Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:28

swiss-the-engine כתב:NOT

NOT על מה? הזנב הארוך? הוא מכר סך הכל 3 מליון עותקים עד מאי האחרון. רמדי אמרו בעצמם שהוא מכר חרא בהתחלה ופשוט מצויין אחרי זה ובגלל זה מיקרוסופט אמרו להם שהם צריכים לעשות משחק חדש ולא המשך לאלן ווייק ואחרי שהם יעשו את קוואנטום ברייק היעשו את אלן ווייק 2.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 20:30

די נו... הוא היה כמה חודשים בבאנדל עם האקס בוקס.. זה כבר איזה מיליון יחידות. בנוסף לזה הוא מכר את עיקר המכירות שלו בסטים במחיר זנות.

לא יודע מה זה אבל הצלחה מסחררת זה בטוח לא
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:32

swiss-the-engine כתב:די נו... הוא היה כמה חודשים בבאנדל עם האקס בוקס.. זה כבר איזה מיליון יחידות. בנוסף לזה הוא מכר את עיקר המכירות שלו בסטים במחיר זנות.

לא יודע מה זה אבל הצלחה מסחררת זה בטוח לא

רמדי קראו לו הצלחה מסחרית, לא אני. היה גם באנדל של היילו ושל גירס אז גם הם לא הצלחה? רמדי אומרים שהוא הצלחה ואפילו עשו סרטון מיוחד שכל המטרה שלו הייתה "אלן ווייק היה כישלון מסחרי בהתחלה ולכן לא נתנו לנו לעשות המשך אבל אז הפך להצלחה ולכן כן נותנים לנו לעשות המשך".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 20:37

AW הוא אחד המשחקים הכי אנדרייטד אי פעם. בזיון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 20:45

Klayman כתב:AW הוא אחד המשחקים הכי אנדרייטד אי פעם. בזיון.

למה? הוא קיבל אחלה ביקורות (גם ביקורות של 80+ הם מצוינות) וז'אנר האימה לא פונה לכולם. רוב השחקנים הם Half brain של COD והיילו. עבורי מדובר במשחק הטוב ביותר שיצא ל-360 ומנגד אני חושב שThe last of us הוא המקבילה שלו עבורי על הפס3. כל כך כיף לחשוב על שני המשחקים המדהימים הללו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 05:14

Death_119 כתב:למה? הוא קיבל אחלה ביקורות (גם ביקורות של 80+ הם מצוינות) וז'אנר האימה לא פונה לכולם. רוב השחקנים הם Half brain של COD והיילו. עבורי מדובר במשחק הטוב ביותר שיצא ל-360 ומנגד אני חושב שThe last of us הוא המקבילה שלו עבורי על הפס3. כל כך כיף לחשוב על שני המשחקים המדהימים הללו.

ברור שהוא אנדר רייטד, זה היה צריך להיות משחק של אמצע ה90 לא של 80 נמוך. זה בדיוק כמו שאומרים שGTA אובר רייטד. הרי לא מתכוונים שהוא היה צריך להיות משחק של 60, מתכוונים שהוא היה צריך להיות יותר קרוב ל90 מאשר ל100. אלן ווייק הוא בקרם של הקרם של הדור הזה והוא היה צריך לקבל ציונים בהתאם. הוא סבל מאנטי הייפ מוזר בשיגור שלו בגלל RDR שעשה עליו צל ענקי ו-7 שנים של פיתוח שגרמו לו להפוך לסוג של בדיחה אחרי שהוא נחשף 5 שנים לפני שהוא יצא ואז היה בסוג של לימבו ואז פתאום יצא משום מקום. אלן ווייק הוא סוג של כישלון של ביקורות המשחקים מהכיוון ההפוך לGTA4.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 אוגוסט 2013, 21:17

לא הייתי נותן לו יותר מ 8.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 05:21

DrKeo כתב:ברור שהוא אנדר רייטד, זה היה צריך להיות משחק של אמצע ה90 לא של 80 נמוך. זה בדיוק כמו שאומרים שGTA אובר רייטד. הרי לא מתכוונים שהוא היה צריך להיות משחק של 60, מתכוונים שהוא היה צריך להיות יותר קרוב ל90 מאשר ל100. אלן ווייק הוא בקרם של הקרם של הדור הזה והוא היה צריך לקבל ציונים בהתאם. הוא סבל מאנטי הייפ מוזר בשיגור שלו בגלל RDR שעשה עליו צל ענקי ו-7 שנים של פיתוח שגרמו לו להפוך לסוג של בדיחה אחרי שהוא נחשף 5 שנים לפני שהוא יצא ואז היה בסוג של לימבו ואז פתאום יצא משום מקום. אלן ווייק הוא סוג של כישלון של ביקורות המשחקים מהכיוון ההפוך לGTA4.

אני לא מסכים. הבעיה היא לא בציון של AW, הבעיה היא בציון של כל השאר. כל מבקרים המשחקים נעים על הסקאלה של 90+ במקום על סקאלה של 0-100. בעולם עם פרופורציה למשחק כמו AW מגיע 85 ולמשחק כמו GTA 4 אחרי שהמבקר שיחק מספיק שעות וגילה שיש גם דברים בעייתיים במשחק מגיע 75. אין מה לייחס דבר לביקורות המשחק. הנה תראה את Splinter cell החדש. הם חזרו לשורשים והפכו אותו ליורש ראוי לChaos theory שאפילו אפשר להיפטר אצלו מההוצאות להורג המטופשות שם. מתוך הגיון מדובר במשחק המושלם לחובבי הז'אנר, אבל מה, כולם נותנים לו 80, קורא מן המניין טיפוסי מסתכל רק על הציון הסופי וחושב שמדובר במשחק מחורבן. כל מערכת הציונים הם דפוקה מן היסוד. צריך להסתכל מה אהבו ומה לא אהבו במשחק, לא מה הציון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 21:22

Death_119 כתב:אני לא מסכים. הבעיה היא לא בציון של AW, הבעיה היא בציון של כל השאר. כל מבקרים המשחקים נעים על הסקאלה של 90+ במקום על סקאלה של 0-100. בעולם עם פרופורציה למשחק כמו AW מגיע 85 ולמשחק כמו GTA 4 אחרי שהמבקר שיחק מספיק שעות וגילה שיש גם דברים בעייתיים במשחק מגיע 75. אין מה לייחס דבר לביקורות המשחק. הנה תראה את Splinter cell החדש. הם חזרו לשורשים והפכו אותו ליורש ראוי לChaos theory שאפילו אפשר להיפטר אצלו מההוצאות להורג המטופשות שם. מתוך הגיון מדובר במשחק המושלם לחובבי הז'אנר, אבל מה, כולם נותנים לו 80, קורא מן המניין טיפוסי מסתכל רק על הציון הסופי וחושב שמדובר במשחק מחורבן. כל מערכת הציונים הם דפוקה מן היסוד. צריך להסתכל מה אהבו ומה לא אהבו במשחק, לא מה הציון.

אתה מדבר פה על משהו אחר, אתה חושב שמערכת הציונים בכלליות דפוקה. כן, זה נכון, אבל אם נסתכל בתוך המערכת ציונים הדפוקה הזאת אז AW קבל בערך 10 נקודות פחות מדי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 21:23

אני לא חושב שהייתי נותן לו ציון כל כך גבוהה. מצד שני אין כמעט אף משחק בהיסטוריה שהייתי נותן לו יותר מ90.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 21:25

DrKeo כתב:אתה מדבר פה על משהו אחר, אתה חושב שמערכת הציונים בכלליות דפוקה. כן, זה נכון, אבל אם נסתכל בתוך המערכת ציונים הדפוקה הזאת אז AW קבל בערך 10 נקודות פחות מדי.

כי הוא תת ז'אנר, יש נטייה להפלות משחקי נישה ועוד אחד שדורש מהצופה אשכרה ליהנות מהסיפור שלו ולחקור אזורים ולא סתם להחזיק רובה ענק ולירות בחייזרים או לנסר משהו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 11:37

Death_119 כתב:כי הוא תת ז'אנר, יש נטייה להפלות משחקי נישה ועוד אחד שדורש מהצופה אשכרה ליהנות מהסיפור שלו ולחקור אזורים ולא סתם להחזיק רובה ענק ולירות בחייזרים או לנסר משהו.

זה שהשתמשת בביטוי להפלות אומר שאתה מסכים שיש בעיה בציונים שהוא קבל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 22 אוגוסט 2013, 07:30

מייקרוסופט מגיבה לעקיצה של סוני בסיפא של מסיבת העיתונאים שלה. אומרת ששינוי המדיניות שלה מדבר בזכותה כי מראה גמישות. אני מסכים שזה יפה.

Shlomix כתב:חתיכת שיגור...

אכן, גם השיגור של סוני לא רע בכלל (לא רק בלעדיים). אינני מבין איך אפשר לבקר את השיגור כשציפיות משיגור אמורות להיות הרבה יותר נמוכות, על סמך ניסיון עבר.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 אוגוסט 2013, 11:23

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 23 אוגוסט 2013, 04:37

שימו לב ל-URL ולמה שהוא מוביל אתכם :D
http://www.youtube.com/watch?v=L0HgsIf-ps4
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 אוגוסט 2013, 05:14

אני מסכים בחלק מהדברים שהוא אומר ( הסרטון למטה )
אני לא כלכך מרוצה מימה שנהיה עם COD, אבל השינוי בסרברים פרטיים
וואלה... זה... זה שינוי רציני וכיפי
אני לא יודע אם יהיה לי את הקונסולה בתקופה שבא המשחק הזה יהיה המשחק הנוכחי
אבל זה דבר שללא ספק ארצה לבדוק עם חברים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 18:24

Death_119 כתב:כי הוא תת ז'אנר, יש נטייה להפלות משחקי נישה ועוד אחד שדורש מהצופה אשכרה ליהנות מהסיפור שלו ולחקור אזורים ולא סתם להחזיק רובה ענק ולירות בחייזרים או לנסר משהו.

Death מאיפה הבאת את היציאה הזו?
חסרים משחקים שמקבלים ציונים טובים ולא מתמצים בלירות בחייזרים?
איך XCOM קיבל 90? ו SKYRIM שכולו חקירה ואינטרקציה עם העולם 90 גבוה ו THE LAST OF US שיש בו סיפור ולא יורים עם רובים ענקיים ומנסרים אנשים (זאת אומרת,כן יש את זה אבל לא בקטע טראשי אמריקאי של משיכה לאלימות אלא כחלק מהעולם והנראטיב שהוא מנסה לבנות) גם קיבל 90 גבוה?

חסרים משחקים שהם לא DUDE BRO שמקבילים ציונים גבוהים? רק בגלל שאלן וויק לא קיבל את הציון שמגיע לו לדעתך זה לא אומר שצריך לעוות את המציאות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2013, 12:43

נו מה אתה מתרגש? :P... אתה לא שם לב עם מי אתה מדבר? האדם שאין לו אמצע. או שמשהו הוא מדהים וזכאי לכל פרס ושבח אפשרי, או שהוא נורא ואיום, מסריח חתיכת צואה שלא ראויה לביוב.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 14:42

bling כתב:
איך XCOM קיבל 90?

אני לגמרי מסכים איתך, אבל הציטוט הזה פשוט משעשע :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2013, 14:57

Klayman כתב:נו מה אתה מתרגש? :P... אתה לא שם לב עם מי אתה מדבר? האדם שאין לו אמצע. או שמשהו הוא מדהים וזכאי לכל פרס ושבח אפשרי, או שהוא נורא ואיום, מסריח חתיכת צואה שלא ראויה לביוב.

חח עכשיו שאתה אומר את זה באמת לא זכורה לי אף הודעה שלו שבה הוא אומר על משחק ״חמוד״ או ״לא רע״ זה תמיד זוועת עולמים או גאונות המאה :D

קאוטיק :oops:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2013, 15:45

bling כתב:חח עכשיו שאתה אומר את זה באמת לא זכורה לי אף הודעה שלו שבה הוא אומר על משחק ״חמוד״ או ״לא רע״ זה תמיד זוועת עולמים או גאונות המאה :D

קאוטיק :oops:

זה לא רק על משחקים. גם סדרות, ספרים, סרטים וכל דבר אחר. והוא עוד שולח אותנו לחפש פרופורציה :).
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 15:59

EA עושים צחוק ומגדירים את מירור'ס אדג' 2 , באטלפרונט, דראגון אייג' 3 כ NEW IP.

http://www.vg247.com/2013/08/23/ea-has- ... velopment/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 16:15

מנכ"ל מיקרוסופט, סטיב באלמר, יפרוש תוך 12 חודשים. הידד.

http://www.microsoft.com/en-us/news/pre ... entPR.aspx

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 16:20

bling כתב:Death מאיפה הבאת את היציאה הזו?
איך XCOM קיבל 90? ו SKYRIM שכולו חקירה ואינטרקציה עם העולם 90 גבוה ו THE LAST OF US שיש בו סיפור ולא יורים עם רובים ענקיים ומנסרים אנשים (זאת אומרת,כן יש את זה אבל לא בקטע טראשי אמריקאי של משיכה לאלימות אלא כחלק מהעולם והנראטיב שהוא מנסה לבנות) גם קיבל 90 גבוה?

חסרים משחקים שהם לא DUDE BRO שמקבילים ציונים גבוהים? רק בגלל שאלן וויק לא קיבל את הציון שמגיע לו לדעתך זה לא אומר שצריך לעוות את המציאות.

ואיך תסביר את זה שCOD מקבל 90+? או שגירס מקבל 90+? גם את זה אני לא מצליח להסביר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2013, 01:02

Death_119 כתב:ואיך תסביר את זה שCOD מקבל 90+? או שגירס מקבל 90+? גם את זה אני לא מצליח להסביר.

קודם כל קוד כבר לא מקבל 90+,האחרון עם ממוצע 85 ככה שגם המבקרים מביעים סוג של שחיקה ועייפות מהמותג,לא מספיק אומנם אבל לפחות לא כמו הימים של ה 95.

דבר שני אתה חייב להודות שעם כמה שהז׳אנר שבו קוד פועל הוא די נחות לדעתנו הוא עדיין עושה אותו הכי טוב שיש,רק תראה כמה ניסו לעשות קמפיין צבאי סינמטי ופשוט התרסקו על הפרצוף- Bf3 שהיה מביך,מדאל אוף הונור הפאתטי,הומפרונט הגרוע,אחים לנשק הבינוני ובטח עוד שחכתי לא מעט,כמה שאתה לא מת על הסגנון כנראה שלא כל כך קל לעשות אותו כמו שצריך,ליצור את ה set pieces והגיוון בגיימפליי ולארוז את זה בצורה הדוקה ומלוטשת כמו שקוד עושה,עובדה שהרבה ניסו ואף אחד לא הצליח להתקרב.

ובמולטי שלו כנראה הוא גם עושה את מה שעושה הכי טוב בתעשייה,שוטר ארקיידי מלוטש מאוד עם שלל מודים מהנים,שוב אולי אנחנו לא אוהבים את הסגנון אבל מה שהמשחק מנסה לעשות הוא כנראה עושה בטופ של הטופ.

ועם כל זה אני מבטיח לך שאם הם ימשיכו לקפוא על השמרים זה יתנקם בהם,גם במכירות וגם בביקורות,אפשר להרגיש זאת כבר בגוסט שמדברים על הזמנות הפרי אורדר שלו כפחות טובות מבעבר ועל התגובות הלא חיוביות שמקבל.

בקשר לגירס אין לי ניסיון עם הסדרה או הביקורות שלה אבל יש לה כמה אוהדים פה בפורום כמו סווים ובוזמן ונראה לי גם סוויס,אני בטוח שהוא עשוי בצורה טובה ואם בא להם שיפרטו איך אבל גם אם נזרום עם הדוגמאות שלך ונסכים עימן אתה לא יכול לקחת כמה אנמוליות בודדות מתוך מאות משחקים ולהכיל אותן על כל הכלל,זה ״קצת״ Hyperbole.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 17 אורחים