Laskin כתב:כן, אבל באותו וידאו של DF מדברים על זה שהדמו המדובר של SW הוא מתקדם "מדי" ויש אופציות לבצע RT בצורה יעילה הרבה יותר, גם אם פחות מרשימה טכנית.
אני כן צופה משחקים שישתמשו בזה בדור הבא, אבל זה כנראה באמת משהו שנתחיל לראות בAAA רק ב-PS6/XBOX THREE
Laskin כתב:אני לא רואה את עצמי משחק במשחקים הישנים כיום... גם ככה היילו הבא יוצא למחשב, אני אחכה לו עם הזמן החופשי שלי
Uncle Pey'j כתב:מקווה מאוד שגרסאת ה-PC של MCC,שבשלב הזה כבר די מאושרת,תהיה Play Anywhere,כי זה יהיה ממש דיק מוב מצד MS להכריח אנשים שיש להם כבר את המשחק דיגטלית (כמוני) לשלם עוד פעם,כשכל שאר הכותרים שלהם זמינים בצורה הזו,למעט QB ו-Gears Anniversary שיצאו משמעותית לפני היוזמה הזו.
אגב,אני באמת לא חושב שהיילו 5 יהיה זמין ב-PC,פרנק אוקונור יוזר פעיל מאוד ב-ResetERA והוא אמר לא פעם שיש בעייתיות עם היילו 5 ספציפית כשזה מגיע לפורט PC.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:מקווה מאוד שגרסאת ה-PC של MCC,שבשלב הזה כבר די מאושרת,תהיה Play Anywhere,כי זה יהיה ממש דיק מוב מצד MS להכריח אנשים שיש להם כבר את המשחק דיגטלית (כמוני) לשלם עוד פעם,כשכל שאר הכותרים שלהם זמינים בצורה הזו,למעט QB ו-Gears Anniversary שיצאו משמעותית לפני היוזמה הזו.
אגב,אני באמת לא חושב שהיילו 5 יהיה זמין ב-PC,פרנק אוקונור יוזר פעיל מאוד ב-ResetERA והוא אמר לא פעם שיש בעייתיות עם היילו 5 ספציפית כשזה מגיע לפורט PC.
יהיה מבאס אם 4 ו-6 יגיעו אבל לא 5. לפחות שיתנו לחברה חיצונית סטייל בלופויינט לעשות את הפורט.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:מקווה מאוד שגרסאת ה-PC של MCC,שבשלב הזה כבר די מאושרת,תהיה Play Anywhere,כי זה יהיה ממש דיק מוב מצד MS להכריח אנשים שיש להם כבר את המשחק דיגטלית (כמוני) לשלם עוד פעם,כשכל שאר הכותרים שלהם זמינים בצורה הזו,למעט QB ו-Gears Anniversary שיצאו משמעותית לפני היוזמה הזו.
יהיה מבאס אם 4 ו-6 יגיעו אבל לא 5. לפחות שיתנו לחברה חיצונית סטייל בלופויינט לעשות את הפורט.
סמוך עלי,אתה לא מפסיד כלום אם אתה דואג לקמפיין...טעם האכזבה המר עדיין בפה ):
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:מקווה מאוד שגרסאת ה-PC של MCC,שבשלב הזה כבר די מאושרת,תהיה Play Anywhere,כי זה יהיה ממש דיק מוב מצד MS להכריח אנשים שיש להם כבר את המשחק דיגטלית (כמוני) לשלם עוד פעם,כשכל שאר הכותרים שלהם זמינים בצורה הזו,למעט QB ו-Gears Anniversary שיצאו משמעותית לפני היוזמה הזו.
סמוך עלי,אתה לא מפסיד כלום אם אתה דואג לקמפיין...טעם האכזבה המר עדיין בפה ):
גם 4?
DrKeo כתב:זה יהיה יופי של דבר כי אני רוצה לחוות את היילו 4 כבר שנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים