דרקו צפיתי בסרטון הזה
https://www.youtube.com/watch?v=k9cKZiJw6Pkוהוא לא אמר כלום על 390X
אלה 970 מול 390 ,בבערך אותה רמת מחיר
וה390 יוצא מומלץ יותר
בעניין הנווידה ,יש לי כרטיס שלהם כרגע ,הפיצרים שאתה מדבר אליהם ,הרבה פעמים מצריכים כרטיס יקר ,כל פעם להנות מזה באמת
פשוט כי זה פוגע בביצועים
ככה שגם במקרים שמפתחות בוחרות בזה ,אתה כשחקן צריך לבחור מה חשוב לך יותר
דרך אגב לא שונה מAMD במקרה הזה ,גם שם יש בחירה ,והרבה אלמנטים דוגמת צללים \רזולוציה \תאורה \וכו וכו וכו ,משפעים ישירות על הביצועים
בינתים אני לא רואה אף מישחק AAA ,בילעדי לAMD או הנווידה ,הדברים שאתה מדבר אליהם ,הם תוספות נחמדות במקרה הטוב ,אבל לא נוגעות בכלל למשחקיות
עם מפתחת ,צריכה פיזיקה שנוגעת למשחקיות ,היא בוחרת במשהו שלא מוגבל לחומרה ,חלק מהמשחקים אפילו רצים על OB של אינטל למען השם (רצים חרא אבל בכל זאת )
עם מה שמעניין אותך ,זה רק ליסתכל טוב טוב על כל אפקט ,שלא נוגע במשחקיות ,זה כבר עניין שלך
וגם אז ,כמו שה550TI שלי ,לא מריץ כבר את פיזיק X ,ודברים אחרים ברמה הגבוה ביותר
ככה בעתיד גם כרטיסים חדישים יותר כמו ה970 לא יריצו אותם ,מה תעשה שדרוג כל שנתיים לכרטיס חזק ,רק לאפקטים ?
ואל תבינו לא נכון ,אני לא זונת גרפיקה ולא פאנבויס של AMD
אישית היתי רוצה ,960 4 גיגה ,במחיר טוב ,ככרטיס לשנתיים ,שלוש ,לצערי המחיר שלו קרוב ל970
גם ה380 4 גיגה לא מישתלם לטעמי ,הוא במחיר טוב מה960 ,אבל עדין די יקר למה שהוא נותן
פחות מ4 גיגה ,אני פשוט לא מיתקרב ,כי הדרישות מתחילות לגדול במשחקי AAA ,ככה שכל מה שמיתחת פשוט לא מעניין אותי
ובעניין הזיכרון ,דרקו ה550TI שלי ,סוחב יותר זמן ,כי יש לו 2 גיגה במקום 1 גיגה ,כן הוא חלשלוש היום
אבל הרבה משחקים היום לא שחיקים בצורה נורמלית ב1 גיגה ,נכון שכימאת אין מישחקים שמנצלים 4 גיגה בFHD היום ,אבל אני קונה כרטיס בציפיה לכמה שנים טובות
לא צריכה להיות בעיה במעבר לDX 12 ,כי הוא אמור לתמוך בכרטיסי DX11
ככה שהזיכרון ,זה פרמטר שיכול פוטנציאלית להיות חשוב ,עוד שנתים שלוש ,ברמה של להריץ מישחקים מסוימים ,או לא להריץ אותם