במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2020, 19:11

לאסקין אני מודע לאהבה שלך למשחק הזה ואני יודע שמטהקריטיק זה לא חזות הכל אבל איך אתה מסביר את הממוצע 85 שלו שהוא די חביב אבל רחוק מיצירת המופת שאתה מצייר? :?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2020, 19:13

כן, ל-3 חברים, שהם סנובים של AAA אחד בשנה (סופר מיינסטרים) ושאר הזמן פיפ״א... הם לא גיימרים כבדים כמונו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2020, 19:37

bling כתב:לאסקין אני מודע לאהבה שלך למשחק הזה ואני יודע שמטהקריטיק זה לא חזות הכל אבל איך אתה מסביר את הממוצע 85 שלו שהוא די חביב אבל רחוק מיצירת המופת שאתה מצייר? :?

זה קל - כל מי שהביא לו פחות מ-90 הוא מטומטם :)
וברצינות - למשחק יש בעיות מן הסתם, הוא רחוק מלהיות מושלם, אבל זה לא הופך אותו לפחות יצירת מופת ייחודית, יחידה במינה ושונה מכל דבר אחר שקיים בתעשייה בהרבה בחינות, שמי שזה כן ״הקליק״ לו - לא יישכח אותה בחיים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מרץ 2020, 19:39

bling כתב:לאסקין אני מודע לאהבה שלך למשחק הזה ואני יודע שמטהקריטיק זה לא חזות הכל אבל איך אתה מסביר את הממוצע 85 שלו שהוא די חביב אבל רחוק מיצירת המופת שאתה מצייר? :?

כמו של Zelda botw יש ציון של יצירת מופת למרות שהוא רחוק מכך לטעמך האישי :geek:

אישית אומר שאני גם חושב שזה בקלות ברשימת המשחקים הטובים ששיחקתי אי פעם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2020, 20:34

רק רוצה לציין שאין לי דיעה אישית בכלל על זלדה, רק דיברתי עליו מבחינה טכנית אבל זה פרמטר שולי בסופו של דבר בקביעת איכות של משחק, מתאר לעצמי שהוא מצויין אם הוא יושב על כאלה ביקורות וכל כך הרבה פרסי GOTY.

אגב גם ביקורות הגולשים של Outer Wilds לא מאוד גבוהות :!:

סתם אני צוחק, שמח שנהניתם ממנו כל כך, אני אנסה גם בעתיד במחיר נמוך יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מרץ 2020, 20:37

אני בכלל שיחקתי בו ב״חינם״ :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2020, 21:24

אני גם מסכים, מהמשחקים הטובים של הדור הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מרץ 2020, 21:27

של הדור?! all time!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 מרץ 2020, 21:47

Fanta כתב:החלטתי להוריד את הפוטבול מנג'ר 2020 שקבלנו בחינם לשבוע.
וואי כמה עבודת ניירת המשחק הזה, זה מרגיש כמו עבודת תזה בכדורגל

איך הוא? מה חדש בו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2020, 22:17

swiss-the-engine כתב:של הדור?! all time!

זורם גם עם זה :)

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 20 מרץ 2020, 00:02

bozeman כתב:
Fanta כתב:החלטתי להוריד את הפוטבול מנג'ר 2020 שקבלנו בחינם לשבוע.
וואי כמה עבודת ניירת המשחק הזה, זה מרגיש כמו עבודת תזה בכדורגל

איך הוא? מה חדש בו?

האמת שלא שיחקתי בפוטבול מנג'ר מאז 2015 אז אני לא ממש זוכר.
הוא טוב, המשחק טוב אפילו מאוד, ברמה שהוא ממש מדע.
לא סתם ככה גילו את פרמינו ולא סתם משתמשים בו כסימולציות לכל מיני דברים בהקשר לעולם הכדורגל כמו השפעת הבריקזיט על הפריימיר ליג.
אני כן חושב שמי שרוצה להתחיל לשחק בו צריך להבין שזה לא פחות מקורס כבד ורציני.
כל כך הרבה נירת וכל כך הרבה מחשבה, המגרש זה באמת רק חלק קטן מכל הדבר הזה.
אגב חייב להגיד שיש לו קהילה ישראלית בארץ שכל שנה מוציאה פאץ' וזה באמת לא מובן מאליו.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 20 מרץ 2020, 02:06

מחכה ל2 בלילה שדום יצא - מקבל עדכון של חצי שעה...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2020, 08:45

חחח באסה... אני מחכה שיפנו לי את הבית עוד כמה שעות טובות ואז אוכל לשחק בו בפול ווליום כמו שצריך :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 מרץ 2020, 09:29

Laskin כתב:חחח באסה... אני מחכה שיפנו לי את הבית עוד כמה שעות טובות ואז אוכל לשחק בו בפול ווליום כמו שצריך :)

אבל אסור לצאת!!!!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2020, 09:53

הן בבידוד מוחלט כבר שבוע וחצי, וכך גם ההורים שלה שגרים פחות או יותר מעבר לכביש. אז הכל בסדר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2020, 13:33

התחלתי את רימייק 2 וזה כל מה שמעריץ רזי היה יכול לבקש, הפתיחה של סרטון ה CGI האייקוני של המקור נעשתה פה בצורה מושלמת.

הדבר היחיד שקצת חסר זה הצ׳יזיות של המשחקים ההם אבל כנראה שבחסות הגלובליזציה כבר אין באמת פערי תרבות כמו של פעם ויפנים יכולים לספק מוצר אמריקאי לכל דבר בלי שזה יהיה קורע, בתכלס ככה זה צריך להיות אבל לי זה קצת חסר שהכל כזה מהוקצע ורציני ועובד כמו שצריך :!:

גם חסרים התיאורים לכל דבר שלוחצים עליו בסביבה וגם הזלזול באינטליגנציה של הסדרה הישנה, עכשיו כשלוחצים על נתיך שבור כבר לא כתוב ״אוי נראה שהפיוז שבור... אם רק אוכל למצוא פיוז חלופי במקומו :?״ אלא פשוט מראים נתיך שבור וסומכים עליך שתבין את זה (כמו שזה אמור להיות, שוב) אבל זה חסר לי גם P:

האווירה גם הרבה יותר מלחיצה ואימתית שזה מצויין אבל אני פחדן אז אני מקווה שלא יתעללו בי יותר מדי, הרזי הישנים מבחינת אווירה הרגישו כמו טיול בדיסנילנד לעומת פה, הכל היה מואר וברור ובלי מנגינת רקע מלחיצה ורחשים מפחידים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2020, 14:27

bling כתב:התחלתי את רימייק 2 וזה כל מה שמעריץ רזי היה יכול לבקש, הפתיחה של סרטון ה CGI האייקוני של המקור נעשתה פה בצורה מושלמת.

הדבר היחיד שקצת חסר זה הצ׳יזיות של המשחקים ההם אבל כנראה שבחסות הגלובליזציה כבר אין באמת פערי תרבות כמו של פעם ויפנים יכולים לספק מוצר אמריקאי לכל דבר בלי שזה יהיה קורע, בתכלס ככה זה צריך להיות אבל לי זה קצת חסר שהכל כזה מהוקצע ורציני ועובד כמו שצריך :!:

גם חסרים התיאורים לכל דבר שלוחצים עליו בסביבה וגם הזלזול באינטליגנציה של הסדרה הישנה, עכשיו כשלוחצים על נתיך שבור כבר לא כתוב ״אוי נראה שהפיוז שבור... אם רק אוכל למצוא פיוז חלופי במקומו :?״ אלא פשוט מראים נתיך שבור וסומכים עליך שתבין את זה (כמו שזה אמור להיות, שוב) אבל זה חסר לי גם P:

האווירה גם הרבה יותר מלחיצה ואימתית שזה מצויין אבל אני פחדן אז אני מקווה שלא יתעללו בי יותר מדי, הרזי הישנים מבחינת אווירה הרגישו כמו טיול בדיסנילנד לעומת פה, הכל היה מואר וברור ובלי מנגינת רקע מלחיצה ורחשים מפחידים.

אם RE2 מפחיד אותך, אז אוי, רק תחכה לRE7. אין לי שמץ של ספק ש-RE7 המשחק הכי מפחיד בסדרה מאז RE1-2 ודוגרי הם הפחידו כי הייתי בן 13 :)
באמת ש-RE7 משחק מלחיץ ברמות, בעיקר החצי הראשון שלו. אחרי שעוברים אותו ומתחילים להכיר את המערכות של המשחק טוב יותר אז מן הסתם אתה פחות מופתע. אבל ב-RE7 יש רגעים של WTF, זה אפשרי בכלל? אגב, אני מחכה שתגיע לפאזל של השחמט ב-RE2, אשכרה הסבירו אותו ב-LORE ברימייק, זה מדהים! כלומר הפאזל שחמט הזה ידוע לשמצה כבר שני עשורים כדבר הכי רנדומאלי בהסטוריה של משחקי הוידאו והם אשכרה התיחסו לזה ברימייק והביאו כמה וכמה מסמכים שמוצאים שמסבירים למה יש שם את פאזל השחמט. אדיר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2020, 15:04

אחרי שעה בדום, הוא מ-ו-ש-ל-ם. באמת, פנטזיה רטובה של כל חובב id.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 מרץ 2020, 15:45

כשיהיה ב10$ אני ארכוש אותו.. התעייפתי מהראשון אחרי איזה כמה שעות, ולא בא לי לשלם אפילו 40$ על זה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2020, 17:03

DrKeo כתב:
bling כתב:התחלתי את רימייק 2 וזה כל מה שמעריץ רזי היה יכול לבקש, הפתיחה של סרטון ה CGI האייקוני של המקור נעשתה פה בצורה מושלמת.

אם RE2 מפחיד אותך, אז אוי, רק תחכה לRE7. אין לי שמץ של ספק ש-RE7 המשחק הכי מפחיד בסדרה מאז RE1-2 ודוגרי הם הפחידו כי הייתי בן 13 :)
באמת ש-RE7 משחק מלחיץ ברמות, בעיקר החצי הראשון שלו. אחרי שעוברים אותו ומתחילים להכיר את המערכות של המשחק טוב יותר אז מן הסתם אתה פחות מופתע. אבל ב-RE7 יש רגעים של WTF, זה אפשרי בכלל? אגב, אני מחכה שתגיע לפאזל של השחמט ב-RE2, אשכרה הסבירו אותו ב-LORE ברימייק, זה מדהים! כלומר הפאזל שחמט הזה ידוע לשמצה כבר שני עשורים כדבר הכי רנדומאלי בהסטוריה של משחקי הוידאו והם אשכרה התיחסו לזה ברימייק והביאו כמה וכמה מסמכים שמוצאים שמסבירים למה יש שם את פאזל השחמט. אדיר :)

חחח זאת אחת מהסיבות שנרתעתי מרזי 7, הוא הזכיר לי משחקי אימה אינדיים כאלה וידוע לכולנו שאלו משחקי האימה הכי מפחידים שיש רק שהם לרוב די חלשים כמשחקים (לרובם אין אפילו מערכת קרב) ועם רזי 7 אני מבין שיש בו משהו מעבר והוא בסוף כן מרגיש כמו משחק רזי, זו המוטיבציה העיקרית שלו איתו אחרת לא הייתי נותן לו צ׳אנס בכלל. אני בטח אשחק בו באור יום עם אמא לידי :!:

בעניין הלור שמסביר את המופרכות שבעיצוב השלבים והפאזלים, אני רואה לזה סימנים כבר עכשיו, קראתי עלון שהסביר לי שבעצם תחנת המשטרה היתה בעבר מוזיאון לאומנות לפני שהוסבה לתחנת משטרה (ולכן יש כמובן אווירה גותית עם עיצובים מוזרים) ושהותקנה בו דרך מילוט נסתרת בצורה יצירתית דרך פאזל הפסל בכניסה שצריך להכניס לו 3 מדליונים. מצחיק שהם עושים את המאמץ אבל לפחות זה משעשע :)

התקדמתי עוד קצת ואין לי מה לאמר חוץ מזה שזה רימייק שעל גבול השלמות, חבל שרק קאפקום יודעים לעשות את זה ברמה הזאת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2020, 22:45

שיחקתי איזה 6 שעות רצוף בDOOM... לא יכול להפסיק אבל חייב לאכול משהו :)
משחק ענק ענק ענק... כיף אדיר, ואפילו על הרמה הכי קלה אני מת פה ושם.
אני כן מוצא את עצמי מנסה להגיע כמעט לכל הסודות אבל לא באובססיביות כדי שיהיה לי למה לחזור עם המחשב החדש... מתי שזה לא יהיה :/

פשוט מכתב אהבה לכל סדרת דום, איזה תענוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2020, 23:38

אני משחק אותו על רמה 3 מ-4 (hurt me plenty) ולפחות בנתיים מנסה לעשות 100% בכל שלב. משחק מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2020, 23:51

וואו זה בטח ממש ממש קשה... אפילו עם עכבר ומקלדת.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 21 מרץ 2020, 00:04

לעזאזל, אתם עושים חשק :) איך הפלטפורמינג? דומיננטי או פעם ב?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2020, 00:18

אפשר להגיד שיותר כמו פעם ב... ובינתיים לא היו יותר מ-2 מקרים שירו עליי תוך כדי וגם אז יכולתי לצלוף בהם מרחוק ולעשות את זה בשקט.
גם זה יותר בשביל להגיע למקומות שלא חייבים, אבל יש כמובן גם דברים שחייבים. אני חושב שזה פשוט מבוצע מעולה פה, אז ל-90% זה ממש יוסיף המון לחוויה.

אגב, המשחק גם רץ אצלי על ה-970 שלי על הכל בHIGH ו-2 הגדרות על ULTRA חלק לגמרי ב-1080P, אני סופר מרוצה מהביצועים, ולא חוויתי שום באג, מלבד פעם אחת שקפצתי משום מה ממש ממש רחוק. ושיחקתי כבר 7 שעות, אז זה משהו כמו חצי משחק, אולי קצת פחות כי אני משיג הרבה אייטמים ומסתובב בHUB שלי לא מעט (וזה חתיכת HUB מגניב!). קיצר כל הכבוד שוב לID, המשחק נראה מדהים ורץ כמו חלום.
אני מקווה שגם מחר אעשה ריצה דומה. בטח אסיים אותו לפני הסופ"ש הבא, בקצב הזה כבר מחרתיים, אבל אני לא אמשיך ככה.

ועכשיו עם הקורונה והבלאגן, יש מצב שאולי כן אשחק בFF7:R למרות הכל, כי התפנה לי מלא זמן לגיימינג פתאום :) אבל יש מצב שאסתפק בדרימס עד TLOU2.
רק שלא ידחו אותו, היו לי תכניות גיימינג מאוד מסודרות! :(

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים