Kazz כתב:זה אינטרס של הצרכן שיהיה איזון בין טובת הצרכן לטובת היצרן. יחס אופטימלי ולא מקסימלי.
ברור שבת'סדה יכולה למכור מפחות רק דרך האתר שלה. אין שום דבר שמונע זאת ממנה. לבת'סדה גם אין בעיה להשלים עם זה שרוב האנשים יקנו מפתח לפולאאוט 76 דרך GMG או CDKEYS ולא ישירות דרכם כך שהם בכל זאת מאבדים הכנסה פר עותק. זו דו-פרצופיות.
InterAl כתב:טובת היצרן היא טובת הצרכן. הייצור קודם לצריכה, בלי ייצור אין צריכה, ולכן צריכים לחזק את היצרנים ככל שרק ניתן.
לגבי מפתחות, עד כמה שאני יודע, בת׳סדה לא יכולה למכור מפתחות סטים ובמקביל למנוע מהחנות של סטים למכור אותו בעצמה. אני לא חושב שיש איזשהו משחק בסטים שלא נמכר בחנות, אבל אשמח אם תוכל להביא מקור שמוכיח שאני טועה.
לגבי GMG/CDKeys, הם לא מאבדים שם 30% פר עותק.
Kazz כתב:איך הגעת לעלייה של 43% ברווחים? ומה אכפת לי הרצון של בת'סדה למקסם רווחים כשזה בא על חשבון השחקן? אל תדאג, זה משחק אונליין. הם הולכים לעשות לו מוניטיזציה נוספת בקלות.
אני לא נגד נגד קליינטים נוספים. אני נגד חברות שמגבילות את מכירת המשחק שלהם לקליינט גרוע שלא מציע שבריר מה שקליינטים מבוססים הציעו לפני 5 שנים ויותר.
מספיק עם הטיעונים הלא כנים. להגיד ש 'אם לא היה לו את הבסיס משתמשים העצום שלו אז לא היה לו שום יתרון על רוב הקליינטים שקיימים היום.' זו שטות גמורה שאתה לא באמת מאמין לה. העובדות מדברות ואני לא צריך למנות את כל הדברים שסטים מציעה לשחקן ולמפתח שכל השאר לא.
למה לשרבב את T2 או יוביסופט לדיון? מספיק להיות לא כנים. יוביסופט וT2 מוכרים את המשחקים שלהם *גם* דרך סטים. אז אם אתה אומר שזה הטיס את הרווחיות שלהם אז אחלה. שגם בת'סדה תמכור גם פה וגם שם.
באטלנט קליינט מצויין שעושה region-lock לרשימות חברים? אין לו שבריר הפיצ'רים שסטים מציעה וגם אין להם כוונה לשפר אותם. אבל כן, לפחות את הבסיס הוא עושה טוב ולר מחרבן במכנסיים כמו קליינטים אחרים.
חח לאסקין. מנסה לסובב קליינט חרא כדבר חיובי. 'אם הוא חרא אז הם ישפרו אותו בדחיפות'. ובנתיים השחקנים מקבלים חרא חווייה.
זוכרים את סטים בהתחלה? פרוייקט ללא תקדים שאף אחד אחר לא ניסה לעשות עד שואלב הרימו את הכפפה. המוצר שלך נשפט לפי מה שקיים בשוק. אתה צריך להתחרות במה שקיים עכשיו בשוק ולא לפי מה שבא לך. כן, אני בהחלט רואה איך אוריג'ין וחנות חלונות 'השתפרו' מאז השקתן.
Laskin כתב:הם לא צריכים לוותר על ה-RTX, הם יכולים להשאיר אותו למי שמעוניין בזה, ובמקביל להמשך GTX באותה סדרה שיהיה ללא החומרה של RT.
הם מנסים לדחוף את זה אז לא נותנים אופציות, וזה משהו שהם יכולים להרשות לעצמם כשאין תחרות קשה, אבל אם הם פתאום לא יהיו הכי מהירים בקטגוריה הכתר יעבור מיד, כל מה שמעניין אותנו זה bang for buck, או לפחות את רובנו המכריע. אלא אם כמובן יש עניין של דרייברים או פיצ׳רים בלעדיים... אבל זה צריך להיות ממש משמעותי כדי לשנות. בכל מקרה כניסה של מתחרה שלישית ממש מרגשת אותי, אין בזה שום מינוסים, אפשר רק להרוויח מזה, ואני כל כך שמח שזה יקרה בדיוק בשנה שאני גם ככה מתכנן לקנות מחשב חדש
DrKeo כתב:
איך הגעתי ל-43%? סטים לוקחים 30% מהרווחים, כלומר 60$ הופך ל-42$ שהמפיצה מכניסה. אם המפיצה מרוויחה את כל ה60$, היא מרוויח 18$ יותר מ-42$, זה 43% יותר הכנסות.
ולמי יש קלייאנט גרוע היום אגב? לכמה חברות בודדות? UPLAY סבבה לגמרי היום, ORIGIN מצויין, BN מצויין ומדובר בשלושת המפיצות הכי גדולות היום. בת'זדה? הם יגיעו לשם, יש חבלי לידה ועוד כמה שנים תראה את כל המשחקים שלהם בלעדיים לקליינט שלהם שיהיה סבבה לגמרי.
אני מבין את הפחד שלך, אתה מפחד שוולוו כבר לא עושים משחקים, נכשלו ב-VR ועכשיו גם ינטשו את סטים? אני דווקא בעד, אולי אם הם ירדו מהתחת שלהם מהכסף חינם שהם מקבלים כל היום הם אשכרה יצטרכו לפתח משחקים.
Klayman כתב:לא נראה לי שהחברות מנסות להתחרות בסטים.. לא רואה את בת'זדה או בליזארד מחזרות אחרי מפתחי אינדי שיפרסמו את המשחקים אצלן...כך שלומר "כשאתה לא יכול להתחרות אז אתה לא משאיר ברירה", זו אמירה לא כנה... החברות האלה סה"כ רוצות יותר כסף מכל מכירה. מאוד פשוט.. אין להן שום צורך לשלם לואלב על שירותי הפצה באינטרנט, כשבסופו של דבר לא מדובר במדע טילים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים