במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2013, 23:10

סיימתי כרגע את זלדה החדש. משחק נהדר. מאוד אהבתי את העיצוב הפתוח שלו, שאפשר לי ללכת לאיזה צינוק שמתחשק לי, באיזה סדר שמתחשק לי. זה יצר מצב קצת אבסורדי שבו הצינוק האחרון שעשיתי היה השני ברמת הקושי שלי והצינוק השני שעשיתי היה הכי קשה.
זה לא נורא כל כך במשחק זלדה, כי הוא בכל מקרה לא קשה במיוחד.

הקטע הקצת משונה הוא שאם הייתי עושה את הצינוק השני בזמן, אז הייתי מקבל לפני סוף המשחק פריט די חשוב - הכפפות שמאפשרות לי להרים סלעים גדולים. לא מצאתי אותו עד סוף המשחק, אז בעצם פספסתי לא מעט דברים (שכנראה לא היו חשובים במיוחד).
אהבתי את מערכת שיפור הציוד, שמבוססת על חקירה.

בקיצור, זה הזלדה הכי טוב ששיחקתי. יותר טוב מLTTP וכמובן שגם יותר טוב מOOT, שלדעתי היה פחות מוצלח מקודמו.
כיף :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2013, 20:11

InterAl כתב:בלי לנתח יותר מדי את הסיבות לזה, אחרי ששיחקתי בארקהם סיטי, אוריג'ינס שיעמם אותי לגמרי. אחרי ששיחקתי באנצ'רטד 2, 3 עדיין די הלהיב ומשך אותי. כנ"ל לגבי ביושוק 2 וגם לגבי ההמשכים של COD, שהם כולם מחזורים מובהקים אבל עדיין נהניתי מהם מאוד.

ואני מאוד נהנתי מאוריג'נס ואני יכול להסביר את זה בצורה מאוד מפורטת:
המשחק ממש אבל ממש טוב.

דודי, אני לא בטוח שאתה אומר את זה בפרצוף ישר כשהעיר באוריג'נס מפוצלת לשני חלקים המחוברים בגשר גדול ובסיטי לא היה בעיר אפילו גשר. מדובר בעיר חדשה לגמרי, טרולינג לא יהפוך אותה ללא.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2013, 20:23

נטשתי את אובוויליון בגלל יותר מידי באגים
אחד מהם פשוט מנע מימני ליתקדם בעלילה הראשית

לא מבין איך אחרי כל העדכונים המשחק כזה מבוגבג ,וזה משחק מקורי לגמרי למתחכמים

גם ככה המשחק מאוד מיושן ,במובן הלא טוב של מיושן

בכל מקרה ניסיתי את גנב1-2 ,וויתרתי אליהם והמשכתי למשהו מאוד דומה במשחקיות ,אבל הרבה יותר טוב ,שזה ספלינטר סאל האורגינלי
למרות שהוא מאוד טוב אני ינסה ציט ,כי יש לי המון משחקים בספריה ולא מספיק זמן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 04:26

DrKeo כתב:ואני מאוד נהנתי מאוריג'נס ואני יכול להסביר את זה בצורה מאוד מפורטת:
המשחק ממש אבל ממש טוב.

דודי, אני לא בטוח שאתה אומר את זה בפרצוף ישר כשהעיר באוריג'נס מפוצלת לשני חלקים המחוברים בגשר גדול ובסיטי לא היה בעיר אפילו גשר. מדובר בעיר חדשה לגמרי, טרולינג לא יהפוך אותה ללא.

הגשר הזה קצת טרחני למעבר למען האמת...
וכרגע העיר מרגישה לי די קטנה אבל אולי בהמשך זה ישתנה.

סכ"ה אני נהנה ממנו מאוד, הנוסחה של באטמן אדירה לדעתי, כל הזמן לקפוץ בין פעילויות שונות אף פעם זה לא מרגיש חוזר על עצמו חוץ מזה שיש יותר מדי פושעים בעיר שגוררים אותי לקרבות בניגוד לרצוני לפעמים כי אי אפשר להסתובב בשקט בלי כל שנייה להתקל במישהו.
יש גם באגים מוזרים שלא נתקלתי בהם בסיטי לעולם, למשל ניקיתי חבורה של פושעים ונשאר אחד אחרון לעמוד שחסין למכות שלי וגם לא יכול לפגוע בי והוא פשוט הלך אחרי במפה! זה היה הזוי.
גם רגעים לא מלוטשים כמו פושע שעומד ואני בא לחקור אותו ואז פריים אחד אחרי הוא "משוגר" מתחת למגף של באטמן בלי שהפלתי אותו.

גם יש למשחק הרגל מגונה להמשיך לסמן אובג'קטיבס שסיימתי במפה, פעם ראשונה נורא התבלבלתי כי לא הבנתי מה הם עוד רוצים שאעשה שם ולמה יש עדיין סימן גדול של עטלף באיזור, סתם ביליתי שם רבע שעה.
אני מקווה שיהיו לי גם סימונים של כל הפאזלים של הרידלר במפה כי אין מצב שאני עכשיו אאתר אחד אחד.

בכל אופן סכ"ה באמת אחלה עד עכשיו , לא התקדמתי הרבה, בינתיים חיסלתי רק את המתנקש הראשון.
אינטר איך למען השם אליטיסט שכמוך נהנה מההמשכים של קוד, איך!!?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2013, 21:11

bling כתב:הגשר הזה קצת טרחני למעבר למען האמת...
וכרגע העיר מרגישה לי די קטנה אבל אולי בהמשך זה ישתנה.

סכ"ה אני נהנה ממנו מאוד, הנוסחה של באטמן אדירה לדעתי, כל הזמן לקפוץ בין פעילויות שונות אף פעם זה לא מרגיש חוזר על עצמו חוץ מזה שיש יותר מדי פושעים בעיר שגוררים אותי לקרבות בניגוד לרצוני לפעמים כי אי אפשר להסתובב בשקט בלי כל שנייה להתקל במישהו.
יש גם באגים מוזרים שלא נתקלתי בהם בסיטי לעולם, למשל ניקיתי חבורה של פושעים ונשאר אחד אחרון לעמוד שחסין למכות שלי וגם לא יכול לפגוע בי והוא פשוט הלך אחרי במפה! זה היה הזוי.
גם רגעים לא מלוטשים כמו פושע שעומד ואני בא לחקור אותו ואז פריים אחד אחרי הוא "משוגר" מתחת למגף של באטמן בלי שהפלתי אותו.

גם יש למשחק הרגל מגונה להמשיך לסמן אובג'קטיבס שסיימתי במפה, פעם ראשונה נורא התבלבלתי כי לא הבנתי מה הם עוד רוצים שאעשה שם ולמה יש עדיין סימן גדול של עטלף באיזור, סתם ביליתי שם רבע שעה.
אני מקווה שיהיו לי גם סימונים של כל הפאזלים של הרידלר במפה כי אין מצב שאני עכשיו אאתר אחד אחד.

בכל אופן סכ"ה באמת אחלה עד עכשיו , לא התקדמתי הרבה, בינתיים חיסלתי רק את המתנקש הראשון.
אינטר איך למען השם אליטיסט שכמוך נהנה מההמשכים של קוד, איך!!?

אני די מסכים איתך על הכל, גם נושא הגשר שהוא קצת טרחה. אבל לא נתקלתי בבעיות טכניות מיוחדות בזמן המשחק, אני מנחש שאתה משחק בפס3 כך שאולי לא קבלת עדין את הפאטצ' הענק של ה3 גיגה שיצא בגרסת הPC לפני שבוע וחצי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2013, 22:06

DrKeo כתב:ואני מאוד נהנתי מאוריג'נס ואני יכול להסביר את זה בצורה מאוד מפורטת:
המשחק ממש אבל ממש טוב.

אני גם בטוח שהם הזיזו מגדל מים מבניין 17 ל-18. נו באמת. הכל נראה שם אותו הדבר, לא משנה שזו לא "אותה עיר". המשחק מרגיש ונראה בדיוק אחד לאחד כמו Arkham city. יש בו פשוט 0 חידושים.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 דצמבר 2013, 02:30

סיימתי את Assassins creed IV Black Flag על ה- PC.
זה בלי ספק המשחק הכי טוב ששיחקתי השנה אחרי GTA V.
הם באמת התעלו על עצמם ברמות חדשות, חובה לשחק בו.

זה מצחיק שהמשחק הראשון זכור לי כאחד הגרועים ששיחקתי, אני זוכר שהוא היה ממש משעמם ואפילו לא טרחתי לסיים אותו עד היום... מ-AC2 הסדרה שינתה כיוון ועלתה ברמות גדולות ופה זה השיא לדעתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 דצמבר 2013, 08:04

AC1 באמת היה מאוד משעמם ,יותר הרגיש כמו דמו לטכנולוגיה

בכל מקרה התחלתי אתמול את ספלינטר סל פנדורה טומרו
בגדול זה שיפור גדול מספלינטר סל 1 כימאט בכל דבר חשוב

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 דצמבר 2013, 19:09

אתמול קניתי נורת חשמל. שיפור גדול ממנורת שמן כמעט בכל דבר חשוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 דצמבר 2013, 11:16

InterAl כתב:אתמול קניתי נורת חשמל. שיפור גדול ממנורת שמן כמעט בכל דבר חשוב.

ROFL
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 דצמבר 2013, 12:45

אור כחול או אור צהוב?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 13:39

Death_119 כתב:אני גם בטוח שהם הזיזו מגדל מים מבניין 17 ל-18. נו באמת. הכל נראה שם אותו הדבר, לא משנה שזו לא "אותה עיר". המשחק מרגיש ונראה בדיוק אחד לאחד כמו Arkham city. יש בו פשוט 0 חידושים.

נו באמת דודי, מגזים כתמיד. העיר מרגישה לך דומה? כן, היא דומה, אבל היא חדשה לגמרי והיא הרבה יותר כיפית לדעתי מזאת של סיטי (חוץ מהגשר הגדול באמצע, הוא מעצבן). הם הוסיפו דברים, מן הסתם זה לא HL1 ל-HL2 אבל זה כן אנקרמנטציה שנתית סטייל COD או AC עם כמה מכניקות חדשות, שיפורי גרפיקה ושליטה קלים, נשקים חדשים, אוייבים חדשים, עלילה חדשה ומושקעת (גם הכי טובה בסדרה בנתיים לטעמי) וכל שאר הירקות מסביב. האם זה ממש ההמשך לסיטי שחפשנו? לא ממש, זה פשוט עוד מאותו דבר בדיוק כמו שחצי מהפרנצ'ייזים היום עושים. האם זה היה צריך לקבל 90+? לא ממש, אבל האם הוא היה צריך לקבל 70+? בטוח לא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2013, 01:15

InterAl כתב:אתמול קניתי נורת חשמל. שיפור גדול ממנורת שמן כמעט בכל דבר חשוב.

פנדורה יצא רק שנתים אחרי המשחק המקורי
ותן כבוד לזה שאני משחק בסדרה ,לפי התמונה אתה חובב את הסדרה

בכל מקרה אני ברכבת ,אני שונא משימות שאסור להרוג בהן אויבים
אבל לפחות בניגוד לספלינטר סל המקורי ,בפנדורה רמת הכוננות יכולה לרדת

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 דצמבר 2013, 18:24

לא יודע אם שמעתם על הבעיות שיש ל-Battlefield 4 לכול הפלטפורמות.

בכול מקרה, היום קיבלתי את Battlefield 4 ל-Xbox one,שמעתי שיש בעיות,שאי אפשר למצוא משחקים, שהמשחק מנתק אותך מהרשת, הנחתי שזה קורה לכמה אנשים,אבל לא לכולם.

תקשיבו - המשחק הזה פשוט לא שחיק,נורא.. פשוט אי אפשר לשחק! אי אפשר להתחבר לסרברים של EA, הוא לא עובד פשוט כמשמעו.

הם אמרו שישחררו תיקון למשחק ושהם מתרכזים רק בזה עכשיו.. אבל בנתיים אין שום תיקון והמשחק הזה פשוט לא עובד.

אל תקנו עד שיתקנו אותו לחלוטין!!! :(

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 10 דצמבר 2013, 20:43

Yahel12 כתב:לא יודע אם שמעתם על הבעיות שיש ל-Battlefield 4 לכול הפלטפורמות.

בכול מקרה, היום קיבלתי את Battlefield 4 ל-Xbox one,שמעתי שיש בעיות,שאי אפשר למצוא משחקים, שהמשחק מנתק אותך מהרשת, הנחתי שזה קורה לכמה אנשים,אבל לא לכולם.

תקשיבו - המשחק הזה פשוט לא שחיק,נורא.. פשוט אי אפשר לשחק! אי אפשר להתחבר לסרברים של EA, הוא לא עובד פשוט כמשמעו.

הם אמרו שישחררו תיקון למשחק ושהם מתרכזים רק בזה עכשיו.. אבל בנתיים אין שום תיקון והמשחק הזה פשוט לא עובד.

אל תקנו עד שיתקנו אותו לחלוטין!!! :(

זה ה-60 דולר הכי מיותרים שביזבזתי השנה.
לאט לאט הפסקתי לקנות משחקי COD ועכשיו זה בטח יקרה עם BF. אין מצב שאני קונה את BF הבא מעבר לזה שזה EA ושהם לא יודעים לתחזק כל משחק רשת שלהם, המשחק עצמו כבר חוזר על עצמו ומאוד מאוד נמאס... את הקודם מאוד אהבתי וחרשתי עליו, BF4 פשוט אותו דבר רק מפות אחרות, ולקחת 60 דולר על משחק+ עוד איזה 50 דולר על פרימיום זה פשוט מגוחך, לא מוציא שקל על שום חבילה שתצא לו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 דצמבר 2013, 20:57

אתה לא מבין עד כמה מת המשחק הזה.. הצלחתי ממש קצת לשחק ובשתי המקרים הוא פשוט שלח אותי חזרה למסך הבית, וחוזר חלילה.. שלא נדבר על זה שאי אפשר למצוא משחקים.
היה לי Premium ל-BF3, בזבוז.. אני לא מצטער שקניתי כי אני אוהב Battlefield אבל בהחלט מבייש את החברה המצב שהמשחק נמצא בו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 דצמבר 2013, 21:19

אחרי השנה, אני בעיקר מקווה שיהיו כמה משחקי מלחמת הכוכבים מEA, שלא יהיו אונליין. הם פשוט פישלו יותר מידי בתחום הזה, ביותר מידי משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 דצמבר 2013, 21:22

Yahel12 כתב:אתה לא מבין עד כמה מת המשחק הזה.. הצלחתי ממש קצת לשחק ובשתי המקרים הוא פשוט שלח אותי חזרה למסך הבית, וחוזר חלילה.. שלא נדבר על זה שאי אפשר למצוא משחקים.
היה לי Premium ל-BF3, בזבוז.. אני לא מצטער שקניתי כי אני אוהב Battlefield אבל בהחלט מבייש את החברה המצב שהמשחק נמצא בו.

ללא קשר לבעיות הטכניות עד היום לא הצלחתי להבין מה הם חידשו על פני 3. הLeveolution נראה נחמד, אבל לא שווה 60 דולר.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 10 דצמבר 2013, 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 דצמבר 2013, 06:55

Death,המשחק מרגיש... די דומה לBattlefield 3 אני די מאוכזב, חשבתי שאני אשחק בו כול הזמן וממש חיכיתי לו.. ועכשיו אני מרגיש שאין לי שאיפה בכלל לקנות עוד משחקים כי ממש בניתי על Battlefield. / :

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2013, 16:57

שיחקתי היום בדמו של סוניק העולם האבוד לWIIU
אני אוהב את סגנון המשחק ,אבל משהו מרגיש מאוד OF בזרימה של המשחק

כאילו ניסו לעשות משהו בסיגנון מאריו גלקסי ,אבל משהו יתחרבן בדרך
אני יחכה שהמחיר שלו ירד משמעותית ,חבל שהוא בילעדי לWIIU ,במחשב המחיר בטח היה יורד הרבה יותר מהר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2013, 12:15

Nucleus_Dawn כתב:אחרי השנה, אני בעיקר מקווה שיהיו כמה משחקי מלחמת הכוכבים מEA, שלא יהיו אונליין. הם פשוט פישלו יותר מידי בתחום הזה, ביותר מידי משחקים.

יהיה את באטלפרונט... ושנה אחרי זה אמור לצאת כבר EPISODE VII, ואיתו בטח משחק, שיכול להיות מטורף אבל בטח יהיה ממוצע במקרה הממש, ממש טוב.
עוד לא הבנתי איך החלוקה בין דיסני אינטראקטיב לEA תתבצע...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 14:04

Laskin כתב:
יהיה את באטלפרונט... ושנה אחרי זה אמור לצאת כבר EPISODE VII, ואיתו בטח משחק, שיכול להיות מטורף אבל בטח יהיה ממוצע במקרה הממש, ממש טוב.
עוד לא הבנתי איך החלוקה בין דיסני אינטראקטיב לEA תתבצע...

כן... באטלפרונט יהיה אונליין /:.
לא בטוח בכלל שיהיה איזה משחק מבוסס סרט מEA. יותר הגיוני שמי שיוציא את המשחקים של הסרטים זה דיסני, או חברה אחרת, כי אלו יהיו משחקי מובייל.

החלוקה, להבנתי, היא שמשחקי קונסולה ומחשב אצל EA לעשור הקרוב. משחקי מובייל וניידים אצל דיסני והם מחלקים אותם לחברות כרצונם (כמו שהם עשו עם Tiny Death Star).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2013, 14:41

אבל יש את הקטע של רשיונות חדשים... ומאוד ייתכן שדיסני ירצו להגדיר את הטרילוגיה החדשה כרשיון חדש, ואז הוא יישאר אצלם. זה מעט מסובך, אבל אלא אם תהיה תביעה ארוכה בנושא - אנחנו נשמע הכרזה על המשחק מיד אחרי הטריילר הראשון, אי שם בסוף שנה הבאה, כנראה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2013, 17:36

שטויות ,דיסני די רוצה מיקור חוץ ,אבל לא בסגנון של קאפקום הדפוק
דיסני לפי הבנתי מוכרת זיכיונות ,ונהנת מהכסף ,לא משנה עם חברה כמו EA מרוויחה או לא

בניגוד לקאפקום ששילמה על הפיתוח עצמו לצד שלישי

בכלל אני לא חושב שSTAR WARS חזק היום כמו שהיה בשנות ה90 ,חלבו את הזיכיון הזה בהרבה מוצרים גרועים לאורך השנים
ובמשחקים יש לך סדרות דוגמת מאס אפקט \הילו וכו וכו
בטח EA שילמה הרבה כסף לקבל בילעדיות ,וחבל כי בוטל משחק דומה לאנצארטד שהיה בפיתוח

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 דצמבר 2013, 02:11

kririn כתב:שטויות ,דיסני די רוצה מיקור חוץ ,אבל לא בסגנון של קאפקום הדפוק
דיסני לפי הבנתי מוכרת זיכיונות ,ונהנת מהכסף ,לא משנה עם חברה כמו EA מרוויחה או לא

בניגוד לקאפקום ששילמה על הפיתוח עצמו לצד שלישי

בכלל אני לא חושב שSTAR WARS חזק היום כמו שהיה בשנות ה90 ,חלבו את הזיכיון הזה בהרבה מוצרים גרועים לאורך השנים
ובמשחקים יש לך סדרות דוגמת מאס אפקט \הילו וכו וכו
בטח EA שילמה הרבה כסף לקבל בילעדיות ,וחבל כי בוטל משחק דומה לאנצארטד שהיה בפיתוח

איפה היית כששיחקנו jedi outcast או KOTOR 1 ו-2? כל אילו לא קרו בשנות ה-90.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 6 אורחים