PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 18:57

bling כתב:אני דווקא לא מחזיק מביושוק אינפיניט כמשחק עם עלילה מדהימה שמביאים כדוגמא כאילו זה איזה סיטיזן קיין, רחוק מזה.

TLOU זה לא משחק שמטורף מבחינת התרחשות עלילתית, אבל הדמויות כתובות מעולה, האווירה, הרגעים הכל נאסף לחבילה הרבה יותר נוגעת ממה שאינפיניט אי פעם יוכל מבחינתי.

לא סתם זה הגיע עד ל HBO למרות שהמשחק לא בדיוק מציע משהו חדשני במיוחד מבחינת לור.

ביושוק הגיע לסרט אבל העסקה נפלה בסיום כי לא היה הסכם על התקציב. אבל גם דום הגיע לסרט, מתקן פיראטים של דיסני וגם משחק הקופסה צוללות אז לא הייתי שם את זה כבנצ׳מארק העלילתי. כלומר אם נהיה כנים, tlou בקולנוע היה סרט זומבים די ממוצע, לא שונה מדי מעונה של twd או הסרט מגי למשל.

אני אוהב את tlou, אבל יש בו קטעים ממש משעממים ואיטיים, בכלליות יש לו בעיות פייסינג, אבל העלילה מצויינת. אבל היא לא ביושוק אינפנט לדעתי, לא ברמת עלילה ולא ברמת כתיבת הדמויות. יש בביושוק אינפנט שורות שאם הוא היה סרט קולנוע הם היו חלק מתרבות הפופ. והיחסים של אליזבת׳ ובוקר היו כל כך הרבה יותר מעניינים מג׳ואל ואלי. כלומר בחור מבוגר שהבת שלו מתה ומקבל לשמור על ילדה אחרת שבגיל הבת המתה שלו? ואו, מעניין מה יקרה פה, האם הוא ימשיך להיות לא נחמד אליה עד סיום המשחק? מותח :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2020, 19:02

הרגת אותי עם סוף ההודעה! :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 מאי 2020, 19:06

DrKeo כתב:אני לא יודע כלום ואני עוקב אחרי כל מני מקומות כמו נוטידוג וניל דרוקמן. אני לא חושב שאפשר לדעת אם העלילה טובה או לא בלי שמשחקים במשחק במלאו, מה שווה תקציר של כמה נקודות עלילה ראשיות? איזה משמעות יש למוות של דמות אם לא חווית את ה-10 שעות שהובילו אליה?

אין לי מושג למה אנשים מתיחסים אבל הטריילרים מרמזים מהרגע הראשון שג'ול אולי לא באמת שם, אולי זה מה שמדליק את כולם? אם כן זה די מוזר כי התאוריה הזאת נזרקה בכל מקום כבר מעל לשנתיים, עוד מאז הטריילר של אלי עם הגיטרה. אבל באמת שזה לא משנה לי, אני הולך להתחמק מכל השיט הזה בחצי שנה הקרובה ואז להנות מ-TLOU2 על הפס5 שלי :)

דרקו הדברים שאנשים מתאכזבים מהם הכי הרבה .זה לא דברים שאנשים רגילים ידמינו בכלל
זה לא אולי המישחק ככה
עשו פה עשו שם

עם ההדלפות נכונות , מבחינתי לפחות זה לקחת את הזיכיון
לזרוק אותו לבריכה מלאה חרא , ואז להשתין אליו
כן עד כדי כך , ואין לזה סיבה הגיונית אמיתית לטעמי
כי הדברים ששמעתי על המישחק עצמו , היה בקלות אפשר היה לעשות
בעלילה שונה
ואולי ונקווה שינו את זה , אולי צילמו סרטונים מעבר אחרים ועשו כמה שינוים קטנים המישחק כן יצא טוב
זה פשוט עניין של בחירה

בהתחלה הרבה חשבו sjw, גם אני חשבתי ככה
אבל אחרי הספוילרים המישחק מבחינתי בתחתית של התחתית
ש sjw עם יכניסו למישחק גם ככה לא יפגע יותר מהמצב שהעלילה נימצאת בה

זה יאפוך למישחק של גרפיקה ומישחקיות ומוזיקה מבחינתי
ופשוט ליתעלם מהעלילה שזה חלק חשוב בסדרה
אני פשוט יאבד כל עניין בסיפור במצב כזה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 19:11

Laskin כתב:העלילה של אינפיניט הרבה יותר טובה, מורכבת ומקורית (ואל תתחילו איתי עם השוואות לסדרות שמזכירות את העלילה שלו!)
אבל ב TLOU יש טקסטים ״אמיתיים״ יותר ותחושה מאוד רצינית של סרט, שבאמת אכפת לך מהדמויות שלו...

אם ביושוק / אינפיניט לא היה כך כך יקר להפיק - גם הוא היה סדרה כבר :) מעריך שיום אחד גם יהיה.

וואו ממש לא הרגשתי ככה, היתה מגניבה ובזמן אמת הטוויסט היה חזק אבל בסכ"ה לא הרגיש קוהרנטי ונוגע מספיק.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 19:26

DrKeo כתב:
bling כתב:אני דווקא לא מחזיק מביושוק אינפיניט כמשחק עם עלילה מדהימה שמביאים כדוגמא כאילו זה איזה סיטיזן קיין, רחוק מזה.

TLOU זה לא משחק שמטורף מבחינת התרחשות עלילתית, אבל הדמויות כתובות מעולה, האווירה, הרגעים הכל נאסף לחבילה הרבה יותר נוגעת ממה שאינפיניט אי פעם יוכל מבחינתי.

לא סתם זה הגיע עד ל HBO למרות שהמשחק לא בדיוק מציע משהו חדשני במיוחד מבחינת לור.

ביושוק הגיע לסרט אבל העסקה נפלה בסיום כי לא היה הסכם על התקציב. אבל גם דום הגיע לסרט, מתקן פיראטים של דיסני וגם משחק הקופסה צוללות אז לא הייתי שם את זה כבנצ׳מארק העלילתי. כלומר אם נהיה כנים, tlou בקולנוע היה סרט זומבים די ממוצע, לא שונה מדי מעונה של twd או הסרט מגי למשל.

אני אוהב את tlou, אבל יש בו קטעים ממש משעממים ואיטיים, בכלליות יש לו בעיות פייסינג, אבל העלילה מצויינת. אבל היא לא ביושוק אינפנט לדעתי, לא ברמת עלילה ולא ברמת כתיבת הדמויות. יש בביושוק אינפנט שורות שאם הוא היה סרט קולנוע הם היו חלק מתרבות הפופ. והיחסים של אליזבת׳ ובוקר היו כל כך הרבה יותר מעניינים מג׳ואל ואלי. כלומר בחור מבוגר שהבת שלו מתה ומקבל לשמור על ילדה אחרת שבגיל הבת המתה שלו? ואו, מעניין מה יקרה פה, האם הוא ימשיך להיות לא נחמד אליה עד סיום המשחק? מותח :)

לא ממש זכורה לי שורה מפוצצת מאינפיניט ואני בספק שמשהו משם היה נכנס לתרבות הפופ. העלילה של המשחק הראשון היתה הרבה יותר טובה ומיוחדת בעיניי זה כן.

בקשר ל TLOU, כן יש טרופס, לא מכיר כמעט יצירה ללא טרופס ברורים, אבל זה עשוי פשוט מעולה, לא סתם התגובה האמוציונלית למשחק הזה היא כל כך חזקה עם כל הטרופס שיש בו.

בכל אופן זה באמת עניין של טעם בסוף, פשוט לא חושב שאינפיניט זה איזה דוגמא למופת עלילתי זה הכל, בלי קשר ל TLOU. אם היית משתמש באיזה משחק RPG שלא שיחקתי בו אז הייתי שותק אבל פשוט סיימתי את אינפיניט אז הייתי חייב להביע דעה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 20:01

bling כתב:
DrKeo כתב:

לא ממש זכורה לי שורה מפוצצת מאינפיניט ואני בספק שמשהו משם היה נכנס לתרבות הפופ. העלילה של המשחק הראשון היתה הרבה יותר טובה ומיוחדת בעיניי זה כן.

בקשר ל TLOU, כן יש טרופס, לא מכיר כמעט יצירה ללא טרופס ברורים, אבל זה עשוי פשוט מעולה, לא סתם התגובה האמוציונלית למשחק הזה היא כל כך חזקה עם כל הטרופס שיש בו.

בכל אופן זה באמת עניין של טעם בסוף, פשוט לא חושב שאינפיניט זה איזה דוגמא למופת עלילתי זה הכל, בלי קשר ל TLOU. אם היית משתמש באיזה משחק RPG שלא שיחקתי בו אז הייתי שותק אבל פשוט סיימתי את אינפיניט אז הייתי חייב להביע דעה :)

בטח שיש שורות סופר קצ'יות באינפנט, שחקתי בו לפני 7 שנים ואני יכול לשלוף לך אותן ככה מהראש:
- Bring us the girl and wipe away the debt
- We swim in different oceans but land on the same shore
- There's always a lighthouse. There's always a man. There's always a city
- הדיבור נטול הזמנים של האחים לושיוס (Dies, died, will die וכו')

ומה עם ביושוק 1?
- A man chooses. A slave obeys
- Would you kindly?
- No gods or kings, only man

(פרט טרוויה מעניין, אחת מהשורות האלה מקועקעת על הגוף שלי :))

יש כל כך הרבה דברים אייקונים בסדרה הזאת. אני חושב שהעלילה של אינפנט מתעלה על כל משחק וידאו שיצא עד היום (לפחות עלילות גרנדיוזיות, כמובן שיש כל מני אינדים סופר מגניבים עם סיפורים קטנים ומדהימים), אפילו אם הרף לא עד כדי כך גבוה. קן לוי כותב ממש טוב, הרבה יותר טוב מניל דרוקמן. ניל דרוקמן יצר משחק שמתקרב לרמת כתיבה של סרט קולנוע, לא אחד מרשיים במיוחד, אבל סרט קולנוע זומבים חביב שהיית שוכח ממש מהר אם הוא לא היה משחק וידאו (נניח מגי, ראית את מגי? זה אשכרה TLOU). ביושוק אינפנט, במשחק הזה יש כל כך הרבה מחשבה על כל כך הרבה קוי עלילה ומטפורות שמתכנסים יחד בצורה כל כך יפה, באמת שאני לא יכול לחשוב על משחק AAA שמתחרה בו בכמעט כל תחום עלילתי אפשרי. האמת? אני חושב שאינפנט הוא הסיפור המדע בדיוני היחיד שקראתי שהיה מלא במסתורין ש-100% מהתעלומות בו נפתרו, והן לא רק נפתרו אל נפתרו בצורה מספקת. זאת משימה כל כך קשה ש-99.99% מהכותבים נופלים בה, גם הטובים ביותר בהוליווד והספרות אבל ביושוק אינפנט צלח בה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 20:05

די נו מגי היה די גרוע אל תשווה בכלל לחוויה של TLOU.

אם היתה סדרת זומבים שהיתה משחזרת את האווירה והדמויות של TLOU אז היא היתה אחת הטובות, ולא, המתים המהלכים רוב הזמן הוא אשפה בהשוואה.

השורות שאמרת מאינפיניט ממש לא כאלו אייקוניות שהן יהיו חלק מתרבות הפופ. האלו מביושוק הראשון יותר מתקרבות לסטטוס הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 20:10

bling כתב:די נו מגי היה די גרוע אל תשווה בכלל לחוויה של TLOU.

אם היתה סדרת זומבים שהיתה משחזרת את האווירה והדמויות של TLOU אז היא היתה אחת הטובות, ולא, המתים המהלכים רוב הזמן הוא אשפה בהשוואה.

השורות שאמרת מאינפיניט ממש לא כאלו אייקוניות שהן יהיו חלק מתרבות הפופ. האלו מביושוק הראשון יותר מתקרבות לסטטוס הזה.

אתה יודע כמה שורות אייקוניות יש מ-TLOU? אפס :)

בכל מקרה, TLOU מומר לסרט או סדרה הוא הרבה פחות טוב מהעונות הטובות של TWD. כן, הרבה פחות טוב. הוא בחיים לא היה מחזיק כסדרה או סרט. הסיבה יחידה שהסדרה של HBO תהיה מעולה היא כי יש לה מריץ סדרה פשוט מעולה והוא יעשה מ-TLOU משהו שהוא כנראה הרבה יותר טוב (קולנועית) מ-TLOU. עם כל הכבוד ל-TLOU, העלילה שלו כתובה הייטב אבל הוא מאוד בנאלי בעלילה שלו (SETTINGS, העלילה עצמה וכל הביטים הצפויים בה) והשליש הראשון ממש איטי ומשמים. אני ממש אוהב את TLOU, אל תבין אותי לא נכון, אבל אני לא שם אותו על כס המלכות כמו הרבה גיימרים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 20:31

לא חייבים שורות אייקוניות בכל דבר, מספיק כתיבה ממש טובה.

בכל אופן מלבד העונה הראשונה של המתים שנותנת פייט הרגשתי הרבה יותר engaged ואכפתי בהרבה כלפי TLOU מכל המתים, בטח מהפח אשפה שזה נהפך אליו די מהר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 20:42

לדעתי רוב העונות של twd טובות מ-tlou. על טעם ועל ריח אני משער :)

אגב, הוא הזדהב כך שהוא היה מצליח לצאת בתאריך ״המקורי״ של ה29 למאי.
014A0BD8-84C2-4F63-BBE7-B4F7CBBB9002.png
014A0BD8-84C2-4F63-BBE7-B4F7CBBB9002.png (4.47 MiB) נצפה 8756 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 20:52

הלוואי ויקדימו, עדיף להם אחרי ההדלפות שיצאו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2020, 21:02

אני חושב שאני נוטה יותר לכיוון של נדב, בויכוח הזה.
ואגב באינפיניט אין טוויסט אחד, יש איזה 4, והם באים מהר אחד אחרי השני... לי הוא די פוצץ את המח בסוף, ובטח אחרי הDLC שמקשר הכל למשחק הראשון. הוא מופת עלילתי בעולם המשחקים.
לTLOU יש פשוט עוצמה בניואנסים הקטנים. הקטע שג׳ואל נוגע בשעון שלו, המבטים בסוף, הדילמות של הדמויות, הרגע שאתה מבין שאתה רוצח סדרתי לא קטן ולא בדיוק הבחור הטוב, המתח, הרגעים הבלתי נשכחים... ממש כמו סרט מעולה, ולדעתי הרבה יותר טוב מהעונות הכי טובות של TWD, פשוט באמת בעולם הסרטים והסדרות הוא בטח לא היה משהו בולט במיוחד, כי זה סיפורים שכבר ראינו ושמענו אלף פעם בוריאציות שונות ואפילו דומות מאוד. משהו כמו אינפיניט או ביושוק המקורי - כמעט ואין.

לגבי תאריך היציאה - אני בספק גדול מאוד אם יקדימו.
רק אם באמת עשרות אלפי אנשים יקבלו עותק מוקדם בשבועיים או משהו אז זה יכול להוביל לזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 מאי 2020, 21:13

לא צריך ללכת רחוק, 'הילדים של מחר' מ2006 זה TLOU רק טוב יותר. אגב, יש גם 'סרטי TLOU' פחות טובים מTLOU, כמו לוגאן, ככה המצב שלו לא נוראי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2020, 21:27

בנוגע ל"אתה מבין שאתה רוצח סדרתי" - לפחות אתה מבין... נייתן דרייק מחייך כל הדרך אל הבנק....
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 21:32

דווקא את הילדים של מחר לא ראיתי. לוגאן שהיה עליו כ-ז-ה הייפ הוא די אכזבה ו TLOU לא רואה אותו ממטר.

בנוגע לנייתן דרייק הרוצח, זה אף פעם לא הפריע לי, כמו שלא הפריע לי באינדיאנה ג'ונס ועוד סרטים בסגנון :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2020, 21:38

כן אבל הוא מחייך כל הזמן! :D
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 21:41

גם אני הייתי מחייך לעשות כזה אקזיט ועל הדרך להרוג כל מני רעים ולזכות באלינה :D

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2020, 21:45

באמת? אישתו נוראית...

בכל מקרה, אני לא יודע מה הספוילרים, וזה גם לא ממש מעניין אותי, השאלה היחידה היא, האם מה שאנשים כועסים עליו, בתוך הקונטקסט של המשחק, עשוי טוב, מוסבר והגיוני או שלא.
שאלה נוספת היא - האם סוני ונוטי דוג ישימו את הפרטים הללו מאחורי האמברגו וימנעו את השיח ברמת הביקורות שמבוססות על עותקים מוקדמים.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 21:55

יש לך גם את קלואי אם בא לך על מישהי פחות חמורת סבר ו"חופרת"...

בעניין שאלותיך, אין ספק שזה יהיה מאחורי אמברגו שכן הספוילרים מתוארים כרגעי מפתח עלילתיים אז פשוט אין סיכוי שירצו בכלל להזכיר שום דבר שקשור לזה.

האם זה יהיה עשוי טוב? וואלה לא יודע לפי איך שקרירין מתבטא רק מעצם קיום העניין הזה, במידה וזה לא ישתנה, אז זהו כבר הכל נהרס ולא משנה איך יבנו את זה ולא משנה כלום זה חרא.

ככה הוא מתאר את זה, אני לא מצליח לחשוב על פרט עלילתי שלטענתו לא קשור ל SJW שיעשה כזה אפקט, לא משנה מה -ספקולציות-
ספויילר: הצג
אפילו הכי קיצוני כמו ג'ואל מת או שג'ואל אפילו "רע" ויוצא נגד אלי מאיזשהי סיבה (קשה להאמין)
אבל כל עוד יבנו את זה נכון אני לא חושב שיש רעיון שיכול להרוס הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מאי 2020, 22:14

ג'ים סטרלינג המגניב טוען שמגיע לנוטי דוג כ*חברה* לסבול מהדליפות האלה בגלל שהם מאוד רעים לעובדים בו-הו

No one single developer deserves to have their game leaked, and it should not happen to them. Some companies deserve the undermining and embarrassment that leaks bring, however. Naughty Dog is still reeling from a massive content leak for The Last of Us Part II, a leak that gave away pretty much the whole story and showed off a bunch of gameplay not intended for public witnessing. At first it was thought the leak came from within, revenge by an angry developer who was sick of Naughty Dog's working practices, but that is allegedly false. In the wake of discussion over the leak's source, however, one important point has been drowned out - those aforementioned working practices. Naughty Dog isn't just a company riddled with crunch. It's a leading example. And it deserves to be shamed.

כל כך אמיץ ופרובוקטיבי מצידו :roll:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 22:26

איך סטרלינג ישרוד בלי לבכות על משהו?

״אוי אוי אוי, אני עובד באחת החברות הכי טובות בעולם עם שכר מצויין ולא מתיחסים אלי יפה״. כלומר, אנשים, אם אתם עובדים בND, כנראה שאתם יכולים למצא עבודה מידית בכל מפתחת בעולם, רק תזרקו עליהם קורות חיים שכתוב בהם שהייתם אנימטורים/מודלרים/ריגרים/מתכנתים/whatever בנוטידוג וכנראה שנשכרתם. אז כנראה שמי שנשאר שם, טוב לו (או לפחות מספיק לא נורא לו בשביל להמשיך לעבוד על משחקים ברמה של אנצ׳רטד).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מאי 2020, 22:29

אף פעם לא הבנתי למה אנשים צופים בו...
אבל היי, לפחות הוא מקבל עכשיו קריאות עידוד מילדי הכאפות של ברני סאנדרס :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 22:56

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2020, 22:57

bling כתב:יש לך גם את קלואי אם בא לך על מישהי פחות חמורת סבר ו"חופרת"...

בעניין שאלותיך, אין ספק שזה יהיה מאחורי אמברגו שכן הספוילרים מתוארים כרגעי מפתח עלילתיים אז פשוט אין סיכוי שירצו בכלל להזכיר שום דבר שקשור לזה.

האם זה יהיה עשוי טוב? וואלה לא יודע לפי איך שקרירין מתבטא רק מעצם קיום העניין הזה, במידה וזה לא ישתנה, אז זהו כבר הכל נהרס ולא משנה איך יבנו את זה ולא משנה כלום זה חרא.

ככה הוא מתאר את זה, אני לא מצליח לחשוב על פרט עלילתי שלטענתו לא קשור ל SJW שיעשה כזה אפקט, לא משנה מה -ספקולציות-
אפילו הכי קיצוני כמו ג'ואל מת או שג'ואל אפילו "רע" ויוצא נגד אלי מאיזשהי סיבה (קשה להאמין)
אבל כל עוד יבנו את זה נכון אני לא חושב שיש רעיון שיכול להרוס הכל.

עכשיו אני ממש מסוקרן לראות את הביקורות!

הדבר הכי גרוע שאני מצליח לחשוב עליו הוא

ג'ואל ואלי מתים בידיה של החברה הזאת של אלי ש"נחטפה", אבל זה בכלל היה תכסיס של הפיירפלייז לנקום בהם על מה שקרה בסוף המשחק הראשון.

אין לי שמץ של מושג אם זה נכון ולא קראתי או משהו כזה, אבל זה אולי הכי "גרוע".
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2020, 23:16

חברים, פצחתי את זה, אני יודע איך העלילה מתקדמת בקטע SJW!

אלי מקימה אוניברסיטה פוסט אפוקליפטית. היא והבת זוג שלה מביאות תינוק אבל דואגות לערבב זרע אפריקאי, אסייתי, ערבי ומקסיקני בכדי שילד יוכל להנות מכל התרבויות. אבל לסכן להיות בהריון בתקופה שכזו? לפגוע בקריירה? אלי ובת הזוג שלה מוצאות פונדקאית שבצורה מסתורית התנדבה לתפקיד. הן מעולם לא פגשו אותה, אבל הן יודעות שהיא לבנה, אז למי אכפת?

בנתיים באוניברסיטה יש מחאות נגד ישראל ששרדה את המשבר זומבים כי ביבי נעל את כל המדינה בסגר. ג'ול מרצה באוניברסיטה, אבל בגלל שהוא אדם שנולד בתקופה אחרת, התקופה "שלפני", השיעורים שלו מלאים במיקרו אגרסיות מה שמוביל לפיטוריו.

אלי מביאה כמה גחליליות לאוניברסיטה על מלגת מיעוט נרדף, הם אולי רצו לעשות עליה ניסויים ולהרוג אותה, אבל אתם לא הייתם עושים את זה אם אתם הייתם מדוכאים כמו הגחליליות? הגחליליות מקימים איגוד וגם הם מוחים נגד ישראל, הפעם בגלל שאסור בארץ לעשות ניסויים על ילדים.

מכור שוב לטיפה המרה, ג'ול מתוסכל מהפיטורין שלו והרוח של ביתו רודפת אותו. ג'ול מזניח את עצמו ולאט לאט גם הכרס תופחת. לבסוף ג'ול נדחף מעבר לקצה, הוא נשבר. ג'ול מרים רובה ויוצא לכיוון האוניברסיטה. אומרים שבזמן מסע הירי שמעו אותו צועק "ג'ורדן פיטרסון צדק!", אבל מי זה בכלל ג'ורדן פיטרסון? כמה גחליליות מתות בזמן הירי ואלי עוברת טריגר. מילה להרוג אנשים, אבל מיעוט נרדף כמו הגחליליות? אלי יוצאת מה-Safe Space ומכינה את עצמה לקרב עם ג'ואל. אחרי דקות ארוכות של מאבק, אלי מתגברת על ג'ואל, ולבסוף ג'ואל מת. בת הזוג של אלי מחבקת אותה ואומרת לה שהיא תמיד תהיה שלה. היא אומרת לאלי - "ג'ול השמין, אה?". אלי נגשת אל ג'ואל ואז היא מבינה, הוא הבהריון עם הילד שלה ושל בת הזוג שלה. ג'ואל היה הפונדקאית, ג'ואל בעצם היה טראנס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים