Klayman כתב:אין לי ספק שמדובר בעבודה קשה - אבל אני מאוד מצטער, בעולם של היום, שבו גם ככה המעריצים יודעים הכל (אינטרנט וזה.. המצאה לא חדשה במיוחד.. אפילו בנינטנדו שמעו עליה, לדעתי), אין בזה טעם. אין שום תירוץ שהשפה האנגלית לא תהיה Built-In בכל משחק של נינטנדו. אולי חוץ מעצלנות או תפיסה מיושנת של עולם המשחקים..
Klayman כתב:אין לי ספק שמדובר בעבודה קשה - אבל אני מאוד מצטער, בעולם של היום, שבו גם ככה המעריצים יודעים הכל (אינטרנט וזה.. המצאה לא חדשה במיוחד.. אפילו בנינטנדו שמעו עליה, לדעתי), אין בזה טעם. אין שום תירוץ שהשפה האנגלית לא תהיה Built-In בכל משחק של נינטנדו. אולי חוץ מעצלנות או תפיסה מיושנת של עולם המשחקים..
bling כתב:אף אחד לא מדבר פה על הדיירקט של The wonderful 101 שהיה ועל כך שלאחר הדיירקט חיכתה לגיימרים של נינטנדו הפתעה בדמות דמו שזמין לבעלי ה WIIU עכשיו?
המשחק למי שלא יודע הוא של פלטניום ומי שעומד בראשו הוא אחד התותחים שקיימים בתעשייה היפנית,הידאקי קאמיה שעזר ליצור את RE הראשון,וביים את DMC,RE2,ויוטפול ג'ו,אוקאמי וביונטה,בקיצור הוא שם ענק.
התגובות של האנשים ששיחקו בדמו מאוד מאוד נלהבות,אם אין פה ניפוח אז לפי התגובות מדובר במשחק של 90+,מתחרה ל GOTY וכו'
הנה הטריילר מהדיירקט:
אני חייב להודות שאין לי מושג מה ראיתי פה אבל זה ברור שפלטניום לקחו את הטירוף והבלאגן שלהם לרמה הבאה,אני מקווה במידה והוא באמת טוב כמו שאומרים שהמשחק יקבל פורט בשלב כלשהו לקונסולות האחרות.
erezronen כתב:
המשחק הזה נראה... די מטורף. עוד לא יודע אם לטוב או לרע. הורדתי את הדמו זה עתה, נראה אם אצליח להשתלט עליו.
bling כתב:אני אשמח אם תפרסם רשמים,יהיה מעניין לדעת עם ההתלהבות נובעת מהערצה מוגזמת של חובבי פלטניום (זו חברה עם קהילת מעריצים אדוקה למדי) או שבאמת הוא ממש טוב.
erezronen כתב:
סיימתי עכשיו סיבוב ראשון על הדמו. היה כיף. כיף מאוד אפילו.
הבעיה הכי גדולה שלי איתו היא שהיה מאוד כאוטי, וכמעט בלתי אפשרי להבין את כל הכפתורים והמהלכים. בסופו של דבר הגעתי להרגשה שאני מתחיל לשלוט בכל העסק כמו שצריך רק בסוף של הסוף - וחבל. זה משחק עם המון אופציות ושילובי כפתורים וקומבואים, וממש קשה להזרק ככה לשלב רגיל ולנסות להבין הכל לבד בלי עזרה. טוב, בעצם יש עזרה - אבל רק בדמות טיפים מאוד מהירים שמופיעים על המסך מדי פעם ונעלמים תוך כמה שניות. עד שבכלל שמתי לב שהטיפים האלה שם הם כבר נעלמו והשאירו אותי יותר מבולבל. אבל אני מניח שזו בעיה רק של הדמו - המשחק המלא בטח יכיר את היכולות בהדרגה ועם טוטוריאלים פה ושם.
מוזר לי שהמשחק הזה תואר הרבה פעמים כ"פיקמין רק עם סופר גיבורים". זה ממש לא ככה. זה משחק אקשן לכל דבר, רק שכלי הנשק הם שילובים של עשרות הגיבורים שסובבים אותך. אפשר להפוך את חלק מהגיבורים לכלי נשק של ממש (חרב, אקדח, אגרוף) על ידי ציורים פשוטים על הוויבלט, או שאפשר להתקיף איתם בהתקפות מהירות וחלשות יותר. אפשר גם להשתמש בהם כדי לפתור כל מיני חידות -נניח להפוך אותם לסולם כדי לעלות על בניין גבוה, או להשתמש באגרוף (שהוא כלי נשק בעצם) כדי לסובב כל מיני וואלבים ולפתוח דלתות. בכל מקרה זה לא הרגיש לי בשום שלב כמו משחק ניהול אלא כמו אקשן טהור וממש ממש מהיר.
וזו עוד נקודה טובה: הגרפיקה כאן אמנם רחוקה מלהרשים, אבל הוא רץ חלק כמו חמאה. 60 פריימים לאורך כל הדרך עם עשרות דמויות סביבך ולא מעט אויבים. זה יוצא כאוס מטורף - המון פעמים לא הבנתי בדיוק איפה אני ואיפה האויבים - אבל זה רץ כל כך מהר וחלק שזה אף פעם לא באמת הפריע ומהר מאוד הצלחתי "לזהות את עצמי" בחזרה ולחזור לעניינים.
אני מניח שניתוח מעמיק יותר דורש עוד כמה סיבובים. יש הרבה מאוד קומבואים, אפשרויות לשלב את הנשקים השונים, אויבים שונים עם נקודות תורפה שונות וכו'. את רוב הדמו עברתי פחות או יותר על עיוור - לא כל כך משנה עם מה תקפתי, בסופו של דבר האויבים נפלו די בקלות (שיחקתי על easy יש לציין), כשמידי פעם הבנתי שאויב מסויים נופל יותר מהר בעזרת נשק מסויים. אני מניח שאם רוצים להגיע למדליות זהב בכל השלבים צריכים להיות הרבה יותר מדוייקים ולדעת מה עושים.
זהו, בערך. היה דמו די קצר ולא כל כך ממצה. הוא כן מסקרן אותי לקנות את המשחק - אבל סביר להניח שהייתי קונה אותו בין כה וכה (זה לא שיש הרבה בחירות אחרות כרגע לקונסולות הזאת. אני קונה פחות או יותר את כל המשחקים שיוצאים אליה וגם זה במקרה הטוב יותר משחק אחד בחודשיים).
DrKeo כתב:שלוש הכרזות גדולות מנינטנדו, ה2DS (מגמה פתח כבר ת'רד עליו), הורדת מחיר של 50$ לWIIU שזה אומר 299$ לגרסת "דלוקס" ובאנדל זלדה WWHD שלא בדיוק ברור כמה הוא יעלה.
נינטנדו, מלכי המסר המבלבל. אם חשבתם שהשם WIIU אחרי הWII בלבל אנשים, זה כלום לעומת ה2DS. לקונסולה קוראים 2DS, אין כזה דבר משחקי 2DS אלה היא מריצה רק משחקי 3DS ו-DS. מה אמור להבין מזה צרכן טפש שיש לו ילד בן 10 שרוצה DS? לא ברור.
erezronen כתב:
אני מניח שהמסר היא "מכונה זולה יחסית שיכולה להריץ את הפוקימון החדש". זה לא מקרי שתאריך ההשקה של ה-2DS הזה הוא גם תאריך ההשקה של פוקימון X ו-Y. מצד שני זו בהחלט הכרזה... אהממםם... מפתיעה. מעניין אותי כמה יקנו את הקונסולה הביזארית הזאת. גם למי שלא מתלהב מאפקט ה-3D היא לא נראית לי להיטית במיוחד, מבחינת העיצוב המשונה שלה. מוזר. מוזר מאוד.
DrKeo כתב:שלוש הכרזות גדולות מנינטנדו, ה2DS (מגמה פתח כבר ת'רד עליו), הורדת מחיר של 50$ לWIIU שזה אומר 299$ לגרסת "דלוקס" ובאנדל זלדה WWHD שלא בדיוק ברור כמה הוא יעלה.
נינטנדו, מלכי המסר המבלבל. אם חשבתם שהשם WIIU אחרי הWII בלבל אנשים, זה כלום לעומת ה2DS. לקונסולה קוראים 2DS, אין כזה דבר משחקי 2DS אלה היא מריצה רק משחקי 3DS ו-DS. מה אמור להבין מזה צרכן טפש שיש לו ילד בן 10 שרוצה DS? לא ברור.
erezronen כתב:ובפרק מיליון ושלוש של "נינטנדו האלה מעצבנים": מסתבר שהגירסה הדיגיטלית של Wind Waker HD תצא שבועיים לפני גירסת הריטייל. שזה מצד אחד מעולה ואומר שנינטנדו באמת מתחילה להבין מה יגרום לאנשים לקנות משחקים דיגיטלית, אבל מצד שני מעולה כי אני מתקשה לראות את עצמי מתאפק את השבועיים האלה והולך על גירסה פיזית. וזה רע - כי גירסאות פיזיות בדר"כ זולות יותר באיזה 10-20 פאונד, שזה לא מעט כסף. בעעעעעעעע.
Nucleus_Dawn כתב:
אני ברצינות חושב שזה צעד טוב.
ברור שהיה עדיף לשחרר את המשחק באותו הזמן, אבל במחיר מוזל בדיגיטלי, אבל זה צעד שסוף סוף יוצר התאמה בין המחיר הגבוה ביותר של חלק מהמשחקים הדיגיטליים בהשקה, לבין התמורה שמקבלים עבור קנייה דיגיטלית.
אגב, עבורך זה אפילו יותר משבועיים, כי אתה צריך לחכות עוד איזה שבוע למשלוח, לא?
נ.ב.
20 פאונד זה לא חצי מהמחיר של המשחק? באמת יש הבדל כזה משמעותי?
erezronen כתב:
אני חושב שבדיעבד זו היתה אזעקת שווא בשבילי - כי למיטב הבנתי באירופה זה ישוחרר באותו יום דיגיטלי וריטייל (אלא אם כן הם יכריזו מאוחר יותר על השחרור הדיגיטלי המוקדם. עוד לא קרה) וההקדמה הדיגיטלית של השחרור זה רק באמריקה. עדיין לא ברור לי ב-100% כל ההכרזות היום היו מאוד מבלבלות ועדיין לא מחולקות מספיק טוב לטריטוריות.
וברור שזה צעד טוב. הוא פשוט רע באופן ספציפי לי, אם הוא אכן יקרה גם באירופה. הפרש על משחקים חדשים היום עומד על 10 פאונד בין קנייה דיגיטלית (39 פאונד למשחק) לבין קנייה פיזית בבלה דיוידי (באיזור ה-29 למשחק כולל משלוח). ככה לפחות היה בפיקמין, דה וואנדרפול 101 וריימן. אם מחכים עוד כמה שבועות זה יכול להגיע ל-20 ויותר (סוניק רייסינג עלה לי, כמדומני, 15 פאונד בזמן שבחנות הדיגיטלית הוא עדיין עלה 39). יאפ, ההפרשים פסיכיים, אבל בעיקר כי החנויות הדיגיטליות בבריטניה מוכרות במחירים פסיכיים על בסיס קבוע.
Nucleus_Dawn כתב:
אבל משחקי נינטנדו אף פעם לא יורדים כזה מהר. הם לרוב נשארים ב39 פאונד והירידה היא רק המס שמורידים בהזמנה מחוץ לאנגליה.
ככה זה לפחות במשחק 3DS. אני מניח שאפשרי שמשחקי WIIU, שלא ממש נמכרים, יורדים יותר מהר במחיר.
זהו, בערך. היה דמו די קצר ולא כל כך ממצה. הוא כן מסקרן אותי לקנות את המשחק - אבל סביר להניח שהייתי קונה אותו בין כה וכה (זה לא שיש הרבה בחירות אחרות כרגע לקונסולות הזאת. אני קונה פחות או יותר את כל המשחקים שיוצאים אליה וגם זה במקרה הטוב יותר משחק אחד בחודשיים).
DrKeo כתב:הייתי קונה את זה בכיף לילד בן ה8 שלי, היא גם נראת כמעט כמו משהו שיצרו TOMMY או פישר פרייס כך שהלוק ה"צעצוע בלתי הריס" לילדים בהחלט היה משכנע אותי לקנות אותה לילד קטן. לעצמי לעומת זאת, בחיים לא.
נ.ב.
מה?! מסתבר שהורדת המחיר היא רק מה20 בספטמבר. נינטנדו כרגע אמרה לכולם "אל תקנו WIIU במשך 25 יום". הורדת מחיר מיידית זה הדבר הכי אלמנטרי שיכול להיות. מה נסגר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים