מלבד "האביר האפל" שהוא באמת יצירת מופת אני חושב שההייפ לגביו תמיד היה מוגזם. הוא אף פעם לא היה ברשימה שלי בשורה הראשונה עם הבמאים הבאמת גדולים.
אינספשן אחלה סרט, יוקרה מעולה עם הטוויסטים שלו ואני אוהב אותו אבל בלי הרבה ערך מוסף מעבר לזה, ממנטו אדיר קונספטואלית אבל הביצוע תמיד הרגיש לי off קצת, שני סרטי הבאטמן האחרים הם פשוט סרטי סופר הירוז טובים ולא מעבר, ואינטרסטלר בעיניי תמיד היה סרט מאוד מבולגן ודי משעמם, ונתתי לו מספר הזדמנויות לאורך השנים.
אבל בדאנקירק הוא פוצץ לי את המוח שהוא יכול לעשות כזה סרט, אחד מסרטי המלחמה הכי חזקים שיצאו בעיניי וגם הקונספט זמן שלו אדיר לאללה. אופנהיימר הוא לדעתי המגנום אופוס שלו עד היום, הצורה שבה הוא ערוך... פשוט סרט מדהים, לדעתי.
(כן טנט יצא ביניהם. לא מדברים על טנט.)

אז כשהאודיסאה הוכרז זאת פעם ראשונה לדעתי שציפיתי לסרט של נולאן כסרט של נולאן "הבמאי הגדול" על אמת. ועוד סיפור אפי במיתולוגיה היוונית - אחלה סטינג שמושך אותי ומעניין אותי לראות מה הוא יעשה איתו.
טוב לשמוע ששיח הwoke הוא לא אבן מרכזית מדי בסרט, לא כי יש לי הייט מובנה לעניין אלא כי זה פשוט לא נושא שמעניין אותי ואם על זה היה הסרט כנראה פשוט הייתי חושב שהוא סרט משעמם.
בכל מקרה - מאוד מצפה לו והייתי צופה ושופט בעצמי ככה או ככה, אכתוב רשמים גם כן כשאחזור ממנו. כאדם מן השורה שמחכה ליציאה הרשמית שלו :(

blingblingElder

אישית מאוד אהבתי את באטמן מתחיל, לא יודע למה כולם מדרגים אותו אחרון בטרילוגיה, הוא היה פתיחה מעולה לסדרת הסרטים הזאת. כמובן שהאביר האפל הוא הטוב בפער. Rise - הכי חלש בפער לטעמי, כן היו קטעים חזקים אבל כרעיון הסרט לא עבד, היו רגעים מופרכים והאיכות היתה לא עקבית. מזכיר משהו 😉

מחכה לשמוע את הרשמים שלכם ושל כולם. קצת מוזר לראות כזה סרט ענק לפני 99.9 אחוז מאוכלוסיית חובבי הקולנוע בעולם וה 0.1 אחוז נמצא באמברגו עד היום. אתה רעב כבר לשמוע עוד רשמים ומחשבות ואין לך איך לפרוק את זה (צרות של עשירים אני יודע 🥲)

היום בערב האינטרנט הולך להתפוצץ, הביקורות יצאו וממש מסקרן אותי מה יחשבו כולם.

StickStickSage

מסכים לגבי באטמן. כלומר, באטמן מתחיל הוא עדיין לדעתי פשוט סרט גיבורי על טוב ולא מעבר, אבל הוא כן יצא בתקופה שזה היה מוצר יותר נדיר. עלייתו הוא סרט מאוד בעייתי שלא באמת עובד, גם אם יש בו איזו שעה ממש טובה בין כל הבלאגן הזה.

DrKeoDrKeoSite Admin

יש מצב שאינטרסטלר הסרט האהוב עלי. בטמן מתחיל סרט מעולה לדעתי, הוא מדרדר לסרט קומיקס רק באקט השלישי אבל עד האקט השלישי הוא אחד הטובים שלו. אני גם אוהב את rises, אבל ברגע שביין שולט בגות׳ם הוא נופל חזק. ביחוד שרואים שנואלן ניסה לעשות את knightfall ולא הצליח, כשרואים את השורשים הסרט מרגיש יותר ככישלון (אגב יש אדפטצית אנימציה בשני חלקים בדרך).

בנוגע לאודיסאה, לא תפסתי כרטיסים מראש אז אני אלך בתחילת שבוע הבא. אני מקווה לטוב, נואלן מעולם לא אכזב אותי, אפילו סרטים חלשים שלו הם נהדרים.

ציטוט מאת bling

לא יודע אם זנדאיה נחשבת לליהוק שהתעצבנו עליו כמו אליוט פייג׳ ולופיטה אבל היא מעצבנת כאת׳ינה, אולי זה סתם משהו אישי שלי כי נמאס לי מהמבט החד גוני והיומרני שלה ואולי זה דווקא יושב טוב על אלה אבל משהו בה לא בא לי טוב בסרט

חבל שקרייטוס לא מגיע בשלב כלשהו ועוקר לה את הראש.

LaskinLaskinElder
DrKeoDrKeoSite Admin
StickStickSage
נערך לאחרונה: 15 ביולי 2026 בשעה 20:11

לא צללתי לביקורות, אבל כרגע 98% בעגבניות הרקובות, 90 במטהקריטיק, עושה רושם שנולאן לכל הפחות צלח את האודיסאה בכבוד.

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Stick

לא צללתי לביקורות, אבל כרגע 98% בעגבניות הרקובות, 90 במטהקריטיק, עושה רושם שנולאן לכל הפחות צלח את האודיסאה בכבוד.

כן אבל...

DrKeoDrKeoSite Admin

השחקן שמשחק את קרייטוס בסדרה (ת׳ור מgow:r) נפצע על הסט, נפצע בצורה מספיק חמורה שהולכים ללהק שחקן חדש והצילומים יתחדשו רק באוקטובר.

LaskinLaskinElder

בדיוק קראתי על זה, ממש מעניין מה קרה שם ועוד יותר מעניין מי יהיה קרייטוס. הזדמנות מעולה להביא מישהו מתאים יותר

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 18 ביולי 2026 בשעה 03:43
ציטוט מאת DrKeo

ראיתי את השלושה פרקים הראשונים של for all mankind, אולי השלושה פרקים הגרועים של הסדרה. היא הפכה ממירוץ חלל מרגש לדרמה משעממת ששום דבר לא קורה בה. אני באמת לא מבין מה הקשר בין הסדרה שמתארת את המירוץ לחלל לעונה החמישי שמתארת איגודי עובדים, מסתורין רצח לא מסתורי בכלל וקוי עלילה משמימים של דמויות משמימות. איזו באסה.

התקדמתי בכפיה, אני בפרק 8. פרקים 1-5 הם זבל טוטאלי, אבל פרק 6 מתחיל להגביר קצב ו-7 כבר נהדר. הם יכלו בקלות להתחיל את העונה בפרק 6, וחבל שהם לא עשו את זה. אז אם מישהו מושקע בסדרה (נדמה לי רק דודי?), שווה לבלוע את החצי הראשון של עונה 5 בשביל החצי השני.

היא מתחילה להרגיש כאילו הpitch המקורי של הסדרה מתחיל להתממש וזה קונספט מאוד מגניב.

ובנושא אחר, נראה שמואנה live action מחרבן במכנסיים בקופות. אני משער שכולנו שמחים.