DrKeo כתב:זה לא הגרפיקה או הטכנולוגיה, זה המשחקים הממוצעים. אם מיקרוסופט הייתה יוצאת עם איזה היילו או אם סוני הייתה יוצאת עם איזה אנצ'רטד אז היית רואה את הההתלהבות
Laskin כתב:כן, הבלעדיי לא להיט, אבל ה כן הרבה יותר טובים מהדור הקודם (לא אלך עוד אחורה כרגע) ויש מגוון מסיק טוב מצד ג' ובחנות הדיגיטלית, אני באמת חושב שמדובר בהשקות מוצלחות מאוד, סך הכל, מבחינת היצע משחקים.
ברור שהיה יכול להיות יותר טוב, אבל לא נורא, זה יקרה במשחקים הבאי של המתחות שזורזו להשקה. לא לדאוג ולהיות שמחים! התחלנו דור חדש והוא בעיניי התחיל מצויין.
Kazz כתב:החוק יהיה רק עבור משחקי קונסולה\משחקים שאין לך אפשרות לשנות את הרזלוציה בעצמך. החיוב לא חל על משחקי מחשב. הם מכריחים אותך לקנות על עיוור, זאת בדיוק הנקודה! איזה מחקר אני יכול לעשות על הרזולוציה של באטלפילד וגוסטס? אין שום מידע! שואלים אותם שחור על גבי לבן מה הרזולוציה והם מתחמקים מלהגיב! ה'לעשות מחקר בסיסי' פה זה לחכות שאנשים יישלמו ולקרוא את מה שהם אומרים - מה שלא קורא באף סוגי מוצרים אחרים.
bling כתב:swym טוב שחזרת, שנים לא רואים אותך.
קאוטיק, לא הבנתי את הקטע על ססלר של "לא האיש שאוהב לאהוב", זה איזה meme? בכל מקרה הוא הבנאדם הכי שקול ולא מתלהם שיש בערך, והוא דווקא מצטייר אצלי כמישהו שבא בגישה חיובית ומאוד רוצה לאהוב את המשחק שמשחק.
בקשר לפורזה יש איתו בעיות ו swym סיכם אותם יפה בהודעה מעליך.
JackQ כתב:Killer instinct בהחלט פוטנציאל טוב,המודל שלו דומה לזה של Tekken Online.
אני מאמין שהסיבה העיקרית שהם הוציאו אותו "חצי אפוי" הוא בשביל להספיק להוציאו בהשקה,כך שהקטע הזה של ה DLC של עוד דמויות שלבים נוסף בהמשך.
Nigga כתב:טוב אם נסכם את הביקורות של פורצה 5 נגיע למסקנה שכדאי לחכות לפורצה 6.
האמת שמהמידע שהיה לנו זה היה די צפוי, אבל כמו שנדב כבר אמר לגבי קילזון, זה בהחלט נחמד לראות שהמבקרים כבר לא מסתנוורים מהגרפיקה (למרות שהגרפיקה לא משהו) ויודעים לזהות משחק בינוני כשהם רואים אחד.
matangt8 כתב:מספר 5 זה מספר רע למשחקי מירוץ![]()
עכשיו ברצינות,הסיבה היחידה שפורצה 5 קיבל את הציונים האלה זה בגלל שפורצה 4 פשוט היה מפוצץ בתוכן,מה שלא תואר פה. פורצה 4 (וגם 3) היה משחק שאתה מתחיל ולא יכול לסיים...
Nucleus_Dawn כתב:
סווים העלה נושאים שאליהם התייחס גם אדם ססלר בביקורת שלו. סווים הציג את הנושאים האלו כבנויים לא טוב וכבעיות. אדם הציג את הנושאים האלו כבנויים על גבול המושלם וכהופכים את המשחק לממש מצוין לשחקן החדש לז'אנר ולשחקנים הוותיקים.
הביקורת הזאת היא בעיקר דוגמא לכך שמה שסווים טוען שהוא נורא ואיום (גריינדינג מהסוג הנחות ביותר), נראה לאחרים כעיצוב משחק על גבול המושלם, שגורם להם לרצות לשחק בו עוד ועוד, או לחילופין (מיקרו תשלומים נוראיים ואיומים) כל כך לא רלוונטי למהלך המשחק, שאין טעם להזכיר אותם.
אני אוהב את הביקורות של אדם ססלר בדיוק מהסיבות שהזכרת (הוא הכי שקול ולא מתלהם שיש והוא באמת משתדל תמיד לבוא לביקורות בגישה חיובית) וגם נוטה להסכים עם הטעם שלו במשחקים.
בגלל ההתאמה הזאת בין הטעם של ססלר ושלי, אני גם נוטה לסמוך על הביקורות שלו, יותר מאשר על אלו של סווים. במקרים רבים, סווים ואני אוהבים משחקים שונים מאוד ומעריכים דברים שונים במשחקים שונים.
bling כתב:אדם ססלר, האיש החיובי שרוצה לאהוב משחקים מבקר את רייז בביקורת שהודלפה:
http://www.frequency.com/video/ryse-son-of-rome-review-adam-sessler/132582555/-/5-2748
כצפוי, זבל, הוא הביא לו כוכב נוסף נטו בגלל הגראפיקה, הוא חוזר על כל הבעיות שהיו מצוינות ב previews הרעים and than some.
קאוטיק, נראה לי אתה יכול סופית למחוק כל שמץ של תקווה שהיתה לך כלפי המשחק, לא מבין למה בכלל אנשים השלו את עצמם לגביו, הוא היה נראה מזעזע מהיום הראשון.
Kazz כתב:אז כל המשחקים שהחלו את דרכם כמשחקי 360 יצאו גרועים? שוקינג. ופורצה\KI סובלים מבעיות תוכן כיאה למשחקים שמזורזים להגיע להשקה ובעיות לו"ז?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים