DrKeo כתב:
אה, ואם הייתי צריך לשים כסף מתי יצא הדור הבא אז הייתי שם אותו על 2021, אני אומר שזה יקרה בשנה הזאת עוד מ-2013 כשיצאה הפס4.
DrKeo כתב:אם הפס5 תתמוך לאחור, אני רואה מצב שבו אני קונה פס5 ומדלג על הפס4 לגמרי. יכול להיות מעניין.
DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
אבל Death Stranding....
Stick כתב:טוב, לפני כמה ימים נתקלתי בטעות במשחק hollow knight. האמת שלא שמעתי עליו עד עכשיו אבל להבנתי זה סתם פספוס שלי ומדובר במשחק די מוכר.
בכל מקרה, הוא 35 ש"ח בסטים כרגע אז קניתי אותו "בשביל לבדוק" (אחרי ששמעתי עליו דברים טובים במשך 7 דקות) ו-וואו.. אני לא יכול להפסיק לשחק.
עוד לא סיימתי אותו ( משחק ארוך יחסית לאינדי, 20 שעות לריצה רגילה לפי HLTB) אבל כבר עכשיו אני יכול להגיד שזה כנראה המטרואידבניה המודרני הכי טוב שיצא לי לשחק. פשוט משחק מושלם ומהודק בצורה בלתי רגילה, מעוצב נפלא (גם אומנותית וגם בעיצוב שלבים, יש פה חיבור בין שלבים ברמה של DS1) ובעל סאונדרק נהדר. אפילו הסיפור מנימליסטי ומעניין.
הגיימפלי מאוד פשוט (אך מהודק) בתחילת המשחק אבל הולך ומתפתח כל הזמן, קרבות הבוסים מאוד מעניינים ומאתגרים.
השורה התחתונה היא שאני יכול להמשיך ככה גם עוד שעות, אבל בקיצור אני מאוד אוהב משחקי מטרואידבניה 2D אינדי כאלו, ושיחקתי בכל השמות הגדולים מהשנים האחרונות. אני חושב שזה הטוב ביותר ששיחקתי, ממולץ בטירוף.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
אבל Death Stranding....
DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
אבל Death Stranding....
אתה לגמרי צודק אבל יש לי הרגשה שהוא יכול להיום גם משחק 2020 ואם אני אצטרך לחכות כמה חודשים כדי לשחק אותו על הפס5 ב60FPS 4K אז אולי זה יהיה שווה את זה. הכל תלוי בלוז אבל ברמת העיקרון אתה צודק, קוג'ימה ישבור אותי
Nucleus_Dawn כתב:Stick כתב:טוב, לפני כמה ימים נתקלתי בטעות במשחק hollow knight. האמת שלא שמעתי עליו עד עכשיו אבל להבנתי זה סתם פספוס שלי ומדובר במשחק די מוכר.
בכל מקרה, הוא 35 ש"ח בסטים כרגע אז קניתי אותו "בשביל לבדוק" (אחרי ששמעתי עליו דברים טובים במשך 7 דקות) ו-וואו.. אני לא יכול להפסיק לשחק.
עוד לא סיימתי אותו ( משחק ארוך יחסית לאינדי, 20 שעות לריצה רגילה לפי HLTB) אבל כבר עכשיו אני יכול להגיד שזה כנראה המטרואידבניה המודרני הכי טוב שיצא לי לשחק. פשוט משחק מושלם ומהודק בצורה בלתי רגילה, מעוצב נפלא (גם אומנותית וגם בעיצוב שלבים, יש פה חיבור בין שלבים ברמה של DS1) ובעל סאונדרק נהדר. אפילו הסיפור מנימליסטי ומעניין.
הגיימפלי מאוד פשוט (אך מהודק) בתחילת המשחק אבל הולך ומתפתח כל הזמן, קרבות הבוסים מאוד מעניינים ומאתגרים.
השורה התחתונה היא שאני יכול להמשיך ככה גם עוד שעות, אבל בקיצור אני מאוד אוהב משחקי מטרואידבניה 2D אינדי כאלו, ושיחקתי בכל השמות הגדולים מהשנים האחרונות. אני חושב שזה הטוב ביותר ששיחקתי, ממולץ בטירוף.
הוא באמת ברשימת ה"רוצה" שלי. אם אתה אוהב גם קצת שילוב של אלמנטי רוגלייק, אז דד סלס מאוד מומלץ, להבנתי.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
אבל Death Stranding....
אתה לגמרי צודק אבל יש לי הרגשה שהוא יכול להיום גם משחק 2020 ואם אני אצטרך לחכות כמה חודשים כדי לשחק אותו על הפס5 ב60FPS 4K אז אולי זה יהיה שווה את זה. הכל תלוי בלוז אבל ברמת העיקרון אתה צודק, קוג'ימה ישבור אותי
אלא אם יקרה איזה נס והוא בסוף כן יצא למחשב, לא תהיה לי ברירה אלא גם לקנות PS5 בשבילו.
בקשר ל-Hollow Knight אני מת לשחק בו אבל כרגע נמנע בגלל שילוב של קמצנות, בקלוג גדול, וחוסר בזמן. יצאו לו כבר שני עדכונים בחינם שהוסיפו אזור חדש, בוסים ויכולות ואם אני לא טועה השלישי בדרך.
DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:Tlou זה משחק אמצע 2019, עם אנצ׳רטד התאפקתי כבר שנה וחצי, אני אשרוד
אבל Death Stranding....
אלא אם יקרה איזה נס והוא בסוף כן יצא למחשב, לא תהיה לי ברירה אלא גם לקנות PS5 בשבילו.
בקשר ל-Hollow Knight אני מת לשחק בו אבל כרגע נמנע בגלל שילוב של קמצנות, בקלוג גדול, וחוסר בזמן. יצאו לו כבר שני עדכונים בחינם שהוסיפו אזור חדש, בוסים ויכולות ואם אני לא טועה השלישי בדרך.
אני לא חושב שיש סיכוי לגרסת PC, הוא מופץ על ידי סוני והוא רץ על מנוע פנימי של סוני. זה לא SFV שהם רק נתנו כסף, הם המפיצה הבלעדית.
swiss-the-engine כתב:war of the chosen כל כך טוב! מרגיש כאילו המשחק המקורי היה חצי גמור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 11 אורחים