Laskin כתב:זה הגיוני מאוד אם אתה רוצה להשפיע ע"י חרם. הבעייה היא שהוא מחרים את המקור הלא נכון.
תחרים את מי שמסכים לשחק ליד של NVIDIA (=החברות שמפתחות משחקים שלא עובדים טוב על הכרטיס שלך) כדי שיפסיק לעשות זאת.
DrKeo כתב:גיא, אני באמת מעריץ אותך שהצלחת לסובב את הFURY X כהצלחה, כרטיס שיצא אחרי שנה של הייפ ומפסיד ל980TI, כרטיס שיצא לפניו ועולה אותו דבר, בכל הרזולווציות. Bravo
פעם אחרונה שהייתה פה שיחת AMD VS NVIDIA אנשים טענו שלא פייר להשוואת את סדרה 900 לסדרה 200 של AMD כי היא יצאה כמעט שנה אחריה כשסדרה 900 דרסה לה את הצורה. וכשסדרה 300 יוצאת שנה אחרי סדרה 900 ובקושי מצליחה להשוואת? ואו, כל הכבוד AMD, כולנו מעריצים אותך!
DrKeo כתב:אגב, הטיעון שלך על 1080P די מנותק. לא הוויצ'ר, לא GTA, לא בטמן, לא AC ולא FC4 רצים נעול ב60 על 970 וגם לא על 980. על 980TI דווקא כן (אולי חוץ מאשר בטמן שהוא כרגע כזאת קטסטרופה שאפילו לא עושים לו בנצ'מארקים).
swym כתב:DrKeo כתב:גיא, אני באמת מעריץ אותך שהצלחת לסובב את הFURY X כהצלחה, כרטיס שיצא אחרי שנה של הייפ ומפסיד ל980TI, כרטיס שיצא לפניו ועולה אותו דבר, בכל הרזולווציות. Bravo
פעם אחרונה שהייתה פה שיחת AMD VS NVIDIA אנשים טענו שלא פייר להשוואת את סדרה 900 לסדרה 200 של AMD כי היא יצאה כמעט שנה אחריה כשסדרה 900 דרסה לה את הצורה. וכשסדרה 300 יוצאת שנה אחרי סדרה 900 ובקושי מצליחה להשוואת? ואו, כל הכבוד AMD, כולנו מעריצים אותך!
התחושה שלי היא דווקא שבצד השני אתה זה שמנסה לעשות כל מאמץ אפשרי כדי לסווג את הפיורי ככישלון, החל מהצהרות על חוסר הרלוונטיות שלו מתוך שמועות מופרכות על תג מחיר של 850$ וכלה בהתעלמות משאר הנתונים. אבל בפועל הפיורי ממשיך מסורת של תחרות עם פערי זמנים לכרטיסי high end והבדל אחד מהותי:
- כשה-290X יצא הוא שבר את השוק ודרס את סדרה 700, ולמעשה נתן כמעט ביצועים של כרטיס טיטאן שעלה פי 2 ממנו.
- כשה-GTX 980 יצא הוא דרס את ה-290X הישן יותר בביצועים בזמן שה-970 (המופלא) חתך אותו במחיר מלמטה.
- כשה-FuryX יצא הוא שוב עקף את ה-980 בביצועים - ושוב מספק ביצועים שמתקרבים לטיטאן X שעלה פי 2 ממנו. אני מזכיר לך שהטיטאן X יצא רק לפני שלושה חודשים עם תג מחיר של 1000$ - ועם הפרש ביצועים כל כך מזערי הפיורי X הופך אותו ללא רלוונטי.
מה ההבדל היחיד הפעם? ש-Nvidia הצליחה להקדים תרופה למכה והוציאה את ה980 TI שבועיים לפני הFury X, במקביל לחיתוכי מחיר חדים בשאר הכרטיסים שלה - צעד שהיא לא היתה עושה אם הכרטיסים של AMD לא היו מספקים תמורה טובה יותר. ה"בעיה" היחידה של AMD היא שה-980TI הוא כרטיס נהדר אפילו יותר מהFury X, אבל בניגוד לתמונה שאתה מנסה לייצר כאן כאילו יש פער של שנה, כאן כבר לא מדובר בכרטיס בן שנה אלא בכרטיס חדש דנדש שיצא במקביל. לא מדובר פה על סתם איזה כרטיס מסך ישן שזרקו לצרכנים שיהיה אלא על כרטיס שהוא ללא כל ספק פסגת הטכנולוגיה שNvidia הוציאה נכון להיום.
עד לפני כמה זמן אנשים (ואתה ביניהם לפי התגובות שלך) לא חשבו בכלל שAMD תצליח לחזור להתחרות בNvidia בשוק הHigh End ותיאלץ להישאר רק בקטגוריות המחיר הנמוכות יותר. והנה הפיורי X הוכיח שהם כן יכולים - למרות דרייברים בבטא, למרות כמות זיכרון קטנה יותר ובלי קפיצה בארכיטקטורה מ28nm - ולכן גם אם ה980 ti עדיין עדיף במקצת, הפיורי הוא עדיין כרטיס נהדר וכל אתרי הביקורות מסכימים על זה (ובינתיים גם בnewegg הוא סולד אאוט).
אני שוב מזכיר לך שעד עכשיו ראינו תחרות עם פערי זמנים בין שני הכרטיסים שמאד הקשתה על ההשוואה שתמיד היתה למשהו ישן יותר, אבל מה שאנחנו רואים עכשיו זה לראשונה מזה זמן רב את שתי היצרניות מוציאות כרטיס דגל שלהן ממש במקביל ועם אותו תג מחיר. והפערים הם קטנים, כאלו שמצד אחד יגרמו לכל מי שסתם משדרג כרטיס מסך ונשאר עם המחשב הישן יותר להעדיף את ההצעה של Nvidia, אבל מספיק קטנים כדי שעבור מי שמעוניין כבר בשדרוג משמעותי יותר שכולל גם מסך freesync/gsync (לדעתי אחת ההבטחות היותר משמעותיות שהיו בשנים האחרונות) העסקה של AMD תהיה הרבה יותר משתלמת בגלל מחירי המסכים בפועל.
תגיד לי אתה: אם אתה צריך לקנות עכשיו מחשב חדש ומסך adaptive sync של אחת היצרניות שבכל שאר הפרמטרים הוא זהה, אתה תהיה מוכן לשלם פרמיה של 200$ יותר לחבילה הכוללת רק כי הביצועים של ה980 TI על פני הFury X עדיפים במקצת? אתה לא חושב שב-200$ דולר אקסטרה יש לך דברים אחרים שאולי יתנו לך יותר תמורה?DrKeo כתב:אגב, הטיעון שלך על 1080P די מנותק. לא הוויצ'ר, לא GTA, לא בטמן, לא AC ולא FC4 רצים נעול ב60 על 970 וגם לא על 980. על 980TI דווקא כן (אולי חוץ מאשר בטמן שהוא כרגע כזאת קטסטרופה שאפילו לא עושים לו בנצ'מארקים).
אבל (משחקים תקולים כמו באטמן בצד) הם רצים במעל 60 גם על ה-980TI וגם על הFury X. אם יש לך מסך 1080p סטנדרטי זה לא משנה לך שאחד מוציא 67FPS והשני 71FPS - כי בכל מקרה הפריימים האלו יזרקו ואתה תקבל רק 60FPS על המסך הזה. הפער בין שני כרטיסים נמדד רק ברגע שלפחות אחד מהם נופל מ60FPS - או במקרה (החריג) של מסך עם קצב רענון גבוה יותר ו/או עם adaptive sync כלשהו.
Yahel12 כתב:תגידו לי אתם עושים צחוק? ברור שאני "מחרים" את החברה הנכונה.
תמשיכו להגיד שכרטיסים האלו הם כישלון.. זה בסדר, אם רק הייתם מבינים במה אתם תומכים בהפרשי המחירים, וואו הכרטיסים של NVIDIA כול כך טובים שהם עושים 6 פריימים יותר לשניה אז זה שווה את ה100-150 דולר יותר להוציא על כרטיס בשביל לקבל יותר (בחצי אחוז בערך) בשביל יותר.
אותם לא יכולים להגיד שהכתבה שהבאתי היא שטויות, הרי על AMD אין כתבות כאלו, נכון? AMD פשוט חזקים מהסיבה הפשוטה, השם - וגם אתם נפלתם לזה כנראה, אז בגלל שעכשיו השם הזה הוא מה שהוא, הם יעשו הכול כדי שהוא ימשיך להיות ככה ולא משנה מה, הרי בוודאי הכרטיס יבצע יותר טוב אם כמעט כול משחק מותאם במיליון אחוז יותר לכרטיסים שלהם.
מה שהבאתי הוא עובדות.. את השם של AMD כנראה כבר אי אפשר להציל, אבל לקרוא את העובדות עוד אפשר.
Yahel12 כתב:ורגע לסקין מה בדיוק הקשר לבן כמה אני? התנשאות?
אני לא מחרים אותם סתם, ברור שכול מה שמעניין חברה הוא כסף, אבל יש גבולות לחמדנות, גרידיות וחוסר אכפתיות, מבחינתי לפחות כנראה שלך זה לא אכפת בכלל, ולא אתה לא משלם סכום זהה בכלל לכרטיסים של NVidia, אלא אם כן מבחינת לשלם יותר זה זה זהה.
Nucleus_Dawn כתב:Yahel12 כתב:ורגע לסקין מה בדיוק הקשר לבן כמה אני? התנשאות?
אני לא מחרים אותם סתם, ברור שכול מה שמעניין חברה הוא כסף, אבל יש גבולות לחמדנות, גרידיות וחוסר אכפתיות, מבחינתי לפחות כנראה שלך זה לא אכפת בכלל, ולא אתה לא משלם סכום זהה בכלל לכרטיסים של NVidia, אלא אם כן מבחינת לשלם יותר זה זה זהה.
NVIDIA אכפתית הרבה יותר מAMD. בגלל זה הם משקיעים כל כך הרבה יותר כסף מהם על מחקר ופיתוח ועל כל הצד של התוכנה, שהופך הרבה משחקים ליותר טובים עבור הלקוחות שלהם.
מה נסגר? עד כמה אתה בהכחשה?
FURY X עולה בדיוק כמו 980 TI והביצועים פחות טובים.
390X עם ביצועים דומים ל970 ועולה 100 דולר יותר.
390 עם ביצועים פחות טובים מ970 ועולה אותו הדבר.
איפה פה אתה רואה שמשלמים יותר עבור כרטיס של NVIDIA?
Yahel12 כתב:אני לא אוהב את AMD, לא היה לי כרטיס שלהם אף פעם אפילו.
ההעדפה שלי היא מאוד הגיונית, וואו הGTX 980 הרבה יותר טוב.. הוא מריץ משחקים ב.. 10 פריימים לשניה יותר? מדהים, אני אלך לשלם על זה 100$ נוספים רק כדי להגיד שיש לי NVIDIA אבל בפועל אני לא אצליח לשים לב לזה.
אני לא שונא אותם, אבל הם בהחלט לא הולכים בדרך הנכונה עם ה"מאחורי הגב" שלהם.. אפילו יש לי כרטיס של NVIDIA ואני לא רואה סיבה להחליף כרגע בגלל שאני לא משחק ביותר מ1080P,אבל גם אם היה לי AMD אני מבטיח לך שהייתי מרוצה מאוד, וגם אתה לא היית שם לב בכלל.
Yahel12 כתב:אני לא אוהב את AMD, לא היה לי כרטיס שלהם אף פעם אפילו.
ההעדפה שלי היא מאוד הגיונית, וואו הGTX 980 הרבה יותר טוב.. הוא מריץ משחקים ב.. 10 פריימים לשניה יותר? מדהים, אני אלך לשלם על זה 100$ נוספים רק כדי להגיד שיש לי NVIDIA אבל בפועל אני לא אצליח לשים לב לזה.
אני לא שונא אותם, אבל הם בהחלט לא הולכים בדרך הנכונה עם ה"מאחורי הגב" שלהם.. אפילו יש לי כרטיס של NVIDIA ואני לא רואה סיבה להחליף כרגע בגלל שאני לא משחק ביותר מ1080P,אבל גם אם היה לי AMD אני מבטיח לך שהייתי מרוצה מאוד, וגם אתה לא היית שם לב בכלל.
bling כתב:Yahel12 כתב:אני לא אוהב את AMD, לא היה לי כרטיס שלהם אף פעם אפילו.
לא בקטע רע אבל ככה לא נשמע מישהו שלא אוהב את AMD
DrKeo כתב:אלוהים יהל, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. אתה פשוט מערבב פה דברים שזה לא יאומן. הכתבה שהבאת מלאת שקרים, זאת לא כתבה בכלל אלה דגנרט ששפך שמועות מהאינטרנט לתמונה. כרגע כרטיס NVIDIA נותנים דולר לביצוע יותר טוב, כזה כואב לך?
Yahel12 כתב:לא נכון, המידע הזה לא רנדומלי, הדברים האלו הם לא שמועות ואני מקווה שאתה יודע את זה.. ומה נראה לך שאני מזייף את הבנצ'מארקים בפוטושופ?
Yahel12 כתב:מסכים לגבי הבנצ'מארקים, בגלל זה אמרתי מקודם שנעזוב את זה כי מבחן המציאות הוא זה שקובע, ומבחן המציאות הוא שכול אחד מהכרטיסים האלו יהיה טוב באותה, רק המחיר יהיה יותר כואב פשוט זה הכול..
DrKeo כתב:Yahel12 כתב:מסכים לגבי הבנצ'מארקים, בגלל זה אמרתי מקודם שנעזוב את זה כי מבחן המציאות הוא זה שקובע, ומבחן המציאות הוא שכול אחד מהכרטיסים האלו יהיה טוב באותה, רק המחיר יהיה יותר כואב פשוט זה הכול..
כדי להבין מה בנצ'מארק אומר צריך לעשות הרבה כאלה ולראות טרנד. כן, הFURY X מבצע פחות טוב מה980TI ועולה אותו דבר. ואו, העולם לא נפל, לא קרה כלום. מותר לך לקנות את הFURY X אם בא לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים