VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11306 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 05 באוגוסט 2026 בשעה 14:06
ציטוט מאת bling

והסרט הזה ממשיך לשבור שיאים מפגרים שכבר לא זוכר את כולם אבל זה בערך כל שיא אפשרי כמעט שאפשר למדוד כולל יום שני החזק בהיסטוריה של הקולנוע וכאלה. שוב, ממש לא מוצדק כי הסרט בינוני בעיני אבל כנראה זה האפקט של סרט המשך לסרט השלישי המדובר וכמובן המותג הכי חזק שיש בעולם הקומיקס ובכלל.

ראיתי עם הילדים את השלישית ספיידרמן שהובילה אליו וגם 1 וגם 3 טובים ממנו משמעותית.

אגב, סופרגירל רשמית סיים את הריצה שלו עם 125 מליון עולמית. זה לדעתי הסרט קומיקס הכי פחות רווחי בכמה עשורים. פחות מכל סרט mcu או dcu, אפילו פחות ממורביוס או קרייבן.

blingblingElder

לגבי סופרגירל - כמו שאלוהי הקולנוע כיוון. תוצאה פתטית ומוצדקת לסרט שהרס לגמרי את כל ה DCU. ולא אי אפשר לחזור מזה כי גם סופרמן עצמו שהיה אמור לבנות את כל העסק, למרות שהוא בהרבה יותר טוב הוא עדיין כישלון כסרט שאמור לבנות יקום קולנועי חדש. בקיצור עברנו על זה - ג׳יימס גאן היתה בחירה אומללה שהולכת לעלות להם במיליארדים.

LaskinLaskinElder

נראה מגניב

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 06 באוגוסט 2026 בשעה 12:18

יש כותב לxmen, לי סונג ג׳ין שעשה את beef לנטפליקס (עונה ראשונה מצויינת, עדין לא צפיתי בשניה). וגם ליהוק רשמי ראשון (טוב נו שני...) - סאמרה ויבינג כאמה פרוסט. ליהוק טוב לדעתי, לפחות ויזואלית היא בול אמה פרוסט. אני רואה שיש למארוול אובססיה עם טלפתיה לאקסמן. זה גם מכין את הקרקע למרובע אוהבים כי סיקלופס מסורתית יוצא עם ג׳ין גריי ואמה פרוסט, ולוגן תמיד מאוהב בג׳ין גריי, אז יכולה להיות כאן טלנובלה.

Fun fact, היא אחיינית של הוגו ויבינג, הסוכן סמית׳ (ובשביל הmcu הגולגולת האדומה).

בצד השמועות הלא רשמיות:

• אודסה אציון כרוג (המושא אהבה במרטי סופרים)

• קופר הופמן כציקלופס.

• צ׳רלס מלטון כביסט (הוא בעונה השניה של beef שעדין לא ראיתי)

• אינדה נברט כמיסטיק (מאובססיה)

• ביל סקרסגארד כאקסבייר (הליצן מIT)

• אדם דרייבר כסיניסטר.

DrKeoDrKeoSite Admin

ב-9 לספטמבר דיסני מביאים לארץ את האפליקציה האמריקאית, לא עוד אפליקציה הודית (שתפסיק לעבוד באוקטובר).

LaskinLaskinElder

יש! זה בעיקר מעצבן כי נניח באפליקציה של דיסני פלוס בנייד - אין לי מנוי בכלל.

לגבי סוף עונה 2 - היא מצוינת, תצפה בה.

DrKeoDrKeoSite Admin

הdaily wire של בן שפירו מפיק לאחרונה סרטים שמרנים, ואומרים שהסדרה שלו על מרלין ממש טובה. והנה הוא לוקח את ג׳ונת׳ן מייג׳ורס ה״מבוטל״ שעף מהMCU כמו טיל:

ציטוט מאת Laskin

יש! זה בעיקר מעצבן כי נניח באפליקציה של דיסני פלוס בנייד - אין לי מנוי בכלל.

לגבי סוף עונה 2 - היא מצוינת, תצפה בה.

סוף עונה 2 זה ביף? אני באמת גורר את הרגליים עליה. בדיוק התחלתי את house of Guinness ואני ממש נהנה. אולי אחריה.