Stick כתב:לא רוצה להפריע לכם להתלהב מדום, אני שמח לשמוע שהוא מצוין בשבילכם ואתם נהנים מאוד (אישית אני ממש מזדהה כאן עם קליימן - נהנתי מהראשון לכמה שעות, ואהנה כנראה גם מזה זמן מה, אך במבצע אגרסיבי). אני רק רוצה לשתף שבעקבות הקורונה ופינוי הזמן שנלווה אליה, החלטתי לתת ריצה שנייה בסקירו, שנה אחרי שיצא.
אין לי מה לחדש, דעתי על המשחק (=מאסטרפיס) ידוע כאן כבר תקופה. הוא באמת פשוט משחק יוצא מגדר הרגיל ואני נהנה בינתיים מהשעות ששמתי בריצה השנייה יותר מכמעט כל ריצה ראשונה על משחק חדש. פשוט משחק אקשן מצוין, עם מערכת קרב מושלמת.
זה רק גורם לי לחכות יותר לER, הבא של מיאזאקי וFS. כלומר זה בפירוש המשחק הכי מצופה שלי וזה על אף חוסר הידיעה המוחלטת לגביו. פשוט לדעת שFS ומיאזאקי בעצמו מתייחסים אליו כמשחק הגדול ביותר שלהם מאז DS... אני לא יכול לחכות.
Laskin כתב:אני כבר לא זוכר כל כך טוב, אבל נדמה לי שגם אתה לא... המקורי גם היה חשוך כל הזמן ולא הייתה אמנות יוצאת דופן או סביבות מאוד מעניינות. יותר כמו מסדרונות חשוכים וכד׳, ברור שיחסית לתקופה זה היה יחסית יפה אבל אין מרחבים גדולים/נופים מדהימים, או קטעים באור יום, או לפחות, לא זכור לי.
bling כתב:לאסקין הנקודת זמן הראשונה שקישרתי רק נועדה להראות את הבדלי התאורה, ולא gamma לא תפתור את זה לצערי זה הכיוון שהם החליטו עליו, כיוון שתואם לאימה אבל בא על חשבון האסתטיקה. משחק קצר בפתיחה של רזי7 הוכיחה שאין בעיה ליצור אווירת אימה מפחידה פי כמה ומבלי לפגוע באסתטיקה ולהחשיך הכל, רזי 7 קריפי פי מיליון גם כשאתה מסתובב בבקתה יפה ומוארת היטב.
הנקודת זמן השנייה לא אמורה להדהים אבל תחשוב בעידן הפס2 שהכל נראה כמו תחת, זה היה נחשב מלא אווירה החדר הזה, משהו שחסר בחדש.
לא שהחדש רע, הכל בערך טוב יותר אבל האספקט הזה די מבאס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים