נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2025, 22:33

אבל הוא יותר טוב מפריים 2 ו-3, הייתי אומר שמ-3 בהפרש גדול. לא ברור לי ה-MC, ממש לא ברור.

לאסקין, גם fire emblem לא יזיז מידית את הסוויצ׳ ברבע אחוז, גם לא זינובלייד. ו-sotc או ריטרנל לא יזיזו מידית פס5 וכו׳. יש משחקים שחברת צד א׳ עושה שהם בשביל הנשמה של הקונסולה. יש למשחקים האלה משמעות גדולה לחוזק של הפלטפורמה, היוקרה והדביקות של המעריצים.

אם כבר עושים משחק פריים אחרי 18 שנים (!) אז עושים אותו כמו שצריך. וברור לכולנו מיום ההכרזה שלו, וגם לנינטנדו, שזה משחק של 4 מליון יחידות, לא 40 מליון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2025, 23:01

InterAl כתב:תנאי מקדים להכל הוא שהמשחק יהיה טוב. הוא על 79 mc, בתיקו עם המשחק הגרוע והמושמץ בסדרה. זאת קטסטרופה למותג.

לא הבנתי איך הציון בכלל רלוונטי אינטר.
מטרויד פריים 1 יושב על ממוצע 97 לגיימקיוב ב2002 שהתחרות שלו היה VICE CITY,שיושב על ממוצע 95. אני לא חושב שאני מביא Hot take שאני אומר שוויס סיטי יותר טוב מכל המשחקים שיצאו ב2025.

עדיין, פריים 1 מכר 2.8M עותקים עולמית ועל המכירות ביפן עדיף בכלל להדחיק אותם.

מה גם אישית, אני הרבה יותר סומך על נדב מאשר המבקרים בנקודה הזו כי אני יודע שהבן אדם מעריץ שרוף של זה ואם המשחק היה על הפנים הוא היה הראשון לקטול אותם.
אין לסדרה הזו בעיה של איכות.(מדבר על PRIME ספציפית)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 דצמבר 2025, 23:29

הרוב טוענים שהוא לא ברמה של הקודמים. וכן, הם היסטורית מכרו מעט, אבל אחרי 18 שנה לגיטימי לבדוק את השוק שוב. הרבה עבר מאז, מטרוידואניה כז'אנר הפך למיינסטרים בזמן הזה. בעבר הוא היה נישה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2025, 00:02

DrKeo כתב:לאסקין, גם fire emblem לא יזיז מידית את הסוויצ׳ ברבע אחוז, גם לא זינובלייד. ו-sotc או ריטרנל לא יזיזו מידית פס5 וכו׳. יש משחקים שחברת צד א׳ עושה שהם בשביל הנשמה של הקונסולה. יש למשחקים האלה משמעות גדולה לחוזק של הפלטפורמה, היוקרה והדביקות של המעריצים.

אם כבר עושים משחק פריים אחרי 18 שנים (!) אז עושים אותו כמו שצריך. וברור לכולנו מיום ההכרזה שלו, וגם לנינטנדו, שזה משחק של 4 מליון יחידות, לא 40 מליון.

אבל הסוויץ׳ 2 לא צריכה ״משחק נשמה״ בלעדי… תראה את המכירות. שוברים שיאים בהשקה אובייקטיבית מאוד מאוד לא מלהיבה. אין מריו ראשי או זלדה חדשים, ומוכרים כמו ששום דבר לא מכר, וזאת למרות חומרה לא מאוד אטרקטיבית ומחיר יחסית גבוה.

לגבי הציון שלו - אי אפשר להתווכח עם עובדות, הוא לא אהוב כמו הקודמים. הבנתי שבהמשך זה בעיקר מעצבן שצריך לעשות המון backtracking כדי להשיג הכל וזו טעות גדולה בעיצוב, וגם העולם הפתוח נמאס מהר. אבל כל אחד והדיעה שלו… לנדב למשל זה לא ממש מפריע בינתיים לעומת זאת בסילקסונג הוא נשבר ממש מהר, שלא נדבר על RDR2. וכן, אני מנסה לרמוז פה שנדב לא מדד לאיכות, והוא סתם אוהב את מטרויד בגלל הנוסע השמיני ורטרו, וזה מעוור אותו ;)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים