Nigga כתב:קניתי את ה PS4 בשביל בלעדיים + משחקי ספורט, לא בשביל להריץ משחקים שמגיעים גם ל PC.
כמובן שאז עולה השאלה למה קניתי את ה PS4 בהשקה. אובכן, למה לא? ככה או ככה זה waiting game.
הייתי מתכווח איתך על זה אבל אני סובל מאותו טמטום אז אני אשתוק.
Nigga כתב:קניתי את ה PS4 בשביל בלעדיים + משחקי ספורט, לא בשביל להריץ משחקים שמגיעים גם ל PC.
כמובן שאז עולה השאלה למה קניתי את ה PS4 בהשקה. אובכן, למה לא? ככה או ככה זה waiting game.
DrKeo כתב:הייתי מתכווח איתך על זה אבל אני סובל מאותו טמטום אז אני אשתוק.
omerkot כתב:1. אגרות, דמי טיפול/אחסון ועמילות מכס קשורות לups ולא למדינה.
2. המדינה אכן גובה מיסים על המשלוח. ההגיון הוא שהמשלוח הוא חלק מעלות המוצר - בלי משלוח לא היה לך מוצר. זה ככה לפחות מאז שאני התחלתי לעשות משלוחים דרך האינטרנט (12+ שנים)
3. תמשיך להצביע לביבי. ביבי טוב טוב. לא ביבי פוי פוי.
omerkot כתב:1. אגרות, דמי טיפול/אחסון ועמילות מכס קשורות לups ולא למדינה.
2. המדינה אכן גובה מיסים על המשלוח. ההגיון הוא שהמשלוח הוא חלק מעלות המוצר - בלי משלוח לא היה לך מוצר. זה ככה לפחות מאז שאני התחלתי לעשות משלוחים דרך האינטרנט (12+ שנים)
3. תמשיך להצביע לביבי. ביבי טוב טוב. לא ביבי פוי פוי.
omerkot כתב:לא לא לא, לUPS יש את כל הנתונים מאמאזון. הם יודעים בדיוק מה יש שם, כמה המוצר עלה, כמה המשלוח עלה והם יודעים להעביר את זה בלי שזה מתעכב במכס לשניה. אם המכס גבה דמי אחסון זה אומר שUPS לא ביצעו את העבודה שלהם כמו שצריך.
זה לגמרי לא קשור למונופול של הנמלים אלא לחוקים של מדינת ישראל שקובעת על מה לוקחים מכס וכמה. אם אתם חושבים שאתם משלמים יותר מדי, ביבי ויאיר הם לא התשובה אלא המפלגה הליברלית (שבה אני אישית לא תומך)
omerkot כתב:כשאתם שולחים חבילה בדואר חבילות רגיל, המכס יכול לעכב אותה מהטעם שאחוז גבוה מהחבילות האלה מגיעות ממקורות מפוקפקים עם שטרי מטען פיקטיביים והמכס צריך לפתוח את החבילה ואז להעריך מה באמת יש בפנים ומה עלותו. במקרים כאלה הם גם הרבה פעמים פונים לנמען ומבקשים ממנו מסמכים והעיכוב גורר גם דמי אחסון.
כשאתם שולחים מאמאזון דרך ups, אז אין שום ספק לאף אחד מה החבילה מכילה ומה העלות של המוצר והמשלוח. במקרים כאלה, סוכן המכס של UPS פשוט מזין את הפרטים, מוציא שומה ומעביר את החבילה מיד. זה תהליך כמעט אוטומאטי ואם משהו השתבש בתהליך הזה, מי שאשם פה זה UPS שלא ביצעה את העבודה שלה כמו שצריך.
ואגב, עם כל חוסר החיבה שלי לאלון חסן, אין לו פה יד ורגל. חברת UPS מפעילה צי של מטוסים שנוחתים בבן גוריון ולא בנמל אשדוד. מי שפורק את המטוסים האלה הם צוותי הקרקע של UPS ולא הסבלים של אלון חסן. פה הכל מופרט.
Death_119 כתב:רשות שדות התעופה לא מופרטת ומי שייקח את החבילה ויעביר אותה לבית המכס זה חבר וועד אחר. אלון חסן הוא סימפטום ודוגמא, יש כמוהו בכל פינה ובכל חברה ציבורית בכמויות.
bling כתב:Death , זה נכון ש second son עולה 70 דולר בחנות הדיגיטלית?
הם החליקו על הראש תגיד לי!?
אבל עדיין, למה לא הזמנת גרסה דיגיטלית, יש מבצע עכשיו בחנות שעל כל 60 דולר שאתה מבזבז אתה מקבל 10 דולר בחזרה, אתה יכול ללכת ולעשות pre order לאינפמוס ולקבל בהמשך 10 דולר לארנק PSN שלך.
אם המשחק עולה 60 דולר בחנות וההנחה תעשה אותו 50 אז לדעתי זה שווה, אבל גם אם תוריד אותו ל 60 זה זול יותר מכמעט כל מקום אחר.
Death_119 כתב:הזמנות שביצעתי כרגע:
1) South Park גרסאת הפיסי.
2) Infamous: Second son.
3) אוסף הHD של MGS (אל תשאלו אותי למה).
הכל מVGP.
Nucleus_Dawn כתב:
אתה מתכנן להתקין את סאות' פארק עם VPN?
סביר להניח שהגירסא הפיזית היא של UPLAY. אני שוקל לבטל את ההזמנה שלי ל360 ולחכות, כדי לראות אם לך זה עובד.
Death_119 כתב:לא יודע. לא נראה לי שתהיה לי בעייה להתקין מרגע שיהיה לי דיסק פיסי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים