VGX 2013

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: VGX 2013

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 03:08

No mans sky הוא הפנטזיה הרטובה שלי כבר 10 שנים. זה נראה כל כך טוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 04:05

DrKeo כתב:No mans sky הוא הפנטזיה הרטובה שלי כבר 10 שנים. זה נראה כל כך טוב.

הוא ממש הגיע משום מקום. המפתחים שלו לא הוכיחו את עצמם כסופר מוכשרים (רק מוכשרים באופן סביר), אז משחק כל כך שאפתני לא בטוח ייצא להם טוב, אבל הקונספט נשמע פשוט נהדר והוא נראה מגניב.

QB נראה מטורף. חבל שמראים כל כך קצת ממנו. מעניין אם הוא ייצא בעשור הקרוב. הקטע של לשחק את הדמות של הרע בצמתים חשובים נשמע ממש מעניין.

טייטאנפול ממשיך להראות מגניב. אני מקווה שהוא יעבוד, כי משחקי המולטי האחרונים של EA לא היו הצלחה מסחררת בכל הקטע של לפעול.

טלטייל קנו את עולמם עם ההצלחה העצומה של המתים מהלכים. גם משחק ביקום של בורדלנדס וגם משחק משחקי הכס. מגניב לגמרי. אני באמת צריך לחזור למתים מהלכים. סיימתי רק פרק אחד.

היה ממש כיף לראות את Broken age. הוא פשוט יפיפה. הקטעים בספינה נראים אדירים.

הוויטצ'ר 3 צריך לצאת כבר, כי הוא נראה מדהים.

הליהוק של ג'ואל מצוין, כי בהשוואה לחוסר האכפתיות וההתלהבות שלו, הצופים מרגישים כאילו הם ממש מתלהבים מהמעט דברים הלא מעניינים שהראו.

לילה טוב וזה.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 08 דצמבר 2013, 05:28

bling כתב:
KEO אתה בטוח שלא התבלבלת? TR רץ על כרטיסים חזקים יותר מהקונסולות וללא טכנולוגיית השיער בפחות מ 60 פריימים:
תמונה

אני לא יודע ממתי זה, אבל מאז שהמשחק יצא יצאו כבר מלא פאצי'ם ועדכונים של AMD והמשחק כיום רץ לי על 60FPS ש-TRESSFX פועל וכל שאר ההגדרות על הכי גבוה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 דצמבר 2013, 07:08

אני מאמין ברמדי. היה יחסית קשה לשפוט מהמעט שהראו, אבל בהחלט הקטעים הספורים שהראו לא נראו מפילים, גרפית. מצד שני, הסיפור נשמע מעניין, והיכולת לשחק כפול סרין בנקודות מסוימות בדרך, נשמעת מגניבה. בכל מקרה, זאת חברה עם מוניטין רציני, במיוחד של כזאת שמחדשת כל פעם, לכן אני די בטוח שהתוצאה הסופית תהיה מקורית לפחות, ומן הסתם מרשימה ממש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 08 דצמבר 2013, 07:57

איזה מזל שהצלחתי והעדפתי לישון...
בתכלס, היה אחלה של טקס
אבל לא שווה להיות ער בלילה בישבילו
אני כן חושב שיש שיפור לא קטן בטקס הזה משנה שעברה
וגם כמות התוכן שראינו כאן מאוד יפה לטעמי
אני מאוד מרוצה מאיזה שנראה ברוקן אדג'
וכמובן המשחקי טלטל, ממש מרוצה לשמוע שהסטודיו עובד על עוד 2 פרויקטים

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 דצמבר 2013, 16:06

אני ממש לא מרוצה מזה שטל טייל עובדים על כ''כ הרבה פרוייקטים במקביל, אלא אם הם הפכו לסטודיו הרבה יותר גדול! אני מחכה לפרק השני של TWAU כבר מלא זמן והוא כנראה ישוחרר רק בינואר.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 דצמבר 2013, 17:46

Megalomaniac כתב:
אני לא יודע ממתי זה, אבל מאז שהמשחק יצא יצאו כבר מלא פאצי'ם ועדכונים של AMD והמשחק כיום רץ לי על 60FPS ש-TRESSFX פועל וכל שאר ההגדרות על הכי גבוה.

