E3 2014: הדיון הראשי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: E3 2014: הדיון הראשי (רג'י מגיע למסיבה)

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 מרץ 2014, 23:29

אני מניח שלא שיחקת בKiller Instinct אז אתה גם לא יודע עד כמה הוא טוב ושונה מכול משחק מכות אחר ששיחקת.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 מרץ 2014, 23:34

Yahel12 כתב:אני מניח שלא שיחקת בKiller Instinct אז אתה גם לא יודע עד כמה הוא טוב ושונה מכול משחק מכות אחר ששיחקת.

YOU DAMN RIGHT ואני נתתי למשחק מחמאה כי אני מת לשחק בו ובכלל במשחק מכות על הדור הבא. ממה שאני ראיתי ממנו הוא מהנה ומהיר (לפי הסירטונים) וגם די הוגן כי יש את האופציה לשבור את הקומבואים של היריב. אבל אני עדיין בחרתי בפס4 ולכן אני נאלץ לחכות :(
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 מרץ 2014, 23:40

matangt8 כתב:YOU DAMN RIGHT ואני נתתי למשחק מחמאה כי אני מת לשחק בו ובכלל במשחק מכות על הדור הבא. ממה שאני ראיתי ממנו הוא מהנה ומהיר (לפי הסירטונים) וגם די הוגן כי יש את האופציה לשבור את הקומבואים של היריב. אבל אני עדיין בחרתי בפס4 ולכן אני נאלץ לחכות :(

באמת היה קצת קשה להבין את הכוונה שלך, בכול מקרה כן אפשר לשבור את הקומבו של היריב, אבל אני חושב שהוא מאוד מסובך.. לא שזה עושה אותו פחות כיף אבל לאנשים חדשים אין סיכוי לעשות קומבו במשחק הזה בלי לעבור את הDOJO (שיעורים שיש במשחק), לוקח זמן עד שמתחילים להבין את כול הרעיון.

אתה חושב שהוא יצא ל-PS4? אני חושב שהוא יישאר אקסלוסיבי לONE.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 מרץ 2014, 23:55

Yahel12 כתב:

באמת היה קצת קשה להבין את הכוונה שלך, בכול מקרה כן אפשר לשבור את הקומבו של היריב, אבל אני חושב שהוא מאוד מסובך.. לא שזה עושה אותו פחות כיף אבל לאנשים חדשים אין סיכוי לעשות קומבו במשחק הזה בלי לעבור את הDOJO (שיעורים שיש במשחק), לוקח זמן עד שמתחילים להבין את כול הרעיון.

אתה חושב שהוא יצא ל-PS4? אני חושב שהוא יישאר אקסלוסיבי לONE.

קילר אינסטינקט לא יכול לצאת לפס4 כי הוא שייך למיקרוסופט בגדול. בגלל זה התקווה שלי שעד תחילת שנה הבאה (למרות שאם יגידו בסוף השנה הזאת אני יתנגד) יכריזו על איזה משחק מכות כמו טקן או בלייזבלו על הדור הבא (למרות שלבלייזבלו אין סיכוי כי המשחק השלישי יצא בדיוק השבוע לפס3 בארצות הברית...)
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 מרץ 2014, 00:00

הטקן האחרון שיצא היה לפני 5/4 שנים (?) לא נראה לי שפתאום הם יזכרו באחד חדש אבל אם כן זה יהיה מפתיע

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 מרץ 2014, 00:55

הטקן האחרון היה tekken tag 2 והוא יצא לפני שנה וחצי בערך. הארדה אמר שהוא לא יכול לדבר על טקן אבל הוא טען שיש לו פורייקט סודי שכנראה קשור לטקן ובנוסף לקח יש גם את tekken x street fighter כשניראה גם קפץ דור.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 10:00

אז רגע, רג'י מגיע למסיבה, או שאפשר לשנות את הכותרת? :D

ועכשיו שמועות! הפעם על המסיבה של סוני... זה מה שהמקור אומר שיהיה במסיבה:
-טריילר של 3 דקות IN GAME של UNCHARTED הבא, שייצא בקיץ 2015 :(
- מדיה מולקיול עובדים על משחק עולם פתוח/בניית עולמות יצירתי, שמיועד למציאות המדומה שלהם (PROJECT MORPHEUS) ויש לו סגנון אמנותי ייחודי כהרגלם. סוני רשמו בעבר את המותג "ENTWINED" ומעריכים שזה הפרוייקט.
- GT6 יגיע בגירסה משופרת לPS4 והיא תקרא GT7: PROLOGUE, עם עוד כל מני מצבים ושיפורים וכו'
- טריילר של GOW4
- סוני רשמו את המותג KILL STRAIN לא מזמן, ואומרים שזה הריבוט לSYPHON FILTER, לPS4.
- WIPEOUT חדש
- טריילר למשחק של קוואנטיק דרים
- דמו לייב של THE ORDER ו-DRIVECLUB על הבמה
- משחק בלעדי לPS4 מNINJA THEORY, אולי המשך לHEAVENLY SWORD
- סוף סוף משחק של LONDON STUDIO, יהיה AAA מושקע במיוחד
- ה-RPG של GUERRILLA ייחשף. אמור להיות אחד הדברים הגדולים במסיבה.
- סאקר פאנץ' תחשוף DLC מושקע לINFAMOUS, אולי עיר חדשה.
- סוני יפן תחשוף שני משחקים:
ההמשך הרוחני של DARK SOULS שראינו הדלפות שלו ו......... THE LAST GUARDIAN סוף כל סוף.

זה בדיוק מה שיספיק עבורי, אם יהיו עוד כמה חשיפות של משחקי מולטי מUBI/EA/ACTI/ENIX/WB GAMES/CAPCOM (ויהיו!) - בכלל יהיה E3 נהדר.
(קל לנחש שיהיה AC חדש, RE חדש, BATTLEFIELD 5, BATMAN, FF15, KH3 וכמובן IP חדשים)

בקשר למיקרוסופט - בינתיים אין הרבה מאוד הדלפות, אבל אומרים שHALO 5 הוא עולם פתוח (!).

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 מאי 2014, 10:28

לא בטוח לגבי Battlefield 5.. הם עוד לא סיימו עם 4 בגלל שהוא פשוט לא עובד כמו שצריך וגם יש עוד הרחבות להוציא אליו, ואני מקווה מאוד שאם יש להם שכל במקום לחשוף את Battlefield 5, שיחזירו לתחייה את הBattlefield הכי טוב שהיה עד היום והוא Battlefield Bad Company 3.. והם גם אמרו שהם הולכים להראות את Battlefront אז ספק גדול לגבי Battlefield.. נצטרך לחכות.

מת לשמוע על HALO ואני רוצה שיהיה Red Dead Redemption 2.. ועוד הפתעות מMicrosoft.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 10:49

הלוואי, אני לוקח את הBATTLEFRONT של STAR WARS בשנייה על באטלפילד חדש. אבל דיברתי על הכרזות חדשות, אנחנו כבר יודעים על באטלפרונט. (מצד שני, גם על AC חדש)

אני גם מת לRDR2, אבל לא הייתי מצפה לזה יותר מדי. הם בטח עובדים ממש קשה על GTA5 לדור הבא ולמחשב, וזה חתיכת פרוייקט עצום. לא שהם לא עובדים על עוד דברים במקביל, אבל אני חושב שההכרזה הזו תספיק.
צריך לזכור שזה מה שיחזיק את TAKE TWO כלכלית עד 2034 בערך :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 10:54

Laskin כתב:אז רגע, רג'י מגיע למסיבה, או שאפשר לשנות את הכותרת? :D

ועכשיו שמועות! הפעם על המסיבה של סוני... זה מה שהמקור אומר שיהיה במסיבה:
-טריילר של 3 דקות IN GAME של UNCHARTED הבא, שייצא בקיץ 2015 :(
- מדיה מולקיול עובדים על משחק עולם פתוח/בניית עולמות יצירתי, שמיועד למציאות המדומה שלהם (PROJECT MORPHEUS) ויש לו סגנון אמנותי ייחודי כהרגלם. סוני רשמו בעבר את המותג "ENTWINED" ומעריכים שזה הפרוייקט.
- GT6 יגיע בגירסה משופרת לPS4 והיא תקרא GT7: PROLOGUE, עם עוד כל מני מצבים ושיפורים וכו'
- טריילר של GOW4
- סוני רשמו את המותג KILL STRAIN לא מזמן, ואומרים שזה הריבוט לSYPHON FILTER, לPS4.
- WIPEOUT חדש
- טריילר למשחק של קוואנטיק דרים
- דמו לייב של THE ORDER ו-DRIVECLUB על הבמה
- משחק בלעדי לPS4 מNINJA THEORY, אולי המשך לHEAVENLY SWORD
- סוף סוף משחק של LONDON STUDIO, יהיה AAA מושקע במיוחד
- ה-RPG של GUERRILLA ייחשף. אמור להיות אחד הדברים הגדולים במסיבה.
- סאקר פאנץ' תחשוף DLC מושקע לINFAMOUS, אולי עיר חדשה.
- סוני יפן תחשוף שני משחקים:
ההמשך הרוחני של DARK SOULS שראינו הדלפות שלו ו......... THE LAST GUARDIAN סוף כל סוף.

זה בדיוק מה שיספיק עבורי, אם יהיו עוד כמה חשיפות של משחקי מולטי מUBI/EA/ACTI/ENIX/WB GAMES/CAPCOM (ויהיו!) - בכלל יהיה E3 נהדר.
(קל לנחש שיהיה AC חדש, RE חדש, BATTLEFIELD 5, BATMAN, FF15, KH3 וכמובן IP חדשים)

בקשר למיקרוסופט - בינתיים אין הרבה מאוד הדלפות, אבל אומרים שHALO 5 הוא עולם פתוח (!).

נינג'ה ת'יאורי הפכו מחברה שפיתחה בלעדי לPS3 ולא ממש עניינה אותי, לחברה שאני מת לראות את המשחק הבא שלה, אחרי ששיחקתי באינסלייבד וDMC. בלעדי שלהם לPS4 יהיה חתיכת יתרון, מבחינתי.
עוד המשך רוחני לDARK SOULS? הגיוני, עם כל הדגש על נשמות בסדרה הזאת, אני מניח. בלעדי מFROM גם יהיה די ענק מבחינתי, עם כמה שאני נהנה מדארק סולס 2 כרגע.

אם כל השמועות יתגשמו, זה יכול להיות אחלה של E3 לסוני. מייקרוסופט יצטרכו לשלוף מהשרוול כמה סטודיואים חדשים וכמה עסקאות הפצה חדשות, כדי להשתוות לזה.
אני אהיה קצת גרידי ואחזיק אצבעות גם לסתם טיזר חסר תוכן של חצי דקה, עם לוגו בסופו של משחק JAK חדש.

קיץ 2015 לאנצ'רטד הבא נשמע לי סביר. קצת יותר משנה וחצי למשחק הגדול הראשון לדור הבא זה פחות או יותר מה שציפיתי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 11:34

אם לא יהיה אנצ'רטד, ולא היילו - אז מה המשחק הגדול של החגים, בעצם? של סוני ומיקרוסופט, הכוונה.
שוב צד ג' ייקח את ההצגה בחגים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 19:38

Laskin כתב:אם לא יהיה אנצ'רטד, ולא היילו - אז מה המשחק הגדול של החגים, בעצם? של סוני ומיקרוסופט, הכוונה.
שוב צד ג' ייקח את ההצגה בחגים?

שאלה טובה...
אני לא מצליח לחשוב על משהו גדול לחגים מאחת מהן.
יש המון מצד שלישי, כמובן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 12:01

נראה לי שזה כבר ברור מזמן שהמשחק הגדול של מיק' לחגים זה QB.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 20:04

swiss-the-engine כתב:נראה לי שזה כבר ברור מזמן שהמשחק הגדול של מיק' לחגים זה QB.

הו. נכון. שכחתי ממנו :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 12:10

Nucleus_Dawn כתב:
הו. נכון. שכחתי ממנו :)

זה עדיין צד ג' כן? רק אני מזכיר אותו כי זה פשוט משחק הגדול של מיק'.... לדעתי. אולי מישהו שם חושב שחידוש של היילו 2 זה גדול יותר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 20:12

swiss-the-engine כתב:זה עדיין צד ג' כן? רק אני מזכיר אותו כי זה פשוט משחק הגדול של מיק'.... לדעתי. אולי מישהו שם חושב שחידוש של היילו 2 זה גדול יותר.

זה צד ב'. הוא בהפצה של מייקרוסופט.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 12:20

אמרו שהוא חגים? מעניין אם זה עדיין המצב... על הנייר - גם אנצ'רטד אמור לצאת בחגים הקרובים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 12:20

מה נסגר עם הפורום הזה?
חשבתי שיש פה אנשים עם קצת ניסיון כדי לזהות מתי מדובר בשמועה רצינית וריאלית ומתי מדובר בהפרחה שיצאה ממוחו הקודח של פאנבוי הזוי.

אם אם באמת חושבים שסוני תציג גם UC4, משחק חדש של גרילה, TLG, משחק של קוונטום, מדיה מולקול, GOW4, בכורה לסייפון פילטר, וויפאאוט חדש, GT7 פרולוג, משחק חדש בסדרת סולס, האבנלי סוורד 2, THE ORDER, דרייבקלאב, ולקינוח תציג טיזר ל TLOU2 לא פחות (תזכירו לי מתי נוטי דוג הכריזה על 2 משחקי AAA גדולים בו זמנית?) ועוד כשבצד יהיו התצוגות הסטנדרטיות של צד ג' כמו דסטיני, AC ואולי באטמן וכמובן GTA5 אז אתם חיים בסרט.

נו באמת, רק אתמול התחלתם לעקוב אחרי משחקים כדי להאמין שזה ריאלי שחברה תחשוף ליינאפ של 3-4 שנים של משחקי AAA בשעה וחצי מסיבה שלה?
הרשימה הזו מופרכת ודמיונית, כל שם בנפרד עוד איכשהו סביר, אבל כשהכל מרוכז ככה ביחד ב E3 אחד מסכן ברור שמישהו פה נתן לדימיון שלו לעבוד שעות נוספות, למי שיש ציפיות כאלו גרנדיוזיות מהמסיבה של סוני ומ E3 בכלליות הולך להתאכזב בגדול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 20:35

bling כתב:מה נסגר עם הפורום הזה?
חשבתי שיש פה אנשים עם קצת ניסיון כדי לזהות מתי מדובר בשמועה רצינית וריאלית ומתי מדובר בהפרחה שיצאה ממוחו הקודח של פאנבוי הזוי.

אם אם באמת חושבים שסוני תציג גם UC4, משחק חדש של גרילה, TLG, משחק של קוונטום, מדיה מולקול, GOW4, בכורה לסייפון פילטר, וויפאאוט חדש, GT7 פרולוג, משחק חדש בסדרת סולס, האבנלי סוורד 2, THE ORDER, דרייבקלאב, ולקינוח תציג טיזר ל TLOU2 לא פחות (תזכירו לי מתי נוטי דוג הכריזה על 2 משחקי AAA גדולים בו זמנית?) ועוד כשבצד יהיו התצוגות הסטנדרטיות של צד ג' כמו דסטיני, AC ואולי באטמן וכמובן GTA5 אז אתם חיים בסרט.

נו באמת, רק אתמול התחלתם לעקוב אחרי משחקים כדי להאמין שזה ריאלי שחברה תחשוף ליינאפ של 3-4 שנים של משחקי AAA בשעה וחצי מסיבה שלה?
הרשימה הזו מופרכת ודמיונית, כל שם בנפרד עוד איכשהו סביר, אבל כשהכל מרוכז ככה ביחד ב E3 אחד מסכן ברור שמישהו פה נתן לדימיון שלו לעבוד שעות נוספות, למי שיש ציפיות כאלו גרנדיוזיות מהמסיבה של סוני ומ E3 בכלליות הולך להתאכזב בגדול.

אלו סתם שמועות ואנחנו מתייחסים אליהן בהתאם.
אף אחד לא מצפה למסיבה עד כדי כך טובה מסוני. זה לא באמת ריאלי שהכל יהיה, אבל נחמד לחשוב מה יכול להיות.

לא חושב שמישהו פה אמר שהכל בטוח יקרה, ללא שמץ של ספק ושהמקור הוא מנכ"ל סוני.

סתם מתלהבים ממה שאולי יכול להיות. לא מעבר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 12:35

כתבתי שזו שמועה, אבל הגיע הזמן להתחיל לדבר על השמועות גם, כולה חודש לפני :)
חוץ מזה, שזה ברור שUNCHARTED יוצג, כנ"ל גם איזה טיזר למשחק הבא של גרילה, משהו שקשור לGT (גם אם הוא בכלל לא בפיתוח הם ישימו איזה טיזר... בכל זאת - הסדרה הכי מוכרת שלהם, כביכול), המשחק של סולס סוג של הודלף כבר כולל תמונות, THE ORDER ו-DRIVECLUB מתים אם לא יראו דמו נורמלי כי הם יהיו 3-4 חודשים משיגור, ולא דיברתי בכלל על TLOU 2 :)

היחידים שלא ברור לכל אדם הגיוני שהם ב-100 אחוז יוצגו הם:
TLG - אם כי אם הוא לא יופיע השנה - אין מצב שהוא קיים. אני משוכנע שהם שמרו אותו לE3. המשחק בפיתוח כל כך הרבה זמן וגם אם הוא איכשהו עדיין לא מלוטש - טיזר חייב להיות.
המשחק הבא של קוונטיק דרים למרות שאם יש להם כולה סטוריבורד - הם יכולים לעשות טיזר CGI.
המשחק הבא של מדיה מולקיול, בין אם משתמש שVR ובין אם לא - הם עובדים הרבה זמן על המשחק הבא שלהם לPS4 והוא צריך להיות גג שנה משיגור, בטח.
GOW4, WIPEOUT וסייפון פילטר ריבוט - שלא בטוח שקיימים בכלל, אבל אם כן יש GOW חדש- אז הוא יוצא במרץ 2015 כך שגם זה די הגיוני שייחשף טיזר עכשיו, וטריילר בGDC.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 12:40

Nucleus_Dawn כתב:
זה צד ב'. הוא בהפצה של מייקרוסופט.

כן ברור אבל לצורך הדיון אני חושב שאפשר להכליל אותו ברובריקה של צד ג'. כלומר זה משחק גדול שמיק' כנראה בונים עליו חזק והוא לא משחק שסטודויו פנימי פיתח.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 20:52

swiss-the-engine כתב:כן ברור אבל לצורך הדיון אני חושב שאפשר להכליל אותו ברובריקה של צד ג'. כלומר זה משחק גדול שמיק' כנראה בונים עליו חזק והוא לא משחק שסטודויו פנימי פיתח.

בגלל זה יש צד ב'. כמו שגירס היה מותג גדול של מייקרוספט בדור שעבר.
זה משחק של מייקרוסופט, לכל דבר. לא חושב שזה משנה הרבה מי רשום על שטר הבעלות של המפתחת, בטח לא כאשר החיבור למייקרוסופט הוא לא איזה חוזה בלעדיות (כמו, נגיד, ME), אלא חוזה הפצה (כמו גירס).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 12:54

נו די שחר אתה מבין את הכוונה שלי.... אני יודע מה זה צד ב ומה זה צד א ומה זה צד ג ואותי אישית ההגדרה בכלל לא מעניינת, לכ מה שמעניין הוא האם אני יכול לשחק במשחק המדובר עם המכשיר הקיים אצלי בביתי אבל אני ואתה הגבנו בתגובה ללאסקין שרשם
אם לא יהיה אנצ'רטד, ולא היילו - אז מה המשחק הגדול של החגים, בעצם?

זה די רומז לגבי סטודיו פנימי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 20:59

swiss-the-engine כתב:נו די שחר אתה מבין את הכוונה שלי.... אני יודע מה זה צד ב ומה זה צד א ומה זה צד ג ואותי אישית ההגדרה בכלל לא מעניינת, לכ מה שמעניין הוא האם אני יכול לשחק במשחק המדובר עם המכשיר הקיים אצלי בביתי אבל אני ואתה הגבנו בתגובה ללאסקין שרשם

זה די רומז לגבי סטודיו פנימי.

לא חושב שזה רומז לגבי סטודיו פנימי. לפחות לא ככה אני הבנתי את זה.
חושב שזה רומז לגבי משחק של מייקרוסופט, או משחק של סוני. גם צד א' וגם צד ב' מתארים משחקים של אחת החברות הללו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 13:02

אני לא חושב שהרשימה הזו שווה אפילו קמצוץ של התרגשות או דיון מעמיק יותר מדי, היא מזויפת לחלוטין, אם מחר אני אכתוב רשימה ואדליף אותה אז גם נפתח דיון על ההזיות שלי?

בכל אופן נחמד להתדיין והכל, אבל פשוט עדיף על דברים יותר מבוססים ורציניים, כשאני רואה משהו שבבוטות כתוב עליו זיוף אני לא יודע עד כמה הוא שווה את המאמץ מלבד אולי לגחך עליה טיפה ולעבור הלאה, אולי אפשר לפתוח דיון על מה מופרך יותר או פחות, אבל לא לחשוב לרגע שיש לה אחיזה במציאות כי חבל, רק תתאכזבו.

עוד משהו, המשחק הגדול של סוני לחגים זה מן הסתם THE ORDER, וכן ברור שהוא לא עומד מול QB אבל זה מה יש, אלא אם כן אנחנו מאמינים לרשימה ו TLG יוצא השנה :)

לאסקין אתה לא הבאת את TLOU2 אבל גם הוא כתוב ברשימה הזו במקור.
אמרתי כבר שחלק מהשמות סבירים ואפילו אנחנו יודעים שעובדים עליהם כמו ה RPG של גרילה או משחק של QD ומדיה מולקול, הבעיה היא כל הריכוז המאסיבי הזה במסיבה אחת כולל כמה שמות מומצאים כמו סייפון פילטר, HS2, וויפאאוט חדש וכו'
זה מופרך למסיבה אחת בודדת כשעוד יהיו תצוגות של צד ג' (כשאנחנו יודעים על אחת ודאית שזה דסטיני שאקטיביז'ן כבר אישרה שיופיע במסיבה- וזה לא דמו חמוד של 5 דקות של ספקטקל סטייל אנצ'רטד, החרא הזה תופס בקלות 10-15 דקות כדי להציג את הסקופ שלו), גראפים למיניהם (בכל זאת סוני) כמה דקות לויטה ולפס3 ולמשחקי אינדי (עוד סימן לרשימה מופרכת- הכל AAA חלומי בלי יחס לאינדי שפחות מלהיב את האנשים), הרי עברנו מסיבות קודמות ואנחנו יודעים שזה לא עובד ככה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 67 אורחים