DrKeo כתב:ואני מאוד נהנתי מאוריג'נס ואני יכול להסביר את זה בצורה מאוד מפורטת:
המשחק ממש אבל ממש טוב.
דודי, אני לא בטוח שאתה אומר את זה בפרצוף ישר כשהעיר באוריג'נס מפוצלת לשני חלקים המחוברים בגשר גדול ובסיטי לא היה בעיר אפילו גשר. מדובר בעיר חדשה לגמרי, טרולינג לא יהפוך אותה ללא.
הגשר הזה קצת טרחני למעבר למען האמת...
וכרגע העיר מרגישה לי די קטנה אבל אולי בהמשך זה ישתנה.
סכ"ה אני נהנה ממנו מאוד, הנוסחה של באטמן אדירה לדעתי, כל הזמן לקפוץ בין פעילויות שונות אף פעם זה לא מרגיש חוזר על עצמו חוץ מזה שיש יותר מדי פושעים בעיר שגוררים אותי לקרבות בניגוד לרצוני לפעמים כי אי אפשר להסתובב בשקט בלי כל שנייה להתקל במישהו.
יש גם באגים מוזרים שלא נתקלתי בהם בסיטי לעולם, למשל ניקיתי חבורה של פושעים ונשאר אחד אחרון לעמוד שחסין למכות שלי וגם לא יכול לפגוע בי והוא פשוט הלך אחרי במפה! זה היה הזוי.
גם רגעים לא מלוטשים כמו פושע שעומד ואני בא לחקור אותו ואז פריים אחד אחרי הוא "משוגר" מתחת למגף של באטמן בלי שהפלתי אותו.
גם יש למשחק הרגל מגונה להמשיך לסמן אובג'קטיבס שסיימתי במפה, פעם ראשונה נורא התבלבלתי כי לא הבנתי מה הם עוד רוצים שאעשה שם ולמה יש עדיין סימן גדול של עטלף באיזור, סתם ביליתי שם רבע שעה.
אני מקווה שיהיו לי גם סימונים של כל הפאזלים של הרידלר במפה כי אין מצב שאני עכשיו אאתר אחד אחד.
בכל אופן סכ"ה באמת אחלה עד עכשיו , לא התקדמתי הרבה, בינתיים חיסלתי רק את המתנקש הראשון.
אינטר איך למען השם אליטיסט שכמוך נהנה מההמשכים של קוד, איך!!?