bling כתב:אתה באמת חריג,ואתה רוצה לספוג עוד פחות כדורים מזה?
אני חושב שהארד רמת קושי מצוינת,ואני כן חושב שהגיימפליי היה ממש טוב,מאוד אינטנסיבי,מכניקות מצוינות.
דווקא בביושוק אני כל הזמן שומע כמה הגיימפליי לא טוב,עניין של טעם כמובן.
שלא תבין אותי לא נכון, ביושוק עם גיימפליי מאוד בינוני, פשוט הוא משחק עם עלילה ומבנה עולם כל כך הרבה יותר עמוק וטוב מTLOU שהם מכפים על הגיימפליי הסביר מינוס שלו הרבה יותר מאשר שהם מכסים על הגיימפליי סביר מינוס של TLOU. וכן, הרגשתי שאני יכול לספוג יותר מדי במשחק, לא שחפשתי איזה רמת קושי גבוהה יותר מזה או משהו כזה אבל בהחלט הייתי שמח אם היו מרחיבים את היכולות התגנבות שלי ומצמצים את יכולות הירי. ביחוד הייתי שמח אם היו מצמצמים את הכמות של המפגשים עם אוייבים ויותר נותנים חקירת עולם. בסופו של דבר הרגשתי סוג של דיסונס בין זה שבמשחק הזה כל זיהום קטן אמור להיות מסוגל להרוג אותך אבל בו בזמן חטפתי אולי 100 כדורים במהלך הקמפיין. הייתי שמח לאיזה גיימפליי מטורף שבו כל כדור הוא קטסטרופה, יש לך יכולות התגנבות הרבה יותר נרחבות עם הרבה פחות מפגשים כך שזה שכדור אחד הוא קטסטרופה זה לא משהו שיקרה יותר מדי. הייתי רוצה ג'ואל צולע במשך 30 דקות ודורש כל מני אמצעי ריפוי כל פעם שהוא נורה, שבעצם לחטוף כדור אחד במפגש זה פשוט דבר קטלני לגמרי שאולי תשרוד את המערכה איתו אבל לא יותר מזה ואחרי המפגש תשא בתוצאות של הכדור הזה לאורך זמן.
כמובן שאני מברך את החזרה של החבילות בריאות, אני מאוד אוהב גיימפליי של חבילות בריאות ושונא מגן נטען. פשוט כשראיתי את המשחק לפני שנה וחצי רציתי שהוא יהיה קיצוני יותר מזה, שאני אצטרך לעצור דימומים ולהתמודד עם התוצאות של הירי ולא לחטוף 4 כדורים בקרב יריות, לחבוש את זה ואחרי 10 דקות לחטוף שוב פעם 4 יריות.
גולן, אני מאוד ממליץ על TLOU, משחק מצויין. התלונות שאני שופך כאן נקראות צרות של עשירים, משחק מצויין.
We're just normal men. We're just innocent men