Laskin כתב:אמור למכור 20 מליון עותקים?! לפי מי???
אני לא חושב שיגיע ליותר מ-6-7 מליון עותקים עד שהשני יצא, וגם זה בהנחה שהמחיר ירד לסביבות 20 דולר בסוף השנה.
Death_119 כתב:על סמך המוצר הקודם שלהם ופלח השוק אליו הם מכוונים.
DrKeo כתב:אבל אתם מודעים שאף משחק לא נשאר מקום ראשון כל הזמן נכון? משחקים של 10+ מליון עותקים כמו היילו נופלים למקום השני בשבוע השני. אף אחד לא יודע כמה ימכור TF, אולי 2 מליון, אולי 20 מליון, אבל להכריז על כישלון כי הוא ירד מקום כשיצאו שני משחקים גדולים במקביל?
DrKeo כתב:אבל אתם מודעים שאף משחק לא נשאר מקום ראשון כל הזמן נכון? משחקים של 10+ מליון עותקים כמו היילו נופלים למקום השני בשבוע השני. אף אחד לא יודע כמה ימכור TF, אולי 2 מליון, אולי 20 מליון, אבל להכריז על כישלון כי הוא ירד מקום כשיצאו שני משחקים גדולים במקביל?
swiss-the-engine כתב:נמכר ב400 בחנות של מיק׳
Death_119 כתב:לא מעט משחקים גדולים גם בילו חודשים שבועות רבים במקום הראשון. וזה עוד לפני שהזכרנו את העובדה שTitan fall ניתן למעשה בחינם עם האקסבוקס בשל מצבה הקשה של מייקרוסופט. הבאנדל של המשחק נמכר ב-450$ בWallmart.
DrKeo כתב:אין לי מושג אם צ'רט טראק סופרים באנדלים במספרים או לא. אני לא מכיר כמעט משחקים שנשארו במקום הראשון אלה אם כלום אבל ממש כלום לא יצא אחרי, לא שני משחקי פרופיל גבוה שיוצאים יחד שבוע אחרי. מה לעשות, משחקים מוכרים הכי טוב ביום השיגור, כל ההזמנות מראש מתפוצצות לאותו יותר וכל ההייפ והפרסומות מכוונים לשם. השאלה היא כמה הוא מכר בכלל וכמה הוא הולך להמשיך למכור עם הזמן. תראה את COD4 למשל, המשחק היה הבמקום הראשון בדיוק שבוע אחד אבל הוא התברג למקום ה5-10 שוב ושוב במשך חודשים עד שהוא מכר מליונים.
אגב בלינג, הסדר מכירות של MGS הוא ראשון על הפס4, שני על הONE, שלישי על הפס3 ואחרון על ה360.
bling כתב:נראה לי זו היתה טעות לא?
למרות שהם כיבדו את העסקאות אז מי שהספיק הרוויח.
Laskin כתב:כן, אבל שוב - זה לא COD, גם אם מכוון לאותו קהל יעד.
זה IP חדש, וככזה - אף אחד בעולם לא ציפה ל-20 מליון יחידות, וגם לא חצי מזה.
אגב, נראה לי שGTA5 ירד מהמקום הראשון בתוך פחות מ-4 חודשים, ואני מנחש שימכור יותר מCOD4.
קיצר - זה גם לא מדד.
Death_119 כתב:ברור שסופרים.
COD 4 בילה ארבעה חודשים בראש טבלת המכירות בארה"ב, אתה יכל להסתכל בנתוני הNPD.
http://vgsales.wikia.com/wiki/NPD_2007_sales_figures
http://vgsales.wikia.com/wiki/NPD_2008_sales_figures
Death_119 כתב:בטח שזה COD, זה Clone COD מהאנשים שיצרו את COD, אין יותר COD מזה (וכבר אמרתי יותר מידי COD במשפט אחד). למה לא ציפו? אם הייתי EA בטח שהייתי מצפה לראות 20 מיליון מהמשחק שהולך בדיוק להתחרות בCOD עם אותו קהל ואותה היסטוריה. כמו שהחברה של COD כיווני לקהל של MOH בזמנו. מדובר במשחק שמייקרוסופט עשו הכי הרבה רעש ממנו, הסתירו אותו כאילו מדובר בסוד הכי שמור בתעשייה ורק לכבודו מייקרוסופט מוכנה לרדת על הברכיים ולתת אותו חינם בתיקווה שזה יגרום למשהו לקנות את הקונסולה שלה, זה לא הטיפול לה זכתה סדרת פורצה, זה לא הטיפול לו זכה BF, יש פה מערכת שיווק סופר אגרסיבית מצד מייקרוסופט, כנראה יש איזה הסכם בינם לבין EA לגבי מכירות במטרה לחסום את המשחק מהפס4 כי EA כן מצפה שמהחשק ימכור הרבה, כל המהלכים ההזויים של מייקרוסופט מלמדים את זה, משהו לחוץ לדחוף יחידות של המשחק.
The release of InFamous: Second Son has given PS4 hardware sales a big jump in the UK.
MCV has been told by a trusted retail source that sales of PS4 consoles jumped 106 per cent last week as exclusive title InFamous: Second Son debuted on Sony’s machine, jumping straight to No.1 in the process.
That’s a bigger jump than Xbox One enjoyed following the release of Titanfall – that saw sales of Microsoft’s machine jump 96 per cent.
InFamous today debuted at No.1 in the UKIE GfK Chart-Track All Formats Top 40.
bling כתב:מצד שני הבנתי שהפתיחה של אינפמוס היתה חצי מזו של טיטאנפול בשבוע המקדים.
גם כל המשחקים עם האחוזים חסרי משמעות ולא אומרים הרבה חוץ מזה שהפס4 מכר יותר מהשבוע הקודם, הרי אמרו שלפני שבוע גם עלו המכירות ב 70 אחוז וזה סתם היה שבוע סטנדרטי בלי שיצא לפס4 כלום, יכול להיות שפשוט יש הרבה יותר אספקה אז מציינים את המובן מאליו בעצם שהמכשיר מוכר יותר.
זה לא מצביע בהכרח על כך שאינפימוס איזה קילר.
Death_119 כתב:כן, אבל אם תקח בחשבון את העובדה שהפס4 מוכרת יותר בכל הטריטוריה כולל בריטניה בבערך פי 2 מהאקסבוקס One (חוץ מארה"ב שם ההפרש הוא כמה עשרות אלפים) והעובדה שיש משלוחים שמתחילים להגיע אתה תראה עוד עלייה מטורפת במכירות הפס4. מפער של מיליון וחצי לך תדע לכמה זה יקפוץ בשבועות הקרובים. הקונסולה מוכרת בטירוף.
bling כתב:מצד שני הבנתי שהפתיחה של אינפמוס היתה חצי מזו של טיטאנפול בשבוע המקדים.
גם כל המשחקים עם האחוזים חסרי משמעות ולא אומרים הרבה חוץ מזה שהפס4 מכר יותר מהשבוע הקודם, הרי אמרו שלפני שבוע גם עלו המכירות ב 70 אחוז וזה סתם היה שבוע סטנדרטי בלי שיצא לפס4 כלום, יכול להיות שפשוט יש הרבה יותר אספקה אז מציינים את המובן מאליו בעצם שהמכשיר מוכר יותר.
זה לא מצביע בהכרח על כך שאינפימוס איזה קילר.
Global sales of Infamous: Second Son exceeded over 1 million copies within the first nine days following launch, information released by Sony Computer Entertainment Australia has revealed.
Surpassing 1 million units in just over a week makes Second Son the fastest-selling instalment in the Infamous series.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים