swiss-the-engine כתב:אני לא מסכים איתך... חיפשתחי כמה סרטונים ביוטיוב לרענן את הזכרון ואני לא רואה הבדל מהותי באנימציות של שני המשחקים. מה שכן בהיילו אין ריצה ובקוד כן והאנימציה של הריצה בקוד היא (אני מניח) רמה מעל מה שיצא לפניו.
קליימן אין מה לדבר על משחק שרק יצא השנה.
swiss-the-engine כתב:מה קשור ספרטן מת מפיצוץ עכשיו? זה ככה גם בשאר המשחקים של היילו ומבחינתי זה משהו שאני לא רוצה שישתנה על מזבח ה"מציאותי" והייתי מנחש שכך גם המפתחים חשבו.
חיפשת בכלל סרטונים שאתה פשוט חוזר על מה שכתבת רק עם יותר מילים?
DrKeo כתב:לא הבנתי למה אתה מראה לי מולטי ואפילו במולטי, אתה מראה לי איך בCOD4 הרגליים של הדמות נצמדים לקרקע עם IK בזמן שבהיילו 3 לא כך שאני לא ממש בטוח מה הנקודה שלך. לך תראה את המשימת צלפים של COD4 ואז תראה לי אפילו דבר אחד שנראה מאותו דור בהיילו 3, בהצלחה.
swym כתב:הסיבה שהדיבור היה על המולטיפלייר היא שמלכתחילה הטיעון התמוה של שחר (עזוב את הטוויסטים בעלילה מאז על כל חוסר היכולת להיצמד לעובדות ונתונים) היא שבהיילו חשוב מאד שיהיו אנימציות אנושיות "כי אנשים משחקים שעות במולטיפלייר של ספארטנים נגד ספארטנים". אבל מה שסוויס הראה זה שאנימציות המולטיפלייר של MW לא הכילו שום דבר יוצא דופן בעצמן (נדמה לי שרק אנימציות המוות שם כללו Mocap אבל אני כבר לא זוכר).
על זה שעם הMOCAP של COD בסינגל פלייר והריאליזם הצבאי שלו לא היה אף משחק שיתחרה ב-2007 (ובטח לא היילו 3 על אנימציות הkeyframe שלו) נראה לי שאין אף אחד שמערער. יותר מזה: ממש עכשיו אנחנו רואים בזכות טריילר החשיפה Advanced Warfare שגם היום אין אף משחק שמתחרה ב-mocap המטורף שלהם, בדגש על mocap של פנים.
אבל זה כמובן רק אספקט אחד של המשחק: אפשר באותה מידה להיטפל לאנקדוטות ולטעון שאנימציית המורפינג/בלנדינג של היילו 3 היתה מתקדמת יותר, כי מצד אחד למה לעזאזל שב-MW ישקיעו במשהו כזה אבל מצד שני להיילו זו נקודה חשובה במיוחד בגלל האנימציות של ה-flood combat form. וזה מחזיר אותנו למילת המפתח שסביבה כל הדיון הזה נסוב: פוקוס.
אגב IK ורגליים: בהיילו ריץ' השיטה שבאנג'י הציעו ללfoot fitting כבר היתה יותר מתקדמת מזו של COD שיצאו בתקופה המקבילה ותמכה יותר טוב בצעידה וסיבוב על משטחים משופעים. מי שבאמת מתעניין בטכנולוגיה של אנימציה יכול למצוא מצגת מצויינת שנקראת The Animation of Halo: Reach ומפרטת על השיטה יחד עם עוד שיפורים רבים באנימציה שהם הכניסו למנוע כולל השוואות מפורטות בין היילו ריץ' להיילו 3 (יש בסופו של דבר סיבה למה באנג'י מגיעים שוב ושוב לשתף בכנסים טכנולוגיים כמו GDC ו-Siggraph מהניסיון שלהם).
מי שסתם רוצה להתלונן על משחקים שהוא לא שיחק בהם... יש לזה איזה מם אם אני לא טועה
Klayman כתב:סוויס - אתה אמרת " אבל בלי שום צל של ספק אין שום דבר מיוחד באנימציות מולטי של אף משחק שאי פעם שיחקתי." אז נתתי דוגמא למשחק מולטי עם אנימציות מעולות. לא ראיתי שהגבלת למשחקים משנים ספציפיות.
swiss-the-engine כתב:נדב... מה שגיא אמר. בנוסף אני מחדד שאני מדבר על הליכה כי אין ריצה בהיילו 3 וריצה היא דבר שיותר קל לעשות לו אנימציה "מציאותית" כי חלק נכבד מיכולת התמרון שלך נלקחת ממך.
Klayman כתב:איך "אי פעם" תוחם שנים?
Klayman כתב:למי שבכלל חשב בכיוון - GT7 לא ייצא השנה, ואין אפילו רמז לכך שהוא ייצא בשנה הבאה. מה שכן, ''נראה להם'' שייצא משחק מלא ולא פרולוג הפעם.
http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... et-to-stay
“I don’t have a specific answer to that, but once every 3-4 minutes?…No! As much as necessary,” assures Turndorf . ” There are many kinds of QTEs. There are really compelling ones at the end of a boss battle or just a melee encounter which makes it more gratifying and gives it some branches which are really fun.”
“Then there are some little things like opening a door and things like that. There are plenty in the game, as many as necessary but we don’t go crazy like “Oh! It’s been 4 minutes, we don’t have a QTE, we need a QTE, ahh! What are we gonna do?!” It’s not like that. We tried to place them in compelling manners that users can really enjoy,” he said to GamingBolt.
DrKeo כתב:לא ברור לי איך אנשים חיו אפילו בשבריר של סרט שGT7 יצא לפני איזה 2016. והעובדה שהם ממשיכים לדבוק במודלים מהפס2, WTF? כמה הם ימשיכו לבזות את עצמם. המינימום של המינימום הוא לזרוק את המודלים של 2004 לזבל ולהשתמש בפרימיום של הפס3 כמכוניות "סטנדרט" ולעבוד על 200-300 מכוניות פרימיום ברמה של פס4. כל הקונספט הזה לא ברור לי, אני לא מבין למה פליפונים ממשיכים לבזות את עצמם עם תוכן של שני (!) דורות אחורה בתוך משחק פס4 במקום לעשות קצת OUT SOURCING. גם אף אחד לא ימות אם יהיה במשחק GT "רק" 300 מכוניות, ממילא אף אחד לא נוגע ב95% מהמבחר, שיעיפו כבר את הסטנדרט הזה. כאילו הם עובדים על מישהו, כי המכוניות האלה לא עומדות בשום סטנדרט של ה10 שנים האחרונות.
Death_119 כתב:הצהרה בדבר הQTE בThe order 1886:
מצד אחד ההצהרה מעודדת, מצד שני כשקוראים את כמות השטויות שהם הכניסו עבורם QTE ההצרה הופכת להיות יותר מלחיצה ממרגיעה:
נשמע שבמקום כל 4 דקות אנחנו נקבל כל 5 דקות. הם חייבים להראות גיימפליי של איזה 30 דקות ורציף כדי להרגיע.
bling כתב:מסכים בעיקרון אבל ברור לך שלא תראה עכשיו מודלים מטושטשים ברמה של פס2 נוסעים להם לצד אלו של הפס4 כן? זה ברור שהם עוברים שיפוץ כלשהו כדי שלא יבלטו לרעה, רק הבעיה היא שאין להם מידול פנימי מלא כמו המודלי פרימיום יום ככה שאין מבט מתא הנהג עצמו.
אני זוכר שאמרו בזמנו שלמדל מכונית ברמה של משחק פס3 לוקח זמן שמקביל לאיזה 20 מכוניות של פס2 (לא זוכר בדיוק מספרים אבל העיקרון ברור), זו בעיה שמתמודדים איתה כל משחקי המירוץ שמרימים מודלים מדהימים (בדרייב קלאב למשל יש רק איזה 50 מכוניות) ופוליפוני כנראה לא רוצה לוותר על התוכן המפלצתי שצברה במשך השנים ולהכניס אלף מכוניות ברמה של פס4 זה לא אפשרי כלכלית לאף חברה (גם בפורצה 5 היו תלונות על מעט מכוניות יחסית) ויש לה כנראה איזו גאוות יחידה שהם מתעקשים למדל הכל בעצמם ככה שבסוף רואים תופעות הזויות של נכסים שנגררים מימי הפס2.
עד עכשיו שהם מכרו 10-15 מיליון עותקים כל פעם אז השגעונות שלה היו נסלחים מבחינת סוני, אבל אם היא תמשיך לנפק גם כשלונות קופתיים עם התקציבי עתק שהם מקבלים אז הסבלנות תסתיים, למה לשלם תקציבי ענק לחברה שמייצרת משחק מלא אחת לכמה שנים, עובדת בצורה לא יעילה ובזבזנית ובסוף גם לא מוכרת מספיק כשהמתחרה מוציאה משחק כל שנתיים שגם מקבל ביקורות טובות יותר ועוד ימכור כמו GT בעתיד אם המגמה תמשך?
המשחק הזה עושה רושם יותר ויותר בזיוני, והוא עובר גם את ה PR הרע בהסטוריה, על בסיס כל הדיבורים והסרטונים זה עושה רושם של משחק של 6 גבוה, מקסימום 7, והחשיפה נראתה כל כך מבטיח בזמנו, הקונספט מעניין ומלא פוטנציאל, איזו אכזבה.
Nucleus_Dawn כתב:
באמת שפוליפוני הזויים. מישהו בסוני צריך לתפוס אותם ולנער אותם טוב טוב. אין שום דבר רע במשחק מירוצים עם 300 מכוניות. בטח ובטח כאשר 700 מה1000 מכוניות הן מכוניות ממשחק PS2, מכוניות ממשחק PS3, עוד 12 גירסאות של מיני ואן ו54 מזדה 3.
האורדר נשמע יותר ויותר כמו רייז. מטורף איך הוא הזכיר לו אותו בחשיפה ואיך הוא מזכיר אותו עוד ועוד, ככל שהזמן עובר ובכל פעם שאחד המפתחים מדבר עליו.
אבל לך תדע... אולי בסוף הוא יפתיע וייצא משחק חביב ביותר. אם הQTE ירגישו נחמד ולא טרחני, כמו שהם מנסים לגרום להם להשמע, אז אחלה לגמרי.
ממה שראינו ושמענו עד עכשוי, אין לי ממש תקוות גבוהות מהמשחק הזה, אבל אפשר לקוות.
Death_119 כתב:למה, עם כל לחיצת כפתור על הBumper אתה מקבל QTE? לא יודע כמה QTE יהיו בThe order בסופו, אבל למצב של Ryse הוא בחיים לא יגיע, למען האמת - אפילו RE6 לא הגיע. זה מדהים שאתה כל כך ספקן לגבי The order ומצד שני היית חסיד מטורף של Ryse שסיפר לנו שזה שלא היה סרטון אחד של גיימפליי בו לא הפסיקו להראות QTE כל לחיצה שלישית על X זה בסדר.
Nucleus_Dawn כתב:
חסיד מטורף של רייז? ממתי "אדם ססלר אמר שהוא נהנה בדמו שהוא שיחק, אז אולי המשחק דווקא אחלה, בהנחה והוא יהיה מגוון והמפתחים אומרים את האמת בנוגע לזה שמדובר בחתך רוחב, כמו במקרה של טומב ריידר" זה חסיד? טענה הזויה.
הביטוי "כמו רייז", לא אומר שכל דבר ודבר במשחק יהיה זהה לרייז. המשמעות היא שהוא יהיה דומה לרייז. נקודות הדמיון מאוד בולטות (הצורה שבה המפתחים מריירים על "סינמטיות", כמות בלתי סבירה של QTE, גרפיקה מצוינת, סרטוני גיימפליי שנראים רע יותר, ככל שרואים יותר מהם ועוד ועוד ועוד). כמו שאמרתי, הן גם הופכות ליותר בולטות ככל שהזמן עובר והמפתחים מדברים יותר על המשחק ומראים ממנו יותר.
אני מאוד מקווה שתהנה ממנו, כמובן. זה לא סותר את זה שהוא נראה לי (ולאחרים, כפי שאתה רואה) מעפן.
Death_119 כתב:משום מה אתה מעלה הרבה ספקות לגבי The Order שלא העלת בתקופה של רייז למרות שהיימפליי של The Order שהוצג (למרות שלא הרבה ממנו) רחוק ממה שאתה מנסה לרמז.
bling כתב:מסכים בעיקרון אבל ברור לך שלא תראה עכשיו מודלים מטושטשים ברמה של פס2 נוסעים להם לצד אלו של הפס4 כן? זה ברור שהם עוברים שיפוץ כלשהו כדי שלא יבלטו לרעה, רק הבעיה היא שאין להם מידול פנימי מלא כמו המודלי פרימיום יום ככה שאין מבט מתא הנהג עצמו.
אני זוכר שאמרו בזמנו שלמדל מכונית ברמה של משחק פס3 לוקח זמן שמקביל לאיזה 20 מכוניות של פס2 (לא זוכר בדיוק מספרים אבל העיקרון ברור), זו בעיה שמתמודדים איתה כל משחקי המירוץ שמרימים מודלים מדהימים (בדרייב קלאב למשל יש רק איזה 50 מכוניות) ופוליפוני כנראה לא רוצה לוותר על התוכן המפלצתי שצברה במשך השנים ולהכניס אלף מכוניות ברמה של פס4 זה לא אפשרי כלכלית לאף חברה (גם בפורצה 5 היו תלונות על מעט מכוניות יחסית) ויש לה כנראה איזו גאוות יחידה שהם מתעקשים למדל הכל בעצמם ככה שבסוף רואים תופעות הזויות של נכסים שנגררים מימי הפס2.
עד עכשיו שהם מכרו 10-15 מיליון עותקים כל פעם אז השגעונות שלה היו נסלחים מבחינת סוני, אבל אם היא תמשיך לנפק גם כשלונות קופתיים עם התקציבי עתק שהם מקבלים אז הסבלנות תסתיים, למה לשלם תקציבי ענק לחברה שמייצרת משחק מלא אחת לכמה שנים, עובדת בצורה לא יעילה ובזבזנית ובסוף גם לא מוכרת מספיק כשהמתחרה מוציאה משחק כל שנתיים שגם מקבל ביקורות טובות יותר ועוד ימכור כמו GT בעתיד אם המגמה תמשך?
המשחק הזה עושה רושם יותר ויותר בזיוני, והוא עובר גם את ה PR הרע בהסטוריה, על בסיס כל הדיבורים והסרטונים זה עושה רושם של משחק של 6 גבוה, מקסימום 7, והחשיפה נראתה כל כך מבטיח בזמנו, הקונספט מעניין ומלא פוטנציאל, איזו אכזבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים