swymVeteranהודעות: 3,728הצטרף: 14 באפריל 2013
ואחרי השעמום של EA, זה התפקיד של יוביסופט להחזיק אותנו בלילה עד לתורה של סוני. בתקווה שאאישה טיילר תהיה קצת פחות מרדימה, ושנקבל את ההפתעה מפילת הלסתות המסורתית שיוביסופט נוהגת לאחרונה להכניס לסוף מסיבת העיתונאים.
וכהרגלנו, אופציות הסטרימינג:
http://www.gametrailers.com/e3
http://www.gamespot.com/e3/ubisoft-press-conference-2014/
http://www.twitch.tv/e3
http://www.ign.com/videos/2014/06/09/ign-live-presents-e3
https://www.youtube.com/watch?v=K6Bpc1XFkAQ (אותו IGN ביוטיוב)
blingElderהודעות: 10,362הצטרף: 13 באפריל 2013
נראה לי אני היחיד שאאישה לא מפריעה לו.
יש לי ציפיות גבוהות מיובי, הן כבר שנתיים לוקחות את הטייטל של משחק התערוכה ואפילו מסיבות העיתונאים הטובות ביותר כשהגדולות לא מפציצות במיוחד (וזה נראה המצב השנה), תכל׳ס הם אלופים בהייפ, מקווה שלא יבאסו.
DrKeoSite Adminהודעות: 43,250הצטרף: 08 באפריל 2013
טוב, כבר יובי נצחה את EA עם FC4.
you're fucked.
יש משהו מצחיק בלהפיל 3 פצצות fuck ברצף ואז להציג את just dance.
ציפיתי לראות אבל גיימפליי מ FC4, ברור לי שזה INGAME אבל זה לא מספיק בשביל משחק שיוצא השנה, אני מקווה מאוד שיראו בהמשך מה הם שיפרו ושינו מ FC3.
לא מספיק שאאישה בגובה 2.20 בערך, היא גם חייבת לשים עקבים כדי להביך עוד יותר את המציגים למיניהם.
טריילר CGI מדהים של הדוויג'ן. להגיד את האמת, עם הגרפיקה של המשחק הזה והאיכות של הסטרים אני אפילו לא ידעתי אם להגיד CGI או לא עד שהראו את הדמויות ממש מקרוב.
טריילר ממש מצוין. אווירה מדהימה.
הדבר היחיד שמוזר זה שהראו לפני שנה (ולפני כמה שעות) גיימפליי ועכשיו הראו cgi.
מצד שני, כבר הראו לנו שהגיימפליי נראה מדהים, אז הם השתמשו בהזדמנות הזאת, כדי שנדע יותר על האווירה ועל איך שהעולם מרגיש.
אני מת לראות עוד ac.
הם עשו חכם, את הגיימפליי אתה מכיר ועכשיו יש לך חיבור חזק יותר למשחק אחרי הטריילר CGI אפילו ששנינו יודעים שזה משחק מולטי ובקושי נרגיש את העלילה שם.
מה נסגר, יובי שומרת את הגיימפליי למסיבות של הגדולות?
אני מודה שהמסיבה רחוקה מלשעמם כמו EA או משהו, ו CGI אצל יובי זה ברמה הכי גבוהה שיש, אפילו JUST DANCE איכשהו בידר אותי קצת, אבל בחייאת נו, תראו כבר גיימפליי של משהו.
אני חייב לציין שהטריילר של AC היה אחד הטריילרים הכי טובים שראיתי בכלליות. גם הCOVER היה מצויין 😃
הגיימפליי של AC פשוט מדהים, לא יאומן.
נראה כאילו עשו דברים מדהימים עם המערכת טרוורסיה של המשחק. הדמות מתגלגלת לה מקצה לקצה בצורה מדהימה. נחמד שהדגימו שהמשחק עובד יופי לשחקן אחד, אני משער שזאת הייתה מטרה של הדמו.
LaskinElderהודעות: 24,865הצטרף: 26 במאי 2013
AC באותו מצב כמו COD החדש: מעולה. שוב ממש אשמח להוציא את הכסף שלי על משחק בסדרה, אחרי שנים שלא עשיתי זאת
לטעמי AC היה תצוגת הגיימפליי הכי מרשימה שראיתי השנה, פשוט מדהים ה SCALE, הקהל, האווירה, הגראפיקה, אין לי מילים זה בין הדברים הכי NEXT GEN שיש.
האמת היא שהגיימפלי של AC נראה כמו... גיימפליי סטנדרטאי של AC. הטוויסט בסוף עם הדמויות שמצטרפות אליך יכול להיות מעניין, ומה שהופך אותו למרשים באמת זה הכמות המטורפת של האנשים בקהל. פריז של המהפכה הצרפתית נראית הרבה יותר חיה מכל עיר אחרת בסדרה.
דווקא נראה שהדמות זזה בצורה שונה לגמרי מכל משחק אחר בסדרה. אפילו דברים קטנים כמו שקפיצה למטה מקצה מטיסה אותך ישר למטה במקום לעשות קפיצה למרחק (אם אין לך על מה לנחות במרחק כמובן) הופכת את הטרוורסיה להרבה יותר מהירה וזורמת. בכלליות כל הדרך שהדמות מתנועעת במשחק נראת כמו דור מעל AC4.
אני חייב לציין שהמנוע של AC נראה מאוד דומה לזה של הדוויזיה, מעניין אם זה אותו מנוע.
איך לעזאזל האמריקאי השמנמן הזה ניצח את הצרפתי הגבוה והחטוב, דאמ הצרפתים כאלו לוזרים.
זה לא אותו מנוע כמו Snowdrop, ואכן האנימציות בAC טובות יותר ממשחקים קודמים. אבל הגיימפליי מרגיש די זהה לא?
ועכשיו מה זה? R6 חוזר סוף סוף?
זה רק אני או שזה SWAT 5? 😃
וזה לא האנימציות החלקות יותר, זאת תנועה שונה לגמרי. הדמות זזה אחרת, נופלת למקומות שהיא לא הייתה נופלת לפני, מטפסת איפה שהיא לא הייתה מטפסת, עושה WALL RUN ומתגלגלת מעל דברים. דמות זזה אותו דבר מאז AC1 כשהוסיפו לה ממשחק למשחק עוד סוגי תנועות אבל נראה שבנו מחדש לגמרי את המנוע טרוורסיה בסביבה, לפחות ככה זה נראה מהעיניים הפחות מנוסות עם הסדרה שלי אחרי שראיתי גיימפליי של בערך כל הסדרה.
אגב כשהוא אמר ONE MORE THING פשוט הייתי בטוח שזה הולך להיות BG&E2 :/
ריינבו6, עם סביבות הריסות במיוחד.
מייקל פאכטר ניחש שזה מה שיובי יראו.
בנתיים מייקרוסופט מובילה בהפרש עצום. יובי במקום השני, עם תצוגה לא רעה בכלל. EA הולכת להיות המסיבה הראשונה שמפסידה לנינטנדו זה שנים.
חוץ מקראקדאון שרגש אותי כמו ילדה, אני חייב להגיד שיובי, למרות שהם לא הציגו כלום חדש חוץ מאשר R6, עשו תצוגה פשוט מדהימה. אם ליובי הייתה קונסולה היו לה את הבלעדיים הכי טובים בהפרש ענקי.
שחר, תאשר או תבטל אותי בתור פאנבוי של הסדרה, התנועות של הדמות בAC עברו שינוי מהיסוד? איך שהוא נופל מקומה לקומה, איך שהוא עובר מעל חפצים?
LaskinElderהודעות: 24,865הצטרף: 26 במאי 2013
RS נראה מעולה! אומר אותו דבר עליו כמו שאמרתי על AC וCOD 😃
חוץ ממשחקי הספורט-קינקט אני בסבירות גבוהה קונה את כל המשחקים שהראו היום, ואת זה אומר מישהו שלא מוכן להתקין ULAY נכון לעכשיו.
איזה הבדל אדיר מהמסיבה של EA שחוץ ממשחקים שלא הראו מהם כלום כמו SW:BF אני בטח לא אקנה כלום.
אבל לא הראו המון דברים חדשים ולא מספיק הכרזות, אז אני נותן להם 7.5
swiss-the-engineSageהודעות: 5,464הצטרף: 13 באפריל 2013
הייתי בטוח שזה סוואט חדש 🙁 נראה מטורף... מעניין איזה מחשב צריך בשביל גרפיקה כזאת. ועוד זה היה מולטי (אומנם קצת שחקנים אבל בכל זאת). מה שכן הדמויות זזות ממש מוזר וגם התנועה של השחקן שראינו את הנקודת מבט שלו לא זז בכלל כמו מישהו שמשחק עם עכבר.
אגב לא הבנתי... אאישה הזאת לא מנחה טובה? זכור לי שנהנתי מההנחייה שלה גם בשנים קודמות והפעם היא בכלל הייתה טובה בהפרש גדול מאוד מכל המנחים האחרים.
למי שקרא את הת'רד של E3 כבר הרסתי את ההפתעה עם R6, זוכר מה אמרתי לך KEO?
מישהו ב GAF שחבר של מישהו מצוות הפיתוח אמר שיראו אותו והיה ברור לי שהוא אמין לפי התשובות שהוא נתן בת'רד.
קצת מוזר שהוא הורס ככה לחבר שלו את ההפתעה אבל אנשים חולים תשומת לב, מה לעשות.
טוב, לסכם את המסיבה היא היתה מבדרת אבל טיפה מאכזבת מהבחינה הזו שלא היה מספיק גיימפליי וחשיפות.
AC UNITY מדהים, תצוגת NEXT GEN מטורפת, גם אם הגיימפליי בבסיסו זהה, מדובר ברמה אחרת לגמרי.
ו R6 גם נראה ממש אדיר אבל אין לי מושג עד כמה העסק מתוסרט, לפחות הם הראו הפעם את גרסת ה PC, חבל שהוא מולטי אבל אם התצוגה קרובה למציאות זה נראה כמו גרסת דור הבא חלומית של CS, מאוד מרשים אבל לצערי אני לוקח תצוגות כאלו בערבון מוגבל.
KEO, גם אני ישר אמרתי בראש BG&E 2 כשהוא אמר "עוד דבר אחד" 🙁
משום מה יש לה הרבה שונאים SWISS, אני איתך, היא ממש אחלה ויותר מקצוענית מכל המנחים האחרים בהפרש ניכר.
הייתי בטוח שזה סוואט חדש 🙁 נראה מטורף... מעניין איזה מחשב צריך בשביל גרפיקה כזאת. ועוד זה היה מולטי (אומנם קצת שחקנים אבל בכל זאת). מה שכן הדמויות זזות ממש מוזר וגם התנועה של השחקן שראינו את הנקודת מבט שלו לא זז בכלל כמו מישהו שמשחק עם עכבר.
אגב לא הבנתי... אאישה הזאת לא מנחה טובה? זכור לי שנהנתי מההנחייה שלה גם בשנים קודמות והפעם היא בכלל הייתה טובה בהפרש גדול מאוד מכל המנחים האחרים.
היא מנחה מעולה לדעתי. סוואט זה של TAKE 2 אבל אין ספק שזה לגמרי SWAT 5.
את האמת לא מובן לי בכלל למה חברות אחרות לא לוקחות מנחה עם ניסיון בעולם הבידור כמו אאישה להנחות את התצוגות שלהם, מאוד תמוה בעיני שעל במה שיצפו בה מליונים שאותם הם אמורים להלהיב בעזרת משהו שהוא בכל זאת בידור מעלים איזו חליפה יבשה ובמקרה של סוני לעיתים עם אנגלית עלגת ומקוטעת ולא אשכרה בנאדם עם ניסיון בתחום הבידור, זה הכי מתבקש שיש והזוי שהם עדיין לא יישרו קו בנושא עם יובי, שינוי שהם צריכים היו לעשות עוד ב 2001 בערך כש E3 הפסיקה להיות עסק למיעוט חנוני.
וואלה סוואט זה טייק2? מתי הם עשו משחק סוואט בכלל? 4?
שיפור ענק על מר קפאין שהיה פעם.
ROFL