Kazz כתב:NPD אוקטובר: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=715970
GTA עם 1.1מליון בחודש השני. שני גרסאות הפוקמון ביחד עם 1.7מליון. באטלפילד,באטמן ו AC עם ירידות משמעותיות מהמשחקים הקודמים.
--
יאללה עוד סבב.
GTA5 חודש שני. בצ'ארטז - 1.6 מליון
ביונד: באתר 206אלף, מספר מודלף: בין 120 ל125 אלף. (ירידה חדה מHR שמכר כמעט 100אלף יותר)
שתי הגרסאות של סוניק. באתר: 47אלף. מספר מודלף: פחות מ30K. (איזה בומבה. סגה מתחילים להצטער על הסכם הבלעדיות עם נינטנדו).
פוקמון XY. באתר כמעט 2.7מליון. הנתון של נינטנדו: 1.7מליון. ואם הנתון של נינטנדו מחשיב גם נתונים דיגילטיים אז ההבדל אפילו גדול יותר.
Both Xbox consoles dominated sales on Friday, jointly accounting for 61% of the console market. Their success can be largely attributed to limited availability of the PS4 in addition to Walmart discounting the Xbox 360 down to $99 for Black Friday.
DrKeo כתב:אני לא יודע מה יהיו המספרים האמיתיים בסוף אבל לפחות זה מראה שסקרי אינטרנט של אתרים כמו IGN לא שווים יותר מדי. כלומר יכול להיות שבסוף הפס4 מכרה פי 4 מהONE, באמת שאין לי מושג אבל אני חושב שסקרי אתרי גיימינג שאולי 100,000 אנשים מאוד מאוד הארד קור מסתובבים בהם זה לא בדיוק המקום לאסוף מידע לתעשיה של 200 מליון קונסולות בדור.
bling כתב:אתה מתכוון שהפס4 היתה פחות זמינה...
וכן לסוני היתה השקה באירופה על הראש, ברור שההקצאות יהיו מצומצמות.
bling כתב:מסכים, אנחנו רק בהתחלה ובתכל'ס אין לנו מושג לאן ינטו המאסות של האנשים שמחוץ לסקרים של הארדקורים ב IGN או גאף.
בסופו של דבר אני חושב שהדור הזה שהיה הכי שיוויוני אי פעם (גם מבחינת SPECS וגם מבחינת מכירות) עשה לא רע לשני החברות אם היו מתכננות את החומרה כמו שהן עושות עכשיו סביב רווח/הפסד מינימלי בתחילת הדור וכמובן ללא RROD למיניהן, מ 80 מיליון לקוחות (וזה לא מספר סופי, יש עוד לפחות שנתיים של מכירות) שישלמו לפלוס ולייב כשהם לא מפסידים אפילו מהרגע הראשון על החומרה ואין בור לכסות אפשר לעשות המון המון כסף.
ואז בתקווה עוד 5 שנים לעשות אותו הדבר, זה המודל האידיאלי לקונסולות.
bozeman כתב:למיקרוסופט אין השקה באירופה? היא השיקה גם באותו יום בכל העולם.
DrKeo כתב:מה שעוד מעניין הוא שה360 והפס3 היו קונסולות של בערך 80 מליון כל אחת אבל היה גם WII עם 100+ מליון יחידות. מעניין מה הדור הזה יניב מבחינת מכירות כשאין נינטנדו שמתחרה בהן, יש להן פוטנציאל של איזה 120 מליון כל אחת שזה מאוד מרשים. יחד עם עלויות הקונסולות היחסית נמוכות, מכירות המשחקים הדיגיטלים והתשלום החודשים לLIVE ולPSN יש כאן פוטנציאל רווח אדיר.
יש להן פוטנציאל של איזה 120 מליון כל אחת שזה מאוד מרשים
bling כתב:אתה שוכח שסוני משיקה בהרבה יותר ארצות ממייקרוסופט, היא מכרה מיליון רק בארה"ב בעוד ש MS מכרה מיליון בכל העולם, ועכשיו סוני היתה צריכה לספק עוד איזה מיליון לאירופה.
אז ברור שהיא ייצרה מראש הרבה יותר מ MS (בגלל זה גם היא משיקה ביותר מקומות) ועדיין, היא לא ייצרה עד כדי כך הרבה יחידות שהיא גם תריץ עוד השקה גדולה וגם תוכל לספק מאות אלפי יחידות לארה"ב לבלאק פריידי, סביר שיהיו חוסרים.
השאלה היא אם בכלל הלקוחות של ה WII יבחרו באחת מהקונסולות, סביר להניח שהרוב הגדול קז'ואלים גמורים שהתלהבו מהגימיק אצל אופרה ובדור הבא לא הולכים לקנות כלום.
באשר לנינטנדופילים, אני יכול לשער שלא מעט מה 80 מיליון של ה PS360 הם בעלי WII שמחזיקים באחת מקונסולות ה HD כקונסולה הראשית שלהם, אפשר אפילו לראות לפי פורום נינטנדו בויגיימס שכולם שם קנו בהמשך פס3 (כי זה מה שהולך בארץ, במקומות אחרים אני בטוח שחלקם היו קונים 360), מן הסתם הלקוחות הללו גם יקנו פס4 או ONE אבל הם לא יגדילו את המספרים בהכרח מהדור הקודם.
kririn כתב:דרקו ,יש לי 3 אחינים ,2 מהם בגיל של משחקים
אני נותן להם לשחק בטאבפון שלי ,וזה מספיק להם לגמרי
לנו -הגימרים זה לא מספיק ,להם כן
בתקופת הPS2 ,האלטרנטיבה לניחות היתה גרוע ,חוץ מהGBA -שמכרה גם מצוין
גם בתחילת תקופת הWII\360\PS3 ,זה היה גרוע
היה לך DS וPSP ,שמכרו מצוין ,ומתחת זבל של משחקי טלפונים
רק באיפון 3GS והמתחרים התחום יתחזק
ובאיפון 4\גלקסי2 \וכו היה תחליף ראוי להרבה אנשים
הPS4 וXBO התחילו בפיצוץ מכירות ,כי גימרי קונסולות חיכו המון זמן ליורשות
אבל זה תקופת ההשקה ,ומעניין יהיה לראות מה יקרה עוד כמה חודשים
אני בכל מקרה עוד לא רואה סיבה לקנות XBO או PS4 שיש לי PC
פרוזה לא מענין אותי במיוחד
קילזון אני יקרא את העלילה ויצפה בסרטונים הפעם ,רק לזכור את הסדרה
אין אף דבר שבאמת מענין אותי בהם
Kazz כתב:GT5 מכר איזה 10מליון עותקים או יותר. הם הרוויחו עליו כהוגן.
bling כתב:הסדרה הזו נפלה מגדולתה ומיוקרתה, תראו את הביקורות, קיבל ממוצע זהה (81) למשחק מירוצים מתחרה שהיה צריך להספיק להשקה ויצא עם תוכן דל ביותר ועם microtransactions שנחשבים לבין הגרועים אי פעם, ולמרות זאת הם בעלי אותו הממוצע.
כש GT5 נפל עוד חשבתי שזה חד פעמי בגלל ש PD כמו רוב החברות היפניות הסתבכו עם פיתוח ה HD וה PS3 הקשים, אז הם העבירו את הזמן בלהאבק עם החומרה במקום ליצור את הכי טוב שהם יכולים.
עכשיו כבר אין תירוצים, סוף דור, המשחק הזה היה צריך להיות ה TLOU שלהם אחרי שהם כבר השתפשפו שנים במשך כל הדור הזה והם יכלו להראות ולהוכיח מה הם יודעים לעשות, ושוב קיבלנו ע"פ הביקורות משחק עם ממשק מיושן, ללא מודל נזק,AI מפגר וחוויה מסורבלת, מתישה ובקיצור, כמו רוב היצוא של המפתחים היפנים- מפגר מאחור, עצוב.
והכי מבאס זה שהם אוכלי משאבים ענקיים ותקציבי עתק עם הספק פאתטי, שנים על גבי שנים הם בקושי מספקים שני משחקים וזו האיכות שהם מצליחים לשחרר, הם כבר נהיו נזק גדול לסוני מכל הבחינות (לפחות כשסוני עושה פאפאטיר כושל היא מפסידה 10$ ולא 100 מיליון), אם ב GT הקודם עוד היה להם פאס בגלל שהוא נישא על כנפי התהילה של קודמיו, עכשיו זה כבר ברור שגם הקהל מאבד אמון בסדרה הזו.
עם כל הכבוד לדור הבא שם כזה לא יכול למכור ככה, אני חושב שזו תוצאה ישירה של המוניטין שנפל יותר מכל דבר אחר.
Death_119 כתב:זה אולי לא ה-17 מיליון של A-Spec אבל עדיין מדובר בסדרת המירוצים החזקה בעולם (בראייה של מכירות) בהפרש עצום על פני המתחרים. הפורצה הכי מצליח עושה בערך חצי ממה שעושה הGT הכי נכשל במכירות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 12 אורחים