במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

darkw
Padawan

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי darkw » 02 נובמבר 2013, 20:44

matangt8 כתב:השאלתי מחבר את THE LAST OF US. שיחקתי בו שעה וחצי והמשחק הזה לא הטעם שלי. הוא מאוד איכותי ויפה והכל אבל לא התחברתי אליו. אולי בגלל שGTA V יושב לי מול העיניים ;)

אני חושב שבשביל באמת להנות מהמשחק הזה צריך רמה טובה מאוד באנגלית ויכולת לשקוע במשחק. אולי GTA V וThe Last of Us הם שניהם Third Person Shooter, אבל הם כ"כ שונים, ואולי אפילו אפשר לאמר כמעט הפכים מבחינת הקונספט.

לטעמי זה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בחייים, כשהגיימפליי והגרפיקה תורמים המון, אבל מה שבאמת עושה את ההבדל זו העלילה והדיבוב דמויות שהוא פשוט מעולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2013, 13:09

Mandellla כתב:הנה משחק נחמד בדפדפן מהיוצרים של Cookie Clicker: http://candybox2.net

זה משחק מהיוצרים של המשחק שנתן השראה ליוצר של Cookie Clocker ליצור את Cookie Clicker.
כלומר, זה לא ממנו, אבל מוזר בערך באותה המידה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 14:20

matangt8 כתב:השאלתי מחבר את THE LAST OF US. שיחקתי בו שעה וחצי והמשחק הזה לא הטעם שלי. הוא מאוד איכותי ויפה והכל אבל לא התחברתי אליו. אולי בגלל שGTA V יושב לי מול העיניים ;)

חוץ מאשר ה20 דקות הראשונות שהן לא בדיוק משחק אלה יותר סרט סופר מתוסרט, ה3-4 שעות הראשונות של TLOU די חלשות. אבל הוא מתגבר לאט לאט והופך למשחק מצויין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 20:29

DrKeo כתב:חוץ מאשר ה20 דקות הראשונות שהן לא בדיוק משחק אלה יותר סרט סופר מתוסרט, ה3-4 שעות הראשונות של TLOU די חלשות. אבל הוא מתגבר לאט לאט והופך למשחק מצויין.

כנראה לא שיחקתי בחלק הזה של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 21:54

Death_119 כתב:כנראה לא שיחקתי בחלק הזה של המשחק.

כנראה שכן, הוא די מחורבן בהתחלה, משעמם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 22:12

DrKeo כתב:כנראה שכן, הוא די מחורבן בהתחלה, משעמם.

להשתמש במילה מחורבן בכל הקשר כלשהו לגבי TLOU צריך להגמר בתלייה :P

השעתיים הראשונות (לא 4) שאחרי הפתיחה מעט איטיות ובונות אווירה אבל לא הייתי משתמש במילה כזו.
מהרגע שאתה מגיע
ספויילר: הצג
עם טס ואלי לסאבווי החשוך למפגש הרציני הראשון והמאתגר יחסית עם כל הקליקרים זה מתחיל להיות מעולה ושומר על רמה גבוהה לכל אורכו

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2013, 07:12

חורש את פוקימון X כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 23:16

bling כתב:להשתמש במילה מחורבן בכל הקשר כלשהו לגבי TLOU צריך להגמר בתלייה :P

השעתיים הראשונות (לא 4) שאחרי הפתיחה מעט איטיות ובונות אווירה אבל לא הייתי משתמש במילה כזו.
מהרגע שאתה מגיע
ספויילר: הצג
עם טס ואלי לסאבווי החשוך למפגש הרציני הראשון והמאתגר יחסית עם כל הקליקרים זה מתחיל להיות מעולה ושומר על רמה גבוהה לכל אורכו

יחסי כמובן, הכל יחסי. השעתיים הראשונות די שעממו אותי, הרגשתי שהמשחק באמת מתגבר רק מהקטע שאתה ואלי יחד לבד. אני חושב שאני די חריג מחוסר ההתלהבות שלי מTLOU. העלילה מצויינת החל מפחות או יותר החצי של המשחק, הגיימפליי נע בין סביר ללא רע אבל ממש טוב הוא לא היה בשום שלב וכמובן שרמות ההפקה של נוטי דוג פשוט נהדרות. משחק מצויין ואני אוהב משחקים שלוקחים את עצמם ברצינות והם לא בדיחה מהלכת כמו 99% מהמשחקים בתעשיה הזאת אבל TLOU לא מתקרב לליגה של ביושוק אצלי בספר בצד של העלילה והסיפור, הוא משחק מדהים אבל עם גיימפליי די בינוני. אני חושב שגם לקחו את הקטע של ההשרדות לא רחוק מספיק, להיות מסוגל בHARD לספוג 4 כדורים זה לא באמת מה שציפיתי מTLOU כשראיתי את הטריילרים וההדגמות גיימפליי לפני שנה וחצי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2013, 07:25

נדב, היית ממליץ לי לוותר על המשחק? עדיין לא קניתי אותו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 00:34

DrKeo כתב:יחסי כמובן, הכל יחסי. השעתיים הראשונות די שעממו אותי, הרגשתי שהמשחק באמת מתגבר רק מהקטע שאתה ואלי יחד לבד. אני חושב שאני די חריג מחוסר ההתלהבות שלי מTLOU. העלילה מצויינת החל מפחות או יותר החצי של המשחק, הגיימפליי נע בין סביר ללא רע אבל ממש טוב הוא לא היה בשום שלב וכמובן שרמות ההפקה של נוטי דוג פשוט נהדרות. משחק מצויין ואני אוהב משחקים שלוקחים את עצמם ברצינות והם לא בדיחה מהלכת כמו 99% מהמשחקים בתעשיה הזאת אבל TLOU לא מתקרב לליגה של ביושוק אצלי בספר בצד של העלילה והסיפור, הוא משחק מדהים אבל עם גיימפליי די בינוני. אני חושב שגם לקחו את הקטע של ההשרדות לא רחוק מספיק, להיות מסוגל בHARD לספוג 4 כדורים זה לא באמת מה שציפיתי מTLOU כשראיתי את הטריילרים וההדגמות גיימפליי לפני שנה וחצי.

אתה באמת חריג,ואתה רוצה לספוג עוד פחות כדורים מזה?
אני חושב שהארד רמת קושי מצוינת,ואני כן חושב שהגיימפליי היה ממש טוב,מאוד אינטנסיבי,מכניקות מצוינות.
דווקא בביושוק אני כל הזמן שומע כמה הגיימפליי לא טוב,עניין של טעם כמובן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 00:52

bling כתב:אתה באמת חריג,ואתה רוצה לספוג עוד פחות כדורים מזה?
אני חושב שהארד רמת קושי מצוינת,ואני כן חושב שהגיימפליי היה ממש טוב,מאוד אינטנסיבי,מכניקות מצוינות.
דווקא בביושוק אני כל הזמן שומע כמה הגיימפליי לא טוב,עניין של טעם כמובן.

שלא תבין אותי לא נכון, ביושוק עם גיימפליי מאוד בינוני, פשוט הוא משחק עם עלילה ומבנה עולם כל כך הרבה יותר עמוק וטוב מTLOU שהם מכפים על הגיימפליי הסביר מינוס שלו הרבה יותר מאשר שהם מכסים על הגיימפליי סביר מינוס של TLOU. וכן, הרגשתי שאני יכול לספוג יותר מדי במשחק, לא שחפשתי איזה רמת קושי גבוהה יותר מזה או משהו כזה אבל בהחלט הייתי שמח אם היו מרחיבים את היכולות התגנבות שלי ומצמצים את יכולות הירי. ביחוד הייתי שמח אם היו מצמצמים את הכמות של המפגשים עם אוייבים ויותר נותנים חקירת עולם. בסופו של דבר הרגשתי סוג של דיסונס בין זה שבמשחק הזה כל זיהום קטן אמור להיות מסוגל להרוג אותך אבל בו בזמן חטפתי אולי 100 כדורים במהלך הקמפיין. הייתי שמח לאיזה גיימפליי מטורף שבו כל כדור הוא קטסטרופה, יש לך יכולות התגנבות הרבה יותר נרחבות עם הרבה פחות מפגשים כך שזה שכדור אחד הוא קטסטרופה זה לא משהו שיקרה יותר מדי. הייתי רוצה ג'ואל צולע במשך 30 דקות ודורש כל מני אמצעי ריפוי כל פעם שהוא נורה, שבעצם לחטוף כדור אחד במפגש זה פשוט דבר קטלני לגמרי שאולי תשרוד את המערכה איתו אבל לא יותר מזה ואחרי המפגש תשא בתוצאות של הכדור הזה לאורך זמן.

כמובן שאני מברך את החזרה של החבילות בריאות, אני מאוד אוהב גיימפליי של חבילות בריאות ושונא מגן נטען. פשוט כשראיתי את המשחק לפני שנה וחצי רציתי שהוא יהיה קיצוני יותר מזה, שאני אצטרך לעצור דימומים ולהתמודד עם התוצאות של הירי ולא לחטוף 4 כדורים בקרב יריות, לחבוש את זה ואחרי 10 דקות לחטוף שוב פעם 4 יריות.

גולן, אני מאוד ממליץ על TLOU, משחק מצויין. התלונות שאני שופך כאן נקראות צרות של עשירים, משחק מצויין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 00:56

התיאור שלך נשמע לי נורא,טרחני מדי וקיצוני מדי,ואני לא חושב שהגיימפליי בינוני מינוס,והעולם לטעמי מעולה בלי להשוות לשל ביושוק,הוא מעוצב ועשוי בצורה נפלאה,ויש מספיק חקירה ורגעים שקטים,הפייסינג עשוי ללא רבב,טוב כמו שאמרתי באמת כל אחד ודעתו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 01:01

bling כתב:התיאור שלך נשמע לי נורא,טרחני מדי וקיצוני מדי,ואני לא חושב שהגיימפליי בינוני מינוס,והעולם לטעמי מעולה בלי להשוות לשל ביושוק,הוא מעוצב ועשוי בצורה נפלאה,ויש מספיק חקירה ורגעים שקטים,הפייסינג עשוי ללא רבב,טוב כמו שאמרתי באמת כל אחד ודעתו.

לא אמרתי שהעולם לא טוב, אמרתי שהעלילה והעולם לא הצליחו לכפות על הגיימפליי בזמן שבביושוק הם כן הצליחו לדעתי. אני חושב שהיו בערך פי 2 יותר מפגשים יותר ממה שהרגשתי שמתאים במשחק, הוא דרדר יותר מדי פעמים לאקשן, ביחוד בקטע של החורף. אם היית מצמם את המפגשים בחצי אז כן היית יכול לעשות מה שאמרתי, יכלת להרגיש את האדרנלין לפני כל מפגש כמו במשחק השרדות אמיתי שלצערי כבר לא קיימים היום. אם היית פוגש אוייבים פעם בחצי שעה לא היית רואה את זה טרחני להתעסק קצת ברפואה או לרוץ לחפש חומרים כדי להציל את עצמך ובטוח שלא מזה שג'ואל יצלע 20 דקות.

אני חושב שנשאר שם יותר מדי אנצ'רטד, הם הלכו רק חצי דרך ממה שהם היו צריכים ללכת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 01:07

DrKeo כתב:לא אמרתי שהעולם לא טוב, אמרתי שהעלילה והעולם לא הצליחו לכפות על הגיימפליי בזמן שבביושוק הם כן הצליחו לדעתי. אני חושב שהיו בערך פי 2 יותר מפגשים יותר ממה שהרגשתי שמתאים במשחק, הוא דרדר יותר מדי פעמים לאקשן, ביחוד בקטע של החורף. אם היית מצמם את המפגשים בחצי אז כן היית יכול לעשות מה שאמרתי, יכלת להרגיש את האדרנלין לפני כל מפגש כמו במשחק השרדות אמיתי שלצערי כבר לא קיימים היום.

מצחיק שאלו דווקא תלונות שאני שומע על ביושוק כל הזמן,שהעולם לא מתאים לגיימפליי או לנראטיב ושהיה צריך לחתוך בחצי את המפגשים.
אני חושב שהמשחק היה קצת משעמם אם היית חותך חצי מהמפגשים ב TLOU,כאמור יש הרבה רגעים שקטים,יותר מזה ואתה באמת מסתכן באובדן עניין של רוב השחקנים.
ואני הרגשתי את האדרנלין,בלי listen mode הרגשתי אותו יותר מדי אפילו,וזה משהו שחוזר על עצמו אצל הרבה ששיחקו במשחק עד כמה שהרגישו לחץ ומתח.

אולי תראה נועזות וניסיון לעשות משהו כזה קיצוני באיזה משחק אינדי,במוצר מסחרי לא נראה לי סביר לצפות לזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 01:15

bling כתב:מצחיק שאלו דווקא תלונות שאני שומע על ביושוק כל הזמן,שהעולם לא מתאים לגיימפליי או לנראטיב ושהיה צריך לחתוך בחצי את המפגשים.
אני חושב שהמשחק היה קצת משעמם אם היית חותך חצי מהמפגשים ב TLOU,כאמור יש הרבה רגעים שקטים,יותר מזה ואתה באמת מסתכן באובדן עניין של רוב השחקנים.
ואני הרגשתי את האדרנלין,בלי listen mode הרגשתי אותו יותר מדי אפילו,וזה משהו שחוזר על עצמו אצל הרבה ששיחקו במשחק עד כמה שהרגישו לחץ ומתח.

אולי תראה נועזות וניסיון לעשות משהו כזה קיצוני באיזה משחק אינדי,במוצר מסחרי לא נראה לי סביר לצפות לזה.

אם TLOU עשה חצי דרך לשם והפך אולי לבלעדי הכי מוכר של הפס3 מאז GT אז אולי זה סימן שכן אפשר לעשות משהו כזה בקלות ועדין למכור כמו לחמניות חמות. וכן, גם בביושוק הייתי שמח אם היה יותר ספיגת עולם ופחות קרבות אבל הרגשתי שבביושוק גם היה יותר מאשר בTLOU וגם שכל מה שהיה שם כולל הסיפור פשוט פיצה על זה. כמו שאמרתי כבר מקודם, לא הגיימפליי של TLOU ולא של ביושוק הפיל אותי מהרגליים, פשוט המסביב של ביושוק הצליח להעפיל על זה בצורה מופלאה בזמן ששל TLOU היה מדהים אבל לא באותה רמה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 01:20

את האמת,הקיצוניות שתיארת לאיך שאתה רואה את TLOU נשמעה מעיקה גם עבורי ואני sucker של רגעים שקטים וחקירה,פשוט הרגשתי שהיו מספיק כאלו ב TLOU,אולי אפשר היה לצמצם את המפגשים אבל אין מצב שבחצי היה עובר.
אני אישית הייתי מוריד את הקטע האחרון מבחינת הגיימפליי שהיה לא משהו,השאר אין תלונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 01:34

bling כתב:את האמת,הקיצוניות שתיארת לאיך שאתה רואה את TLOU נשמעה מעיקה גם עבורי ואני sucker של רגעים שקטים וחקירה,פשוט הרגשתי שהיו מספיק כאלו ב TLOU,אולי אפשר היה לצמצם את המפגשים אבל אין מצב שבחצי היה עובר.
אני אישית הייתי מוריד את הקטע האחרון מבחינת הגיימפליי שהיה לא משהו,השאר אין תלונות.

כמובן שכשאתה מצמצם אקשן בחצי אתה צריך לתת עניין בתצורה אחרת אבל כן הייתי שמח לראות יותר חקירה, יותר שיחות עם דמויות בעולם או סתם רגעים יפים כמו הג'ירפות. פשוט היה יותר מדי ירי ואקשן במשחק הזה שהתימר להיות מעבר לזה. אולי זה היה צריך לרדת ב50%, אולי ב30%, אולי ב15%, מן הסתם סתם לשלוף מספר מהתחת זה לא רציני כי מפתחים מבלים חודשים אם לא שנים בלאזן את המשחק. אבל אני כן חושב שהיה במשחק הזה פשוט יותר מדי אקשן וכשהיה אקשן ג'ואל היה קצת יותר מדי סופרמן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 02:05

מאיזו בחינה הרגשת שג'ואל סופרמן? המשחק היה לך כזה קל?
אני הרגשתי שהוא חתיכת שורד תותח,אבל זה לא היה איזה ניית'ן דרייק שמחסל פה בערימות,גם כשהתעמתתי היו הרבה בריחות ולא באמת עימותים ישירים של להוריד את כולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 02:24

bling כתב:מאיזו בחינה הרגשת שג'ואל סופרמן? המשחק היה לך כזה קל?
אני הרגשתי שהוא חתיכת שורד תותח,אבל זה לא היה איזה ניית'ן דרייק שמחסל פה בערימות,גם כשהתעמתתי היו הרבה בריחות ולא באמת עימותים ישירים של להוריד את כולם.

הבעיה שלי הייתה כמו שתארתי קודם, שג'ואל חוטף 4 כדורים והכל בסדר. כמובן שאחרי זה צריך למצא חומרים למדיק פאק אבל עדין, 4 כדורים ואתה עדין מתרוצץ לך זה מבאס (לא שלא הסתובבתי ממילא רוב הזמן עם 2 ערכות בריאות במלאי כמעט כל הזמן). הרגשתי שרוב הזמן האתגר הגיע מזה שקליקר ראה אותה, שרנרים ראו אותי והם היו בכמות אדירה או שבני אדם ראו אותי והם היו בכמות אדירה. במשחק כמו TLOU הייתי רוצה שלהתמודד עם שני אוייבים יהיה אתגר קשה, לא 8 (ביחוד דגש על החורף). הייתי מעדיף שגם TLOU וגם ביושוק היו לוקחים את הגיימפליי שלהם ברצינות כמו הבנית עולם והעלילה והיו מטמיעים אותם יחד טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2013, 02:31

אתה מטורף אם אתה רוצה למות תוך כדור שתיים ו 4 נראה לך מוגזם,מטורף :)

אני הייתי מוכן לזרום עם החזון שלך,אבל לא על חשבון משחק של נוטי דוג שאם הרעיון שלך כושל עכשיו צריך לחכות 4 שנים (של הצוות המובחר).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 03:11

bling כתב:אתה מטורף אם אתה רוצה למות תוך כדור שתיים ו 4 נראה לך מוגזם,מטורף :)

אני הייתי מוכן לזרום עם החזון שלך,אבל לא על חשבון משחק של נוטי דוג שאם הרעיון שלך כושל עכשיו צריך לחכות 4 שנים (של הצוות המובחר).

אבל אני רוצה צוות איכותי, נוטי דוג או valve או סנטה מוניקה, משהו בקליבר הזה :)
אפילו שהצוות ב׳ של נוטידוג ינסה משהו כזה עם ההמשך של tlou, יכול להיות נחמד.

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 03 נובמבר 2013, 14:36

אם אני לא טועה בFar Cry 2 היה את הקטע שכדור ממש נכנס לך לכתף או לרגל וחייבים להוציא אותו ולטפל בפצע... חבל רק שזה לא יצא הכי טוב בסוף, אה?
בכל מקרה, הרעיון נשמע נחמד, כי זה היה מוסיף לIMMERSION. מה שכן, לא בטוח שזה היה שחיק, או שהם היו צריכים להוריד המון קטעים אפיים שבהם עדרים שלמים של זומבים\אנשים נלחמים בך...
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2013, 15:06

DrKeo כתב:כמובן שכשאתה מצמצם אקשן בחצי אתה צריך לתת עניין בתצורה אחרת אבל כן הייתי שמח לראות יותר חקירה, יותר שיחות עם דמויות בעולם או סתם רגעים יפים כמו הג'ירפות. פשוט היה יותר מדי ירי ואקשן במשחק הזה שהתימר להיות מעבר לזה. אולי זה היה צריך לרדת ב50%, אולי ב30%, אולי ב15%, מן הסתם סתם לשלוף מספר מהתחת זה לא רציני כי מפתחים מבלים חודשים אם לא שנים בלאזן את המשחק. אבל אני כן חושב שהיה במשחק הזה פשוט יותר מדי אקשן וכשהיה אקשן ג'ואל היה קצת יותר מדי סופרמן.

בשביל זה יש לך את הרמה הקשה ביותר, המשחק ממש לא קל ואתה לא מרגיש סופרמן.
אם היו עושים את כל מה שכתבת שאתה רוצה, בעמוד הקודם - המשחק לא היה נגיש כל כך להרבה מאוד אנשים, כמו חברה שלי, שסיימה אותו ממש בקושי על EASY :)
הם לא ניסו לעשות פה DARK SOULS, אתה יודע...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2013, 04:52

Laskin כתב:
בשביל זה יש לך את הרמה הקשה ביותר, המשחק ממש לא קל ואתה לא מרגיש סופרמן.
אם היו עושים את כל מה שכתבת שאתה רוצה, בעמוד הקודם - המשחק לא היה נגיש כל כך להרבה מאוד אנשים, כמו חברה שלי, שסיימה אותו ממש בקושי על EASY :)
הם לא ניסו לעשות פה DARK SOULS, אתה יודע...

לאו דווקא דברתי על להעלות את הרמת קושי, אפשר לאזן בהתאם.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 נובמבר 2013, 17:31

אולי בטיפה איחור, אבל אני רץ בימים האחרונים על Beyond ו... לא יודע. מצד אחד מעניין אותי להמשיך. מצד שני קשה לי עם כל קלישאות הכתיבה, חוסר האינטראקטיבות (שהוא קריטי במיוחד, כי המצב בו שולטים באיידן אמור להיות על פי ההגיון מעין סנדבוקס כזה, שאפשר לעשות דברים מגניבים בסביבה. אבל לא. אפשר לעשות רק דברים מסויימים מאוד על חפצים מסויימים מאוד, וזה ממש ממש צורם) וה-uncanny valley הבולט מאוד במיוחד בדמות של ג'ודי-אלן פייג', שלפעמים נראית ממש ממש טוב אבל לפעמים נראית ממש כמו רובוט. אלא אם כן זה הטוויסט, שהיא הרובוט מהסרטון הזה של קוואנטיק דרים.

כך או כך - ממשיך. מקווה שהכל לא יתמוטט בסוף כהרגלם של המשחקים האלה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים