bling כתב:אני לא אדבר בשמו יותר מדי אבל CHAOTIC כן חושב שדארק סולס בעל עיצוב נוראי ושמדובר במשחק בינוני, לפחות זה מה שאני זוכר שהוא אמר בדיון על משחקי הדור, לא כולם מתחברים לסגנון חסר הרחמים של הסדרה, אני גם צריך לנסות אותה אבל אני יודע שהמשחק הזה יפרק לי את הצורה וכל מני דיבורים כמו להגיע מוכנים מראש וללמוד את המשחק ברשת כדי לקבל טיפים וכו' לא בדיוק מעודדים אותי.
אני באמת חושב שדארק סולס בינוני, במיוחד בגלל כמה שהוא לא מלוטש מהבחינה הטכנית. יש בו רעיונות טובים, אבל בדומה לקודמו, הביצוע במקרים רבים לוקה בחסר.
העיצוב שלו הרבה פחות גרוע משל דימון סולס, אבל עדין בעייתי מאוד, בכל הנוגע ללימוד השחקן את מכאניקות המשחק. בDS2 הם עשו קפיצת מדרגה יפה מאוד בתחום הזה. הם עדין גרועים בחלק מהדברים, אבל זה כבר לא "תבזבז את הזמן שלך ותנסה לעשות דברים, בלי שום דרך לדעת אם הדברים שאתה עושה עובדים". הם מזלזלים הרבה פחות בשחקנים עם DS2 וזה ההבדל העיקרי בינו בין קודמיו, לפי דעתי.
הם כן שומרים על הדברים הטובים, כמובן. עדין הדרך לגלות לאן צריך ללכת, היא בכך שאתה צריך למצוא מקומות חדשים וללכת אליהם. מצד אחד זה יכול ליצור מצב שבו אתה נלחם ביצורים חזקים מידי, אבל לי זה יצר בעיקר מצבים שבהם נלחמתי ביצורים חלשים מידי והרגשתי bad ass (ברמה שפגשתי בוס של שלב, אחרי שכבר פגשתי אותו כמיני בוס באיזה אזור), ככה שזה יכול להביא לחוויות מגוונות למדי.
DS2 גם הכי מלוטש מבחינה טכנית, בסדרה, ככה שאין צורך לסבול מנפילות FPS תכופות מידי, שלא רק מכערות את המשחק, אלא גם פוגעות באופן משמעותי בגיימפליי (מאוד תמוהה כמה המבקרים סלחניים לנושא הזה, כשזה משחק ממפתחת יפנית קטנה, אבל לא מפסיקים לדבר על זה, כשהמפתחת יותר גדולה/מצליחה/מוכרת).
אז קפיצת המדרגה שהם עשו בכל הנוגע להעברת מכאניקות המשחק לשחקן (וכבר נתתי דוגמאות) ובפן הטכני, אפשרו לי להנות מהדברים שתמיד היו טובים בסדרה, כמו מערכת פיתוח הדמות המגוונת והחופשית, או מערכת הקרב המאוזנת מאוד (שגם עובדת הרבה יותר טוב, כשהמשחק לא נופל ל14 FPS).
הם שיפרו ושיכללו את הנוסחא מספיק, בשביל שיהיה סביר, לפחות עבורי, לסבול קצת מחקר ובדיקה באינטרנט.