נו בסדר יש לך 690 GTX ככרטיס גראפי, אם אתה לא תקבל 60 חלק על משחק דור קודם עם טכנולוגיית שיער אז הקונסולות באמת doomed, דיברתי על כרטיסים בקטגוריה של הקונסולות שנראה שאין מצב לקבל איתם 60 פריימים על 1080P עם TRESSFX.
-------------------------------------
למזלי הלכתי לישון אתמול אחרי קוואנטום ברייק וכשהכריזו על GTA5 כמשחק השנה (איזה פיגור, אומרים על ההתחלה מי זכה במשחק השנה ומצפים לשמור אותנו במתח על קטגוריית דמות השנה, השוטר של השנה וכו' :|), לא ראיתי שהחמצתי יותר מדי, עוד מהחשיפות הקודמות שמתי לב שהכל נורא דל וקמצני עם מקסימום 5 שניות של גיימפליי חדש ומבחינתי זה לא שווה את הזמן, הבטיחו שנראה הרבה גיימפליי ובכישרון רב הם הצליחו למלא 3 שעות בזבל.

תצוגת המנוע של The devision הפילה אותי לרצפה, אני יודע שזה יובי וצריך לקחת זאת בערבון מוגבל, אבל אולי בעלי ה PC יוכלו להנות מגראפיקה כזו (לדעתי אין מצב לרמה כזו על הקונסולות), זה נראה כ"כ טוב, לא יאומן שזה עוד בעולם פתוח כשזה אוכל את כל המשחקים הלניארים שיוצאים גם לדור הבא, מטורף.

הוויטצ'ר עם תצוגה די פושרת, ראינו כבר יותר גיימפליי מזה בטריילרים הקודמים, שוב, ממש עלוב לגרום לאנשים לחכות בשביל 3 שניות של גארת' רוכב על סוס, קיוויתי למינימום איזה 5 דקות רציפות כשהמפתח מציג את המשחק, לא מדובר פה על אנצ'רטד חדש שרק התחיל פיתוח.

telltale נראה לי מגזימים עם כל הפרויקטים שלהם, וכולם נראה שהולכים להיות באותו הסגנון, הם קצת מתחילים להרגיש מאוסים, אני מקווה לשינוי קצת בנוסחה הרגילה שלהם.

סכ"ה אכזבה גדולה כל העסק ובזבוז זמן עבור מי שטרח לזה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 דצמבר 2013, 11:40

ההכרזה של נינטנדו מדגישה כמה היא מנותקת מהמציאות. מדהים.

Telltale זה אחד הדברים הכי גרועים שקרו לתעשייה בדור הזה. די, די. די לשחוט את ז'אנר ההרפתקאות. די לרדד את המשחקיות עד אי-קיום ובלי פיצוי הולם בסיפור. די לקחת פרנצ'ייזים ולבייש אותם. פארק היורה, חוק וסדר, בחזרה לעתיד. תעשו לעזאזל 'משחק' מקורי ודי לרכב על הזכיונות המקורים. האם המוצרים שלהם היו מקבלים שבריר של תשומת לב לולא היו מבוססים על זכיונות מוכרים? מסופקני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 20:52

ומצד שני ראיתם את Broken age? פאק, אני רוצה את זה כל כך ולצערי אני צריך חכות לעותק שלי שיגיע בדואר כי אני קניתי אותו עם הקופסה הקלאסית והכל :)
מעניין איך זה יעבוד בגלל שני החלקים, אולי ישלחו לי קוד סטים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 12:54

DrKeo כתב:ומצד שני ראיתם את Broken age? פאק, אני רוצה את זה כל כך ולצערי אני צריך חכות לעותק שלי שיגיע בדואר כי אני קניתי אותו עם הקופסה הקלאסית והכל :)
מעניין איך זה יעבוד בגלל שני החלקים, אולי ישלחו לי קוד סטים.

אם לא נגעו בזה במייל שבו הם הודיעו על כך לתומכים, אז שלח להם מייל. אני מתאר לעצמי שגם על זה הם כבר חשבו.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 דצמבר 2013, 13:00

נו, אז איפה משחקי ה AAA שהם IP חדש ושלוקחים סיכונים? סיפרו לנו סיפורים שמשחקים שכאלה יהיו בתחילת דור חדש אך עד כה אני לא מצליח לחשוב על אחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 21:04

Kazz כתב:נו, אז איפה משחקי ה AAA שהם IP חדש ושלוקחים סיכונים? סיפרו לנו סיפורים שמשחקים שכאלה יהיו בתחילת דור חדש אך עד כה אני לא מצליח לחשוב על אחד.

אני לא יודע אם זה נופל לקטגורית AAA אבל No man's sky זה הדבר הכי מגני שראיתי בחיים שלי והדגמה אדירה למה אפשר לעשות כשיש הרבה זיכרון ולא אפשרי על הדור הקודם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2013, 13:15

כן, עכשיו רק צריך לחכות ולראות אם הוא באמת מסוגל לצאת בשנתיים הקרובות... נשמע ממש מעניין, אולי הדבר הכי מעניין בכל התערוכה הזו, יותר מטריילר חדש לוויצ'ר או הגיימפליי של קוואנטום ברייק.
אני חושב שהרעיון מבריק ומרתק, אבל חושש שהגיימפליי יהיה משעמם וארכאי ביותר.

בוקרן אייג' נראה מצויין! לא יכול לחכות לקנות אותו, ולראשונה מאז שהתחיל הפרוייקט - אני מתחרט שלא השקעתי בו גם כן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 21:22

Laskin כתב:כן, עכשיו רק צריך לחכות ולראות אם הוא באמת מסוגל לצאת בשנתיים הקרובות... נשמע ממש מעניין, אולי הדבר הכי מעניין בכל התערוכה הזו, יותר מטריילר חדש לוויצ'ר או הגיימפליי של קוואנטום ברייק.
אני חושב שהרעיון מבריק ומרתק, אבל חושש שהגיימפליי יהיה משעמם וארכאי ביותר.

בוקרן אייג' נראה מצויין! לא יכול לחכות לקנות אותו, ולראשונה מאז שהתחיל הפרוייקט - אני מתחרט שלא השקעתי בו גם כן.

כן, באמת רעיון מבריק, נכון שחר? :mrgreen:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 דצמבר 2013, 13:24

זה סטודיו אינדי של 4 אנשים. המפיצות הגדולות תמיד מדברות שבתחילת הדור זה הזמן לשחרר משחקים ב IP חדש ולהתנסות בגיימפליי שהוא לא 'בטוח'. אבל לא רואים את זה עד כה. למשל קוואנטום ברייק הוא משחק יריות על בסיס-מחסה. ה'סיכון' אצלו מתסמן השילוב של סדרת טלוויזיה - מה שלא קשור למשחק עצמו. דסטיני הוא משחק שאפתני אבל שמגיע לקונסולות הדור הנוכחי כך שלא ניתן לשייך את קיומו על שזה שאקטיויז'ן מוציאה משחק שאפתני על הקונסולות החדשות.

הדבר הכי קרוב שיש לנו למשחק AAA ממפיצה גדולה שמנסה אולי לעשות דברים אחרים הוא הדויזיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 21:27

Kazz כתב:זה סטודיו אינדי של 4 אנשים. המפיצות הגדולות תמיד מדברות שבתחילת הדור זה הזמן לשחרר משחקים ב IP חדש ולהתנסות בגיימפליי שהוא לא 'בטוח'. אבל לא רואים את זה עד כה. למשל קוואנטום ברייק הוא משחק יריות על בסיס-מחסה. ה'סיכון' אצלו מתסמן השילוב של סדרת טלוויזיה - מה שלא קשור למשחק עצמו. דסטיני הוא משחק שאפתני אבל שמגיע לקונסולות הדור הנוכחי כך שלא ניתן לשייך את קיומו על שזה שאקטיויז'ן מוציאה משחק שאפתני על הקונסולות החדשות.

הדבר הכי קרוב שיש לנו למשחק AAA ממפיצה גדולה שמנסה אולי לעשות דברים אחרים הוא הדויזיה.

זה נכון שעכשיו זה הזמן אבל מפיצות גדולות זה מפיצות גדולות, מה אני אגיד לך. אפשר לחשוב שבדור הקודם היו כאלה חידושים מטורפים בתחילת הדור, אולי הכי מיוחד היה DEAD RISING אבל כל השאר היו שוטרים (רזיסטנס, גירס, GRAW, RAINBOW6, לוסט פלנט וכו').

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2013, 13:29

אז מה ומתי התערוכה הגדולה הבאה, בקיצור? :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 21:38

Laskin כתב:אז מה ומתי התערוכה הגדולה הבאה, בקיצור? :)

GDC במרץ?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2013, 13:37

:(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 22:09

Laskin כתב::(

כן... יהיה נורא משעמם עד אז. לא יוצא שום דבר מעניין לדור הבא עד טייטאנפול.
לפחות יש לנו את סטארבאונד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2013, 14:43

או ני נו קוני ;)
אגב, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לקבל קוד לבטא של HEARTHSTONE ?
התחלתי לראות בטוויץ' ועכשיו שאני מבין את החוקים - אני ממש רוצה לשחק :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 08 דצמבר 2013, 14:48

DrKeo כתב:אני לא יודע אם זה נופל לקטגורית AAA אבל No man's sky זה הדבר הכי מגני שראיתי בחיים שלי והדגמה אדירה למה אפשר לעשות כשיש הרבה זיכרון ולא אפשרי על הדור הקודם.

מסכים, נראה כל כך חדשני ומגוון, קנה מידה אדיר.

זה הזכיר לי במעט משחק מהיוצרים של total annihilation שכרגע נמצע בשלב האלפא בקיקסטאטר, Planetary Annihilation. ניתן לעשות בו זום מרמת היחידה הבודדת, עד לרמת הכוכב ויותר מזה. אפשר לבנות בסיס על הירח של הכוכב ההתחלתי (או כוכב אחר) ולנהל מלחמה בין כוכבים שונים. אפשר לחבר מנועים רקטיים לאסטרואיד, ולהשמיד בעזרתו כוכב.

לוקח את מושגי המיקרו ומאקרו לרמה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2013, 15:19

Laskin כתב:או ני נו קוני ;)
אגב, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לקבל קוד לבטא של HEARTHSTONE ?
התחלתי לראות בטוויץ' ועכשיו שאני מבין את החוקים - אני ממש רוצה לשחק :)

אני נרשמתי וקיבלתי גישה... צריך פשוט לחכות. הם מגדילים את הבטא כל תקופה מסוימת.
הוא באמת כיף.

אם לא מתחשק לך לחכות, אז יש משחק קלפים מצוין בסטים בשם Solforge. משחק נהדר. יותר מורכב ועמוק מהארטשון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 דצמבר 2013, 19:47

Kazz כתב:ההכרזה של נינטנדו מדגישה כמה היא מנותקת מהמציאות. מדהים.

Telltale זה אחד הדברים הכי גרועים שקרו לתעשייה בדור הזה. די, די. די לשחוט את ז'אנר ההרפתקאות. די לרדד את המשחקיות עד אי-קיום ובלי פיצוי הולם בסיפור. די לקחת פרנצ'ייזים ולבייש אותם. פארק היורה, חוק וסדר, בחזרה לעתיד. תעשו לעזאזל 'משחק' מקורי ודי לרכב על הזכיונות המקורים. האם המוצרים שלהם היו מקבלים שבריר של תשומת לב לולא היו מבוססים על זכיונות מוכרים? מסופקני.

לא נסחפת קצת עם בין הדברים הגרועים שקרו לתעשייה?
ממש השטן בהתגלמותו :roll:

סכ"ה חברת אינדי יחסית קטנה (בהשוואה ל AAA) שעושה כמה משחקים אפיסודיים שחלקם מוצלחים וחלקם פחות, לזכותה ייאמר שעם כל הטענות כלפיהם כשהם במיטבם יוצאות להם יצירות שכתובות אולי הכי טובות בתעשייה או לפחות בין הטובים, העונה שלהם למתים המהלכים עם כל הבעיות שלי איתה (שהבעתי לא פעם) לא נופלת מהעונות הטלויזיוניות ואף מתעלה על רובן, אז כן יכול להיות שזה לא בדיוק "משחק" אבל זה גם לא השטן ואני לא רואה אותם סוחפים אחריהם את כל התעשייה לעבר הסגנון הזה, ואם הם ירגיעו קצת עם הפרויקטים ויתמקדו בפחות משחקים אני לא רואה אותם מזיקים יותר מדי ומבחינתי יש להם מקום בין שלל הכותרים שקיימים בתעשייה ומציעים מספיק גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 דצמבר 2013, 20:01

bling כתב:לא נסחפת קצת עם בין הדברים הגרועים שקרו לתעשייה?
ממש השטן בהתגלמותו :roll:

סכ"ה חברת אינדי יחסית קטנה (בהשוואה ל AAA) שעושה כמה משחקים אפיסודיים שחלקם מוצלחים וחלקם פחות, לזכותה ייאמר שעם כל הטענות כלפיהם כשהם במיטבם יוצאות להם יצירות שכתובות אולי הכי טובות בתעשייה או לפחות בין הטובים, העונה שלהם למתים המהלכים עם כל הבעיות שלי איתה (שהבעתי לא פעם) לא נופלת מהעונות הטלויזיוניות ואף מתעלה על רובן, אז כן יכול להיות שזה לא בדיוק "משחק" אבל זה גם לא השטן ואני לא רואה אותם סוחפים אחריהם את כל התעשייה לעבר הסגנון הזה, ואם הם ירגיעו קצת עם הפרויקטים ויתמקדו בפחות משחקים אני לא רואה אותם מזיקים יותר מדי ומבחינתי יש להם מקום בין שלל הכותרים שקיימים בתעשייה ומציעים מספיק גיימפליי.

+1
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים