omerkot כתב:שום דבר בתהליך הייצור של טלפון סיני ב50$ לא גורם לו להיות פחות אמין מטלפונים ב600$. אם יש להם בעיות אמינות הן נובעות מתכנון לא מוצלח או בעיות תוכנה. בזמנו דיברנו על זה, אני ממליץ לקנות אחד בתוך תחליף לנגן מוזיקה או אפילו סתם בשביל להתרשם מכמה הרבה טלפון אתה מקבל בכל כך מעט כסף.
נינטנדו יכולה בקלות רבה לייצר היום את מה שאני מתאר במחיר שאני מתאר, עם רווח ניכר ובלי בעיות אמינות. מה היא תעשה? כמו שסייגתי וכמו שאתה מציין, נחיה ונראה... לנינטנדו יש את ההגיון המעוות שלה...
DrKeo כתב:אתה באמת חושב שנינטנדו יכולה להרים סוג של 3ds2 מבוסס טיגרה במחיר לצרכן של 50$? לדעתי לא, אפילו nvidia עצמה מוכרת את השילד מבוסס טגרה x ב200$ ונינטנדו בקושי הרימה טאבלט סינגל טאצ׳ ברזולוציה מביכה ללא cpu או gpu ב150$.
omerkot כתב:שום דבר בתהליך הייצור של טלפון סיני ב50$ לא גורם לו להיות פחות אמין מטלפונים ב600$. אם יש להם בעיות אמינות הן נובעות מתכנון לא מוצלח או בעיות תוכנה. בזמנו דיברנו על זה, אני ממליץ לקנות אחד בתוך תחליף לנגן מוזיקה או אפילו סתם בשביל להתרשם מכמה הרבה טלפון אתה מקבל בכל כך מעט כסף.
נינטנדו יכולה בקלות רבה לייצר היום את מה שאני מתאר במחיר שאני מתאר, עם רווח ניכר ובלי בעיות אמינות. מה היא תעשה? כמו שסייגתי וכמו שאתה מציין, נחיה ונראה... לנינטנדו יש את ההגיון המעוות שלה...
omerkot כתב:אני אתנסח באופן מכובד ואבקש מכם לאתר עבורי את המקום שבו רשמתי שנינטנדו הולכת להרים 3DS9 ב50$ ואת המקום שבו רשמתי שטלפונים ב50$ הם שווי ערך לטלפונים ב600$.
משום שלא תמצאו מקומות כאלה אז אני ארשום שוב: נינטנדו מסוגלת למכור את המוצר שאני מתאר (יחידת שלט מבוססת X1 ויחידה נייחת מבוססת מעבד מעפן וGPU מעפן, ששקולים לאלה של הPS4/XBOX1) ב300-400 דולר תוך רווח נאה ואמינות בסטנדרט המקובל.
עכשיו אני מבין שאתם בקיאים יותר ממני בתמחור של SoCs או בתהליכי ייצור של מוצרי אלקטרוניקה אבל תסלחו לי מאוד...
omerkot כתב:תוספת העלות של מעבד על גבי הצ'יפ של הGPU היא מינורית בעליל (אולי 5$ בלחץ) ובמקביל, GPU בלבד אומר שיחידת הבסיס לא מסוגלת להשאר מחוברת 24 שעות ביממה ולהוריד משחקים, עדכונים או פרסומות מעיקות שזה מה שנינטנדו בעיקר עושה עם החיבורים האלה.
omerkot כתב:אם זה נכון אז זה מחזק את ההערכה שלי שיש פה יחידת בסיס חזקה שעושה סטרימינג ליחידת קצה קטנה כי קשה מאוד לדמיין איך לוקחים ודוחפים GPU בסדר גודל כזה לתוך שלט קטן עם סוללה קטנה וללא קירור (אפילו בגירסת המובייל הכי עלובה ומנוונת שלו).
Klayman כתב:Nvidia היא לא זאת שאמרה ממש לא מזמן שהקונסולות זה עסק ללוזרים (בפרפראזה, כמובן)?
Klayman כתב:כן אבל..... האם הצ'יפ באמת יהיה 1:1 למה שהם מייצרים?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים