Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 05 אוקטובר 2013, 16:37

Nucleus_Dawn כתב:
כן. אני יודע שיש גירסא חדשה, שתיקנה את המצלמה השבורה של הגירסא המקורית.
לא נראה לי שאשחק ב3. באמת שאין לי סבלנות לזה.

5 נראה מגניב לגמרי, אבל בכלל לא בטוח שאשחק בו.

Sad panda... :(
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 00:13

אז יש הכרזה שנוגעת לשחרור של הפרק המקדים של MGSV ששמו Ground Zeroes,הוא הולך לצאת באביב 2014 ומחירו יהיה 30 פאונד לגרסת הקופסא של הפס360,הגרסה הדיגיטלית של הפס360 תעלה 20 פאונד.
גרסת הדור הבא תעלה 30 פאונד לדיגיטלי:
In a press release sent to VG247 today, Kojima said of the ties between both games, “The advanced capabilities of the FOX Engine have allowed me to tell the new story in a new way. There will be a significant difference in what Metal Gear Solid : The Phantom Pain brings to the series, so we want to ease players into the new open world environment and its potential. As such,Metal Gear Solid: Ground Zeroes has been designed to introduce key elements, allowing them to fully benefit from all that the new game will offer.”

Metal Gear Solid: Ground Zeroes will launch Spring 2014 on PS3 and Xbox 360 as a boxed release at £29.99, while digital versions will cost £19.99., while PS4 and Xbox One digital versions come in at £29.99.

According to the release, Ground Zeroes, “charts a rescue mission as users infiltrate a Cuban prison camp, and sets in motion a series of events that culminate in the stunning plotlines of Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.”

http://www.vg247.com/2013/11/04/metal-gear-solid-ground-zeroes-dated-as-cheaper-release-for-spring-kojima-explains-link-to-mgs-5/

יש לי תחושה שהולך להיות באקלאש רציני כשזה יצא,ההרגשה שלי זה שקונאמי רוצים לעשות כסף קל ולכן פיצלו בצורה מלאכותית את המשחק,זו סכ״ה המשימה הראשונה שהיתה אמורה להיות במשחק המלא,ההרגשה שלי זה שכאילו היו מפצלים את הטאנקר מ mgs2 והיו לוקחים עליו אקסטרה 30 פאונד,מריח כמו scam לא קטן אבל נחכה ונראה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 00:18

היה שלב לא טאנקר בMGS2?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2013, 00:23

השאלה היא מה הגודל של זה. זה רק המשימה המסכנה בקובה? אם כן לקחת על זה 40$ זה בזוי. אם זה ארוך יותר ומרשים יותר אז בכיף כל עוד אני ארגיש שאני מקבל תמורה לכסף.
אם אתה רוצה בזיון אמיתי, קניתי את האוסף של MGS ואת MGS1 מקבלים בקוד דיגיטלי להוריד מהחנות אבל הקוד לא עובד ואני צריך ליצור קשר עם שירות לקוחות. מה שמדהים מזה הוא שבחיפוש באינטרנט גיליתי שאחוז מאוד גבוה של הקודים האלה לא עובדים, זה פשוט מדהים מה חברות יפניות מסוגלות לעשות.

שחר, MGS2 היה מחולק לטנקר עם סנייק ולאסדות קידוח בים עם ראיידן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2013, 16:27

נראה לי שזה יהיה אי קטן במיוחד ע עלילה חביבה ומשונה שייקח 6 שעות לסיים את הסיפור המרכזי (כולל 4 וחצי שעות קטעי מעבר), ועוד 6 שעות לכל השאר, אבל הוא גם יציע מולטיפלייר שיהיה אולי עיקר העניין ומה שיציל אותו מעליהו תקשורתי :)
אני אחכה לגירסה ה"מלאה" כנראה. קשה לי להאמין בפרוייקט הזה כרגע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 00:31

DrKeo כתב:שחר, MGS2 היה מחולק לטנקר עם סנייק ולאסדות קידוח בים עם ראיידן.

מוזר... אני לא זוכר שום דבר חוץ מאסדות הקידוח עם ראיידן. שיחקתי בו רק איזה שעתיים, אז גם לא התקדמתי לשום מקום. רק ראיתי מלא סרטונים אחרי ששחיתי קצת ועליתי למעלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 נובמבר 2013, 00:40

Laskin כתב:נראה לי שזה יהיה אי קטן במיוחד ע עלילה חביבה ומשונה שייקח 6 שעות לסיים את הסיפור המרכזי (כולל 4 וחצי שעות קטעי מעבר), ועוד 6 שעות לכל השאר, אבל הוא גם יציע מולטיפלייר שיהיה אולי עיקר העניין ומה שיציל אותו מעליהו תקשורתי :)
אני אחכה לגירסה ה"מלאה" כנראה. קשה לי להאמין בפרוייקט הזה כרגע.

אם כשאתה אומר ׳אי׳ אתה מתכוון שמנותק מ 5 אתה נראה לי טועה,כמו הטאנקר גם זו תהיה בטוח משימה עם חשיבות עלילתית לקמפיין הראשי.

ויש מולטי לגראונד זירוס?

אני רק מקווה שאין פה משהו מסריח,למרות שאין לי ספק שגם על המשימה המקדימה אפשר בכיף לשרוף לא מעט שעות רק בגלל טבעו הסנדבוקסי של הגיימפליי של מטאל גיר+סביבה פתוחה+רכבים.אני על השתעשעויות למיניהן עם הגיימפליי שרפתי על הדמו של 2 לא מעט שעות אבל אין מצב שמבחינת תוכן הוא שווה 40 דולר לא משנה עד כמה היה טוב.

קיאו זה באמת ביזיון,איך אתה מתנהל מולם? חשבתי שבגלל שהזמנת מחו״ל לא יתנו לך בכלל שירות.

קאוטיק,בטח כשהמשחק שאל אם שיחקת ב mgs1 ענית לא ולכן הוא דילג לך על הטאנקר,שזה חבל כי זה בין הקטעים הטובים במשחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2013, 16:56

אי = ISLAND
פשוט יתרחש ב"עולם פתוח" שהוא אי בגודל הבסיס שראינו, פלוס עוד רבע-בסיס (בגודל) של צמחיה וסלעים.
לא הוכרז מולטיפלייר עד כמה שידוע לי, אבל כבר די ברור שהמשחק הזה הולך להיות ה"ניסוי" של קוג'ימה לדור הבא, אז הוא ינסה עלינו כל מיני שטויות למולטי, בוודאות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2013, 17:22

bling כתב:אם כשאתה אומר ׳אי׳ אתה מתכוון שמנותק מ 5 אתה נראה לי טועה,כמו הטאנקר גם זו תהיה בטוח משימה עם חשיבות עלילתית לקמפיין הראשי.

ויש מולטי לגראונד זירוס?

אני רק מקווה שאין פה משהו מסריח,למרות שאין לי ספק שגם על המשימה המקדימה אפשר בכיף לשרוף לא מעט שעות רק בגלל טבעו הסנדבוקסי של הגיימפליי של מטאל גיר+סביבה פתוחה+רכבים.אני על השתעשעויות למיניהן עם הגיימפליי שרפתי על הדמו של 2 לא מעט שעות אבל אין מצב שמבחינת תוכן הוא שווה 40 דולר לא משנה עד כמה היה טוב.

קיאו זה באמת ביזיון,איך אתה מתנהל מולם? חשבתי שבגלל שהזמנת מחו״ל לא יתנו לך בכלל שירות.

קאוטיק,בטח כשהמשחק שאל אם שיחקת ב mgs1 ענית לא ולכן הוא דילג לך על הטאנקר,שזה חבל כי זה בין הקטעים הטובים במשחק.

אני הולך לשלוח להם מייל לתמיכה, הם רגילים לזה כי הבנתי שזאת מכה של אחוז מאוד מכובד מהקונים של הגרסה הזאת.

אגב, בלי קשר לדיון הספציפי שאתם מנהלים עכשיו, גיליתי שזה רשמי שGZ הולך להתרחש ב74 ו-MGS5 הולך להתרחש ב84 כך שנראה שאבדו כל הסיכויים לפנטזיה שלי שMGS5 יגמר בתחילת MG1 שביג בוס שולח את סנייק לאווטר הבן :cry:
(כלומר אלה אם כן המשחק ימרח על 11 שנים)

שחר, המיכלית זה רק הPROLOGUE של MGS2, המשחק עצמו זה על אסדות הנפט עם ראיידן, זה היה הטוויסט שלו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2013, 18:12

bling כתב:

הגיוני שזה מה שעניתי, אם שאלו.
מה ההיגיון מאחורי זה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 נובמבר 2013, 19:55

Nucleus_Dawn כתב:
הגיוני שזה מה שעניתי, אם שאלו.
מה ההיגיון מאחורי זה?

להשאיר את השחקן במתח לגבי הזהות של פליסקין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2013, 20:13

Death_119 כתב:להשאיר את השחקן במתח לגבי הזהות של פליסקין.

זה לא רק זה,אל תשכח שבטאנקר מציגים לך את ocelot על הפריים הראשון במסוק בלי להסביר מיהו מתוך ציפייה ששיחקת בראשון ובהמשך זה בכלל נהיה mind fuck רציני כשליקוויד משתלט עליו בעזרת היד,זאת אומרת אפילו מי ששיחק ב MGS1 צעק בקטע הזה WTF אז תחשוב מי שלא שיחק ולא יודע מי זה ליקוויד שמדבר פתאום מגרונו,אין לו מושג מה המשחק רוצה ורוב הסיכויים שיחשוב שמדובר ברוח רפאים והוא לא יבין עד לסיום מה קרה,באופן כללי אחרי כזו פתיחה מי שחדש לסדרה יוותר על כל ניסיון מינימלי להבין מה לעזאזל קורה במשחק הזה.

למי שדילג יהיה קצת יותר קל לנסות להכנס לעניינים כי זה נראה כאילו ריידן זה קו עלילה חדש למרות שגם אז מתישהו הוא יתחיל לגרד את הראש,אפילו שחקני MGS1 גירדו את הראש אז בטח מי שחדש.

KEO,חבל כי גם אני אהבתי את הרעיון שלך :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2013, 10:41

מחר הכרזה + טריילר חדש לMGSV.

בנוסף אולי בכל זאת יש סיכוי לחיבור MGS5 -> MG1 כי קוג'ימה אמר שהוא לא דואג מדי לקאנון בMGSV. קצת פריקי ואני מקווה שהוא לא ישנה יותר מדי אבל לפחות זה נותן סיכוי לקבל סיפור שבו ביג בוס פוגש את סנייק:
""The most important part is writing something that is fun, something that is impressive, something that is better than it was before," Kojima said. "So sometimes in the interest of doing this, of having a better experience, we sacrifice some consistencies in the story. I hope the fans and players understand this, but I need to write the best we can, even if there are some small discrepancies.""

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2013, 11:31

כן זה יהיה במסגרת של האירוע של הפס4.
אני מקווה שנקבל הפעם של 5 ולא כמו פעם שעברה ב TGS שהבטיחו גיימפליי של GZ ושל 5 ובסוף שתי התצוגות היו של GZ בזמנים שונים,אין מה לראות עוד מ השלב הזה בבסיס,התוכן שראינו מתוך 5 כשהוא על הסוס במשימה שמציל את קאז ובבית החולים נראה הרבה יותר מעניין.

בקשר לסיפור,נו,גם ב 4 הוא התפשר עליו כדי להסביר בדיעבד שכל הדברים שראינו ב 2 היו NANOMACHINES ושאוסלוט היפנט את עצמו ובכלל לא היה תחת שליטתו של ליקוויד וכו',הוא כבר הראה שהוא עושה מה שבא לו בלי הרבה התחשבות בעבר,נקווה שלא יקפוץ שוב את הכריש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2013, 11:33

bling כתב:כן זה יהיה במסגרת של האירוע של הפס4.
אני מקווה שנקבל הפעם של 5 ולא כמו פעם שעברה ב TGS שהבטיחו גיימפליי של GZ ושל 5 ובסוף שתי התצוגות היו של GZ בזמנים שונים,אין מה לראות עוד מ השלב הזה בבסיס,התוכן שראינו מתוך 5 כשהוא על הסוס במשימה שמציל את קאז ובבית החולים נראה הרבה יותר מעניין.

בקשר לסיפור,נו,גם ב 4 הוא התפשר עליו כדי להסביר בדיעבד שכל הדברים שראינו ב 2 היו NANOMACHINES ושאוסלוט היפנט את עצמו ובכלל לא היה תחת שליטתו של ליקוויד וכו',הוא כבר הראה שהוא עושה מה שבא לו בלי הרבה התחשבות בעבר,נקווה שלא יקפוץ שוב את הכריש.

יש הבדל בין לתת הסבר למשהו שהיה בצורה הזויה ללכתוב את ההסטוריה של הפרנצ'ייז מחדש. השאלה היא מה בדיוק יהיה שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2013, 11:40

העניין זה שנראה שהמציא את ההסברים בדיעבד ולא תוך כדי שיצר את הדברים ההזויים ב 2,הם נשמעים מופרכים ותלושים.

אולי היה צריך כבר להתחיל טיימליין חדש עם דמות חדשה בעולם פוסט-פטריוטים אחרי כל השטויות של 2 ו 4 וזהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2013, 14:30

bling כתב:העניין זה שנראה שהמציא את ההסברים בדיעבד ולא תוך כדי שיצר את הדברים ההזויים ב 2,הם נשמעים מופרכים ותלושים.

אולי היה צריך כבר להתחיל טיימליין חדש עם דמות חדשה בעולם פוסט-פטריוטים אחרי כל השטויות של 2 ו 4 וזהו.

דמות שהיא לא ראיידן. למרות שאפשר לעשות משחק התגנבות נינג'ה מהיר מאוד מגניב, Metal Gear Raiden :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 22:39

המשחק הראשון בהסטוריה (שאני זוכר לפחות) שמשתמש במודל מהמשחק בעטיפה של המשחק, כלומר בתוספת של קצת פוטושופ:
תמונה

בעטיפה היפנית יש גם את מאסטר מילר על העטיפה, במערבית אין. למה? כי MGS: PW נכשל במערב אז קונאמי חושבת שזה יפגע במכירות. הגיון יפני משהו?
ולמי שלא שם לב, המשחק יוצא כבר מרץ והוא יעלה 20$ דיגיטלית על הדור הקודם או 30$ בריטייל. בדור הבא הוא יהיה 30$ גם בדיגיטלי וגם בריטייל.

בלינג, יש לך סופסוף סיבה לפס4 :)

בנוסף טריילר וגם גיימפליי של 12 דקות, שניהם נלקחו מגרסת הONE:

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

לא להתלהב מדי מראיידן, הוא רק ממשימת בונוס אקסקלוסיבית לONE, זה לא חלק מהעלילה הראשית או משהו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 דצמבר 2013, 23:42

אמרו מה האורך של הGround zero?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 00:49

אני חושב שגם בבורדלרנדס (וב2) השתמשו במודל מהמשחק בעטיפה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2013, 21:30

ועוד מלא משחקים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2013, 21:32

Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שגם בבורדלרנדס (וב2) השתמשו במודל מהמשחק בעטיפה.

אז אני אתקן את עצמי ל"משתמשים במודל מהמשחק וזה נראה כמו COVER ART אמיתי בCGI".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 21:40

DrKeo כתב:אז אני אתקן את עצמי ל"משתמשים במודל מהמשחק וזה נראה כמו COVER ART אמיתי בCGI".

שוב - בורדרלנדס 1 ו2.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 דצמבר 2013, 21:47

לא צריך ללכת כל כך רחוק, MGS4 עשה את זה כבר (או לפחות נראה ככה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2013, 09:54

Nucleus_Dawn כתב:
שוב - בורדרלנדס 1 ו2.

אוי לא, ממש לא. מצוייר דו מימדי זה לא נראה, תלת מימד יפה זה לא נראה, זה נראה כמו מודל פשוט מתוך משחק וידאו עם סל שיידינג סביר מינוס. כלומר זה לא מה שזה נראה, זה מה שזה.

לmgs4 הייתה עטיפה בcgi, הלוואי וסנייק היה נראה ככה במשחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים