Death_119 כתב:ואיך תסביר את זה שCOD מקבל 90+? או שגירס מקבל 90+? גם את זה אני לא מצליח להסביר.
קודם כל קוד כבר לא מקבל 90+,האחרון עם ממוצע 85 ככה שגם המבקרים מביעים סוג של שחיקה ועייפות מהמותג,לא מספיק אומנם אבל לפחות לא כמו הימים של ה 95.
דבר שני אתה חייב להודות שעם כמה שהז׳אנר שבו קוד פועל הוא די נחות לדעתנו הוא עדיין עושה אותו הכי טוב שיש,רק תראה כמה ניסו לעשות קמפיין צבאי סינמטי ופשוט התרסקו על הפרצוף- Bf3 שהיה מביך,מדאל אוף הונור הפאתטי,הומפרונט הגרוע,אחים לנשק הבינוני ובטח עוד שחכתי לא מעט,כמה שאתה לא מת על הסגנון כנראה שלא כל כך קל לעשות אותו כמו שצריך,ליצור את ה set pieces והגיוון בגיימפליי ולארוז את זה בצורה הדוקה ומלוטשת כמו שקוד עושה,עובדה שהרבה ניסו ואף אחד לא הצליח להתקרב.
ובמולטי שלו כנראה הוא גם עושה את מה שעושה הכי טוב בתעשייה,שוטר ארקיידי מלוטש מאוד עם שלל מודים מהנים,שוב אולי אנחנו לא אוהבים את הסגנון אבל מה שהמשחק מנסה לעשות הוא כנראה עושה בטופ של הטופ.
ועם כל זה אני מבטיח לך שאם הם ימשיכו לקפוא על השמרים זה יתנקם בהם,גם במכירות וגם בביקורות,אפשר להרגיש זאת כבר בגוסט שמדברים על הזמנות הפרי אורדר שלו כפחות טובות מבעבר ועל התגובות הלא חיוביות שמקבל.
בקשר לגירס אין לי ניסיון עם הסדרה או הביקורות שלה אבל יש לה כמה אוהדים פה בפורום כמו סווים ובוזמן ונראה לי גם סוויס,אני בטוח שהוא עשוי בצורה טובה ואם בא להם שיפרטו איך אבל גם אם נזרום עם הדוגמאות שלך ונסכים עימן אתה לא יכול לקחת כמה אנמוליות בודדות מתוך מאות משחקים ולהכיל אותן על כל הכלל,זה ״קצת״ Hyperbole.