DrKeoSite Adminהודעות: 44,453הצטרף: 08 באפריל 2013
ה-1 לאוגוסט זה הסופ״ש האחרון של האודיסאה, לצערי… הצלחתי לקנות כרטיסים בשעה מוקדמת בשורה חמישית, שזה קרוב מדי, אבל זה מה יש, אם אני רוצה איימקס. ואני רוצה.
כרגע מוכרים עד ה-1 לאוגוסט, אבל זה לא הסוף שלו באיימקס. הסופ"ש של ה-1 באוגוסט זה הסופ"ש של ספיידרמן (יוצא ב-30 ליולי), ואין שום סרט שיתפוס את האיימקס בשבועות שבאים אחריו. אם ספיידרמן לא העיף אותו, הוא הולך להיות באיימקס עוד זמן. חוץ מזה, תהיה ראליסטי, אני התרסקתי על כרטיסים לפני יומיים והכי רחוק מהמסך היה שורה 6, אתה התפשרת על שורה 5, מדובר בהקרנה עוד כמעט פאקינג שבועיים. הסרט הזה ממלא את האיימקס מקצה לקצה כל יום בכל שעה, אתה באמת חושב שהם הולכים להוריד אותו מהאיימקס?
נס אם אני אצליח לראות את ספיידרמן עם הילד באיימקס בגלל האודיסאה.
רק אני ממש לא אוהב את האולם איימקס של ראשון?
לא יודע, אף פעם לא הייתה לי שם חוויה טובה. הסאונד תמיד הרגיש לי ממש "שרוף", והמסך עצמו באיכות ככה-ככה ולא הרגשתי שהצדיק את ההבדל, היחסית קטן כאן, בגודל. שלא תבינו חא נכון, אני הייתי שמח לנסוע באוטו מהחוף המסרחי למערבי אם הייתי באמריקה בדביל איימקס 70mm אמיתי, אבל לנסוע לראשון לציון זה יותר מדי :).
לא שיש לי יותר מדי נסיון איתו, ראיתי שם איזה 3-4 סרטים, אבל בכל אחד מהם התאכזבתי מחווית הצפייה.
בשבילי הוא נסיעה של 20 דק' בערבים כשאין תנועה, לגמרי שווה את זה. אני לא מכיר אולם באזור המרכז שמשתווה למרות שאיילון וגלילות 5 דקות ממני. כן, זה לא איימקס, אבל זה אולם lie-max לא רע בכלל. ובנוגע לסאונד, ראיתי שם פעמיים את אינטרסטלר (ב-2014 כשהוא יצא לפני שנה כששחררו אותו מחדש עם הילד) והסצנה של החור תולעת היא אחד מאתגרי הסאונד היותר גדולים ששמעתי בסרט קולנוע והאולם איימקס של ראשון צלח אותו בגדול.