bling כתב:כי כשקאפקום אומרת אנחנו עושים רימייק אתה יודע שתקבל חתיכת רימייק אמיתי. גרסת רימייק של קאפקום למדאיוול זה היה משחק שלוקח את אותם השלבים והעיצוב הכללי והיה הופך אותו לאיזה בלאדבורן חדש עם Theme של מדאיוול. עם סוני ברור לנו שרימייק זה סוג של רימאסטר סופר משוכלל ומושקע.
אני חושב שסוני היתה צריכה לעשות רימייק סטייל קאפקום לסייפון פילטר. ממש להחיות את הסדרה מחדש, היא יכולה מאוד להתאים לגיימינג של היום, היא הציעה יחסית שטחים גדולים ואקשן קצבי ומהיר והיה לה ווייב די מגניב שגרם להכל להרגיש רציני בזמן שאתה מטגן אוייב למוות עד כדי שריפה עם הטייזר שלך.
Battle Arena Toshinden™
Cool Boarders 2
Destruction Derby
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
Intelligent Qube
Jumping Flash!
Metal Gear Solid
Mr. Driller
Oddworld: Abe’s Oddysee®
Rayman
Resident Evil™ Director’s Cut
Revelations: Persona
Ridge Racer Type 4
Super Puzzle Fighter II Turbo®
Syphon Filter
Tekken 3
Tom Clancy’s Rainbow Six
Twisted Metal
Wild Arms
DrKeo כתב:צריך לזכור שהפס1 שהפס1 הייתה עם כונן דיסקים כך שבניגוד ל-NES וה-SNES שצריכים בערך 10MB לכל המשחקים שלהם יחדיו, הפס1 צריכה כנראה לפחות 16GB אם לא 32GB כדי לאכסן 20 משחקים, ביחוד שחלקם הגיעו על שני דיסקים של 650MB כל אחד כמו למשל FFVII או MGS1. בנוסף סוני צריכה לשלם לרשיונות על כל המשחקים הללו. נינטנדו היא הבעלים של הרוב המוחלט של המשחקים בNES וה-SNES מיני, סוני לא הבעלים של רוב המשחקים שהיא מחלקת. והנקודה האחרונה היא שמשחקי פס1 הם תלת מימדיים ודורשים משמעותית יותר כוח ממשחקי NES או SNES כך שאולי גם הצ'יפ בפנים טיפה יותר חזק למטרה הזו. אני לא כל כך בטוח לגבי הנקודה האחרונה כי אני חושב שגם האנדרואיד הכי נוראי שתמצא בשוק כנראה יריץ משחקי פס1 כך שכנראה גם ה-NES וה-SNES מיני מסוגלות לעשות את זה.
אני מסכים שזה קצת יקר, אבל אני חושב שיש להם יותר סיבות מנינטנדו למחיר הגבוה יותר.
אגב, הN64 מיני יכול להיות גם יקר יחסית כי הנקודה הכי אטרקטיבית של הקונסולה הייתה תמיד מולטי מפוצל ל-4. כלומר אם רוצים שהקונסולה הזאת באמת תהיה אטרקטיבית, היא צריכה לבוא עם ארבעה שלטים ועוד מדובר בשלטים יחסית מורכבים לעומת שלט NES או SNES. מצד שני אני חושב שבחגים קונסולה כזאת יכולה להיות להיט מטורף, חוויה של מסך מפוצל בקריסמס זה משהו שאנשים לא עשו 20 שנים וזה יכול ללחוץ חזק מאוד על בלוטת הנוסטלגיה. כלומר אני מאוד בקלות יכול לראות את ה-N64 עפה מהמדפים כשאנשים רוצים לשחק עם המשפחה גולדן איי (אם אלוהי הרשיונות יהיה אדיב איתם), מריו קארט, סטאר פוקס או SSB.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים