VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11294 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 01 באוגוסט 2026 בשעה 23:46

גם אני צפיתי באודיסאה. לא יודע על איזה שני פסים לסקין מדבר, אני גם לא יודע על איזה סצנות בהירות הוא מדבר כי הסרט הזה חשוך מוות.

האקט הראשון היה פשוט לא טוב. עריכה לא טובה, יותר מדי זמן באתיקה וכשסופסוף רואים את אודיסאוס הוא משחק במשחקי ״בו נרד לאי הזה!״... ״אוי לא יש פה משהו גדול ומפחיד תברחו בחזרה לסירה!״ בלולאה, כמעט כמו משימות במשחק וידאו. וזה בשילוב עם הסצנת ציקלופ שלהפתעתי מתרחשת ממש בהתחלה והייצה מאכזבת בטרוף, כמעט מתסכלת. היה בה משהו מאוד יומיומי, ואודיסאוס מתנהג בצורה מאוד טפשית לכל אורכה.

אבל אז הגיעו האקט השני והשלישי שהיו נהדרים. זה נואלן אז כמובן שהכל מאוד מרשים כשכל פן מכל מחלקה בסרט הוא מהרמה הכי גבוהה שאפשר לתאר; מהמוסיקה, הצילום, המשחק, הכל. והסצנת מכשפה, איזו סצנה נהדרת. פעם ראשונה שנואלן משחק עם אימה וזה יצא לו ואו. חשבתי לקחת את הילד לסרט אבל אחרי שראיתי את הסצנה זה הרגיש לי קצת יותר מדי.

ומצד שני זה נואלן אז כמובן שיש סצנת קרבות יד ליד גרועה ממש בלי שום הרגשה של עוצמה או מגע אמיתי, עם מצלמה רועדת וכוראוגרפיה מעפנה. בדיוק כמו בכל בטמן או שאר הסרטים בהם הוא מנסה לעשות מאבק יד ליד זה יוצא חובבני ומעפן, כאן הוא עושה את זה וארוך בצורה מיגעת. אני באמת לא מבין איך הבמאי הכי עקבי בקולנוע שעובד עם האנשים הכי מוכשרים בתעשייה ומצליח כמעט תמיד להפציץ בכל תחום אפשרי לא מצליח לעשות קרבות בין שני אנשים.

סה״כ מה שיש לי להגיד על הסרט זה - נואלן. מרשים, אף במאי חוץ מוילנוב לא היה יכול לעשות את זה וכל החסרונות של נואלן שם כמו האובססיה עם משחק בזמן גם כשלא צריך או קרבות מעפנים ממש. סרט מצויין, אבל אפשר לחתוך ממנו 40 דק׳ בכיף, או להשאיר אותו 3 שעות אבל להחליף את השיממון בעוד טרויה שזה בייסיקלי החלק הכי טוב באודיסאה ונואלן כמעט מדלג עליה לגמרי.

ציטוט מאת Death_119

דרך אגב, מתי החליפו את האלמנה השחורה? זה כאילו קרה בסרט המזעזע של סקארלט גו'הנסן (לא שרדתי יותר משעה שם)? או בThunderbolt שלא ראיתי עדיין?

לא יודע אם זה בדיוק להחליף אותה אבל מן הסתם היא מתה בinfinity war והציגו את אחותה בסרט הבאמת מעפן של האלמנה השחורה ומאז היא הספיקה להופיע כאלמנה השחורה בכמה מקומות (בעיקר בhawkeye וב-thunderbolts שקצת היה האלמנה השחורה 2).

מעניין מה יחשבו אנשים שפרשו מהMCU בשנים האחרונות על doomsday. להבנתי הסרט הולך בעיקר לעקוב אחרי ד״ר דום כמו שinfinity war היה מהפרספקטיבה של ת׳אנוס כי כמו ת׳אנוס מגיעים לנוקמים החדש כשדום הוא כלום ושום דבר וצריך לבנות אותו מאפס. הולכים להיות בסרט הזה המון דמויות שמי שלא עקב אחרי התוכן של ה3 שנים האחרונות לא יבין מי הם. נימו ואנשי המים שלו (הפנתר השחור 2), הthunderbolts שהוא סרט כושל וכמעט כולם מהסרט האלמנה השחורה או מהטלביזיה (כולל סנטרי שהופיע רק שם), המצב הנוכחי של לוקי שהוא מהעונה השניה של הסדרה, הפנטסטיק 4 שהיו רק בסרט שלהם שנכשל למדי...

אנשים בכלל יודעים מי כל אלה? באינפיניטי וור היו דמויות שהופיעו 10 פעמים בסרטים אחרים ובסרטו מליארד דולר למניהם, ועכשיו אנשים צריכים להכיר את אחות של האלמנה השחורה שהייתה בשני סרטים שיחדיו לא עשו 600 מליון ובסדרת טלביזיה שאף אחד לא זוכר?

blingblingElder

קיאו בשביל כל החסרונות שהצגת וה 40 דקות שאפשר לחתוך בכיף קצת לא ברורה המסקנה של סרט מצוין. כאילו זה אחד מהחלשים של נולאן אפשר להודות בזה גם אם ביחס לממוצע הקולנועי הוא מן הסתם מעל הממוצע. ותיארת בול את הקטע עם הציקלופ שדיברתי כאילו חסרה בניה - מאוד יומיומי זאת הגדרה טובה.

זה סרט שזורח הרבה בזכות הקולנוע אבל לדעתי רבים ישפטו אותו לחומרה כשההייפ של החוויה הקולנועית הגדולה של נולאן ידעך והבעיות יתפסו יותר מקום. ללא ספק מהסרטים הפחות טובים שלו ומדורג נמוך ברשימה למרות שכמובן אצל נולאן אין ממש סרטים גרועים.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 07:42
ציטוט מאת bling

איך לא משהו בדקת את הממוצעים שלו בכל האתרים הגדולים?

למשל, 66 בMC?

https://www.metacritic.com/movie/spider-man-brand-new-day/

אתרים כמו עגבניות רקובות לא משקפים תמונה נכונה, אם סרט מקבל 3 מתוך 5 זה בעצם אומר 60, בחישוב פשוט, אבל אצלם זה נחשב ״fresh” ולכן הסרט יושב על 90+. רוב הציונים של הסרט יושבים על 3/5.

blingblingElder

IMDB?

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 09:54

אה. אתה מחשיב בכלל ממוצע של גולשים?

זה בעיניי לא מעניין בעליל.

אין לך מושג אם הם צפו בכלל, יש הרבה ילדים, הרבה פאנבויז ששולחים עשרות ביקורות, ויש גם בוטים...
זה לא כמו בסטים שאתה חייב לשחק כדי לתת ציון. זה חסר משמעות.

ה-METASCORE של ה-66 כתוב גם בעמוד של IMDB אגב.

StickStickSage

בשביל להחשיב את IMDB אני מבקש שתביא אדם אחד שראה יותר משני סרטים בחיים שלו ובאמת חושב שחומות של תקווה הוא הסרט הכי טוב שנוצר אי פעם בכל העולם :).
אני גם רואה בעיקר ביקורות "חיוביות יחסית" על ספיידרמן, כלומר, אחלה כזה ובסדר גמור. יש כמה מבקרים שממש אהבו אותו, וגם כאלו שלא, אבל זה רוב מה שראיתי.
אישית אני לא חושב שאלך בשבילו לקולנוע ומשום מה הוא ממש לא מעניין אותי, למרות שיחסית ספיידרמן תמיד היה (יחד עם באטמן) מעל לענייני מארוול וזאנר גיבורי העל מבחינתי ותמיד אהבתי את הסרטים יותר. כנראה שבאמת המיאוס ממארוול הגיע לנקודה קיצונית מבחינתי.

לגבי האודיסאה, אני לא יודע אם אני פחות אוהב את שאר הסרטים של נולאן מכם או שפשוט יותר אהבתי את האודיסאה ספציפית, אבל אחרי שהוא שקע לדעתי הוא כן נמצא בחצי העליון של הסרטים שלו. לא בטופ ששייך לאופנהיימר-דאנקירק-האביר האפל, אבל בגדול די אחריהם. מעל יוקרה, התחלה, סרטי באטמן או אינטרסטלר (שאני באמת לא ממש אוהב).
גם אף אחד מהסרטים האלה הוא לא יצירת מופת בעיניי כמו השלישייה הראשונה, ובכולם יש בעיות, אז אולי זה באמת פשוט עניין יחסי יותר של שאר העבודות שלו כמו שאני רואה אותן מאשר האודיסאה ספציפית.

InterAlInterAlVeteran

בשביל להחשיב את metacritic אני מבקש שתביא אדם אחד שמחשיב את soulcalibur למשחק השני הכי טוב בכל הזמנים...

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 15:49
ציטוט מאת bling

קיאו בשביל כל החסרונות שהצגת וה 40 דקות שאפשר לחתוך בכיף קצת לא ברורה המסקנה של סרט מצוין. כאילו זה אחד מהחלשים של נולאן אפשר להודות בזה גם אם ביחס לממוצע הקולנועי הוא מן הסתם מעל הממוצע. ותיארת בול את הקטע עם הציקלופ שדיברתי כאילו חסרה בניה - מאוד יומיומי זאת הגדרה טובה.

זה סרט שזורח הרבה בזכות הקולנוע אבל לדעתי רבים ישפטו אותו לחומרה כשההייפ של החוויה הקולנועית הגדולה של נולאן ידעך והבעיות יתפסו יותר מקום. ללא ספק מהסרטים הפחות טובים שלו ומדורג נמוך ברשימה למרות שכמובן אצל נולאן אין ממש סרטים גרועים.

הוא מצויין, והוא בחצי התחתון של נואלן, לא סותר 😬

יש בו פשוט יותר מדי בעיות וסצנות שלמות שלא עובדות. ועדין צריך להכיר בזה שיש בו קטעים שכמעט אף במאי לא היה מסוגל לעשות.

אין ספק שהאודיסאה רחוקה קילומטרים מהאביר האפל, יוקרה, אינטרסטלר וכו'.

ציטוט מאת Stick

בשביל להחשיב את IMDB אני מבקש שתביא אדם אחד שראה יותר משני סרטים בחיים שלו ובאמת חושב שחומות של תקווה הוא הסרט הכי טוב שנוצר אי פעם בכל העולם :).

אני לא חושב שמישהו פה יסכים על הסרט המדורג הכי טוב אי פעם באף אתר. אבל IMDB מדרג לא רע סרטים, נדיר שיש שם סרט עם 8+ שהוא לא פחות ממצויין וקשה לי לחשוב על מקרה של review bombing שהשפיע על IMDB לעומת נניח הביקורות משתמשים ב-MC או RT. וכמובן שיש יוצאים מהכלל, אני למשל חושב שלפרוייקט הייל מרי לא מגיע אפילו 7.0 והוא איכשהו בין הסרטים היותר טובים ב-IMDB עם 8+; אבל סה"כ IMDB מדרג סרטים בצורה לא רעה בכלל.

LaskinLaskinElder
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 15:48

אני ממש לא מסכים, הדירוג שם מאוד גרוע, בעיניי, עם הרבה יותר מדי מקרים של פספוסים גדולים מאוד, לכאן או לכאן.

השיטה הזו שבה כל אחד פשוט נותן ציון בלי שאנחנו יודעים אם צפו או שיחקו בכלל - לא מוכיחה את עצמה בעת הזו של הייט ובומבינג, ולהשוות לגיימינג קצת מצחיק כשמדברים על ציונים של משחקים שיש להם רק איזה 20 ביקורות, בתקופה שבה פאנבויז בני 18 היו המבקרים.

InterAlInterAlVeteran
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 15:56

יש לך את cinemascore. אני מסתכל גם עליו לפעמים, אבל בכנות, אני מעדיף את imdb. הרבה יותר קולע לטעם שלי בד"כ.

ולגבי mc, גם בסרטים הם בעייתיים. תסתכל על רשימת הסרטים הטובים בכל הזמנים, די על הפנים למעט כמה חריגים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 16:03
ציטוט מאת Laskin

אני ממש לא מסכים, הדירוג שם מאוד גרוע, בעיניי, עם הרבה יותר מדי מקרים של פספוסים גדולים מאוד, לכאן או לכאן.

השיטה הזו שבה כל אחד פשוט נותן ציון בלי שאנחנו יודעים אם צפו או שיחקו בכלל - לא מוכיחה את עצמה בעת הזו של הייט ובומבינג, ולהשוות לגיימינג קצת מצחיק כשמדברים על ציונים של משחקים שיש להם רק איזה 20 ביקורות, בתקופה שבה פאנבויז בני 18 היו המבקרים.

אין ב-IMDB בעיות של review bombing כמו ב-RT או MC, אני גם לא זוכר שערוריות גדולות משם. אני כמעט תמיד רואה ציון IMDB של סרט אחרי שאני צופה בו ומאוד נדיר שהוא לא תואם את הרמה של הסרט. אני אפילו אגדיל ואגיד ש-IMDB בדרך כלל מצליח להתחמק מהשתפכות JSW שיש על סרטים מסויימים שאין להם באמת סיבה להיות בטופ של הסרטים. למשל הפנתר השחור, סרט מארוול ממוצע לא רע אבל גם לא טוב במיוחד, ובזמן שב-RT יש לו 96% וב-MC יש לו 88% (ציון ממש פסיכי ל-MC, בניגוד למשחקים בסרטי קולנוע MC מחשיבים 60+ לציון טוב), ציונים ששמים אותו ברמה של הסרטים הטובים בהסטוריה, ב-IMDB יש לו 7.3 שזה בדיוק הציון שמגיע לו למי שמכיר את ה-scale של IMDB - סרט קומיקס אחלה.

ציטוט מאת InterAl

יש לך את cinemascore. אני מסתכל גם עליו לפעמים, אבל בכנות, אני מעדיף את imdb. הרבה יותר קולע לטעם שלי בד"כ.

כנ"ל. גם יש לסינמהסקור בעיות קשות בגלל שהסקר נעשה ביציאה מהאולם עצמו, כך שלמשל נדיר שקהל שיוצא מזועזע מסרט אימה ידרג אותו גבוה כך שידוע שלסרטי אימה כמעט בלתי אפשר לקבל ציון גבוה מ-B+. לעומת זאת סרטי גיבורי על סבירים יכולים בקלות לקבל A או אפילו A+ בגלל ה-feel good שיש בסיום של רובם.

בכל מקרה אני מוצא את IMDB קולע לרוב לטעם שלי.

StickStickSage
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 16:13

אני מסתכל על IMDB המון, זה לא מה שניסיתי להגיד. פשוט זאת לנצח תהיה אחת הנקודות הכי מוזרות בעיניי איך בדירוג כזה הוא הסרט שנחשב "הכי טוב בכל הזמנים". כאילו, זה סרט סבבה והכל... אבל...
בכל מקרה אם כבר מדברים על זה - אני מסתכל על IMDB כדירוג פופלריות, שזה בדיוק מה שהוא. דירוג של "מה הסיכוי שתאהב את הסרט", אבל ממש לא כדירוג של "מה איכות הסרט".
בכלל, אני תמיד צוחק שאני יודע שסרט הוא ממש טוב אם הוא נופל שם בדירוג של 7.5-7.8 כזה. כל הרשימה שם מוטה לסרטים מצופים, מרצים, וכאלו שפונים בדרך כלל למחנה המשותף הרחב ביותר.
יש כמה יוצאים מן הכלל, יצירות מופת של יוצרים אמיתיים שהצליחו להגיע למעמד של דירוג זהה עם קלאסיקות כמו "הדרקון הראשון שלי", "מפלצות בע"מ", "נעלמת", "פורד נגד פרארי", "שודדי הקאריביים", ו"הארי פוטר 7 חלק 2" (אני סתם נהנה לזרוק סרטים רנדומליים שאני מוצא ברשימת "הטובים בכל הזמנים שלהם"), אבל הם מעטים.
זאת רשימה בסדר, אין באמת רשימה טובה או מקום שירכז את הכל בצורה מסודרת ויהיה באמת טוב. זה רחב מדי, מכל הזאנרים האפשריים, למעל 100 שנים וטכנולוגיות, ועד לסוגים שונים כמו סרטי בלוקבאסטר, סרטים אומנותיים, וכל מה שבאמצע.
אבל הרשימה הזאת בהחלט מוטה מאוד לכיוון אחד, והיא אומרת מה שהיא אומרת. שזה מדד פופולריות.

זה לא שהדוגמאות האחרות שהביאו פה יותר טובות, בכל מקרה. RT לדוגמה בודק בהגדרה רק אם הסרט הוא חיובי או שלילי, ככה שכל סרט שאנשים מושכים לגביו כתפיים ואומרים "היה בסדר" יכול לקבל שם ציון מאוד מאוד גבוהה.
יש כל מיני מגזינים ורשימות "איכות" שיתעלמו מכל סרט שאי פעם נהנתם בו ויתנו את המקום הראשון ל"ז'אן דילמן" או איזה משהו (סרט באמת נוראי, אלוהים ישמור). אז כל רשימה ומה שהיא מתמקדת בו.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 16:13
ציטוט מאת Stick

אני מסתכל על IMDB המון, זה לא מה שניסיתי להגיד. פשוט זאת לנצח תהיה אחת הנקודות הכי מוזרות בעיניי איך בדירוג כזה הוא הסרט שנחשב "הכי טוב בכל הזמנים". כאילו, זה סרט סבבה והכל... אבל...
בכל מקרה אם כבר מדברים על זה - אני מסתכל על IMDB כדירוג פופלריות, שזה בדיוק מה שהוא. דירוג של "מה הסיכוי שתאהב את הסרט", אבל ממש לא כדירוג של "מה איכות הסרט".
בכלל, אני תמיד צוחק שאני יודע שסרט הוא ממש טוב אם הוא נופל שם בדירוג של 7.5-7.8 כזה. כל הרשימה שם מוטה לסרטים מצופים, מרצים, וכאלו שפונים בדרך כלל למחנה המשותף הרחב ביותר.
יש כמה יוצאים מן הכלל, יצירות מופת של יוצרים אמיתיים שהצליחו להגיע למעמד של דירוג זהה עם קלאסיקות כמו "הדרקון הראשון שלי", "מפלצות בע"מ", "נעלמת", "פורד נגד פרארי", "שודדי הקאריביים", ו"הארי פוטר 7 חלק 2" (אני סתם נהנה לזרוק סרטים רנדומליים שאני מוצא ברשימת "הטובים בכל הזמנים שלהם"), אבל הם מעטים.
זאת רשימה בסדר, אין באמת רשימה טובה או מקום שירכז את הכל בצורה מסודרת ויהיה באמת טוב. זה רחב מדי, מכל הזאנרים האפשריים, למעל 100 שנים וטכנולוגיות, ועד לסוגים שונים כמו סרטי בלוקבאסטר, סרטים אומנותיים, וכל מה שבאמצע.
אבל הרשימה הזאת בהחלט מוטה מאוד לכיוון אחד, והיא אומרת מה שהיא אומרת. שזה מדד פופולריות.

איך אתה חושב שנראת רשימת הסרטים הטובים של כל הזמנים של RT או MC? מגוחכת אפילו יותר. תלך לשם ותחשוב שהבמאי הכי טוב בהסטוריה הוא ראיין קוגלר.

זה כמו דמוקרטיה, שיטה מחורבנת אבל הכי פחות מחורבנת מכל השיטות.

StickStickSage

ערכתי את ההודעה בדיוק בזמן שכתבת את שלך :)

ShlomixShlomixWarrior

בגדול RT נשלט על ידי האולפנים ושיטת הדירוג שלו ממש עלובה ומעודדת סרטים "פשוטים" שלא מעצבנים אף אחד. זה המדד הכי גרוע שיש בעיניי.

IMDB לא הרבה יותר טוב, גם הוא נשלט ע"י אמזון, אבל לפחות השיטה שלו פשוטה וברורה.
נדב, זה לא נכון שאין ב-IMDB תופעת review bombing, יש מקרים שפאנבויז שמטים ציונים לפי הלך הרוח. אומנם לא תופעה נפוצה אבל זה קורה.

כרגע המדד הכי "טוב" זה letterboxd אבל גם הוא בטח יירכש על ידי אחד האולפנים

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 17:35

אני לא זוכר מקרים של review bombing קיצוני ב-IMDB, יש לך דוגמה ספציפית? אני זוכר למשל שמכסחות השדים, סרט שאצל המבקרים קבל אחלה ביקורות (74% ב-RT וב-MC הוא נצח את GB2), קבל ב-IMDB ציון 6.8 שמיצג אותו לא רע. אם הוא היה עובר review bombing כמו באתרים אחרים היה לו ציון נמוך משמעותית, אבל ב-IMDB ציון 6.8 זה לגמרי קומדיה עוברת מסך ולא יותר.

אני חושב שאם כבר יש ל-IMDB בעיה היא שכשיש לפרנצ'ייז הרבה פאנבואים הציונים שלו יכולים להיות מנופחים. כלומר ההפך מ-review bombing.

DrKeoDrKeoSite Admin

ה-show runner של wonder-man מגיב על הביטול של הסדרה:

לדעתי הסדרה הזו הייתה הדבר הכי טוב שמארוול עשו מאז endgame, באמת חבל.

LaskinLaskinElder

לא ראיתי אותה, כמו שלא ראיתי בערך 80% מהסדרות מארוול של דיסני, כי הם הוציאו יותר מדי כאלה ומעט מדי טובים כאלה, וגרמו למיאוס מוחלט של המותג.

איזה טיפשים, זה בלתי נתפס, קנו את מארוול וסטאר וורס, המותגים הכי גדולים של החנונים - והם הורסים למעריצים שלהם את החשק לצפות בכל דבר שקשור אליהם.

ShlomixShlomixWarrior
ציטוט מאת DrKeo

אני לא זוכר מקרים של review bombing קיצוני ב-IMDB, יש לך דוגמה ספציפית? אני זוכר למשל שמכסחות השדים, סרט שאצל המבקרים קבל אחלה ביקורות (74% ב-RT וב-MC הוא נצח את GB2), קבל ב-IMDB ציון 6.8 שמיצג אותו לא רע. אם הוא היה עובר review bombing כמו באתרים אחרים היה לו ציון נמוך משמעותית, אבל ב-IMDB ציון 6.8 זה לגמרי קומדיה עוברת מסך ולא יותר.

אני חושב שאם כבר יש ל-IMDB בעיה היא שכשיש לפרנצ'ייז הרבה פאנבואים הציונים שלו יכולים להיות מנופחים. כלומר ההפך מ-review bombing.

דוגמה קיצונית זאת שלגיה עם גל גדות, ציון 2.2. לפי כל הביקורות זה לא סרט מזעזע עד כדי כך.
זאת דוגמה חריגה במיוחד, אבל זה קורה בהיקף פחות גדול בעוד מקרים.

וכמובן שיש את המקרה ההפוך כמו שכתבת, אבל במקרים האלו קל יחסית לסנן מראש ברגע שמבינים

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 02 באוגוסט 2026 בשעה 19:57
ציטוט מאת Laskin

לא ראיתי אותה, כמו שלא ראיתי בערך 80% מהסדרות מארוול של דיסני, כי הם הוציאו יותר מדי כאלה ומעט מדי טובים כאלה, וגרמו למיאוס מוחלט של המותג.

איזה טיפשים, זה בלתי נתפס, קנו את מארוול וסטאר וורס, המותגים הכי גדולים של החנונים - והם הורסים למעריצים שלהם את החשק לצפות בכל דבר שקשור אליהם.

נכון ב-100%. הסיבה היחידה שצפיתי בה הייתה ששמעתי המלצות חמות. היא מכוונת לחובבי קולנוע, מספרת על שחקן שמנסה להצליח בהוליווד וזה מאוד "איך מכינים את הנקניק" של הוליווד. זה two hander עם יאיאה אבדול ובן קינגסלי והם פשוט מצויינים בסדרה. הם גם כתובה כמו שצריך ומבויימת טוב, מסוג הדברים שאם מאוורל היו שולטים בעצמם היא הייתה מקבלת שם כסדרה טובה.

אם מארוול היו דובקים עם wondavision, לוקי על שתי עונותיו ו-wonderman יחד עם שני הספיישלים (warewolf by night והספיישל של שומרי הגלקסיה) הם היו יוצאים תותחים. אבל כמות הזבל שהם יצרו הייתה אסטרונומית. באוקטובר תצא visionquest שתהיה הסדרה ה-18 שלהם, ה-18! לא 18 עונות, 18 סדרות שונות. אקו, זוכרים את אקו? הסדרה על הגיבורת על המפורסמת אקו שכולם מכירים וכמובן זוכרים את הסדרה המפורסמת שלה, של אקו... א-ק-ו!