VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11333 הודעות
DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 15 באוגוסט 2026 בשעה 13:15

זה רשמי, מימין לשמאל: רוג, סייקלופס, אמה פרוסט, פרופסור X, ג'ין גריי, סטורם. משמאל זה ג'ייק שרייר, הבמאי של robot&frank, הת'אנדרבולטס וכמעט כל הפרקים של Beef והיוצר של Beef כותב את הסרט. יוצא במאי 2028.

הליהוק של פרופסור קסבייר הזיה לדעתי. ראיתי אותו רק בבנות ועדין, ממש מוזר לי.

וגם טריילר נוסף לdoomsday, הרבה יותר טוב מהראשון.

וטריילר ראשון לvisionquest שימשיך את wandavision. ג'יימס ספיידר חוזר כאולטרון.

וסדרה ל-kingdom hearts:

וגם קוקו 2:

Ghost market, סרט רוחות רפאים של פיקסר ב-2028:

משפחת סופר על 3 ב-2028:

ו-Gatto (השם הזה דומה מדי לגטו) ב-2027:

Frozen 3 ב-2028:

זוטופיה 3 ב-2029:

DrKeoDrKeoSite Admin

ובצד של DC, מחר יוצא הפרק הראשון של לאנטרנס והוא מקבל ביקורות ממש טובות. היקום של גאן גרוע, אבל אי אפשר לטעות עם דימון לינדלוף.

DrKeoDrKeoSite Admin

ולחנן, יש סרט חדש של הסימפסונס שיוצא בספטמבר 2027.

blingblingElder

וואו הטריילר של הנוקמים ממש טוב, עשה אפילו לי חשק. סוף סוף מארוול נגמלו מאווירת הטיול השנתי שלהם שהרסה כבר איזה 15 סרטים ברצף. מרגיש עם משקל ומשמעות כמו שצריך, יהיה מעניין.

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת DrKeo

אחלה של כתבה. היא מזכירה לי את שתי התאוריות שלי לקראת שני סרטי הנוקמים הבאים. הראשונה היא שכמו בקומיקס של 85' ושל 2015' הפנים של דום יתוקנו ונראה אותו כ-RDJ, אם בגלל שהוא במקור סטארק ביקום שלו (כיוון קצת מוזר לדעתי) או שזה לא הפנים האמיתיות שלו אבל אלה הפנים שהוא קבל (הטעיה, אולי איזה ממבו-ג'מבו רגשי שקשור למי שיתקן לו את הפנים, שיבוש של קסם וכו'). לא משלמים ל-RDJ סכומים בלתי אפשריים ומשאירים אותו במסכה לאורך שני הסרטים. והתאוריה השניה, שוב מתקשרת לקומיקס של 85', שספיידרמן יתחבר שם עם הסימביוט; אם זה סימביוט חדש או ספציפית מהיקום של טום הארדי.

אני די חושב שזה ברור שמדובר בטוני סטארק שהוחלף עם גופו ותודה רבה על כך שקראת

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Fanta

אני די חושב שזה ברור שמדובר בטוני סטארק שהוחלף עם גופו ותודה רבה על כך שקראת

אתה חושב שזאת החלפת גוף בין טוני לויקטור? אני לא בטוח שזה יהיה מספק במיוחד. להתחשב בזה שהפנים של דום שוחזרו בשני סיפורי secret wars, אני חושב שהפנים שלו ישוחזרו גם בגרסה הקולנועית אבל הוא יחזור עם הפנים של טוני בגלל "סיבות".

ציטוט מאת bling

וואו הטריילר של הנוקמים ממש טוב, עשה אפילו לי חשק. סוף סוף מארוול נגמלו מאווירת הטיול השנתי שלהם שהרסה כבר איזה 15 סרטים ברצף. מרגיש עם משקל ומשמעות כמו שצריך, יהיה מעניין.

כן, בהחלט טריילר טוב משמעותית מהקודם שהיה נסיון מעפן לגרום לנו לחשוב שהאיום גדול.

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת DrKeo

אתה חושב שזאת החלפת גוף בין טוני לויקטור? אני לא בטוח שזה יהיה מספק במיוחד. להתחשב בזה שהפנים של דום שוחזרו בשני סיפורי secret wars, אני חושב שהפנים שלו ישוחזרו גם בגרסה הקולנועית אבל הוא יחזור עם הפנים של טוני בגלל "סיבות".

כן, בהחלט טריילר טוב משמעותית מהקודם שהיה נסיון מעפן לגרום לנו לחשוב שהאיום גדול.

כן אני חושב שהם ממש ילכו על פי קומיקס מאוד מסוים שזה קורה שם

bozemanbozemanAdmin
ציטוט מאת DrKeo

ולחנן, יש סרט חדש של הסימפסונס שיוצא בספטמבר 2027.

אציין, שעשיתי דיסני+ לקיץ לילדים, והקטנה שלי עושה בינג' לכל סימססונס, ככה שהיא כבר מכורה.... אז היא תתלהב לא פחות.
(הייתי חייב להכריח אותה בהתחלה לראות את העונות הראשונות, למרות האיכות, כדי שתבין הקשרים בעתיד. היה שווה והיא עכשיו מאוד נהנית)

FantaFantaVeteran
ציטוט מאת DrKeo

קיוטי נגד ACME מקבל ביקורות ממש טובות (96% ב-RT, ו-76% ב-MC שזה מאוד גבוה לסרט בניגוד למשחקי וידאו), אבל קשה לדעת אם זה כי הוא באמת טוב או כי המבקרים עושים סוג של הצהרה פוליטית בגלל המסלול חיים שהסרט עבר. אני לא חושב שנהנתי מסרט בסגנון מאז מי הפליל את רוג'ר ראביט (לא חובב ספייס ג'אם גדול, גם לא כילד) אז אני מחזיק אצבעות שהוא באמת טוב. הבעיה העיקרית היא שהילדים שלא לא יודעים בכלל מי אלה הלוני-טונס, לא באגס באני, ובטח שלא ויילי קיוטי. אז כנראה שאני אהנה ממנו יותר מהם.

ובנושא אחר, ה-5 דק' הראשונות של לאנטרנס:

אני מחר הולך להקרנת עיתונאים שלו ולהגיד את האמת אני מצפה לו, שכחתי בכלל שהסרט הזה קיים ואני מאוד אוהב את הכיוונים האלה שהם לא סתם סרטי לוני טונס אלא סרטים שגם מבוגרים יכולים להנות.
אם זאת, אני כבר ממש לא חושב שRT זה מדד אובקטיבי, אני חושב שהוא פרוץ כבר ויש בוטים שמצביעים ישר שאפשר