VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11342 הודעות
InterAlInterAlVeteran

הם מכרו היום במקביל לכמה תאריכים באוגוסט, החל מה-12 ועד סוף אוגוסט. כל המקומות הטובים באולם נחטפו תוך דקות.

אני חושב שאתה שוכח שזה סרט האיימקס המלא הראשון בהיסטוריה, ועוד של נולאן, ועוד מועמד ברור לאוסקר עם ציונים מעולים בכל מקום. יש גם רק כמה עשרות אולמות imax בכל העולם. ההיצע לא יכול להתאים את עצמו לביקוש, והמחירים הרשמיים קשיחים ונמוכים מדי. זאת אומרת שכמעט בהכרח יהיה מחסור עד שירד מהמסכים.

LaskinLaskinElder

אם אתה כבר בלונדון, תזמין גם כרטיסים ל Book of Mormon אם עדיין איכשהו לא יצא לך, ואם יצא לך - תראה שוב :)

KlaymanKlaymanSage

ציטוט מאת InterAl

טוב, הצלחתי לתפוס כרטיסים במקומות לא רעים ב-19.8 באיימקס bfi לונדון. מעניין בכמה אפשר למכור ביד שנייה.

19.8? גם ככה לא תוכל לטוס כנראה...... נראה שהולכים לעוד סיבוב עם איראן.

DrKeoDrKeoSite Admin

הם soldout לגמרי עד ספטמבר, מטורף.

glass manglass manSage
ציטוט מאת InterAl

זה הסרט הראשון בהיסטוריה שצולם כולו לאיימקס, כלומר יש פה משהו היסטורי שלדעתי כן מצדיק, גם אם הסרט עצמו אולי לא שווה את זה (ואגב, אני נוטה להסכים איתך עוד לפני שראיתי, כי קראתי את הספר פעמיים ולדעתי הוא באמת לא מציאה גדולה).

איך גם קראת את הספר פעמיים והוא גם לא מציאה גדולה? ......

InterAlInterAlVeteran

התחברתי בול בשעה של הסייל היום, 14:30. השרת שלהם קרס בדיוק על הדקה, וגם כשעבד הוא קרטע ממש וכשבחרתי כמה כרטיסים טובים, בצ'קאאוט הם אזלו. אחרי בערך חצי שעה של ניסיונות חוזרים עם סשנים שונים הצלחתי בסוף. די בטוח שאפשר לעשות מזה קופה ביד שנייה, ומניח שאנסה אם הטיסה תתבטל בסוף.

ולא לסקין, לא ראיתי. לא כ"כ אוהב musicals.

וגלאס, קראתי אותו שוב השנה לקראת הסרט בתרגום של fagles, לפני זה קראתי בתרגום של לאטימור, חשבתי לתת צ'אנס נוסף כי התרגום של טקסטים כאלה יכול מאוד להשפיע. אבל בתכלס לא ממש שיניתי את דעתי. הוא לא משהו היום, בכל זאת כנראה שהסטנדרט קצת עלה ב-2700 שנה האחרונות.

לגבי התמונה, מצחיק... לקח לי כמה שניות להבין את הקשר ליובנטוס.

glass manglass manSage

אה אין באמת קשר ליובנטוס ביקשתי מהAI להכניס הוט טייק על משי זהב, הוא לא זרם והתעקש על יובנטוס ולי לא היה כוח להתעקש איתו, מימלא הייתי בטוח שאתה מסוגל ללכלך אפילו על יובנטוס :-)

DrKeoDrKeoSite Admin
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 26 ביולי 2026 בשעה 12:20

קצת מהפאנל של מארוול בקומיקון.

• גוסט ריידר הוכרז, ישחק אותו ראיין גוסלין (שמתחנן לתפקיד כבר עשור) ויביים אותו שון לוי.

• יוצא עוד שנתיים ב-2028.

• מארוול מלהקים מחדש את הפנתר השחור, בערך. דיוויד ג'ונסון (האנדרואיד מהנוסע השמיני רומולוס) ישחק את טצ'אלה השני, הבן של צ'דוויק בוזמן, בפנתר השחור 3. הוא היה ילד בסרט השני, לא שאני זוכר את הדמות, אבל נגיד שהוא באמת היה שם.

• הנבל יהיה דנזל וושינגטון.

• יוצא ב-15 לדצמבר 2028.

• הכרזה מאוד יבשה על דדפול 4, פשוט אמרו שהסרט בפיתוח, זהו.

וגם טריילר ראשון לניורומנסר:

וטריילר חדש ללאנטרנס:

DrKeoDrKeoSite Admin

עוד קצת חדשות קומיקון:

• העונה האחרונה של סיילו, עונה 4, תשודר בקיץ 27'.

• VisionQuest, ההמשך של WondaVision, תשודר באוקטובר.

• קשה להאמין שזה אמיתי, סרט Matchbox (הגרסה של מאטל ל-hot wheels) מאפל:

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 28 ביולי 2026 בשעה 14:19

עיבוד למה ש-dark knight rises ניסה להיות אבל לא הצליח. מהקומיקסים היותר טובים של בטמן, בתקווה שהעיבוד יהיה טוב.

ורימאסטר 4K של הסרט רובוטריקים המקורי משנות ה-80 מגיע לקולנוע השנה:

DrKeoDrKeoSite Admin

חוזים לספיידרמן פתיחה של 465 מליון, אם זה יקרה זאת תהיה הפתיחה השלישית הכי גבוה בהסטוריה אחרי שני סרטו הנוקמים האחרונים.

Death_119Death_119Veteran

זה מטורף, דרך אגב, מצחיק שכל העולם מדבר על האודיסאה, אבל Toy Story 5 שסיים בקולנוע עם מיליארד עבר מתחת לרדאר.

גם זכיתי לראות את הסרט (לא באיימקס) מאוד נהנתי כמו כולם כמובן. זה רק אני או שהמסע התחיל להרגיש מאוד Rushed מרגע שהם עברו את החזירים, בסגנון - סירנות, פוף חמש דקות דקות עברנו, מערבולת, פוף חמש דקות עברנו. כמו צ'ק ליסט. עד שהוא חוזר ואז הסרט קצת חוזר להציג Pacing נורמאלי.

blingblingElder
נערך לאחרונה: 30 ביולי 2026 בשעה 11:40

זה לא רק אתה דת׳ ולדעתי אלה לא הבעיות היחידות שממקמות אותו ברשימה של הסרטים הפחות טובים של נולאן אבל גם מהסרט הזה יוצאים בתחושה של חוויה קולנועית גדולה.

ראיתי גם את ספיידרמן אגב, לא אהבתי בכלל, ארוך מתיש מסורבל עלילתית למרות רגעי אקשן מעולים. לא התחברתי וחיכיתי לפרקים שיסתיים. כמובן שכולם כרגיל עם רכבת ההייפ הולכים לעוף עליו כאילו מינימום האזרח קיין המודרני אבל בסדר, כנראה אני סתם איש זקן שצועק על עננים בשלב הזה.

StickStickSage

אישית דווקא הבעיות פייסינג שלי עם הסרט הן בשליש הראשון, לדעתי לוקח לו יותר מדי זמן להתניע. מצחיק שאתה אומר את זה כי בחוויה שלי הקטע הכי מוצלח בסרט זה בדיוק הסיקוונס שמגיע כשסרסי מחזירה אותם להיות אנשים, ואז השאול - הסירנות (סצנה פשוט מעולה) - המערבולת והמפלצת - ולסיום האי עם הבקר. מלבד הסיום זה בדיוק הקטע שהחזיק אותי הכי צמוד למסך.
בשליש האחרון אני חושב שהפייסינג האיטי יותר היה מוצלח, כלומר הסיקוונס של המפגש בין אודיסאוס לפנלופנ וה"חשיפה" של הפואנטה של הסרט, משולב עם הטבח בטרויה, היה לדעתי מצויין. אבל אפילו שם - גם הקרב האחרון בין אודיסאוס למחזרים היה ארוך מדי ודי משעמם, זה לא סגנון הסצנות שנולאן מוצלח בהן.
מלבד העובדה שלסרט לוקח הרבה זמן להתניע ולהגיע לאודיסאוס והמסע, אני חושב שהקטע שהיה הכי פחות טוב לדעתי היה הענקים עם השריון שטובחים בהם. כאילו, סתם סצנה, ארוכה מדי לטעמי ולא מצאתי שם שום דבר מעניין. גם הבנייה לסרסי ישר אחרי זה הייתה לדעתי ארוכה מדי, אבל הסצנה של ההפיכה לחזירים הייתה מספיק מוצלחת כדי להצדיק את זה אם אני מסתכל על זה רק כסיקוונס אחד שלם.

אז כן, מצחיק ששנינו אהבנו את הסרט לצד זה שמצאנו בו בעיות, אבל נראה שבדיוק את ההיפך :).

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 30 ביולי 2026 בשעה 15:03
ציטוט מאת bling

זה לא רק אתה דת׳ ולדעתי אלה לא הבעיות היחידות שממקמות אותו ברשימה של הסרטים הפחות טובים של נולאן אבל גם מהסרט הזה יוצאים בתחושה של חוויה קולנועית גדולה.

ראיתי גם את ספיידרמן אגב, לא אהבתי בכלל, ארוך מתיש מסורבל עלילתית למרות רגעי אקשן מעולים. לא התחברתי וחיכיתי לפרקים שיסתיים. כמובן שכולם כרגיל עם רכבת ההייפ הולכים לעוף עליו כאילו מינימום האזרח קיין המודרני אבל בסדר, כנראה אני סתם איש זקן שצועק על עננים בשלב הזה.

כשאתה מסתכל על הביקורות באמת אנשים עפים עליו כאילו זה הסרט ספיידרמן הכי טוב מאז ספיידרמן 2 של ריימי. אני בטח אראה עם הילד בקרוב.

אגב אין אף הצגת ספיידרמן באיימקס בשבועיים הקרובים, 100% אודיסאה. גם ההצגה הרוסית שלאסקין ראה בוטלה ובמקומה יש את האודיסאה.

blingblingElder

קיאו נהיית הלאסקין של הסרטים. יותר מדי אראה, בהזדמנות, בקרוב. איפה ההתרשמות שלנו מהאודיסאה עוד מעט אמא שלי תצפה בזה לפניך

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 30 ביולי 2026 בשעה 16:20
ציטוט מאת bling

קיאו נהיית הלאסקין של הסרטים. יותר מדי אראה, בהזדמנות, בקרוב. איפה ההתרשמות שלנו מהאודיסאה עוד מעט אמא שלי תצפה בזה לפניך

זה לא דחינות, האולם איימקס היה מלא לגמרי המון זמן קדימה. יש לי כרטיסים למחר וזה הכרטיס הכי מוקדם שהצלחתי להשיג בשבועיים האחרונים 😬

האיימקס עם האודיסאה כרגע מלא עד התאריך הכי רחוק שיש באתר של פלאנט, ה-12 לאוגוסט, זה עוד שבועיים!

גם ספיידרמן ממש מלא, בגלל שאין באיימקס חשבתי לקחת את הילד ל-4DX אבל הוא מלא עד התאריך הכי מאוחר שאפשר להזמין כרגע שזה יום רביעי הבא.

ShlomixShlomixWarrior

רגע, איך האיימקס מלא לעוד שבועיים? חשבתי שמפרסמים לוז רק בימי שלישי בבוקר.

בדקתי אולמות לפני כמה ימים וזה טירוף ברמה שאפילו 3 השורות הראשונות שלא נמכרות בדרך כלל מלאות לחלוטין

אתה יכול לקחת את הילד לספיידרמן בScreenX, מסתבר שזה הסרט הראשון שאשכרה צולם בהתאמה להקרנה הזו.

נראה לי נחמד לחוות את זה בצורה הזו

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 30 ביולי 2026 בשעה 23:17
ציטוט מאת Shlomix

רגע, איך האיימקס מלא לעוד שבועיים? חשבתי שמפרסמים לוז רק בימי שלישי בבוקר.

בדקתי אולמות לפני כמה ימים וזה טירוף ברמה שאפילו 3 השורות הראשונות שלא נמכרות בדרך כלל מלאות לחלוטין

אתה יכול לקחת את הילד לספיידרמן בScreenX, מסתבר שזה הסרט הראשון שאשכרה צולם בהתאמה להקרנה הזו.

נראה לי נחמד לחוות את זה בצורה הזו

בגלל שהוא כל כך פופולרי הם מוכרים רק את האודיסאה כמעט שבועיים קדימה. אפשר לקנות כרטיסים לאיימקס ראשון עד רביעי עוד 13 ימים, אבל הכל מלא, לפחות בשעות הערב.

ולא ידעתי שצלמו את ספיידרמן לscreenx, אולי באמת נלך לשם. ה4DX מלא עד שבוע הבא.

ובנושא אחר, העונה השניה של wonderman בוטלה. ראיתי את הראשונה והיא הייתה הסדרה הכי טובה של מארוול מאז לוקי.

DrKeoDrKeoSite Admin

בסוף הלכתי על ספיידרמן ב4DX בשלישי, כי הילד רצה 4DX.

Death_119Death_119Veteran
נערך לאחרונה: 01 באוגוסט 2026 בשעה 18:37

ראיתי את ספיידרמן החדש, ממש לא נהנתי מהסרט, היה מאוד משעמם ומאוד, מאוד ארוך, אחרי שעה וחצי כבר התחלתי לבדוק את השעון כל כמה דקות. לא כל כך מבין איך הסרט זוכה לציונים כל כך גבוהים, יש מעט מאוד קטעי אקשן (כשיש הם בסדר, לא טופ) לצד סיפור דיי משעמם שלא מתקדם לשום מקום, סרט חביב לבית לא ממליץ לקולנוע.

הPunisher מיותר לחלוטין ואולי זוכה ל-15 דקות זמן מסך, הHulk גם לא מקבל המון (וטוב שכך).

אהבתי שמחברים את האקסמן לקראת dooms day (בצורה אמיתית ולא עם החיקוי Gifted כשלא היו את הזכויות של פוקס) אבל ג'ין גריי פשוט לא מעניינת בסרט.

דרך אגב, מתי החליפו את האלמנה השחורה? זה כאילו קרה בסרט המזעזע של סקארלט גו'הנסן (לא שרדתי יותר משעה שם)? או בThunderbolt שלא ראיתי עדיין?

blingblingElder

סוף סוף מישהו שחושב כמוני לגבי הסרט הזה. כשהשתיין הביקורתי פרסם את הביקורת שלו שדי מחמיאה לסרט הרגשתי שנשארתי כבר לבד בעולם. לא ברורה לי ההשתפכות ההזויה הזאת.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 01 באוגוסט 2026 בשעה 22:07

ראיתי סוף סוף האודיסאה, ב״איימקס״ ראשל״צ.

קודם כל על הקולנוע:

מתי כבר יתקנו את 2 הפסים הגדולים שיש על המסך, זה כל כך מפריע לי בסצינות בהירות… דבר שני - הלכתי להצגה של 10 בבוקר, הקולנוע כל כך לא ערוך בשעות האלה, בקושי מפעילים אותו 10 אנשים. תורים ענקיים לביקורת הכרטיסים, תורים ארוכים להכנס לאולם, תורים של 15 דקות כדי לקנות פופקורן.

דבר נוסף שהפריע לי - אנשים בטלפונים כל הזמן. זה בלתי נסבל. לא הבנתי בשביל מה בן אדם הולך לסרט אם הוא 80% מהזמן הנייד שלו. גם זה שלידי, גם אלו שלפניי… מה נסגר עם אנשים??

לגבי הסרט - נהנתי מאוד. מהקטעים הכי מצופים שלי, הקטע הכי טוב היה עם המכשפה בעיניי, וכמובן הציקלופ, אבל משהו שם היה מפוספס בעיניי, מבלי להכנס לזה עכשיו… הענקים היו האכזבה הכי גדולה, ביחד עם הקרב האחרון שהיה קצת מגוחך לפרקים.

סה״כ באמת סרט טוב מאוד, ממש לא האהוב עליי של נולאן, או בטופ 5. לפניו יש את האביר האפל, היוקרה, ממנטו, דאנקירק… אלו וגם אינטרסטלאר שצפיתי בו רק פעם אחת ולא הכי התלהבתי כמו אחרים - ממוקמים הרבה מעליו אצלי בספר.

הוא איפהשהו יחד עם , אינסומניה ואופנהיימר.

אין ספק שנולאן מהבמאים העקביים ביותר, וזה גם כן סרט של 8+. כל הכבוד לו.

לגבי ספיידרמן - הביקורות דווקא לא משהו, ממה שראיתי. אין לי שום חשק לראות אותו, גם את הקודמים לא ראיתי בקולנוע.

blingblingElder

איך לא משהו בדקת את הממוצעים שלו בכל האתרים הגדולים?

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוגוסט 2026 בשעה 23:46

גם אני צפיתי באודיסאה. לא יודע על איזה שני פסים לסקין מדבר, אני גם לא יודע על איזה סצנות בהירות הוא מדבר כי הסרט הזה חשוך מוות.

האקט הראשון היה פשוט לא טוב. עריכה לא טובה, יותר מדי זמן באתיקה וכשסופסוף רואים את אודיסאוס הוא משחק במשחקי ״בו נרד לאי הזה!״... ״אוי לא יש פה משהו גדול ומפחיד תברחו בחזרה לסירה!״ בלולאה, כמעט כמו משימות במשחק וידאו. וזה בשילוב עם הסצנת ציקלופ שלהפתעתי מתרחשת ממש בהתחלה והייצה מאכזבת בטרוף, כמעט מתסכלת. היה בה משהו מאוד יומיומי, ואודיסאוס מתנהג בצורה מאוד טפשית לכל אורכה.

אבל אז הגיעו האקט השני והשלישי שהיו נהדרים. זה נואלן אז כמובן שהכל מאוד מרשים כשכל פן מכל מחלקה בסרט הוא מהרמה הכי גבוהה שאפשר לתאר; מהמוסיקה, הצילום, המשחק, הכל. והסצנת מכשפה, איזו סצנה נהדרת. פעם ראשונה שנואלן משחק עם אימה וזה יצא לו ואו. חשבתי לקחת את הילד לסרט אבל אחרי שראיתי את הסצנה זה הרגיש לי קצת יותר מדי.

ומצד שני זה נואלן אז כמובן שיש סצנת קרבות יד ליד גרועה ממש בלי שום הרגשה של עוצמה או מגע אמיתי, עם מצלמה רועדת וכוראוגרפיה מעפנה. בדיוק כמו בכל בטמן או שאר הסרטים בהם הוא מנסה לעשות מאבק יד ליד זה יוצא חובבני ומעפן, כאן הוא עושה את זה וארוך בצורה מיגעת. אני באמת לא מבין איך הבמאי הכי עקבי בקולנוע שעובד עם האנשים הכי מוכשרים בתעשייה ומצליח כמעט תמיד להפציץ בכל תחום אפשרי לא מצליח לעשות קרבות בין שני אנשים.

סה״כ מה שיש לי להגיד על הסרט זה - נואלן. מרשים, אף במאי חוץ מוילנוב לא היה יכול לעשות את זה וכל החסרונות של נואלן שם כמו האובססיה עם משחק בזמן גם כשלא צריך או קרבות מעפנים ממש. סרט מצויין, אבל אפשר לחתוך ממנו 40 דק׳ בכיף, או להשאיר אותו 3 שעות אבל להחליף את השיממון בעוד טרויה שזה בייסיקלי החלק הכי טוב באודיסאה ונואלן כמעט מדלג עליה לגמרי.

ציטוט מאת Death_119

דרך אגב, מתי החליפו את האלמנה השחורה? זה כאילו קרה בסרט המזעזע של סקארלט גו'הנסן (לא שרדתי יותר משעה שם)? או בThunderbolt שלא ראיתי עדיין?

לא יודע אם זה בדיוק להחליף אותה אבל מן הסתם היא מתה בinfinity war והציגו את אחותה בסרט הבאמת מעפן של האלמנה השחורה ומאז היא הספיקה להופיע כאלמנה השחורה בכמה מקומות (בעיקר בhawkeye וב-thunderbolts שקצת היה האלמנה השחורה 2).

מעניין מה יחשבו אנשים שפרשו מהMCU בשנים האחרונות על doomsday. להבנתי הסרט הולך בעיקר לעקוב אחרי ד״ר דום כמו שinfinity war היה מהפרספקטיבה של ת׳אנוס כי כמו ת׳אנוס מגיעים לנוקמים החדש כשדום הוא כלום ושום דבר וצריך לבנות אותו מאפס. הולכים להיות בסרט הזה המון דמויות שמי שלא עקב אחרי התוכן של ה3 שנים האחרונות לא יבין מי הם. נימו ואנשי המים שלו (הפנתר השחור 2), הthunderbolts שהוא סרט כושל וכמעט כולם מהסרט האלמנה השחורה או מהטלביזיה (כולל סנטרי שהופיע רק שם), המצב הנוכחי של לוקי שהוא מהעונה השניה של הסדרה, הפנטסטיק 4 שהיו רק בסרט שלהם שנכשל למדי...

אנשים בכלל יודעים מי כל אלה? באינפיניטי וור היו דמויות שהופיעו 10 פעמים בסרטים אחרים ובסרטו מליארד דולר למניהם, ועכשיו אנשים צריכים להכיר את אחות של האלמנה השחורה שהייתה בשני סרטים שיחדיו לא עשו 600 מליון ובסדרת טלביזיה שאף אחד לא זוכר?