DrKeo כתב:No mans sky הוא הפנטזיה הרטובה שלי כבר 10 שנים. זה נראה כל כך טוב.
Megalomaniac כתב:
אני לא יודע ממתי זה, אבל מאז שהמשחק יצא יצאו כבר מלא פאצי'ם ועדכונים של AMD והמשחק כיום רץ לי על 60FPS ש-TRESSFX פועל וכל שאר ההגדרות על הכי גבוה.
DrKeo כתב:ומצד שני ראיתם את Broken age? פאק, אני רוצה את זה כל כך ולצערי אני צריך חכות לעותק שלי שיגיע בדואר כי אני קניתי אותו עם הקופסה הקלאסית והכל
מעניין איך זה יעבוד בגלל שני החלקים, אולי ישלחו לי קוד סטים.
Kazz כתב:נו, אז איפה משחקי ה AAA שהם IP חדש ושלוקחים סיכונים? סיפרו לנו סיפורים שמשחקים שכאלה יהיו בתחילת דור חדש אך עד כה אני לא מצליח לחשוב על אחד.
Laskin כתב:כן, עכשיו רק צריך לחכות ולראות אם הוא באמת מסוגל לצאת בשנתיים הקרובות... נשמע ממש מעניין, אולי הדבר הכי מעניין בכל התערוכה הזו, יותר מטריילר חדש לוויצ'ר או הגיימפליי של קוואנטום ברייק.
אני חושב שהרעיון מבריק ומרתק, אבל חושש שהגיימפליי יהיה משעמם וארכאי ביותר.
בוקרן אייג' נראה מצויין! לא יכול לחכות לקנות אותו, ולראשונה מאז שהתחיל הפרוייקט - אני מתחרט שלא השקעתי בו גם כן.
Kazz כתב:זה סטודיו אינדי של 4 אנשים. המפיצות הגדולות תמיד מדברות שבתחילת הדור זה הזמן לשחרר משחקים ב IP חדש ולהתנסות בגיימפליי שהוא לא 'בטוח'. אבל לא רואים את זה עד כה. למשל קוואנטום ברייק הוא משחק יריות על בסיס-מחסה. ה'סיכון' אצלו מתסמן השילוב של סדרת טלוויזיה - מה שלא קשור למשחק עצמו. דסטיני הוא משחק שאפתני אבל שמגיע לקונסולות הדור הנוכחי כך שלא ניתן לשייך את קיומו על שזה שאקטיויז'ן מוציאה משחק שאפתני על הקונסולות החדשות.
הדבר הכי קרוב שיש לנו למשחק AAA ממפיצה גדולה שמנסה אולי לעשות דברים אחרים הוא הדויזיה.
Laskin כתב::(
DrKeo כתב:אני לא יודע אם זה נופל לקטגורית AAA אבל No man's sky זה הדבר הכי מגני שראיתי בחיים שלי והדגמה אדירה למה אפשר לעשות כשיש הרבה זיכרון ולא אפשרי על הדור הקודם.
Laskin כתב:או ני נו קוני
אגב, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לקבל קוד לבטא של HEARTHSTONE ?
התחלתי לראות בטוויץ' ועכשיו שאני מבין את החוקים - אני ממש רוצה לשחק
Kazz כתב:ההכרזה של נינטנדו מדגישה כמה היא מנותקת מהמציאות. מדהים.
Telltale זה אחד הדברים הכי גרועים שקרו לתעשייה בדור הזה. די, די. די לשחוט את ז'אנר ההרפתקאות. די לרדד את המשחקיות עד אי-קיום ובלי פיצוי הולם בסיפור. די לקחת פרנצ'ייזים ולבייש אותם. פארק היורה, חוק וסדר, בחזרה לעתיד. תעשו לעזאזל 'משחק' מקורי ודי לרכב על הזכיונות המקורים. האם המוצרים שלהם היו מקבלים שבריר של תשומת לב לולא היו מבוססים על זכיונות מוכרים? מסופקני.
bling כתב:לא נסחפת קצת עם בין הדברים הגרועים שקרו לתעשייה?
ממש השטן בהתגלמותו![]()
סכ"ה חברת אינדי יחסית קטנה (בהשוואה ל AAA) שעושה כמה משחקים אפיסודיים שחלקם מוצלחים וחלקם פחות, לזכותה ייאמר שעם כל הטענות כלפיהם כשהם במיטבם יוצאות להם יצירות שכתובות אולי הכי טובות בתעשייה או לפחות בין הטובים, העונה שלהם למתים המהלכים עם כל הבעיות שלי איתה (שהבעתי לא פעם) לא נופלת מהעונות הטלויזיוניות ואף מתעלה על רובן, אז כן יכול להיות שזה לא בדיוק "משחק" אבל זה גם לא השטן ואני לא רואה אותם סוחפים אחריהם את כל התעשייה לעבר הסגנון הזה, ואם הם ירגיעו קצת עם הפרויקטים ויתמקדו בפחות משחקים אני לא רואה אותם מזיקים יותר מדי ומבחינתי יש להם מקום בין שלל הכותרים שקיימים בתעשייה ומציעים מספיק גיימפליי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים