במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bling » 26 מאי 2014, 10:34

Stick כתב:דיברנו על דימון סולס, לא על דארק סולס 1 שיצא לpc בפורט נוראי.
אני לא חושב שמישהו יכול להגיד שהעיצוב של דארק סולס 1 הוא בעייתי, מדובר לדעתי לא רק במשחק הטוב בסדרה מהבחינה העיצוב שלו, אני חושב שהוא עושה את זה על גבול המושלם.

אני לא אדבר בשמו יותר מדי אבל CHAOTIC כן חושב שדארק סולס בעל עיצוב נוראי ושמדובר במשחק בינוני, לפחות זה מה שאני זוכר שהוא אמר בדיון על משחקי הדור, לא כולם מתחברים לסגנון חסר הרחמים של הסדרה, אני גם צריך לנסות אותה אבל אני יודע שהמשחק הזה יפרק לי את הצורה וכל מני דיבורים כמו להגיע מוכנים מראש וללמוד את המשחק ברשת כדי לקבל טיפים וכו' לא בדיוק מעודדים אותי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2014, 11:14

לא יודע, יש פה הגזמה מאוד גדולה לגבי כמה בלתי אפשרי לשחק במשחקים.
אני מסכים שדימון סולס באמת קשה ועובד על המכניקה שלו בצורה קיצונית, אבל כמו שאמרתי דארק סולס לדעתי עשה שילוב מושלם והוא עובד יופי גם לבד והוא מאוד אפשרי גם למי שהוא לא הארדקור גם אם הוא משחק מאתגר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2014, 12:19

bling כתב:אני לא אדבר בשמו יותר מדי אבל CHAOTIC כן חושב שדארק סולס בעל עיצוב נוראי ושמדובר במשחק בינוני, לפחות זה מה שאני זוכר שהוא אמר בדיון על משחקי הדור, לא כולם מתחברים לסגנון חסר הרחמים של הסדרה, אני גם צריך לנסות אותה אבל אני יודע שהמשחק הזה יפרק לי את הצורה וכל מני דיבורים כמו להגיע מוכנים מראש וללמוד את המשחק ברשת כדי לקבל טיפים וכו' לא בדיוק מעודדים אותי.

אני באמת חושב שדארק סולס בינוני, במיוחד בגלל כמה שהוא לא מלוטש מהבחינה הטכנית. יש בו רעיונות טובים, אבל בדומה לקודמו, הביצוע במקרים רבים לוקה בחסר.
העיצוב שלו הרבה פחות גרוע משל דימון סולס, אבל עדין בעייתי מאוד, בכל הנוגע ללימוד השחקן את מכאניקות המשחק. בDS2 הם עשו קפיצת מדרגה יפה מאוד בתחום הזה. הם עדין גרועים בחלק מהדברים, אבל זה כבר לא "תבזבז את הזמן שלך ותנסה לעשות דברים, בלי שום דרך לדעת אם הדברים שאתה עושה עובדים". הם מזלזלים הרבה פחות בשחקנים עם DS2 וזה ההבדל העיקרי בינו בין קודמיו, לפי דעתי.
הם כן שומרים על הדברים הטובים, כמובן. עדין הדרך לגלות לאן צריך ללכת, היא בכך שאתה צריך למצוא מקומות חדשים וללכת אליהם. מצד אחד זה יכול ליצור מצב שבו אתה נלחם ביצורים חזקים מידי, אבל לי זה יצר בעיקר מצבים שבהם נלחמתי ביצורים חלשים מידי והרגשתי bad ass (ברמה שפגשתי בוס של שלב, אחרי שכבר פגשתי אותו כמיני בוס באיזה אזור), ככה שזה יכול להביא לחוויות מגוונות למדי.

DS2 גם הכי מלוטש מבחינה טכנית, בסדרה, ככה שאין צורך לסבול מנפילות FPS תכופות מידי, שלא רק מכערות את המשחק, אלא גם פוגעות באופן משמעותי בגיימפליי (מאוד תמוהה כמה המבקרים סלחניים לנושא הזה, כשזה משחק ממפתחת יפנית קטנה, אבל לא מפסיקים לדבר על זה, כשהמפתחת יותר גדולה/מצליחה/מוכרת).

אז קפיצת המדרגה שהם עשו בכל הנוגע להעברת מכאניקות המשחק לשחקן (וכבר נתתי דוגמאות) ובפן הטכני, אפשרו לי להנות מהדברים שתמיד היו טובים בסדרה, כמו מערכת פיתוח הדמות המגוונת והחופשית, או מערכת הקרב המאוזנת מאוד (שגם עובדת הרבה יותר טוב, כשהמשחק לא נופל ל14 FPS).
הם שיפרו ושיכללו את הנוסחא מספיק, בשביל שיהיה סביר, לפחות עבורי, לסבול קצת מחקר ובדיקה באינטרנט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מאי 2014, 12:26

אבל הוא לא מציב בפניך קשיים לא הגיוניים ומתסכלים.

זה ציטוט בהקשר של גיטר הירו. אני לא אומר שום דבר לגבי הויכוח שלכם פה (התחלתי בזמנו את DS ואחרי זמן לא ארוך במיוחד הלכתי לאיזה מקום עם מכשפות/רוחות לבנות כאלה שקרעו לי ת'תחת וויתרתי) אבל זה לדעתי ממש לא נכון מה שאמרת על גיטר הירו. אולי אם תשחק על הרמה הכי קלה אז השירים הקשים שחיקים עם גיימפאד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2014, 23:50

Nucleus_Dawn כתב:
אני באמת חושב שדארק סולס בינוני, במיוחד בגלל כמה שהוא לא מלוטש מהבחינה הטכנית. יש בו רעיונות טובים, אבל בדומה לקודמו, הביצוע במקרים רבים לוקה בחסר.
העיצוב שלו הרבה פחות גרוע משל דימון סולס, אבל עדין בעייתי מאוד, בכל הנוגע ללימוד השחקן את מכאניקות המשחק. בDS2 הם עשו קפיצת מדרגה יפה מאוד בתחום הזה. הם עדין גרועים בחלק מהדברים, אבל זה כבר לא "תבזבז את הזמן שלך ותנסה לעשות דברים, בלי שום דרך לדעת אם הדברים שאתה עושה עובדים". הם מזלזלים הרבה פחות בשחקנים עם DS2 וזה ההבדל העיקרי בינו בין קודמיו, לפי דעתי.
הם כן שומרים על הדברים הטובים, כמובן. עדין הדרך לגלות לאן צריך ללכת, היא בכך שאתה צריך למצוא מקומות חדשים וללכת אליהם. מצד אחד זה יכול ליצור מצב שבו אתה נלחם ביצורים חזקים מידי, אבל לי זה יצר בעיקר מצבים שבהם נלחמתי ביצורים חלשים מידי והרגשתי bad ass (ברמה שפגשתי בוס של שלב, אחרי שכבר פגשתי אותו כמיני בוס באיזה אזור), ככה שזה יכול להביא לחוויות מגוונות למדי.

DS2 גם הכי מלוטש מבחינה טכנית, בסדרה, ככה שאין צורך לסבול מנפילות FPS תכופות מידי, שלא רק מכערות את המשחק, אלא גם פוגעות באופן משמעותי בגיימפליי (מאוד תמוהה כמה המבקרים סלחניים לנושא הזה, כשזה משחק ממפתחת יפנית קטנה, אבל לא מפסיקים לדבר על זה, כשהמפתחת יותר גדולה/מצליחה/מוכרת).

אז קפיצת המדרגה שהם עשו בכל הנוגע להעברת מכאניקות המשחק לשחקן (וכבר נתתי דוגמאות) ובפן הטכני, אפשרו לי להנות מהדברים שתמיד היו טובים בסדרה, כמו מערכת פיתוח הדמות המגוונת והחופשית, או מערכת הקרב המאוזנת מאוד (שגם עובדת הרבה יותר טוב, כשהמשחק לא נופל ל14 FPS).
הם שיפרו ושיכללו את הנוסחא מספיק, בשביל שיהיה סביר, לפחות עבורי, לסבול קצת מחקר ובדיקה באינטרנט.

אז כנראה שנסכים לא להסכים, כי לדעתי דווקא בכל הקשור לעיצוב הזה של העולם, של השלבים, של המלכודות ושל רמת הקושי אין באמת תחרות והראשון טוב יותר.
גם לשני יש יתרונות כמו מערכת הקרב וכל מיני שינויים בדמות, במשמעות המוות ודברים כאלה שאתה בוודאי מכיר, אבל אם מדברים באמת על העיצוב אז אני לא מסכים.
טעם אישי וזה כנראה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2014, 17:52

Stick כתב:אז כנראה שנסכים לא להסכים, כי לדעתי דווקא בכל הקשור לעיצוב הזה של העולם, של השלבים, של המלכודות ושל רמת הקושי אין באמת תחרות והראשון טוב יותר.
גם לשני יש יתרונות כמו מערכת הקרב וכל מיני שינויים בדמות, במשמעות המוות ודברים כאלה שאתה בוודאי מכיר, אבל אם מדברים באמת על העיצוב אז אני לא מסכים.
טעם אישי וזה כנראה

זה סבבה לגמרי :)

ספויילר: הצג
אני כבר בשלב האחרון. הרבה מאוד זמן לא הרגשתי underpowered ועכשיו זה קורה. כשיש מולי יותר מאויב אחד, זה מתחיל להרגיש בעייתי, במיוחד האויבים עם הmace הענקית, שתוקפים 12 פעמים ברצף, בלי להפסיק ובלי שאפשר לגרום להם לאבד שיווי משקל.

נורא אהבתי את העיצוב שלו. גם אהבתי מאוד את הדרך המאוד קיצונית שבה העיצוב השתנה בין הטירה העבשה והנטושה, להר שטוף השמש של הדרקונים. זה היה מפתיע ומאוד אפקטיבי.

אני חושב שאעשה קצת גריידינג ואעלה עוד כמה רמות, לפני שאמשיך. החרב שלי ברמה הגבוהה ביותר שהיא יכולה להגיע אליה. קצת מבאס אותי שלא מצאתי חרב עדיפה, מאותו הסוג, במשך עשרות שעות. מצאתי אותה אחרי הבוס השני ומאז לא החלפתי אותה.
גם את המגן שלי לא החלפתי, מאז האזור הרביעי ועד עכשיו, כשאויב הפיל מגן עדיף עליו.
בשיריון המצב יותר טוב. החלפתי אותו 3-4 פעמים במהלך המשחק. זה ממש מעט, אבל עדיף על לשחק עם אותה החרב מהשעה ה5.
קצת חבל לי שכל כך הרבה זמן השתמשתי בדיוק באותו הציוד. מרגיש כמו פספוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 מאי 2014, 18:26

Nucleus_Dawn כתב:אז הטעות שלהם היא כמובן בהנחת היסוד. שחקנים לא משתפים ביניהם מידע בנוגע לאותם קטעים קשים, ממגוון סיבות (טכניות ואחרות).

קודם כל, הם לא חייבים לשתף כי יש את כתמי הדם שמופיעים אוטומטית כשהרבה אנשים מתים באותו איזור (ואיזורים של מלכודות פתע הם תמיד מקומות עם המון כתמי דם). כלומר אחרים בכלל לא צריכים לשתף מידע מיוזמתם בשביל זה.

דבר שני, אנשים כן משתפים. זה פשוט לא נכון מה שאתה אומר פה. עושה רושם שבכלל לא שיחקת במשחק הראשון עם אונליין (למעשה, אני כמעט בטוח שלא שיחקת, כי בהודעה הראשונה שלך טענת שאין שום דרך לדעת על המלכודות האלה בלי למות, שזה כמובן לא נכון באופן קיצוני).

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2014, 18:43

Nucleus_Dawn כתב:
זה סבבה לגמרי :)

ספויילר: הצג
אני כבר בשלב האחרון. הרבה מאוד זמן לא הרגשתי underpowered ועכשיו זה קורה. כשיש מולי יותר מאויב אחד, זה מתחיל להרגיש בעייתי, במיוחד האויבים עם הmace הענקית, שתוקפים 12 פעמים ברצף, בלי להפסיק ובלי שאפשר לגרום להם לאבד שיווי משקל.

נורא אהבתי את העיצוב שלו. גם אהבתי מאוד את הדרך המאוד קיצונית שבה העיצוב השתנה בין הטירה העבשה והנטושה, להר שטוף השמש של הדרקונים. זה היה מפתיע ומאוד אפקטיבי.

אני חושב שאעשה קצת גריידינג ואעלה עוד כמה רמות, לפני שאמשיך. החרב שלי ברמה הגבוהה ביותר שהיא יכולה להגיע אליה. קצת מבאס אותי שלא מצאתי חרב עדיפה, מאותו הסוג, במשך עשרות שעות. מצאתי אותה אחרי הבוס השני ומאז לא החלפתי אותה.
גם את המגן שלי לא החלפתי, מאז האזור הרביעי ועד עכשיו, כשאויב הפיל מגן עדיף עליו.
בשיריון המצב יותר טוב. החלפתי אותו 3-4 פעמים במהלך המשחק. זה ממש מעט, אבל עדיף על לשחק עם אותה החרב מהשעה ה5.
קצת חבל לי שכל כך הרבה זמן השתמשתי בדיוק באותו הציוד. מרגיש כמו פספוס.

כן, האיזור שתיארת הוא בדיוק זה שציינתי כאפי ומדהים :), למרות שאת השלב עצמו פחות אהבתי .

אני לא יודע עד כמה זה שאתה משתמש באותו נשק זה בעייתי, כי אני כן חושב שזה טוב לדבוק בנשק לאורך המשחק ולהתמקצע עליו עד שבשלבים הקשים אתה מכיר את הmove set על דקויות השנייה.
וכמו שאמרתי, התחלתי השבוע את המשחק שוב עם דמות שונה מאוד וזה מרגיש משחק אחר לגמרי. לכל נשק מלבד לכח ומהירות יש גם move set שונה ולכן כל המכניקה של הקרב משתנה. כיף לי בצורה בלתי רגילה עם הדמות-נינג'ה שלי עכשיו :).

אגב, סתם מסקרנות, באיזה ציוד אתה משתמש?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2014, 20:16

Stick כתב:כן, האיזור שתיארת הוא בדיוק זה שציינתי כאפי ומדהים :), למרות שאת השלב עצמו פחות אהבתי .

אני לא יודע עד כמה זה שאתה משתמש באותו נשק זה בעייתי, כי אני כן חושב שזה טוב לדבוק בנשק לאורך המשחק ולהתמקצע עליו עד שבשלבים הקשים אתה מכיר את הmove set על דקויות השנייה.
וכמו שאמרתי, התחלתי השבוע את המשחק שוב עם דמות שונה מאוד וזה מרגיש משחק אחר לגמרי. לכל נשק מלבד לכח ומהירות יש גם move set שונה ולכן כל המכניקה של הקרב משתנה. כיף לי בצורה בלתי רגילה עם הדמות-נינג'ה שלי עכשיו :).

אגב, סתם מסקרנות, באיזה ציוד אתה משתמש?

בשביל לדעת את הדקויות של הנשק, אפשר להשתמש פשוט באותו סוג נשק, אבל בסוג הנשק שאני בחרתי ומצא חן בעיני, לא היה שום נשק חדש ועדיף במשך 80% מהמשחק וזה קצת מבאס, אפילו כשהנשק עצמו מתחזק, כשאני משדרג אותו.
יכול להיות שזה פשוט ספציפית בgreatsword ובכל שאר סוגי הנשק יש את הכיף של למצוא נשק חדש וחזק יותר.

השיריון/קסדה/מגפיים של הם של Gyrm warrior. הכפפות הן של old knight.
החרב היא Drangleic Sword.
אני משתמש גם באיזה crossbow שיורה 3 חצים ברצף.
הטבעות שלי הן Chloranthy Ring+1, Ring of Blades+1, Ring of Restoration וRing of Binding.

אני, פחות או יותר, טנק שמגן ותוקף כשיש חלון לתקוף.

אגב, נראה ממש מגניב לעשות דמות עם שתי חרבות. אני לא חושב שתהייה לי סבלנות לעשות עוד ריצה עליו, כי אני כבר חייב לסיים אותו לקראת WD מחר :D
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מאי 2014, 23:07

כן, אתה ממש טנק :)
אני בריצה הראשונה השתמשתי בMastodon Greatsword, שהשגתי באיזור עם העכבישים (עשיתי אותו שני מבין הבוסים הראשוניים ככה שדי בהתחלה). נשק טוב יותר מהDrangleic Sword (משתדרג עד ל+10 כמובן) שגם עושה scale עם STR ולא עם DEX (הSTR יותר שימושי לבילד כזה).
חוץ מזה לא הייתי ממש טנק, אומנם השתמשתי בDrangleic armor הכבד (והמצוין, גם השתמשתי באבני השדרוג המיוחדות בשבילו כי לא השתמשתי בחרב) אבל בגלל זה הייתי בלי כפפות וקסדה בשביל שהדמות עדיין תנוע בצורה סבירה.
בסיבוב השני אני משתמש בשתי Black Steel Katana כנשקים ובקשת גדולה עם חצים מורעלים. כל כך כיף.

ואל תדאג, אני בטוח שזה יהיה חזק ממך ותגיע לעוד ריצה עליו, זה לא חייב להיות עכשיו או בחודשים הקרובים אבל תאמין לי, זה עוד יקרה :).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מאי 2014, 07:27

Stick כתב:כן, אתה ממש טנק :)
אני בריצה הראשונה השתמשתי בMastodon Greatsword, שהשגתי באיזור עם העכבישים (עשיתי אותו שני מבין הבוסים הראשוניים ככה שדי בהתחלה). נשק טוב יותר מהDrangleic Sword (משתדרג עד ל+10 כמובן) שגם עושה scale עם STR ולא עם DEX (הSTR יותר שימושי לבילד כזה).
חוץ מזה לא הייתי ממש טנק, אומנם השתמשתי בDrangleic armor הכבד (והמצוין, גם השתמשתי באבני השדרוג המיוחדות בשבילו כי לא השתמשתי בחרב) אבל בגלל זה הייתי בלי כפפות וקסדה בשביל שהדמות עדיין תנוע בצורה סבירה.
בסיבוב השני אני משתמש בשתי Black Steel Katana כנשקים ובקשת גדולה עם חצים מורעלים. כל כך כיף.

ואל תדאג, אני בטוח שזה יהיה חזק ממך ותגיע לעוד ריצה עליו, זה לא חייב להיות עכשיו או בחודשים הקרובים אבל תאמין לי, זה עוד יקרה :).

החרב הזאת באמת יותר טובה מהDrangleic. היא מגיעה ל300, לעומת 280 ויש לה scale יותר טוב.

אני לגמרי הולך לעשות קצת גריינדינג ולהשקיע בחרב הזאת עכשיו :D תודה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 מאי 2014, 08:24

טוב, לעומת המקצוענים שפה, אני עדיין מתקדם לאט Dark Souls הראשון, בדיוק השגתי את החרב מהזנב של הדרקון שנקראת Drake Sowrd, אני כרגע כ-5 שעות בתוך המשחק ונהנה מכל רגע (עזבתי את הUndead Bourge לאזור הבא). לא כל כך הבנתי את הטענה שאנשים טענו שהמשחק מאוד פתוח, כי למעט האפשרות ללכת לבית הקברות בהתחלה ליד הכהן שדיי ברור שלא צריך ללכת לשם עדיין, המשחק היה נכון לעכשיו מאוד - "לך קדימה, ויש רק כיוון אחד אמיתי". אני מניח שהוא נפתח מאוד בהמשך.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 28 מאי 2014, 10:30

דבר ראשון, כן, הוא נפתח עוד יותר בהמשך.
דבר שני כנראה לא חקרת מספיק, כי כבר עכשיו יש לך עוד 3 מקומות שאתה יכול ללכת אליהם מלבד הקברים.. (אם כי לא קשה לדעת תמיד לאן צריך ללכת)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 מאי 2014, 13:35

סיימתי את Bastion. מעולה! מעולה מעולה מעולה!
הוא עכשיו במבצע יומי בסטים. לכו על זה אם עוד לא שיחקתם.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 מאי 2014, 14:03

הצלחתי השבוע סוף סוף לסיים את FTL על Easy בפעם הראשונה. עכשיו לעבור לAdvanced mode...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 מאי 2014, 14:15

swym כתב:הצלחתי השבוע סוף סוף לסיים את FTL על Easy בפעם הראשונה. עכשיו לעבור לAdvanced mode...

מה?! למה לא על Normal? בושה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 28 מאי 2014, 23:53

Death_119 כתב:מה?! למה לא על Normal? בושה.

כי הבנתי שההבדלים היחידים הם בכמות הScrap שאתה מוצא ולא בדברים כמו קרבות מאתגרים יותר, ועם מבנה הרוגליי' שלו פשוט לא מצאתי סיבה לעבור רמה עד שאני מסיים אותו לפחות פעם אחת ולומד כמה אסטרטגיות חשובות על הדרך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 מאי 2014, 16:21

אני משחק בWolfenstein The New Order
בינתים אני מאוד אוהב את המישחק

זה משלב סיגנון ישן בסיגנון חדש ,של מישחקי FPS ,ולטעמי בצורה מאוד טובה
המשחקיות באמת מרגישה ,קרובה לWolfenstein 3D ,רק מודרנית יותר
ובכלל גם האווירה מצוינת

למי שלא יודע Wolfenstein 3D ,היה מישחק שקדם לדום 1
המישחק הראשון בסדרה היה בכלל ממבט איזומטרי ,למחשבים מאוד ישנים
אבל Wolfenstein 3D ,היה מה שאפך את הסדרה לבאמת מוכרת ,והיה אחד מהמישחקים שקידמו את זאנר הFPS
עד שיצא דום 1

בכל מיקרה בWolfenstein The New Order ,המישחקיות מאוד פשוטה
אבל רמת ההשקה במישחק מקבילה למישחקי AAA ,וכמו שאמרתי בינתים מאוד כיף
(אני משחק בPC )

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 28 מאי 2014, 23:37

Wolfenstein The New Order באמת משחק טוב.
אני נהנה ממנו כמו שנהניתי בביושוק אינפינטי. פשוט כיף... בא לי לחזור למשחק כל זמן שאני על המחשב- וזה אומר הכל.

מינוס אחד גדול מאוד (עצום): צריך לאסוף תחמושת, בריאות והגנה בצורה אקטיבית (וזה משחק שדורש ממך איסוף אכזרי). אני משחק על רמת קושי גבוהה, מה שגרם לי לנקע באצבע מרוב שאני לוחץ על כפתור האיסוף בצורה תמידית.

המשחק על כל מאפייניו באמת טוב. אם לא היה צריך לאסוף ציוד ידנית הייתי נותן למשחק 8.5. בגלל הפיצ'ר המגוחך הזה שהוא ספציפית מאוד מעיק במשחק הזה ואין לי מושג איך הוא עבר כל כך הרבה בקרה והגיע לגרסה הסופית של המשחק אני נותן לו ציון 7.5 בלבד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 מאי 2014, 01:34

כן, מסכים עם זה. אבל לא הייתי קורא לזה חיסרון עצום - זה סתם מעצבן ומיותר. מתרגלים לזה אחרי מס׳ שעות.

סיימתי אותו שלשום, והייתי מביא לו 77. משחק טוב ומהנה, אבל אין בו שום דבר יוצא דופן או מיוחד, שום דבר שאני אזכור חודש מהיום. אולי חוץ מ-Set Roth שהוא דמות שממש אהבתי. הכתיבה והמשחק פשוט מצוינים במשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 מאי 2014, 01:39

swym כתב:כי הבנתי שההבדלים היחידים הם בכמות הScrap שאתה מוצא ולא בדברים כמו קרבות מאתגרים יותר, ועם מבנה הרוגליי' שלו פשוט לא מצאתי סיבה לעבור רמה עד שאני מסיים אותו לפחות פעם אחת ולומד כמה אסטרטגיות חשובות על הדרך.

לא, זה משפיע גם על הקרבות. ספינות אויב עושות משמעותית יותר נזק על נורמל ומעלה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 מאי 2014, 07:37

המשחק על כל מאפייניו באמת טוב. אם לא היה צריך לאסוף ציוד ידנית הייתי נותן למשחק 8.5. בגלל הפיצ'ר המגוחך הזה שהוא ספציפית מאוד מעיק במשחק הזה ואין לי מושג איך הוא עבר כל כך הרבה בקרה והגיע לגרסה הסופית של המשחק אני נותן לו ציון 7.5 בלבד.

אבל זה פיצר מהסגנון הישן ,אני דווקא שמח שזה לא סתם שם מוכר ,אבל קלון COD ,כמו הרבה FPS היום
בימקום לעשות עוד קלון COD
עשו מישחק עם אווירה של הסגנון הישן ,אבל הפקה של 2014 ,ואותי זה משמח

נו פה ושם יש יתגנבות ,אבל בגדול הרוב מרגיש כמו FPS מיושן ,במובן הטוב של מיושן

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מאי 2014, 07:45

kririn כתב:

אבל זה פיצר מהסגנון הישן ,אני דווקא שמח שזה לא סתם שם מוכר ,אבל קלון COD ,כמו הרבה FPS היום
בימקום לעשות עוד קלון COD
עשו מישחק עם אווירה של הסגנון הישן ,אבל הפקה של 2014 ,ואותי זה משמח

נו פה ושם יש יתגנבות ,אבל בגדול הרוב מרגיש כמו FPS מיושן ,במובן הטוב של מיושן

ונכון שקנית אותו כדי לתמוך במפתחת שעשתה משחק שממנו נהנת?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 08:44

Klayman כתב:
ונכון שקנית אותו כדי לתמוך במפתחת שעשתה משחק שממנו נהנת?

מה הסיכוי שהנכבדים למעלה קנו את המשחק? במיוחד שאי אפשר לשחק אותו על הפיסי ללא VPN שמוביל לבאן מSteam או דרישה שלהם לקחת פיצוי ממי שמכר את המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 29 מאי 2014, 11:05

הוא פנה במיוחד לקרירין כי נראה לי שהוא יודע שאת רוב המשחקים אני ואינטר קונים (ואת אלה שאי אפשר אנחנו מורידים). לא מוצדק או משהו כזה, אבל מפתחת שאני מעריך אני אקנה את המשחק ואתמוך בעבודה שלהם. 90% מהמשחקים ששיחקתי בשנתיים האחרונות רכשתי בכסף.

קרירין נראה שלא קונה אפילו אפליקציה בדולר... ואת הבחור זה קצת מדליק כי הוא אוהב את התעשייה.
נערך לאחרונה על ידי Wan7ed ב 29 מאי 2014, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים