DrKeo כתב:kririn כתב:אתה מדבר על משחקים
אני מדבר על החברה עצמה
365/azur וכו וכו וכו
יש להם שרותי ענן במגוון תחומים
המון חברות משלמות להם מנוי על אופיס ועוד שרותים
למי אכפת מאיפה מגיע הכסף במחלקות אחרות? ובמחלקה של surface כל הכסף מגיע מחומרה, אז?
glass man כתב:א
ה-XSX הייתה במסלול למכור כמו ה-X1, אם הבלעדיים היו משתפרים (והשנה יכל להיום להם הרימייק של אובליביון בלעדי שתפקד מדהים) אז כנראה שהיא הייתה מוכרת יותר טוב מה-X1. כלומר היה ל-XSX אפשרות להגיע למספרים של ה-360 אם הם היו ממשיכים במסלול הסביר וההגיוני. וכשיש לך בסיס של 60+ מליון יחידות וצד א' עצום, הנקודת זינוק לדור הבא הייתה כבר ממש טובה.
מיקרוסופט פשוט חרבנו במכנסיים. הרכישה של אקטיוויז'ן הפעילה לחץ מלמעלה להפוך הכל לצד ג' כי זאת האסטרטגיה של נדלה, עם אפס הבנה בעולם משחקי הוידאו. הם השמידו את אקסבוקס והם יגרמו לזה שהמשפט של קרירין יהיה באמת נכון, רוב הכסף שיכנס יהיה מ-GP ומכירה של משחקים כי כבר לא יהיה revenue של מכירת קונסולות, אביזרים, משחקים ו-DLC של חברות צד ג'. היום מכירה של משחקים ו-DLC לא מכניסה להם 10 מליארד דולר בשנה ו-GP לא מכניס 5 מליארד בשנה. כלומר אני לא אהיה בשוק אם מיקרוסופט תגיע ממש מהר למצב שמחלקת אקסבוקס מכניסה פחות מ-15 מליארד דולר וברגע שזה יקרה המצב כבר יהיה ממש עצוב.
נדב, אני לא חושב שהם היו מגיעים למספרים של 360 עם הבלעדיים האלה

.
ה360 היתה הפלטפורמה שCall of duty 4 התפוצץ עליה הוא מכר משמעותית יותר טוב על הפלטפורמה מאשר על הPS3/PC
Red Dead Redemption 1 מכר משמעותית יותר טוב על ה360 לעומת הPS3.
לדעתי פשוט אין לאקסבוקס משהו כזה מאז. תאר לך מצב שדסטני היה מוכר בדור הקודם הכי טוב על הONE ואנשים כמו חנן והקהילה של באנג'י הייתה חייבת אקס בוקס?
(ממה שזכור לי אפילו חנן שהולך עם האקסבוקס בדרך כלל, משחק את דסטני על הPC) אני חושב שאז הסיפור של מייקרוסופט היה אחר לגמרי ודומה יותר ל360.
אבל אולי אני טועה והאקסקלוסיבים של מייקרוסופט היו מספיק להגיע לשם. בספריית האקסקלוסיבים של מייקרוסופט יש לה רק שני IP שיכולים לעשות מעל 14M אלדר סקרוולס, ופולאאוט, כל היתר לא מגיעים ל22M של ספיידרמן או ל26M של פוקימון. אני בכוונה לא מדבר על Call of duty כי אני מאמין שסוני קשרו למייקרוסופט את היידים עם הIP הזה.
כאילו, אני מתכוון קאז חושב שקאנטר סטרייק יגרום לאקסבוקס למכור כמו נקנקיות חמות.

שמישהו יספר כבר לקאז שהיה קאנטר סטרייק על האקסבוקס כבלעדי בקונסולות והוא מכר גג 1.5M עותקים ומת מהר מאוד.