נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 12 דצמבר 2013, 18:25

קריסיס לא מחפיר בשום חלק שלו, אבל הוא רחוק מאוד (מאוד) מלהיות הFPS הכי טוב בשנים האחרונות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 19:49

הקומיקס הזה גרוע. אנלוגיה לא מתאימה. האם יש אוכל שבאופן מסתורי מתמוסס אם אני מנסה לשים אותו בצלחת במקום בקערה?

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 12 דצמבר 2013, 20:31

Death_119 כתב:שיחקת בו מעבר למשימה של הטנקים? בערך החל ממשימה 5 המשחק הופך לאחד השוטרים הגרועים שיצאו בשנים האחרונות. קרייסס היה משחק מעולה בחציו, ומשחק מחפיר בחצי השני. הטוב בשנים האחרונות? לא מתקרב. קרייטק לא יודעים לעשות משחקים, הם יודעים לעשות מנועים גראפיים וסדרת קרייסס היא לא יותר מדמו טכנולוגי מושקע.

הקטע עם החייזרים זה לא חצי משחק, זה בקושי שליש. ועד לחלק הזה הוא טוב יותר מ99 אחוז מהשוטרים האחרים שיצאו ב6 השנים האחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2013, 12:33

יש בקרייסס 11 שלבים. ה6 הראשונים פשוט מדהימים, השביעי הוא שלב אפס כבידה בCORE והוא לדעתי מאוד מיוחד ומאוד נהנתי ממנו. שאר ה4 שלבים אכן פחות טובים אבל לא צריך להגזים. יש שני שלבים קפואים שאין ספק שהמשחק מאבד חלק גדול מהכיף שלו בגלל הסוג אוייב החדש שאתה נלחם נגדו אבל זה בדיוק שני שלבים שכאלה, אחריו יש את השלב על המסוק/מטוס ואז את השלב על הנושאת מטוסים. אולי אם במקום שני שלבים בקרח זה היה אחד כל הנושא היה פחות מורגש אבל קרייסס נע בין שלבים של משחק AAA מאוד איכותי לבין שלבים שהם חביבים. סך הכל החוויה נהדרת, משחק נהדר.

קרייסס 2 גם משחק מצויין, הוא לא קרייסס 1 אבל הוא עדין אחלה של משחק שנהנתי מכל רגע שלו (ובניגוד לכל משחק קרייטק לפניו, לא מגיע הקטע של ה"טוויסט" שמוריד מאיכות המשחק תמיד). ב3 אני אשחק בקרוב, יש לי אותו ולא מצאתי עדין זמן באמת לשחק בו אבל אני בטוח שאפילו אם הוא הכי גרוע בסדרה בהפרש הוא עדין FPS לא רע. זה לא שזה איזה קילזון או משהו :mrgreen:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 דצמבר 2013, 12:54

vorse3 כתב:הקטע עם החייזרים זה לא חצי משחק, זה בקושי שליש. ועד לחלק הזה הוא טוב יותר מ99 אחוז מהשוטרים האחרים שיצאו ב6 השנים האחרות.

עוד לפני שהם מגיעים החל מהלילה Excavation site כולל הבית קברות מול החברה של הנאנו הצפון קוריאנים זה מתחיל להתדרדר. השלב חוסר כבידה, השלב Vtol, הנושאת מטוסים, השלב שנסוגים בשלג, כולם גרועים. השלב Vtol והחוסר כבידה זה מועמדים לשני השלבים הגרועים של השנים האחרונות. בלי לדבר על העובדה שרואים שם טעויות של חובבנים. אני לדוגמא לא ידעתי שאני צריך לקחת את התותח בתחילת שלב נושאת המטוסים, והמשחק עדיין איפשר לי להגיע לבוס האחרון, לבזבז משהו כמו 40 דקות של Grinding אין סופי על הDeck רק כדי להבין שחסר לי כלי נשק שבלעדיו אני לא יכל לסיים את המשחק. או הבאג שלא מטריג את ההגעה של הVtol אחרי שאתה נלחם מול הצפון קוריאנים בחליפות נאנו בבית קברות, פשוט מייגע.

הזוי לראות שלב מדהים כמו השלב של הטנקים לצד שלב כמו החוסר כבידה במשחק אחד. משחק של הפכים.

קרייסס 2 הוא בערך המשחק הכי סולידי שנוצר איי פעם, הוא צאצא ישיר ברמת התחכום שלו לדום 2. סביבה סטרילית משהו (אין פיסיקה אין כלום), רק ללכת ישר ולירות באותם אויבים כל הזמן. אין לי משהו טוב להגיד על קרייסס 2, ואין לי גם משהו רע להגיד. הוא פשוט טפלון.

3 עדיין לא שיחקתי. בכל מקרה, הרגשתי בצורה דיי ברור שקרייטק לא יודעים באמת לעשות משחקים לטעמי, המשחקים שלהם מרגישים לי כמו רשימת מכולת, שהבמאי ומעצב השלבים עברו עליה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2013, 13:21

אני חושב שהגיע הזמן להוסיף טאג "הגזמה מוגזמת באופן מוגזם", לצד טאג הספויילרים.
היא תצבע כל אות בצבע אחר, תוסיף מלא סימני קריאה ותשנה את גודל הגופן באופן רנדומלי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 דצמבר 2013, 22:03

למרות שאני חושב שהוא מגזים, אני נוטה יותר ללכת עם Death. קריסיס ככולו הוא משחק די בינוני, יש לו אולי שלב אחד מאוד טוב ושלב אחד מאוד גרוע אבל זה לא שכל השאר טובים במיוחד. הם גם לא נוראיים, הם פשוט, נו, בינוניים.
אני חושב שאם הוא לא היה יוצא עם כל הטררם של הגרפיקה שהיתה מטורפת ל2007 (ועדיין נראת נהדר אני מאמין) הוא היה הופך להיות משחק די נשכח.
למעשה הרבה יותר נהנתי מהחצי המשך שלו, warhead ששמר על אותה המכניקה (להבדיל מ2 ו3) אבל היה לטעמי הרבה יותר טוב. הבעיה כאן שהוא היה מאוד קצר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2013, 15:19

Stick כתב:למרות שאני חושב שהוא מגזים, אני נוטה יותר ללכת עם Death. קריסיס ככולו הוא משחק די בינוני, יש לו אולי שלב אחד מאוד טוב ושלב אחד מאוד גרוע אבל זה לא שכל השאר טובים במיוחד. הם גם לא נוראיים, הם פשוט, נו, בינוניים.
אני חושב שאם הוא לא היה יוצא עם כל הטררם של הגרפיקה שהיתה מטורפת ל2007 (ועדיין נראת נהדר אני מאמין) הוא היה הופך להיות משחק די נשכח.
למעשה הרבה יותר נהנתי מהחצי המשך שלו, warhead ששמר על אותה המכניקה (להבדיל מ2 ו3) אבל היה לטעמי הרבה יותר טוב. הבעיה כאן שהוא היה מאוד קצר

אני מסכים שWARHEAD היה יותר מוצלח, אבל הוא גם היה הרבה יותר קרוב בעיצוב שלו ל2, מאשר ל1. הסיבה שהוא הרגיש יותר טוב, היא שהם סגרו את השלבים קצת והפכו אותו ליותר ליניארי ופחות סמי-עולם פתוח. הוא היה מאוד דומה ל2 בכל הנוגע לעיצוב השלבים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2013, 19:04

Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שהגיע הזמן להוסיף טאג "הגזמה מוגזמת באופן מוגזם", לצד טאג הספויילרים.
היא תצבע כל אות בצבע אחר, תוסיף מלא סימני קריאה ותשנה את גודל הגופן באופן רנדומלי.

:lol:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2013, 23:23

אוקלוס תראה דגם חדש של הריפט ב CES. רזולוציה טובה יותר, לאג נמוך יותר, motion blur לא קיים, positional head tracking. הנה המאמר:

http://www.theverge.com/2013/12/13/5207 ... vr-headset

נשמע פשוט מעולה. הציוצים הסופר חיוביים, התרומה של ואלב לדגם החדש, השימוש של המכשיר חוץ מגיימינג.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2013, 07:59

רציתי להיות קצת פיראט בקאריביים, כדי להתרחק ממזג האוויר. נכנסתי לUPLAY. נכנסתי למשחק. גיליתי שצריך לחכות חצי שעה, בשביל שפאטצ' יותקן. חיכיתי. הפאטצ' עודכן. עכשיו המשחק לא פועל. הוא פשוט נכבה ברגע שנכנסים אליו.
הידד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2013, 03:08

וואו... Starbound עקף את TF2 במשחקים המשוחקים ביותר בסטים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2013, 03:14

אוקולוס ריפט עשו סבב גיוס b והצליחו להביא 75 מליון דולר (!). איך הם עשו את זה? הציגו למשקיעים את האוקולוס החדש, הקודם עדין לא יצא אבל כבר יש להם גרסה חדשה וטובה יותר שרצה ברזולוציה גבוהה יותר, זמן תגובה מהיר יותר ומבטלת את אפקט הטשטוש שחלק התלוננו עליו בגרסה הקודמת. הגרסה החדשה תודגם כבר בces הקרוב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 דצמבר 2013, 16:12

כן כתבתי על זה בעמוד הקודם: http://www.theverge.com/2013/12/13/5207 ... vr-headset

קריאה מומלצת.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 דצמבר 2013, 02:23

DrKeo כתב:באמת כרטיס אדיר. מי האדיוט שעובד בAMD ואמר "היי, יש לנו את ה290 ואת ה290X שמבצעים בול אותו דבר, יאללה, בו נתמחר אחר ב400$ ואת השני ב650$"? מה נסגר? ואו, איך NVIDIA הולכת להתחרות בזה? היא צריכה להעיף עוד 100$ מה780GTX.

אם תחשוב על זה, אתה תבין שהאידיוט הזה צריך לקבל פרס של עובד מצטיין: קודם כל AMD שיחררה את הפרטים על ה-290X שנותן ביצועים של טיטאן בקצת יותר מחצי המחיר, והכריחה את NVIDIA לגלח מהמחיר של ה-780 שהיא לא מזמן הוציאה רק כדי שהיא תוכל להישאר במשחק ולא תיתפס כיקרה מידי. ואחרי שNVIDIA עשתה את הצעד שלה, AMD יצאו החוצה עם חיוך של טרול ו"סתאאאאאם... זרקנו מחיר פרימיום כדי לראות איך תגיבו. יש לנו משהו עם ביצועים כמעט דומים שאנחנו הולכים להציע עכשיו בשני שליש מחיר. Pricematch this"
ואחרי חיתוך מחיר, לNvidia אין עכשיו איך לזרוק עוד 200 דולר מהמחיר של הכרטיס שלה רק בשביל להישאר תחרותית. זה גם לא יתקבל טוב להפיל את המחיר של כרטיס הפרימיום שלה ככה שוב, ולכן היא כנראה תהיה בעמדת נחיתות עד שהיא תוציא את הסבב הבא של הכרטיסים שמההתחלה יגיעו עם תג מחיר שיתחרה במה שAMD מציעה עכשיו.

ביחס תמורה/ביצועים ה-290 הוא נקודת מפנה מדהימה. חבל רק שפיתרון הקירור שלו כל כך נוראי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2013, 18:09

אחלה סרטון של Nvidia מראה איך המערכת הרס החדשה תחת חבילת Apex עובדת. יש לי שאיפה לנסות לשחזר את זה תחת ניסיון לימוד של Cuda. נראה איך ייצא. אבל האלגוריתם הנאיבי דיי פשוט ממראה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2013, 19:11

swym כתב:אם תחשוב על זה, אתה תבין שהאידיוט הזה צריך לקבל פרס של עובד מצטיין: קודם כל AMD שיחררה את הפרטים על ה-290X שנותן ביצועים של טיטאן בקצת יותר מחצי המחיר, והכריחה את NVIDIA לגלח מהמחיר של ה-780 שהיא לא מזמן הוציאה רק כדי שהיא תוכל להישאר במשחק ולא תיתפס כיקרה מידי. ואחרי שNVIDIA עשתה את הצעד שלה, AMD יצאו החוצה עם חיוך של טרול ו"סתאאאאאם... זרקנו מחיר פרימיום כדי לראות איך תגיבו. יש לנו משהו עם ביצועים כמעט דומים שאנחנו הולכים להציע עכשיו בשני שליש מחיר. Pricematch this"
ואחרי חיתוך מחיר, לNvidia אין עכשיו איך לזרוק עוד 200 דולר מהמחיר של הכרטיס שלה רק בשביל להישאר תחרותית. זה גם לא יתקבל טוב להפיל את המחיר של כרטיס הפרימיום שלה ככה שוב, ולכן היא כנראה תהיה בעמדת נחיתות עד שהיא תוציא את הסבב הבא של הכרטיסים שמההתחלה יגיעו עם תג מחיר שיתחרה במה שAMD מציעה עכשיו.

ביחס תמורה/ביצועים ה-290 הוא נקודת מפנה מדהימה. חבל רק שפיתרון הקירור שלו כל כך נוראי.

מה שהתכוונת להגיד שלקוח קנה את ה290X ב650$ ושבועיים אחרי זה AMD באו ואמור לו "סתאאאאאאם, זרקנו מחיר פרימיום בשביל לזיין אותך ועכשיו יש לנו כרטיס מת בשוק".

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 דצמבר 2013, 19:16

DrKeo כתב:מה שהתכוונת להגיד שלקוח קנה את ה290X ב650$ ושבועיים אחרי זה AMD באו ואמור לו "סתאאאאאאם, זרקנו מחיר פרימיום בשביל לזיין אותך ועכשיו יש לנו כרטיס מת בשוק".

רק שהמחיר פרימיום הזה עדיין היה יותר טוב מהאלטרנטיבה. תחשוב איזה זיין הרגיש מי שקנה 780, שלא נדבר על טיטאן שבוע לפני זה...
(מה גם שבארה"ב שבועיים נכנסים לתקופה הסטנדרטית שבה מותר לך להחזיר מוצר)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 03:18

DrKeo כתב:מה שהתכוונת להגיד שלקוח קנה את ה290X ב650$ ושבועיים אחרי זה AMD באו ואמור לו "סתאאאאאאם, זרקנו מחיר פרימיום בשביל לזיין אותך ועכשיו יש לנו כרטיס מת בשוק".

סתם אוף טופיק קטן אבל אם הקונסולות החדשות היו יוצאות בסגנון ה360 והפס3 בזמנו מבחינת הכח שלהן ביחס לשוק ה PC ( כשסוני ו MS מפסידות על כל יחידה 150-200 דולר) אז אפשר לאמר שהן היו באות עכשיו עם כרטיס של 290X בפנים?

פאק אני רק מתעלף מלחשוב איך משחקים היו נראים עם כרטיס כזה בחומרה סגורה! :shock:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2013, 21:04

swym כתב:רק שהמחיר פרימיום הזה עדיין היה יותר טוב מהאלטרנטיבה. תחשוב איזה זיין הרגיש מי שקנה 780, שלא נדבר על טיטאן שבוע לפני זה...
(מה גם שבארה"ב שבועיים נכנסים לתקופה הסטנדרטית שבה מותר לך להחזיר מוצר)

זה לא אותו דבר, ה780GTX יצא חצי שנה לפני הורדת המחיר שלו ויציאת ה780TI, ההפרש בין ה290X ל290 היה שבועיים והם היו מאותה סדרה עם אותו צ'יפ כשAMD הסתירה את ה290 כנראה בכוונה בשביל לא להביך את ה290X. לקנות משהו וחצי שנה אחרי זה להתבאס מהורדת מחיר או יציאה של כרטיס משתלם יותר זה לגמרי הגיוני, לקנות משהו ואחרי שבועיים לחטוף את זה בראש מאותה סדרה מכרטיס שחברה עקבה בכוונה, טיפה יותר מבאס. אגב, להתחשב בזה שבסוף AMD עשו שקר כפול הופך את הויכוח שלנו ללא ממש רלוונטי. השקר הראשון היה הביצועים כשאף כרטיס שיצא לצרכנים לא הצליח לרוץ במהירות של הכרטיס שAMD שלחה לביקורות ובסוף כולם היו חלשים בין 15% ל5% מהכרטיס רפרנס ששלחו לעיתונים. השני היה שקר המחיר, AMD שלחו את ה290 למבקרים ואמרו להם שהמחיר הרשמי הוא 400$ אבל כשהוא יצא המחיר הרשמי היה 500$ וכך הם הצליחו לעוות ביקורות בצורה בלתי רגילה (האמת שהם עשו תרגיל כל כך מסריח שTH כבר בביקורת עצמה אמרו שהם פשוט לא מאמינים למה שהולך כאן והם רוצים לחכות לכרטיסים הסופיים). AMD פשוט פתטים בזמן האחרון, פשוט פתטים.

בלינג, לרוב בקונסולות החדשות היה GPU של סביבות ה300-400 דולר כך שהיה לך משהו כמו ה770GTX או 280X בקונסולות החדשות (כרטיסים של 330$ ו-300$ בהתאמה. ב360 אגב הייתה גרסה משופרת של כרטיס של 400$ בזמנו) אם הן היו מה שהן היו אמורות להיות בתאוריה. זה אומר כרטיסי מסך עם פחות או יותר 4.1GFLOPS לעומת ה1.84 אם לא היו נוגעים בהם, אחרי שיפורים שGPU של קונסולות מקבלים תמיד זה כנראה היה יותר בסביבות ה5-6 GFLOPS מה שהיה שם את הקונסולה הזאת בבערך פי 3-4 מהפס4. אני בטוח שכולנו היינו מוכנים לשלם 500$ על הפס4 ולקבל משהו כזה, כלומר אנשים היו מוכנים לשלם 500$ על ONE ולקבל פחות מהפס4.

אגב, חדשה מעניינת שאני לא חושב שהביאו לכאן, STEAM OS עובד כרגע רק עם כרטיסי NVIDIA ותמיכה בכרטיסי AMD תגיע רק בהמשך. מעניין כל העניין הזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 דצמבר 2013, 21:06

דווקא דיברנו על זה.. בת'רד ואלב..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2013, 07:35

גרסת האלפא של גרסת הסטאנדאלון של DayZ שוחחרה בסטים וכבר טיפסה לצמרת טבלת המכירות. יותר מכך, שלושת המשחקים הכי נמכרים כרגע הם משחקי early access.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2013, 00:49

כששאלו את רוקסטאר מה עם גרסת הPC של GTA5 הם ענו:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 דצמבר 2013, 01:05

DrKeo כתב:כששאלו את רוקסטאר מה עם גרסת הPC של GTA5 הם ענו:
תמונה

הגיוני שיודיעו על זה כבר, אבל זה נראה כמו סתם תשובת "אני לא יודע. תראה באתר שבו מודיעים אנחנו מודיעים דברים".
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2013, 01:15

Nucleus_Dawn כתב:
הגיוני שיודיעו על זה כבר, אבל זה נראה כמו סתם תשובת "אני לא יודע. תראה באתר שבו מודיעים אנחנו מודיעים דברים".

הם שינו פוליסה, עד היום הם היו אומרים "אין לנו מה להגיב בנושא". בכל מקרה ברור שזה מגיע וברור שכולנו מתים שזה יגיע אז שיביאו כבר תאריך ושיסגרו עניין :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים