bling כתב:אני רואה שיש מאסה גדולה של אנשים ב ERA שמאמינים בעקבות ההודעה הזו שהפס5 אכן מיועדת ל 2019, הם רואים בהודעה הזו סוג של חותמת שמתווספת לשאר הדיווחים שפייג׳ הביא בנושא של הדור הבא.
את האמת גם אותי זה קצת מתחיל להטריד, גם ה E3 של סוני היה דל במיוחד כאילו ניסתה לעשות את המינימום ולצאת ידי חובה, היא לא עשתה אירועים כמעט השנה ועכשיו גם ה PSX, זה מרגיש שמשהו פה קצת OFF ושזו לא התנהלות רגילה שקורית לפעמים. ההיגיון של האנשים שם אומר שאנחנו הולכים לקראת PS MEETING בשנה הבאה ושם סוני תוכל באמת להראות דברים, לכן הם לא מבזבזים משאבים על E3 או פריז או PSX. באיזשהו מקום זה נשמע קצת הגיוני כי מה שראינו השנה מסוני באמת מרגיש לי קצת מוזר.
אני חושש מהתסריט הזה של פס5 ב 2019, אני מרגיש שזה ידפוק לי את כל הדור הבא. בבקשה שזה לא יקרה.
bling כתב:אני רואה שיש מאסה גדולה של אנשים ב ERA שמאמינים בעקבות ההודעה הזו שהפס5 אכן מיועדת ל 2019, הם רואים בהודעה הזו סוג של חותמת שמתווספת לשאר הדיווחים שפייג׳ הביא בנושא של הדור הבא.
את האמת גם אותי זה קצת מתחיל להטריד, גם ה E3 של סוני היה דל במיוחד כאילו ניסתה לעשות את המינימום ולצאת ידי חובה, היא לא עשתה אירועים כמעט השנה ועכשיו גם ה PSX, זה מרגיש שמשהו פה קצת OFF ושזו לא התנהלות רגילה שקורית לפעמים. ההיגיון של האנשים שם אומר שאנחנו הולכים לקראת PS MEETING בשנה הבאה ושם סוני תוכל באמת להראות דברים, לכן הם לא מבזבזים משאבים על E3 או פריז או PSX. באיזשהו מקום זה נשמע קצת הגיוני כי מה שראינו השנה מסוני באמת מרגיש לי קצת מוזר.
אני חושש מהתסריט הזה של פס5 ב 2019, אני מרגיש שזה ידפוק לי את כל הדור הבא. בבקשה שזה לא יקרה.
DrKeo כתב:אני אחזור בי מהמשחק הבא של גרילה לפס4 אך ורק אם הפס5 תצא ב2019 והיא ממש לא תצא ב2019. כל הטיעון פה הוא סתירה פנימית אחת גדולה. מצד אחד טוענים שהפס5 יוצאת ב2019 ולכן אין הכרזות עכשיו, מצד שני אומרים שtlou2, ds, ניהו 2 ו-GOT יוצאים ב2020, איפה ההגיון פה? סוני תוציא 3 משחקי ענק בשנה שהפס5 כבר בשוק? נו באמת.
אפשר להתאפס חברים. סוני מכריזה על לא מעט משחקים שנים לפני שהם יוצאים. Ds הוכרז שנים לפני, tlou2 הוכרז שנים לפני, חלומות הוכרז שנים לפני וכך הלאה. מה הבעיה כשאתה עושה front load לכל ההכרזות שלך? ששנתיים לסוף הדור אין לך כלום להכריז.
אני רגוע, הפס5 יוצאת ב2020, המשחק של גרילה יוכרז בe3 הקרוב והפס5 תוכרז בחצי הראשון של 2020.
bling כתב:פייג׳, אתה לא רואה מצב שב E3 2019 הם יחשפו תאריכי יציאה ל TLOU2 ו GOT לאותה השנה?
או לפחות TLOU2 עצמו. GOT אולי יצא בתחילת 2020 כשירת הברבור של הפס4 אחרי ה PS MEETING כבר. אני גם חושב שיש מצב ש DS יגיע כבר לפס5,אם לא זה יהיה מקרה קלאסי של סוני של משחק גדול אחרון שיוצא לקונסולה הקודמת שלהם כמה רגעים לפני או אפילו אחרי הדור הבא.
ו E3 הבאה בלי קשר לתאריכי שחרור הולכת להיות מאוד מאוד מוזרה, גם בתסריט הכי אופטימי שאפשר עם חשיפות גיימפליי נרחבות בלייב לכל הליינאפ הקיים שידוע לנו זה עדיין ירגיש מוזר ודל, במיוחד שזו תהיה שנה שנייה עם אותו הליינאפ בדיוק. אם לא יהיו במסיבה הכרזות חדשות אז זה יהיה ברור לכולנו שהכל הולך לפס5 ואין להם מה להראות מעבר למשחקים האחרונים הגדולים שידועים לנו של הפס4. כנראה שפילר מצד ג׳ יצטרך לסחוב אותם בתסריט שכזה אבל זו סיטואציה קצת מביכה לבוא איתה ל E3 אין ספק.
(מצד שני, מייקרוסופט עמדה במשהו כזה לא פעם ולא פעמיים וזה ללא תירוץ של פיתוח לדור הבא)
Uncle Pey'j כתב:אם הורייזון 2 משחק של 2020 ויוכרז רק ב-E3 2019 כמו שזה נראה כרגע,איך בדיוק אתה מוצא את זה סביר שאותה סוני תשחרר אותו עם כזה מעגל חשיפה-שיווק-שיחרור כל כך קצר? לא רואה את זה קורה,וביטול PSX רק מחזק את זה עוד יותר.
bling כתב:פייג׳, כמה פעמים ראית משחק של נוטידוג עם תצוגה גדולה ב E3 שיוצא רק שנתיים אחרי. מה יעשו, שנה הבאה עוד תצוגה שלו ואז ב E3 2020 עוד תצוגת גיימפליי? 3 הופעות ב E3 למשחק נוטידוג? אני לא זוכר משהו כזה. יותר הגיוני ששנה הבאה נראה עוד גיימפליי ושבסוף אותה שנה המשחק יצא.
הלוח זמנים שאמרת נשמע הגיוני אבל אתה לא יודע כמה עבדו על המשחק בין לבין, עובדה שכבר יש גיימפליי מלא שרץ, אז מה, מסוף 2017 שהתחיל פיתוח לטענתך עד יוני 2018 כבר יש גיימפליי מלא והכל? נשמע לך הגיוני?
זה ברור שהוא קיבל יותר זמן פיתוח ממה שהלוח זמנים שכתבת מספר.
Laskin כתב:אני ממש לא חושב שזה פרוייקט שאמור לשתק את FS עד כדי כך שלא יוכלו לעבוד ביחד עם סוני ובמימון שלהם על BB2. מה, כשיצא BB והם היו בטח צוות קטן יותר - אז היה להם ממש מעט פרוייקטים רציניים? אנחנו מדברים על עוד 3 שנים מעכשיו, לא יודע למה אתה שולל את זה בכזו וודאות... זה לחלוטין אפשרי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים