Nucleus_Dawn כתב:
כן. אני יודע שיש גירסא חדשה, שתיקנה את המצלמה השבורה של הגירסא המקורית.
לא נראה לי שאשחק ב3. באמת שאין לי סבלנות לזה.
5 נראה מגניב לגמרי, אבל בכלל לא בטוח שאשחק בו.
Sad panda...

Nucleus_Dawn כתב:
כן. אני יודע שיש גירסא חדשה, שתיקנה את המצלמה השבורה של הגירסא המקורית.
לא נראה לי שאשחק ב3. באמת שאין לי סבלנות לזה.
5 נראה מגניב לגמרי, אבל בכלל לא בטוח שאשחק בו.
In a press release sent to VG247 today, Kojima said of the ties between both games, “The advanced capabilities of the FOX Engine have allowed me to tell the new story in a new way. There will be a significant difference in what Metal Gear Solid : The Phantom Pain brings to the series, so we want to ease players into the new open world environment and its potential. As such,Metal Gear Solid: Ground Zeroes has been designed to introduce key elements, allowing them to fully benefit from all that the new game will offer.”
Metal Gear Solid: Ground Zeroes will launch Spring 2014 on PS3 and Xbox 360 as a boxed release at £29.99, while digital versions will cost £19.99., while PS4 and Xbox One digital versions come in at £29.99.
According to the release, Ground Zeroes, “charts a rescue mission as users infiltrate a Cuban prison camp, and sets in motion a series of events that culminate in the stunning plotlines of Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.”
DrKeo כתב:שחר, MGS2 היה מחולק לטנקר עם סנייק ולאסדות קידוח בים עם ראיידן.
Laskin כתב:נראה לי שזה יהיה אי קטן במיוחד ע עלילה חביבה ומשונה שייקח 6 שעות לסיים את הסיפור המרכזי (כולל 4 וחצי שעות קטעי מעבר), ועוד 6 שעות לכל השאר, אבל הוא גם יציע מולטיפלייר שיהיה אולי עיקר העניין ומה שיציל אותו מעליהו תקשורתי
אני אחכה לגירסה ה"מלאה" כנראה. קשה לי להאמין בפרוייקט הזה כרגע.
bling כתב:אם כשאתה אומר ׳אי׳ אתה מתכוון שמנותק מ 5 אתה נראה לי טועה,כמו הטאנקר גם זו תהיה בטוח משימה עם חשיבות עלילתית לקמפיין הראשי.
ויש מולטי לגראונד זירוס?
אני רק מקווה שאין פה משהו מסריח,למרות שאין לי ספק שגם על המשימה המקדימה אפשר בכיף לשרוף לא מעט שעות רק בגלל טבעו הסנדבוקסי של הגיימפליי של מטאל גיר+סביבה פתוחה+רכבים.אני על השתעשעויות למיניהן עם הגיימפליי שרפתי על הדמו של 2 לא מעט שעות אבל אין מצב שמבחינת תוכן הוא שווה 40 דולר לא משנה עד כמה היה טוב.
קיאו זה באמת ביזיון,איך אתה מתנהל מולם? חשבתי שבגלל שהזמנת מחו״ל לא יתנו לך בכלל שירות.
קאוטיק,בטח כשהמשחק שאל אם שיחקת ב mgs1 ענית לא ולכן הוא דילג לך על הטאנקר,שזה חבל כי זה בין הקטעים הטובים במשחק.
bling כתב:
קאוטיק,בטח כשהמשחק שאל אם שיחקת ב mgs1 ענית לא ולכן הוא דילג לך על הטאנקר,שזה חבל כי זה בין הקטעים הטובים במשחק.
Nucleus_Dawn כתב:
הגיוני שזה מה שעניתי, אם שאלו.
מה ההיגיון מאחורי זה?
Death_119 כתב:להשאיר את השחקן במתח לגבי הזהות של פליסקין.
bling כתב:כן זה יהיה במסגרת של האירוע של הפס4.
אני מקווה שנקבל הפעם של 5 ולא כמו פעם שעברה ב TGS שהבטיחו גיימפליי של GZ ושל 5 ובסוף שתי התצוגות היו של GZ בזמנים שונים,אין מה לראות עוד מ השלב הזה בבסיס,התוכן שראינו מתוך 5 כשהוא על הסוס במשימה שמציל את קאז ובבית החולים נראה הרבה יותר מעניין.
בקשר לסיפור,נו,גם ב 4 הוא התפשר עליו כדי להסביר בדיעבד שכל הדברים שראינו ב 2 היו NANOMACHINES ושאוסלוט היפנט את עצמו ובכלל לא היה תחת שליטתו של ליקוויד וכו',הוא כבר הראה שהוא עושה מה שבא לו בלי הרבה התחשבות בעבר,נקווה שלא יקפוץ שוב את הכריש.
bling כתב:העניין זה שנראה שהמציא את ההסברים בדיעבד ולא תוך כדי שיצר את הדברים ההזויים ב 2,הם נשמעים מופרכים ותלושים.
אולי היה צריך כבר להתחיל טיימליין חדש עם דמות חדשה בעולם פוסט-פטריוטים אחרי כל השטויות של 2 ו 4 וזהו.
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שגם בבורדלרנדס (וב2) השתמשו במודל מהמשחק בעטיפה.
DrKeo כתב:אז אני אתקן את עצמי ל"משתמשים במודל מהמשחק וזה נראה כמו COVER ART אמיתי בCGI".
Nucleus_Dawn כתב:
שוב - בורדרלנדס 1 ו2.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 13 אורחים