PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2018, 00:17

הבנתי שזה רימייק מלא ככה שאפשר לצפות ולקוות לשיפורי גיימפליי ועיצוב מתקדם יותר למרות שאצל סוני רימייק יכול לקבל פירוש שונה מההגדרה של קאפקום לעניין ככה שרוב הסיכויים שאכן נקבל פה את אותו המשחק מינוס פלוס רק עם מנוע גראפי מודרני סטייל SOTC.

אני עדיין לא מצליח להבין למה דווקא המשחק הזה זכה לכזה טיפול מכל המשחקים שיש לסוני, חבל על בזבוז המשאבים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2018, 00:25

זה בטח יהיה המשחק המקורי עם שדרוגים קלים לגיימפליי כדי שיתאים יותר להיום וגרפיקה ממש יפה, לפחות אם הרימייקים הקודמים של קראש, ספיירו ו-SOTC אומרים משהו. אני מוצא את זה כדי משמים, בזמנו המשחק לא מרגש במיוחד ו-20 שנים מאוחר יותר זה אפילו פחות מרגש.

אגב, איך קאפקום קשורה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוקטובר 2018, 08:19

כי כשקאפקום אומרת אנחנו עושים רימייק אתה יודע שתקבל חתיכת רימייק אמיתי. גרסת רימייק של קאפקום למדאיוול זה היה משחק שלוקח את אותם השלבים והעיצוב הכללי והיה הופך אותו לאיזה בלאדבורן חדש עם Theme של מדאיוול. עם סוני ברור לנו שרימייק זה סוג של רימאסטר סופר משוכלל ומושקע.

אני חושב שסוני היתה צריכה לעשות רימייק סטייל קאפקום לסייפון פילטר. ממש להחיות את הסדרה מחדש, היא יכולה מאוד להתאים לגיימינג של היום, היא הציעה יחסית שטחים גדולים ואקשן קצבי ומהיר והיה לה ווייב די מגניב שגרם להכל להרגיש רציני בזמן שאתה מטגן אוייב למוות עד כדי שריפה עם הטייזר שלך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2018, 09:38

אם זה יהיה רימייק כמו ראצ׳ט זה יהיה נחמד, אני חושב שזה בערך הכיוון, מקווה שיותר הבדלים מהותיים בגיימפליי כמובן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2018, 11:20

bling כתב:כי כשקאפקום אומרת אנחנו עושים רימייק אתה יודע שתקבל חתיכת רימייק אמיתי. גרסת רימייק של קאפקום למדאיוול זה היה משחק שלוקח את אותם השלבים והעיצוב הכללי והיה הופך אותו לאיזה בלאדבורן חדש עם Theme של מדאיוול. עם סוני ברור לנו שרימייק זה סוג של רימאסטר סופר משוכלל ומושקע.

אני חושב שסוני היתה צריכה לעשות רימייק סטייל קאפקום לסייפון פילטר. ממש להחיות את הסדרה מחדש, היא יכולה מאוד להתאים לגיימינג של היום, היא הציעה יחסית שטחים גדולים ואקשן קצבי ומהיר והיה לה ווייב די מגניב שגרם להכל להרגיש רציני בזמן שאתה מטגן אוייב למוות עד כדי שריפה עם הטייזר שלך.

לגמרי עבר לי מעל הראש :)

אתה לגמרי צודק אבל מי יודע, אולי זה יהיה יותר ראטצ׳ט מאשר השאר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2018, 12:18

Medievil היה מאוד נחמד לדעתי,שיחקתי ברימייק הראשון שיצא ל-PSP (כן,סוני מתייחסת אליו כרימייק ובהחלט לא מדובר כאן בפורט של גרסאת הפס1) ודי נהניתי,אני תמיד בעד עוד פלטפורמרים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 אוקטובר 2018, 19:23

כבר חיכוכים עם סוני. לא מצליח לעשות משתמש PSN עם האי-מייל שלי כי כנראה כבר קיים חשבון (כנראה משהו של SOE מ2007). מנסה לשחזר סיסמה ולקבל את הפרטים במייל. זה כותב שזה שולח אבל אני לא מקבל כלום.

מנסה להשיג נציג דרך הצ'אט. מגיע החלון של לחכות לפחות 10 דקות לנציג אבל אז מגיעה הודעה מהירה שנעלמת במהירות שנחסמתי מהשימוש ובצ'אט וזה שולח אותי לדף ריק.

מה האופציות שלי?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2018, 20:09

לחכות 24 שעות, האיפוס סיסמא יגיע מתישהו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוקטובר 2018, 20:20

אם לא מותקן שם משהו חשוב אז תפתח חדש ותחסוך כאב ראש.

אם זו לא אופציה אז תמצא דרך ליצור איתם קשר, תפתח אולי חשבון חדש רק בשביל לדבר עם נציג ושיברר מה קרה עם החשבון שלך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2018, 14:31

נחשפו המשחקים של הפלייסטיישן קלאסיקס:

נראים מכוער נורא, ריימן השתמר הכי טוב מכל הרשימה הזו.

הרשימה המלאה:

Battle Arena Toshinden™
Cool Boarders 2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash!
Metal Gear Solid
Mr. Driller
Oddworld: Abe’s Oddysee®
Rayman
Resident Evil™ Director’s Cut
Revelations: Persona
Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter II Turbo®
Syphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy’s Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms

קצת רשימה תמוהה, איך אפשר להכניס שטויות כמו מר.דרילר והקוביה האינטליגנטית במקום קראש וספיירו? ואשכרה שמו טוויסטד מטאל 1 במקום 2 שהיווה שיפור ענקי על פניו? הראשון נחשב לבינוני מאוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 14:35

דווקא רשימה לא רעה לדעתי, אחת הבעיות הכי גדולות שלה היא שלא מעט מהמשחקים האלה כבר יש לי כרגע על המחשב בסטים או GOG. כלומר אין שם באמת משהו שיגרום לי לקפוץ על הקונסולה שממש הייתי רוצה לשחק בו, ביחוד שאת MGS1 כבר יש לי לפחות 4 פעמים בספריה.

אני חושב שאחת הטעויות הכי גדולות היא שהם לא סגרו עם אקטיוויז'ן עסקה. קראש, ספיירו, טוני הוק... כל כך הרבה קלאסיקות פס1. אגב, אני גובל בהזיה או שאין שם את GT1 או 2, משחקים של סוני עצמה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2018, 14:43

בטח רוצים להשאיר אותם לאיזה באנדל רק שלהם... אבל באמת הזוי שאין את טוני הוק שם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 14:48

אין בכלל את אקטיוויז'ן, הם לא סגרי איתם עסקה כנראה. זאת הבעיה עם קונסולה שכזו של סוני, הכל צד ג'. נינטנדו זורקת פנימה מה שבא לה ומביאה איזה הסכם קטן מול קאפקום או סקוור כדי לפלפל עם טיפה צד ג' וכנראה שנינטנדו באה עם כל הכוח למשא ומתן על ההסכמים האלה כי היא לא צריכה אפילו משחק צד ג' אחד בקונסולה שלה. סוני? בלי צד ג' יש להם אולי 5 משחקים טובים לשים וגם זה בלחץ.

עוד משהו מוזר, אם כבר סגרו עסקה עם קונאמי עם MGS, למה אין קסלווניה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2018, 14:52

כן, זה נכון לגבי הדורות הראשונים שלה, בעתיד באנדל ישן של משחקי פס4 למשל יהיה ממש שווה ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 14:57

כן, המצב היה שונה בפס3 וכמובן בפס4, אבל בפס1 סוני לא הייתה קיימת חוץ מאשר צד ג' ובפס2 גם המצב לא היה מטורף אבל כבר ממש השתפר. פס2 מיני אפשר להוציא עם משחקי סוני ונגיד הסכם עם קאפקום וקונאמי בלבד (MGS2-3 ו-DMC1-3 נגיד?) אבל פס1? אין מצב, זה צריך להיות כמעט 100% צד ג'.

אה, ועוד משהו, אם יש עסקה עם סקוור אז איפה TR? אחת הקלסיקות פס1 הכי גדולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2018, 15:15

כן, אחת הסיבות שגם ממש לא רציתי פס1 בזמנו, ולכן לא היה לי ורק הלוויתי אותו ממישהו בסוף הדור בשביל מטאל גיר ופיינל פנטזי 7, שחשף אותי לעולם הJRPG בתקופה הכי טובה שלו אולי, ואז שיחקתי בעוד מלא משחקים בז׳אנר על המכשיר, שנחשבים היום קלאסיקות

הייתי מאה אחוז בצד של נינטנדו בדור הזה (:
או יותר נכון - כל הדרך עד הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 15:31

לדעתי נינטנדו הייתה הרבה יותר טובה גם בשני דורות אחרי, אבל האפס צד ג' עשתה את הפס3 מכשיר הרבה יותר אטרקטיבי. הנפילה האמיתית של נינטנדו באה ב-WII והלאה, לפחות מבחינת מכירת חיסול של הנשמה שלה.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 29 אוקטובר 2018, 21:18

רק 20 משחקים בעלות כזו זה קצת מוגזם.
הייתי מצפה למשהו באזור ה-35

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2018, 21:30

צריך לזכור שהפס1 שהפס1 הייתה עם כונן דיסקים כך שבניגוד ל-NES וה-SNES שצריכים בערך 10MB לכל המשחקים שלהם יחדיו, הפס1 צריכה כנראה לפחות 16GB אם לא 32GB כדי לאכסן 20 משחקים, ביחוד שחלקם הגיעו על שני דיסקים של 650MB כל אחד כמו למשל FFVII או MGS1. בנוסף סוני צריכה לשלם לרשיונות על כל המשחקים הללו. נינטנדו היא הבעלים של הרוב המוחלט של המשחקים בNES וה-SNES מיני, סוני לא הבעלים של רוב המשחקים שהיא מחלקת. והנקודה האחרונה היא שמשחקי פס1 הם תלת מימדיים ודורשים משמעותית יותר כוח ממשחקי NES או SNES כך שאולי גם הצ'יפ בפנים טיפה יותר חזק למטרה הזו. אני לא כל כך בטוח לגבי הנקודה האחרונה כי אני חושב שגם האנדרואיד הכי נוראי שתמצא בשוק כנראה יריץ משחקי פס1 כך שכנראה גם ה-NES וה-SNES מיני מסוגלות לעשות את זה.

אני מסכים שזה קצת יקר, אבל אני חושב שיש להם יותר סיבות מנינטנדו למחיר הגבוה יותר.

אגב, הN64 מיני יכול להיות גם יקר יחסית כי הנקודה הכי אטרקטיבית של הקונסולה הייתה תמיד מולטי מפוצל ל-4. כלומר אם רוצים שהקונסולה הזאת באמת תהיה אטרקטיבית, היא צריכה לבוא עם ארבעה שלטים ועוד מדובר בשלטים יחסית מורכבים לעומת שלט NES או SNES. מצד שני אני חושב שבחגים קונסולה כזאת יכולה להיות להיט מטורף, חוויה של מסך מפוצל בקריסמס זה משהו שאנשים לא עשו 20 שנים וזה יכול ללחוץ חזק מאוד על בלוטת הנוסטלגיה. כלומר אני מאוד בקלות יכול לראות את ה-N64 עפה מהמדפים כשאנשים רוצים לשחק עם המשפחה גולדן איי (אם אלוהי הרשיונות יהיה אדיב איתם), מריו קארט, סטאר פוקס או SSB.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אוקטובר 2018, 22:37

מסך מפוצל יש לך עדין במאריו קארט מודרני
בעניין הרשימה ,זה מאכזב שאין קראש בנדיקוט

מובן לי שהם לא יכולים לדחוף את כל המשחקים הגדולים
אבל בלי גראנד טוריזמו ?
בלי טומב רידר ?

מי בכלל רוצה את gta1 ?
ולשים את re1 אומנם גרסה מורחבת ,אבל בכל זאת
במקום את re2 ?

אני מבין שהם רוצים להרוויח על הקונסולה
ובין שזה 100 דולר כולל שני שלטים ומשחקים שהרוב צד שלישי
ומבין שעל גראנד טוריזמו ,אולי חלק מהיצרניות
מכוניות ירצו תמלוגים ,אבל בכל זאת

עם זה מה שיוצא בסוף ,ניראה לי די מאכזב
לא שהיתי קונה קונסולה כזאת ,כי זה גם ככה
לא חומרה מקורית ,ומבוסס אמולטור תוכנתי
מה שיש לי כבר במחשב והסמארטפון

אבל עדין ,ניראה חלש

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2018, 15:31

אז כדי לקנות דרך החנות האמריקנית (בדולרים) בפס4, כשאני יוצר את החשבון אני בוחר את ארה"ב באיזור ומכניס כתובת אמריקנית?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2018, 16:29

כן, אבל אם יש לך בעיות פשוט תקנה כרטיס באמאזון של 20/50/75/100 דולר, זה תמיד עובד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2018, 16:38

כן, פשוט קונים gift card של psn צפון אמריקה. מהנסיון שלי המבצעים הכי טובים הם ב90% בחנות האמריקאית אבל אני מתחזק איזה 4 חנויות שונות וקונה איפה שהכי זול.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2018, 17:00

DrKeo כתב:צריך לזכור שהפס1 שהפס1 הייתה עם כונן דיסקים כך שבניגוד ל-NES וה-SNES שצריכים בערך 10MB לכל המשחקים שלהם יחדיו, הפס1 צריכה כנראה לפחות 16GB אם לא 32GB כדי לאכסן 20 משחקים, ביחוד שחלקם הגיעו על שני דיסקים של 650MB כל אחד כמו למשל FFVII או MGS1. בנוסף סוני צריכה לשלם לרשיונות על כל המשחקים הללו. נינטנדו היא הבעלים של הרוב המוחלט של המשחקים בNES וה-SNES מיני, סוני לא הבעלים של רוב המשחקים שהיא מחלקת. והנקודה האחרונה היא שמשחקי פס1 הם תלת מימדיים ודורשים משמעותית יותר כוח ממשחקי NES או SNES כך שאולי גם הצ'יפ בפנים טיפה יותר חזק למטרה הזו. אני לא כל כך בטוח לגבי הנקודה האחרונה כי אני חושב שגם האנדרואיד הכי נוראי שתמצא בשוק כנראה יריץ משחקי פס1 כך שכנראה גם ה-NES וה-SNES מיני מסוגלות לעשות את זה.

אני מסכים שזה קצת יקר, אבל אני חושב שיש להם יותר סיבות מנינטנדו למחיר הגבוה יותר.

אגב, הN64 מיני יכול להיות גם יקר יחסית כי הנקודה הכי אטרקטיבית של הקונסולה הייתה תמיד מולטי מפוצל ל-4. כלומר אם רוצים שהקונסולה הזאת באמת תהיה אטרקטיבית, היא צריכה לבוא עם ארבעה שלטים ועוד מדובר בשלטים יחסית מורכבים לעומת שלט NES או SNES. מצד שני אני חושב שבחגים קונסולה כזאת יכולה להיות להיט מטורף, חוויה של מסך מפוצל בקריסמס זה משהו שאנשים לא עשו 20 שנים וזה יכול ללחוץ חזק מאוד על בלוטת הנוסטלגיה. כלומר אני מאוד בקלות יכול לראות את ה-N64 עפה מהמדפים כשאנשים רוצים לשחק עם המשפחה גולדן איי (אם אלוהי הרשיונות יהיה אדיב איתם), מריו קארט, סטאר פוקס או SSB.

אין מצב בעולם שה N64 קלאסיקס יגיע עם 4 שלטים, זה יהיה הזוי. אני גם חושב שעם כל הכבוד לנוסטלגיה משחק כמו גולדן איי לא מחזיק היום בשום צורה אבל זה לנושא אחר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2018, 17:32

אף אחד מהמשחקים התלת מימדיים לא מחזיקים היום. אתה חושב שספיירו או טוויסטד מטאל כיפים היום? אין מצב. זה קטע של נוסטלגיה. השאלה האמיתית היא כמה עולה היום ליצר שלט דמוי נינטנדו 64 והאם אפשרי לשים 4 בפנים. הsnes קלאסיק עולה 80$ והיא מגיעה עם שני שלטים (ודוגרי אין שם כמעט כלום שתומך בשני שחקנים), אני לא אתפלא אם נינטנדו תשים 4 בn64 ותמכור באיזה 110 או 120 דולר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים